Форум Рідного Міста
Ви не ввійшли [Ввійти - Зареєструватися]
Вниз

Версія для друку  
 Сторінки:  1  ..  5    7    9  ..  15
Автор: Тема: Футбол. ЧC-2006
Ігор Баранік
Академік

Зареєстрований: 22-6-2005
Нема на форумі

Настрій: Настрій не вказаний

[*] написано 5-9-2005 у 17:31

Так і у фіналі гратимуть Україна-Китай, і наші на останніх секундах виграють 2:1. А якщо серйозно, то зважаючи на те, що футбол у світі вирівнюється, то чому б і не виграти ЧС!
Переглянути профіль користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Юрій Сєров
Модератор

Фотографія користувача

Зареєстрований: 19-6-2002
Місто: Львів, Україна
Нема на форумі

Настрій: оптимістичний

[*] написано 7-9-2005 у 21:27

Нині наші програли перший матч у цьому відборі. Матч, який нічого не вирішував. І матч, який по грі мали вигравати. Якийсь абсурд: добре грають - програють, погано - виграють...
Це не головне. Головне те, що ми їдемо в Німеччину!

Nauka-Online.Org - Українська Наукова Інтернет-Спільнота
Рідний край - Колекція знимків України
Переглянути профіль користувача Зайти на домашню сторінку користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Ігор Баранік
Академік

Нема на форумі

[*] написано 8-9-2005 у 11:28

Незнаю, як вам друзі, а мені шкода, що наші програли! Хоча б вже у Албанців виграли, щоб греки не зрівнялися з нами по набраним очкам. Друга команда від нашої групи, це буде Греція, однозначно.
Юрій Сєров
Модератор

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 8-9-2005 у 11:46

Цитата:

Друга команда від нашої групи, це буде Греція, однозначно

Пане Дзвін! Ви фанат Жиріновського? :) І звідки така впевненість?
Думаю в Данії грекам буде ой як нелегко...
Все в руках самих греків, але я оцінюю шанси турків вищими...

Переглянути профіль користувача Зайти на домашню сторінку користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Dmy
Почесний Академік

Зареєстрований: 9-11-2003
Місто: Донецьк
Нема на форумі

Настрій: Неформатний

[*] написано 8-9-2005 у 13:19

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Юрій Сєров
Нині наші програли перший матч у цьому відборі. Матч, який нічого не вирішував. І матч, який по грі мали вигравати. Якийсь абсурд: добре грають - програють, погано - виграють...
Це не головне. Головне те, що ми їдемо в Німеччину!

Рік тому після гри Данія-Україна тлустий і лисий Томек Гравесен сказав (ну, мабуть, всі пам'ятають), щось на кшталт: "Українці грають ув анті-футбол. Типу, такий футбол нам не потрібен!"
Незле би було йому подарувати касетку із записом гри Україна - Туреччина і запитати, чи такий футбол із таким результатом його та його збірну більш влаштує? Саме зараз.
Хоча данців шкода, вони-таки для нас постарались, я би краще їх волів на ЧС бачити, ніж греків із турками.

А от грузини - справді вірмени! :mad: Схоже, у постсовіцьких команд якийсь комплекс - вони саме на нас кидають останні сили, а потім зливають, кому не попадя.

Усе мине. Усе мене мине
Юрій Сєров
Модератор

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 8-9-2005 у 13:24

Цитата:

Хоча данців шкода, вони-таки для нас постарались, я би краще їх волів на ЧС бачити, ніж греків із турками.

Мені також їх шкода. З цієї трійки вони мені найсимпатичніші. І не тому, що вивели нас на чемп, а власне через гру, яку демонструють.

Dmy
Почесний Академік

Нема на форумі

[*] написано 8-9-2005 у 14:51

Цитата:
Цитата:

Мені також їх шкода. З цієї трійки вони мені найсимпатичніші. І не тому, що вивели нас на чемп, а власне через гру, яку демонструють.

Так отож. Данія і в 2002, і в 2004 цікаво грала, щоправда, як доходило до плей-офу, так відразу провалювалась (двічи по 0:3). Психологія?

Усе мине. Усе мене мине
Ігор Баранік
Академік

Нема на форумі

[*] написано 8-9-2005 у 17:57

Цитата:
Цитата:

Друга команда від нашої групи, це буде Греція, однозначно

Пане Дзвін! Ви фанат Жиріновського? :) І звідки така впевненість?
Думаю в Данії грекам буде ой як нелегко...
Все в руках самих греків, але я оцінюю шанси турків вищими...

Юрію ви мене так насмішили, що я ледь не впав зі стільця, на якому сидів, але за це я вам дякую, бо сам люблю гумор. Давайте ще посміємося, Турки і Данці не вицдуть з групи, однозначно.;)
А ще таке, ви ж знаєте, що дві збірні, які наберуть найбільшу кількість очок і посядуть другі місця у своїх групах, теж минають плей-офф.
Юрій Сєров
Модератор

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 9-9-2005 у 12:57

Цитата:

....Турки і Данці не вицдуть з групи, однозначно

Побачимо.... 8 жовтня.
Цитата:

А ще таке, ви ж знаєте, що дві збірні, які наберуть найбільшу кількість очок і посядуть другі місця у своїх групах, теж минають плей-офф.

Йдеться не про найбільшу кількість очок, а про кількість очок набрану в матчах з 1, 3 та 4 командами. (Можливо ще з п'ятою, точно не пам'ятаю)

Відносно греків - не бачу ваших аргументів!
Тут дехто (не будемо показувати пальцем ;) ) обіцяв, що Шахтар пройде Інтер... :D:D:D

Ігор Баранік
Академік

Нема на форумі

[*] написано 11-9-2005 у 11:40

Нічого, Шахтар візьме кубок УЄФА. А Дніпро та Металург дійде до півфіналу(фіналу):):):).
Греки вийдуть, бо займуть друге місце в групі(а не найбільшу кількість очок), в данців вже сезон втрачений, турки відстануть на 1 очко.
Юрій Сєров
Модератор

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 10-10-2005 у 12:26

Цитата:

Греки вийдуть, бо займуть друге місце в групі(а не найбільшу кількість очок), в данців вже сезон втрачений, турки відстануть на 1 очко.

Здається декому (в кого все "однозначно") доведеться їсти роздруківки цього треду... :). Можна з кисілем. :) :D :D

Ігор Баранік
Академік

Нема на форумі

[*] написано 11-10-2005 у 10:35

Не чекав я скажу чесно, що греки програють данцям. Ну то можна вітати турків з виходом у плей-офф. Радує мене те що вже гарантували собі місця на Мундіалі Польща та Хорватія. А там гляди і румуни вийдуть, здавалося б з групи смерті, хоча сумнівно. Чехи є чехи, всеж таки.
Олександр Чорнобиль
Академік

Зареєстрований: 11-3-2004
Місто: Львів
Нема на форумі

Настрій: Агресивний

[*] написано 11-10-2005 у 15:40

Дуже прикольна гра завтра має бути в Братиславі (Словаччина-Росія). Переможець гратиме в плей-офф. Словаччині потрібно не програти і це може бути певною проблемою для збірної Росії, тренер якої є прихильниким більше контратакувального ніж атакувального футболу.

Виявити мудрість у чужих справах набагато легше, ніж у своїх власних. (Франсуа де Ларошфуко)
Dmy
Почесний Академік

Нема на форумі

[*] написано 11-10-2005 у 17:47

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Ігор Дзвін
Не чекав я скажу чесно, що греки програють данцям. Ну то можна вітати турків з виходом у плей-офф

Сподіваюсь, що цей прогноз справдиться так само, як і попередні. д'Албанія - форевер! Шкода, що ми не допомогли данцям, як ті нам. Зараз би вони мали зелену вулицю.
Цитата:
А там гляди і румуни вийдуть, здавалося б з групи смерті, хоча сумнівно. Чехи є чехи, всеж таки

Цікаво, чим румуни краще за чехів? Хоча в останніх спостерігається цікава закономірність - на ЧС вони їздити відверто не бажають, віддають перевагу Європам, де грають досить непогано:
срібло 96, бронза 04, у 2000, щоправда, з групи не вийшли, але там майже все вирішив "дивний" пеналь Козліни проти голландців, а грали незле.
Натомість в 97-у відбір до ЧС провалили, в 01-у не подолали плейоф, наразі також мають проблеми. Це вже схоже на діагноз. Так що румуни справді мають шанс.
Цитата:
Дуже прикольна гра завтра має бути в Братиславі (Словаччина-Росія). Переможець гратиме в плей-офф. Словаччині потрібно не програти і це може бути певною проблемою для збірної Росії, тренер якої є прихильниким більше контратакувального ніж атакувального футболу

Власне, для руських не все так погано - нічиї з 2:2 виводять на 2 місце їх. Але я, от, думаю, нащо здався їм такий непристижний чемпіонат світу, де відсутні такі великі команди, як Камерун, Нігерія та Сенегал, а, натомість, грають такі несерйозні, як Україна, Кот'д'Івуар ітого, тобто і ТОго? :D
Може, краще відпочити, підготуватися, негрів, бразильців і португальців для збірної прикупити?.

Усе мине. Усе мене мине
Юрій Сєров
Модератор

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 11-10-2005 у 20:40

Граємо за Словаччину разом! :)

Олександр Чорнобиль
Академік

Нема на форумі

[*] написано 12-10-2005 у 09:54

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Dmy
Власне, для руських не все так погано - нічиї з 2:2 виводять на 2 місце їх. Але я, от, думаю, нащо здався їм такий непристижний чемпіонат світу, де відсутні такі великі команди, як Камерун, Нігерія та Сенегал, а, натомість, грають такі несерйозні, як Україна, Кот'д'Івуар ітого, тобто і ТОго? :D
Може, краще відпочити, підготуватися, негрів, бразильців і португальців для збірної прикупити?.

Ага, дійсно, не подивився. Але, насправді нічия 2:2 це для них майже те саме, що перемога. Це ж треба атакувати, щоб ті два голи забити. А з словаками, які будуть оборонятись немов скажені і теж контратакувати можуть бути проблеми...

Виявити мудрість у чужих справах набагато легше, ніж у своїх власних. (Франсуа де Ларошфуко)
Ігор Баранік
Академік

Нема на форумі

[*] написано 12-10-2005 у 11:32

Мені симпатична команда Росії, лише в плані гри, нічого такого не подумайте. Кому б я віддав свою перевагу, навіть незнаю, в принципі Словаки мабуть заслужили плей-офф не менше росіян, тому як я кажу в таких випадках, нехай переможе сильніший!
Олександр Чорнобиль
Академік

Нема на форумі

[*] написано 13-10-2005 у 09:26

Бай-бай, збірна Росії...

Юрій Сєров
Модератор

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 13-10-2005 у 12:09

Цитата:

Бай-бай, збірна Росії...

Росіяни не змогли забити, Словаки були на голову вищими. Хотів би побачити цю команду на ЧС. У росіян молода команда, має непогані перспективи - залшиилося їх зреалізувати, але це в майбутньому.

Від усього СНД на ЧС їде лише УКРАЇНА!!!!!! :):):)

Ігор Баранік
Академік

Нема на форумі

[*] написано 13-10-2005 у 12:14

Хлопці а не можна тут друкувати результати матчів.
Тепер вже говорять про шанси нашої збірної на вихід з групи вже на самому ЧС, навіть не знаючи хто попаде з нами в групу. Наш президент дав завдання виграти ЧС!:)
Dmy
Почесний Академік

Нема на форумі

[*] написано 13-10-2005 у 15:07

Цитата:
Цитата:

Бай-бай, збірна Росії...

Росіяни не змогли забити, Словаки були на голову вищими. Хотів би побачити цю команду на ЧС. У росіян молода команда, має непогані перспективи - залшиилося їх зреалізувати, але це в майбутньому.
Від усього СНД на ЧС їде лише УКРАЇНА!!!!!! :):):)

Був я у тому СНД - не таке воно і велике :D. Раніше "від усього СНД" Росія їздила, як прикре непорозуміння, тепер - наша черга.
А руським - ганьба! Не вийти з такої слабкої групи (після жеребкування здавалось, що серед других команд їм пощастило найбільше). Словаки, справді, показали клас в сенсі досягнення потрібного результату, хоча перед тим самі собі наробили проблем: ну хто їх примушував грати внічию з Ліхтенштейном, та й у Латвії в гостях цілком могли виграти. Я тільки не хочу, щоб в плейоф вони зустрілися з чехами - хай краще в групі - буде цікаво.

А за наших (тепер, після всього) таки ніяково. Хто нас просив програвати туркам удома? Якби хоча б нічия - другою була би Данія :( Отже маємо перед данцями борг, і лічильник увімкнуто :rolleyes:

Усе мине. Усе мене мине
Юрій Сєров
Модератор

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 13-10-2005 у 15:31

Цитата:

А руським - ганьба!

Якраз Руським-слава! :) :) :)
Виходили ще латиші в Європу, хоч вони й не СНГ...
А от московити вс...ся.
Хоча обійти такі футбольні держави як Люксембург, Ліхтенштейн, Естонію та Латвію, це вам не коники ліпити :) :D :D

Василь Яворський
Почесний Академік

Фотографія користувача

Зареєстрований: 4-8-2003
Нема на форумі

Настрій: Відповідний

[*] написано 13-10-2005 у 15:33

Наші з турками тоді грали достойно. По грі вони вигравали, але результат...

Будні великого міста

На Диявола - з хрестом, на ворога - з мечем (с) Д. Донцов

Олександр Чорнобиль
Академік

Нема на форумі

[*] написано 14-10-2005 у 09:24

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Ігор Дзвін
Хлопці а не можна тут друкувати результати матчів.
Тепер вже говорять про шанси нашої збірної на вихід з групи вже на самому ЧС, навіть не знаючи хто попаде з нами в групу. Наш президент дав завдання виграти ЧС!:)

Ігоре, є такий сайт uefa.com. Там знайдете все що хочете. Щодо того, на кого можна потрапити...
На чемпіонаті будуть грати наступні команди:
Німеччина, Нідерланди, Португалія, Франція, Італія, Англія, Сербія і Чорногорія, Хорватія, Польща, Швеція, Аргентина, Бразилія, Еквадор, Парагвай, Ангола, Гана, Кот-д'Івуар, Того, Туніс, Іран, Японія, Корея, Саудівска Аравія, Коста-Ріка, Мексика, США.
Окрім того три команди делегує на чемпіонат европейський секстет - Чехія, Туреччина, Словаччина, Швейцарія, Норвегія, Іспанія. Ще два учасника визначаться в стикових між п"ятою командою Південної Америки і кращою командою Океанії, а також між командами із зони КОНКАКАФ і Азії.
Стало легше;)?

Олександр Чорнобиль
Академік

Нема на форумі

[*] написано 14-10-2005 у 15:05

Маємо дуже цікаві пари:
Іспанія - Словаччина
Швейцарія - Туреччина
Норвегія - Чехія
В першій парі досить чітко є фаворит.
В другій його теж можна було б знайти, однак Туреччина відома тим, що в плей-офф грає ... незовсім впевнено. :rolleyes:
Цікава третя пара, хоча чеська команада зазвичай грає цікавіше і вона більш потрібна на чемпіонаті світу ніж ще одні скандинави (там вже є шведи). Суб"єктивненько звичайно але що поробиш - форум. :)

Сторінки:  1  ..  5    7    9  ..  15

Догори

Статичне дзеркало форуму

Львів
Pоwered by XМB
Developed by Avеnture Media & The XМB Group © 2002-2006

Інші проекти:
Наука-Онлайн - Об'єднання українських науковців
Львів - Фотоблог міста
ІБАС. Інформаційна, бібліотечна та архівна справа - Сучасна освітня спеціальність
School review 1964
Реклама: