Форум Рідного Міста
Ви не ввійшли [Ввійти - Зареєструватися]
Вниз

Версія для друку  
 Сторінки:  1  ..  67    69    71  ..  89
Автор: Тема: Радіо "ПРОМІНЬ". Четвер. Оля Смоляр.
Iгор Cтoрoж
Дописувач
**

Зареєстрований: 27-3-2009
Місто: Львів
Нема на форумі

Настрій: :)

[*] написано 26-11-2009 у 23:08

Не знаю в чому проблема, але файл тричі завантажився на сервер. Може адміністратор виправить...
Переглянути профіль користувача Зайти на домашню сторінку користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Nazar
Почесний Академік

Фотографія користувача

Зареєстрований: 2-12-2002
Нема на форумі

Настрій: бракує музики

[*] написано 27-11-2009 у 15:32

О! Дякую за спроби, Ігоре!
гадаю, що файл слід викласти на якомусь зовнішньому сервісі (типу рапіди), а тут залінкувати, бо форум не придатний для викладення музики.

Люби українське!
Переглянути профіль користувача Зайти на домашню сторінку користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Лобас Віталій
Новак
*

Зареєстрований: 11-11-2009
Місто: Черкаси
Нема на форумі

Настрій: посміхаюсь

[*] написано 27-11-2009 у 21:14

Вчорашня програма потішила. Нарешті почув хоч одного рокера-харчовика. Колєга! А все чуєш - то архітектурний, то політехнічний, аж обідно,що харчовики якісь немузикальні вроді. Жаль, не можу слухати програму в прямому ефірі - порекомендував би Олегу Сухареву прочитати приміром Веллера "Все о жизни", щоб перейти від запитань до відповідей. Там на десяток альбомів матеріалу буде:lol: А Оля як завжди порадувала своїми експромтними підколами:sing:
Переглянути профіль користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Максим Стюфляєв
Модератор

Зареєстрований: 13-11-2007
Місто: Лутугине Луганська область
Нема на форумі

Настрій: Файний.

[*] написано 28-11-2009 у 16:34

Викладаю обіцяний лінк на програму з Чубаєм. http://www.radiosvoboda.org/content/article/1884890.html Тут ви можете на вибір прочитати розшифровку або послухати аудіозапис програми. Щоправда, чесно кажучи, розмова особливого враження не справила. Як на мене, Скрипін зі своїм завданням не впорався. Він так і не зумів відійти від амплуа політичного журналіста, постійно штовхав Чубая говорити на політичні теми. Тарас же в ролі політичного експерта почувався невпевнено, відповідав неохоче. Атмосфера в студії від того вийшла досить скута. Під час випуску раптом спіймав себе на думці, що терміново треба кликати Олю Скрипіну на допомогу. :D... Втім, це лише мої особисті враження. Програму всеодно раджу послухати, було кілька цікавих моментів.

Максим Стюфляєв
Модератор

Нема на форумі

[*] написано 28-11-2009 у 16:51

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Лобас Віталій
Вчорашня програма потішила. Нарешті почув хоч одного рокера-харчовика. Колєга! А все чуєш - то архітектурний, то політехнічний, аж обідно,що харчовики якісь немузикальні вроді. Жаль, не можу слухати програму в прямому ефірі - порекомендував би Олегу Сухареву прочитати приміром Веллера "Все о жизни", щоб перейти від запитань до відповідей. Там на десяток альбомів матеріалу буде:lol: А Оля як завжди порадувала своїми експромтними підколами:sing:

Я теж слухав програму із "Самим Своїм" Олегом Сухаревим. В принципі і музика непогана, і розмова слухалася легко. Єдине, що не сподобалося. Мені здається, хлопці надто вільно використовують чужий матеріал. Плагіатом попахує. :rolleyes:

smolyar
Академік

Зареєстрований: 22-3-2004
Місто: Київ
Нема на форумі

Настрій: пізнавальний

[*] написано 30-11-2009 у 15:31

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Iгор Cтoрoж
Цитата:
Оригінальне повідомлення від Nazar
А можна якось оприлюднити? - люблю такі от штучки.

Можна, але думаю краще попросити пані Олю пошукати ті записи в оригіналі. Касетка на яку я то писав не збереглась (хоча все можливо), а на комп'ютері 128кб/с моно :(

попросити можна ;) але спочатку думаю варто запитати що з цього приводу думає Odarka. :rolleyes:
а от самого оригіналу і в мене немає, є лише програма з використанням цього запису (256/44).
smolyar
Академік

Нема на форумі

[*] написано 30-11-2009 у 15:44

Цитата:
Вчорашня програма потішила. Нарешті почув хоч одного рокера-харчовика. Колєга!

ну чому ж, Олег Білий-Шевченко ("Біла Зона", "White" ) - окрім всього також щось кулінарне закінчував...

Цитата:
... А Оля як завжди порадувала своїми експромтними підколами:sing:

:o ви мені лестите, щось мені тяжко йшло :(
smolyar
Академік

Нема на форумі

[*] написано 30-11-2009 у 15:46

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Максим Стюфляєв
Я теж слухав програму із "Самим Своїм" Олегом Сухаревим. В принципі і музика непогана, і розмова слухалася легко. Єдине, що не сподобалося. Мені здається, хлопці надто вільно використовують чужий матеріал. Плагіатом попахує. :rolleyes:

маєте на увазі музичні цитати чи щось інше?:rolleyes:
smolyar
Академік

Нема на форумі

[*] написано 30-11-2009 у 15:51

Цитата:
Викладаю обіцяний лінк на програму з Чубаєм.... Під час випуску раптом спіймав себе на думці, що терміново треба кликати Олю Скрипіну на допомогу. :D... Втім, це лише мої особисті враження...

:o:o:o Хто така Оля Скрипіна??? ;) :lol:
З мене покищо двох прізвищ (Гончаренко-Смоляр) вистачає :P
Nazar
Почесний Академік

Фотографія користувача

Зареєстрований: 2-12-2002
Нема на форумі

Настрій: бракує музики

[*] написано 30-11-2009 у 17:09

Цитата:
Оригінальне повідомлення від smolyar
... є лише програма з використанням цього запису (256/44).

Цього достатньо. Якщо Ваша ласка, то зробіть приємне тим, хто тут зачаївся і чекає.

Люби українське!
Лобас Віталій
Новак
*

Нема на форумі

[*] написано 30-11-2009 у 21:03

Цитата:
ну чому ж, Олег Білий-Шевченко ("Біла Зона", "White" ) - окрім всього також щось кулінарне закінчував...

Та ні, наша альма-матер, та що на Володимирській,68 зовсім не кулінарна, в минулому столітті вона називалася КТІХП.:saint:
Dmy
Почесний Академік

Зареєстрований: 9-11-2003
Місто: Донецьк
Нема на форумі

Настрій: Неформатний

[*] написано 1-12-2009 у 05:29

Цитата:
Цитата:
Викладаю обіцяний лінк на програму з Чубаєм.... Під час випуску раптом спіймав себе на думці, що терміново треба кликати Олю Скрипіну на допомогу. :D... Втім, це лише мої особисті враження...

:o:o:o Хто така Оля Скрипіна??? ;) :lol:
З мене покищо двох прізвищ (Гончаренко-Смоляр) вистачає :P
Ги:lol: "Оля Скрипіна" - забавненько вийшло.
Що цікаво, пригадується, коли Оля на цьому форумі єдиний, здається, раз постила не в своїй (або суміжній) темі, вона саме прийшла на допомогу Скрипіну:D

Усе мине. Усе мене мине
smolyar
Академік

Нема на форумі

[*] написано 1-12-2009 у 15:34

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Nazar
Цитата:
... є лише програма з використанням цього запису (256/44).

Цього достатньо. Якщо Ваша ласка, то зробіть приємне тим, хто тут зачаївся і чекає.

Залишилося дочекатися що скаже на це Odarka :rolleyes:
Але є ще одна проблемка :( запис триває 19'34'' і важить 35,8 МВ. А оскільки інтернетом я користуюся лише на роботі :D, то мені проблематично його десь викласти - у нас на віддачу стоїть обмеження :mad: (щось близько 5 МВ)

Цитата:
Цитата:

Та ні, наша альма-матер, та що на Володимирській,68 зовсім не кулінарна, в минулому столітті вона називалася КТІХП.:saint:

а-а, ну то даруйте, не хотіла образити :) але це десь близько :rolleyes: тіко одні практики а інші теоретики :P

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Dmy
Що цікаво, пригадується, коли Оля на цьому форумі єдиний, здається, раз постила не в своїй (або суміжній) темі, вона саме прийшла на допомогу Скрипіну:D

таке було ? :o ? от пам'ять дівоча... :rolleyes: і чим я йому допомогала? (та й чим я можу допомогти такому самодостатньому мужчинці?)... але той-во, Ви мене не путайте:)з паном Романом я не знайома узагалі. от.:P
Dmy
Почесний Академік

Нема на форумі

[*] написано 1-12-2009 у 18:21

Цитата:
Цитата:
таке було ? :o ? от пам'ять дівоча... :rolleyes: і чим я йому допомогала? (та й чим я можу допомогти такому самодостатньому мужчинці?)... але той-во, Ви мене не путайте:)з паном Романом я не знайома узагалі. от.:P
Знайшов:)
Носові прищепки і телеведучий Роман Скрипін
Урочистий вихід користувача smolyar 11 січня 2005 року о 12:33 - на 3-й сторінці.

Усе мине. Усе мене мине
Максим Стюфляєв
Модератор

Нема на форумі

[*] написано 2-12-2009 у 14:49

Цитата:

Дмитре, а що ви маєте на увазі під "суміжними темами"? Теми з Музики? Питаю, бо пригадується, що Оля відписувала, наприклад, в моїй темі "Пісні українських виконавців на вірші Тараса Шевченка". Ось. http://misto.ridne.net/viewthread.php?tid=6332

Максим Стюфляєв
Модератор

Нема на форумі

[*] написано 2-12-2009 у 16:27

Цитата:

Так, маю на увазі цитати.

Лобас Віталій
Новак
*

Нема на форумі

[*] написано 2-12-2009 у 20:54

Цитата:
Цитата:

Так, маю на увазі цитати.

А хіба музичні цитати можна вважати за плагіат? Вони ж не завуальовані, а можна сказати - для прикраси. Проблема в другому - коли є красиві мелодії, то їх і прикрашати непотрібно.
Прослухав я весь альбом і крім анекдоту про українців на місяці і думки,що саксофон кренить до ДДТ, в памяті нічого не зосталося. Якісь питання піднімаються, але так, на рівні щоденної газети - раз прочитав і перечитувати вже не хочеться. Поки що бард переважує рок-музиканта. IMHO
Dmy
Почесний Академік

Нема на форумі

[*] написано 2-12-2009 у 22:36

Цитата:
Дмитре, а що ви маєте на увазі під "суміжними темами"? Теми з Музики? Питаю, бо пригадується, що Оля відписувала, наприклад, в моїй темі "Пісні українських виконавців на вірші Тараса Шевченка"
Так це і маю. Оля практично все пише в "рокінролі", дуже зрідка - в пов'язаних із цим музичних темах, а також має аж 1 допис у решті ФоРуМу. Ось я про нього і казав.

Усе мине. Усе мене мине
smolyar
Академік

Нема на форумі

[*] написано 3-12-2009 у 14:50

Цитата:
Цитата:
Дмитре, а що ви маєте на увазі під "суміжними темами"? Теми з Музики? Питаю, бо пригадується, що Оля відписувала, наприклад, в моїй темі "Пісні українських виконавців на вірші Тараса Шевченка"
Так це і маю. Оля практично все пише в "рокінролі", дуже зрідка - в пов'язаних із цим музичних темах, а також має аж 1 допис у решті ФоРуМу. Ось я про нього і казав.

може нам створити окрему гілку для обговорення скільки разів і де була помічена ще Оля Смоляр? :lol:
і узагалі.
Так, я не часто відписую десь іще, але я часто щось перечитую, тож можна вважати мою незриму присутність у багатьох місцях (якщо це комусь важливо :rolleyes: ).
А крім того, я колись десь ще писала... от тільки де? й коли? :rolleyes: ну і хіба то важливо.
не хочеться бути не скромною, але пригадується я колись у якійсь гілці вставляла своїх 5 копійок щодо того як можна добратися із Києва до Борисполя. :P
smolyar
Академік

Нема на форумі

[*] написано 3-12-2009 у 14:59
АНОНС на 03-12-09

вирішила переробити програму про "Самогон" (Андрухович & Карбідо).
У первісному вигляді був польсько-мовний варіант (звісно окрім 'Ліщиноньки' і 'Козака Ямайки'). Цього разу поміняла на українські версії, і лише кілька композицій з певних причин (і не лише з поваги до західного сусіда) вирішила залишити польською :rolleyes:
Iгор Cтoрoж
Дописувач
**

Нема на форумі

[*] написано 6-12-2009 у 13:14

З вчорашньої РокСолянки і Слухоманії довідався, що гурту Онлайн вже 4 роки нема :( . Згадав, що маю касетку з передачею про Онлайн, записану з приймача через мікрофон :lol: Шкода, що не написав на ній який то був рік. Якраз в той період я почав наповнювати свою фонотеку українським роком :)
Iгор Cтoрoж
Дописувач
**

Нема на форумі

[*] написано 12-12-2009 у 19:35

У п'ятницю, 11 грудня гурт Кораллі дав концерт у "великій студії" польського радіо Люблін у рамках фестивалю "Україна в центрі Любліна". Вони в Польщі більш відомі ніж в Україні, я не один раз чув їх на третій програмі польського радіо. :wow:
http://radio.lublin.pl/index.php?site=news_details&id=68119
Iгор Cтoрoж
Дописувач
**

Нема на форумі

[*] написано 13-12-2009 у 14:37

Я залив уривок того концерту на "skrynka", яка згадується на 67й сторінці цього форуму. Може комусь буде цікаво, як наші грають в Польщі :)
Лобас Віталій
Новак
*

Нема на форумі

[*] написано 15-12-2009 у 10:38

В.Ходзинський і група "Крок". Як на мене, то одна із кращих програм року. Чому всі форумчани мовчать, позамерзали дроти чи що? Я передачу слухав, навідь не слухав , а ловив кожне слово - так що година збігла ну хвилин за 10 , не більше. Хоча для Олі була не сама легка програма. Ці рок-динозаври, чи рок-легенди такі амбітні. Але класних хід - інтервю Євтушенка і Ходзинський розімлів, полилися спогади широкою річкою, що якби не регламент передачі, то до вранішнього повтору якраз посиділи. Я теж ностальгічно згадував і телепередачу на новорічну ніч, і платівки з журналу "Кругозор", і як з гордістю на дискотеках говорили "Наш Крок крутіший за прибалтійський "Зодіак". Жаль тільки звінки слухачів були не зовсім по темі. А так "вечер удался", дякую.
Лобас Віталій
Новак
*

Нема на форумі

[*] написано 15-12-2009 у 10:48

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Iгор Cтoрoж
Я залив уривок того концерту на "skrynka", яка згадується на 67й сторінці цього форуму. Може комусь буде цікаво, як наші грають в Польщі :)

Цікавий запис, жаль тільки Полечка не до кінця. :sing:
Ігор, а якою програмкою користуєтесь для запису потоку? Я щось пробую,пробую - ніяк не виходить:(

Сторінки:  1  ..  67    69    71  ..  89

Догори

Статичне дзеркало форуму

Львів
Pоwered by XМB
Developed by Avеnture Media & The XМB Group © 2002-2006

Інші проекти:
Наука-Онлайн - Об'єднання українських науковців
Львів - Фотоблог міста
ІБАС. Інформаційна, бібліотечна та архівна справа - Сучасна освітня спеціальність
School review 1795
Реклама: