Форум Рідного Міста
Ви не ввійшли [Ввійти - Зареєструватися]
Вниз

Версія для друку  
 Сторінки:  1  ..  6    8    10  ..  19
Автор: Тема: Куди інтегруватися?
Dmy
Почесний Академік

Зареєстрований: 9-11-2003
Місто: Донецьк
Нема на форумі

Настрій: Неформатний

[*] написано 8-6-2004 у 16:07

Цитата:
Першим відправив користувач Андрій Пелещишин
Класичний метод некоректної дискусії - присвоїти опоненту якусь думку, до якої від не має стосунку, а потім оискутувати з тою думкою.. Типу "То Ви вважаєте..." і пішла абсурдна думка яка виставляє опонента як ідіота. Насправді ніде ніколи він такого не казав. Хочете опонувати - цитуйте!
Цей метод не раз наводився у різних спеціальних порадниках. Якщо таке бачитиму на Форумі - буду боротися

Це - нечесно! Чомусь за пана Беляєва всі заступаються, навіть Адміністрація. Я, між іншим, також не вважаю, жи він прагне "під Москву", хоча, якби його позиція остаточно оволоділа нашими провладними масами, то незабаром ми б усі опинилися в тому цікавому місці, над яким панує ота буква "М". Але мова не про це. Чомусь, коли Сергій Беляєв обвинуватив мене у прагненні інтегруватися будь-куди, аби було, про що я й у страшному сні не гадки не мав (пост від 21/2/04), про некоректний метод ведення дискусії не йшлося - довелося захищатися самотужки
Цитата:
До Dmy - будь-ласка, дотримуйтесь академічного стилю дискусії. Вам пасуватиме.

А можна не дотримуватись? Мені тієї академічности "по вуха" вистачає там, де вона є обов'язковою. Ну, усні виступи - ще куди не йшло, але ж не буду я писати в тому стилі, як на ФоРуМі, наприклад, відзиви на автореферати чи навіть рецензії на дипломи (от лише на тому тижні 7 штук накалякав). Так що пропозиція пана Андрія мені нагадує: на сніданок - смажена картопля, на обід - смажена картопля, на вечерю - смажена картопля. А якже кава (про шампанське в ананасі вже мовчу)? Та й взагалі, не люблю я офіційних костюмів - у футболці якось вільніше почуваєшся.

Усе мине. Усе мене мине
Переглянути профіль користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Dmy
Почесний Академік

Нема на форумі

[*] написано 8-6-2004 у 16:15

Цитата:
Першим відправив користувач Olexiy
Я у треді так само проголосував за незалежну економіку, бо, як на мене, краще аби ніхто нікуди не їздив, а працював у себе в країні. Чого Україні досі чомусь не вдавалось. Що в цьому поганого?

Та нічого поганого, ніхто б і не відмовився. Багато в світі є такого, від чого не хочеться відмовлятися. От я, приміром, не відмовляюся від Нобелівської премії (і не відмовлюся, як би хто того не бажав). Біда в тому, що не пропонують, чомусь :(.
Хоч це трохи не скромно, але можна навести принципову самоцитату?

«… складається враження, що при відповіді на головне питання треду багато хто сі почуває (може підсвідомо) як у супермаркеті – що собі купити: чи то Унію, чи ЄЕП, а може ніц не купувати, заощадивши кошти (от, давайте, збудуймо собі незалежну, суверенну, самостійну, найсильнішу в світі економіку, а вони хай до нас потім приєднуються).
Але реальність, нажаль, дещо відрізняється від склепа (і дещо подібна на склеп інший). Це як на дуелі: або ти [інтегруєшся], або тебе [інтегрують]. І тут вже доводиться обирати найменше зло. В кущах відсидитися не вдасться.
Інша аналогія. Жиби посеред річки залишатися на своєму улюбленому місці, слід постійно вигрібати проти течиї.»

Тобто, як не печально, панове, а життя таке, жи наразі нам «дах» потрібен

Усе мине. Усе мене мине
Dmy
Почесний Академік

Нема на форумі

[*] написано 8-6-2004 у 16:17

З паном Беляєвим важко дискутувати – він воліє не відповідати на запитання, зауваження, хай навіть закиди, на які йому відповідати не подобається. Як тут щось протиставиш?
Відтак маленьке збочення (офтопєц – по-їхньому)

«Так, у мене є невеличкий недолік. Я вважаю, що працювати треба там, де живеш» (Сергій Беляєв)

Чомусь згадалася народна мудрість: «Не гуляй, де живеш, не живи, де працюєш» :)
(от, знову мене у чомусь звинуватять :( )

Усе мине. Усе мене мине
Користувач Олесь
Почесний Академік

Зареєстрований: 3-2-2003
Місто: Baden-Wurtemberg
Нема на форумі

Настрій: повстанський

[*] написано 8-6-2004 у 16:54

Цитата:
Першим відправив користувач Сергій Бєляєв
Я вважаю, що працювати треба там, де живеш. Розмови про те, що немає роботи, не дають працювати, часто не мають під собою ніякого підгрунтя. Робота є. Було б бажання працювати.

Це вийнятково питання масштабу. Для когось мешкати на Сихові і їздити на роботу на Скнилів буде означати, що він працює не там, де живе. Розмова про те, що на Сихові немає роботи, здебільшого не матиме під собою підгрунтя. Працювати в Києві, будучи львів'янином - ознака відсутності бажання працювати? Робота ж є і у Львові (і навіть на Сихові), було б бажання. Крім того, я так розумію, мова тут йде не про роботу як таку, а про роботу, ЗА ЯКУ ПЛАТЯТЬ.

Не зліться, це більше жарт. А насправді з власного досвіду можу сказати, що якби я зараз приїхав в Україну і шукав роботу, то я би її не знайшов. Маю на увазі ту роботу, в якій потрібні мої кваліфікації. Це вже більше до питання самореалізації, про зарплату я навіть не згадуватиму. А зарплата є саме вирішальним фактором для людей, які йдуть на мало- чи некваліфіковану роботу. Поки робітникові на будові в Португалії платитимуть СУТТЄВО більше, ніж в Україні, існуватиме трудова міграція.

Також поширюватися про "роботу вдома" добре, коли нема дітей чи старих батьків, яких треба забезпечити.
Олександра Бабяк
Дійсний член

Зареєстрований: 22-2-2004
Місто: Львів
Нема на форумі

Настрій: щаслива!!!!!!!!!!!!

[*] написано 8-6-2004 у 17:08

Підтримую думку п.Сергія, щодо "Розмови про те, що немає роботи, не дають працювати, часто не мають під собою ніякого підгрунтя. Робота є. Було б бажання працювати". Але тут є ще один нюанс. Оскільки одного бажання працювати недостатньо, потрібна певна кваліфікація, або ж знання роботи. Бо якщо бухгалтер жаліється на те, що немає роботи, то тут залежить від того який з нього спеціаліст. Те саме і про інші спеціальності.

Ваша Леся
Користувач Олесь
Почесний Академік

Нема на форумі

[*] написано 8-6-2004 у 18:11

Працювати, чи заробляти? Бо в Україні перше не означає друге.
Олександра Бабяк
Дійсний член

Нема на форумі

[*] написано 8-6-2004 у 19:36

Працювати з відповідною оплатою праці.

Ваша Леся
Сергій Бєляєв
Почесний Академік

Зареєстрований: 31-1-2004
Нема на форумі

Настрій: гарний

[*] написано 8-6-2004 у 20:37

Розвиток держави є суперечливим процесом. Жодна з держав світу ще не минула кризових етапів чи, навіть, тривалих періодів занепаду.
Під час цих періодів люди умовно поділяються на дві категорії:
- перші називають свою країну "ця країна", другі - "моя країна";
- перші здобувають фах, потрібний в їх державі (або прекваліфіковуються), другі скаржаться на те, що їх не цінять;
- перші працюють і допомогають своїй державі вийти з кризи, другі їдуть шукати кращої долі на чужині (і рідко повертаються).
Дві світоглядні концепції.
Проте, жити у заможній країні легше, ніж зробити країну заможною.
Переглянути профіль користувача Зайти на домашню сторінку користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
rost
Академік

Зареєстрований: 14-2-2003
Місто: Canada
Нема на форумі

Настрій: оптимальний

[*] написано 8-6-2004 у 21:03

Щось виглядає, що з теми інтеграції тихенько сповзли до проблем працевлаштування. Крім того, поділяючи людей на категорії не завадило би додавати ІМГО, бо навіть в філадельфійській декларації міжнародної організації праці ніби тaкої класифікації не задекларовано.

Повертаючись до теми дискусії дозволю собі виділити такі категорїї противників євроінтеграції, ІМГО.

1. Люди, що щиро вірять в чучхейську ідею "розбудови незалежної економіки" в умовах глобалізації.
2. Люди, що прекрасно розуміють, що відмова від євроінтеграції обернеться, як не крути, поверненням в "обійми" Росії. І власне тому цю ідею і обстоюють.
Олександра Бабяк
Дійсний член

Нема на форумі

[*] написано 8-6-2004 у 22:41

Завжди легше критикувати, а якщо людина безробітня і не може (бо не дуже й хоче) знайти собі роботу, то що ж їй іще робити як не критикувати Уряд за те, що робить ті чи ін. кроки.
Нещодавно дивилась передачу польського ТБ, де висвітлювались усі (як позитивні так і негативні) аспекти вступу Польщі в ЄС. Почула дуже багато критики, особливо зі сторони фермерів, оскільки за їхніми прогнозами с/г Польщі тепер приречене до спаду фінансування, зменшення пільг, а це в свою чергу приведе до стрімкого занепаду.

Проте тут же ж згадала як минулого року до Львова приїжджали польські податківці Барбара Мар’яновська та Марек Кушинскі, що представляли плюси ЄСу, а серед них (те що мені чи ненайбільше тоді сподобалося) – бюджетом ЄСу передбачатиметься, близько сума 11 млрд євро, якщо не помиляюсь, на розвилок тих районів Польщі, які зараз перебувать в занепаді. Ця сума надходитиме до 2040 року, щоб усі регіони змогли бути на одному рівні.
Досить непогана думка, та чи буде це втілено вжиття покаже час. А нам нічого не лишається як до когось приєднатися і ЄС, в даному випадку, є тим меншим злом, що ми можемо собі дозволити...але не зараз. Для початку слід пережити вибори, виробити подальшу програму дій та навести порядок в державі. США бачать нас заслоною від Росії, такі самі погляди щодо нас ЄСу. Тому ми повинні врахувати всі нюанси.

Ваша Леся
rost
Академік

Нема на форумі

[*] написано 8-6-2004 у 23:21

Цитата:
Першим відправив користувач Олександра Бабяк
ЄС, в даному випадку, є тим меншим злом, що ми можемо собі дозволити...але не зараз. Для початку слід пережити вибори, виробити подальшу програму дій та навести порядок в державі.

Завдяки кучмівській політики багатовекторності-не-приший-кобилі-хвіст Україні вступ до ЄС не світить ні зараз, ні після цих виборів, ні навіть після других.
Олександра Бабяк
Дійсний член

Нема на форумі

[*] написано 9-6-2004 у 08:46

Загалом - згідна з вашою думкою, проте слід працювати зараз над тим, щоб економічний зріст був таки явним, а не віртуальним. Всі хвалять "як при нинішньому премєру добре жити", цікаво кому? (питання риторичне). Якщо ж хтось хоче таки почути або дати відповідь раджу почитати статтю М.Савельєва у вчорашній "Львівській газеті".
Коли ми це виправимо і коли забудемо (так коректніше) про Кучму, це стане нашими першими кроками до ЄС.

Ваша Леся
Dmy
Почесний Академік

Нема на форумі

[*] написано 9-6-2004 у 18:56

Цитата:
Першим відправив користувач rost
Повертаючись до теми дискусії дозволю собі виділити такі категорїї противників євроінтеграції, ІМГО.
1. Люди, що щиро вірять в чучхейську ідею "розбудови незалежної економіки" в умовах глобалізації.
2. Люди, що прекрасно розуміють, що відмова від євроінтеграції обернеться, як не крути, поверненням в "обійми" Росії. І власне тому цю ідею і обстоюють

Є ще третя категорія - ті, хто хоче сам порулити, тому не проти обійтися і без Москви (інша річ, як це їм удасться) - типу чинних олігархів (не усіх, звичайно) укупі з паном прем'єром.

Цитата:
Першим відправив користувач Сергій Беляєв
люди умовно поділяються на дві категорії:
- перші називають свою країну "ця країна", другі - "моя країна";
- перші здобувають фах, потрібний в їх державі (або прекваліфіковуються), другі скаржаться на те, що їх не цінять;
- перші працюють і допомогають своїй державі вийти з кризи, другі їдуть шукати кращої долі на чужині (і рідко повертаються).
Дві світоглядні концепції.
Проте, жити у заможній країні легше, ніж зробити країну заможною

Як відповідь на особисте звертання:
Пане Сергію, можна дізнатися, до якої з цих груп Ви заприторили мене?

Усе мине. Усе мене мине
Користувач Олесь
Почесний Академік

Нема на форумі

[*] написано 10-6-2004 у 16:50

Цитата:
Першим відправив користувач Сергій Бєляєв

До речі, як визначити, який саме фах потрібний в Україні? І що робити людям, які вже мають фах, прецінь ще одну (саме оту потрібну на даний момент) вищу освіту здобути не так просто (і не так швидко).
Примітивно кажучи, на даний момент в Україні наприклад потрібні продавці в зв'язку з давнім стрімким розвитком дрібної і великої торгівлі. Тому багато людей з інженерною чи лікарською освітою здобули фах продавців - оскільки він потрібен в державі. Несвідомі лікарі і інженери скаржаться, що їх не цінять (в ліпшому випадку), в гіршому - виїжджають жити і працювати за кордон.
Роман Голощук
Модератор

Фотографія користувача

Зареєстрований: 8-9-2002
Місто: м. Львів, Україна
Нема на форумі

[*] написано 14-6-2004 у 21:55
Під парканом Європи

Тарас ВОЗНЯК

Поступ, 30 квітня 2004 р. http://postup.brama.com

От нарешті і має статися найбільший акт великого європейського об'єднання. До майбутнього найбільшого в світі економічного локомотиву ввійдуть так чи інакше всі без винятку європейські держави + Туреччина. Це стосується і Балканських країн, які вже інкорпоровані в європейський економічний проект. Це стосується і формально незалежних від ЕС Швейцарії та Норвегії -- вони теж вже є складовими саме економічного європейського цілого. Забули тільки загублену в Атлантиці Ісландію.

Так Європа окреслила свої чіткі межі. А тому дивним виглядатиме "європейський баль" у Львові. Може, до нас дійде нарешті, що ЄС не тільки узурпував для себе назву Європа, але, з огляду на стиль, рівень і стандарти життя, і є сучасною Європою. Натомість купи каміння, які колись були еллінськими чи римськими містами в Північній Африці, Європою не є. Може, нам не слід вважати себе європейцями, виходячи тільки з того, що Львів колись входив до Європи, а купи каміння, на які він перетворюється, насправді мають європейське походження?

За межами "великого європейського майбутнього" залишаються "незалежні" Молдова, Білорусь та Україна. Навіть Росія як країна надзвичайно важлива для ЄС має більші успіхи в євроінтеґрації -- принаймні її (саме її, після скандалів з арештом Міхаїла Ходорковського!) визнали в ЄС країною з ринковою економікою. Без Росії ЄС не обійдеться. А от без України -- так. Навіть для Польщі ми нікчемний торговий партнер -- на Україну припадає заледве кілька процентів від торгового обігу Польщі. Не назву цифри, щоб не травмувати і так підупалого патріотичного духу галичан.

Напередодні цього свята добробуту та процвітання для наших сусідів та перед тим, як стрункими лавами рушити на щорічний український ритуал висаджування картоплі, є нагода все ж задуматися над тим, а чим роздертий на етнічні кавалки Кіпр привабливіший для ЄС, ніж Україна? Чому навіть Албанія, край, де насправді й влади жодної немає (вона не контролює ні всієї своєї території, ні тих сфер функціонування суспільства, які їй належить впорядковувати), все ж має реальну європейську перспективу, а Україна -- ні.

Сьогодні багато достойних репрезентантів України бідкається, що Євросоюз нас недолюбив, що ми такі собі винятки з цього великого європейського проекту. Але лукаво недоговорюють, що насправді туди й не прагнули. Бо воно і в Україні незле. Правда, кому?

Однак передусім я ніяк не втямлю, а чому, власне, нас має хтось любити? Ба, навіть більше, я не зовсім розумію, чому до нас мали ставитися так само, як до тих країн, які за кілька днів розділять і добре, і погане, що очікуватиме ЄС?

Любити мали б щонайперше ми себе. Якщо за кільканадцять років незалежності український народ чи народ України не навчився любити себе, то до чого тут ЄС? Або Росія? Ще десять років тому були шанси мобілізації і народу (тепер повальне розчарування та цинізм цього не дозволить), і, що найважливіше, політичної еліти (даруйте за таке неадекватне слово) для здійснення амбітних євроінтеґраційних проектів. Польща, Угорщина, Словаччина та Чехія скористалися з ресурсів давніх членів ЄС, щоб модернізувати своє суспільство, економіку, наблизити їх до цивілізованих стандартів. І тепер ці, в принципі, небагаті країни досягли у кілька разів вищого рівня добробуту, ніж завжди потенційно багата Україна. І прірва між нами збільшуватиметься.

Однак і доморослий політичний клас України виявився нікчемним (з результатів судячи) та неамбітним, якщо його порівняти з численно крихітним політичним класом Естонії. Він навіть не дійшов до розділу "національні інтереси" у своєму політичному "лікнепі". Однак, якщо б дійшов, то не тішився б тими крихтами, які отримав від примітивної приватизації по-українськи. Національні інтереси містять і їхнє (зокрема, особисте) збагачення. До того ж, шансів збагатитися цьому політичному класові в рамках серйозних політичних проектів, як от ЄС, є набагато більше, ніж у євразійських кустарних "подєлках". Про співчуття до народу України я навіть не говоритиму.

Порівнюючи невідповідність масштабів цих проектів, наведу одну цифру -- всі валютні ресурси 10 нових членів ЄС (набагато більші, ніж ресурси України) складають тільки 2% від усіх валютних резервів старих членів ЄС. Натомість наші скоробагатьки нагребли аж 0,000..., чим несказанно тішаться. Однак тішитимуться доти, доки не прийдуть серйозні гравці з великими й потужними грішми, байдуже звідки -- зі сходу чи з заходу. А сумніватися у тому, що вони прийдуть, не варто.

Звичайно, "допомогти" Україні отримати такий результат теж було кому. Однак всі наші "доброзичливці" насправді тільки відстоюють свої інтереси. Натомість наші інтереси ми передаємо в оренду невідомим дядькам. Мо, так і тра?

Як на мене, то висновок з цього всього має зробити народ. Може, пора вже перестати вважати Роксоляну національною героїнею -- десятками чи сотнями тисяч вивозимо їх по закордонах -- користуються попитом. А орда суне і суне (зрештою, як і за їхньої попередниці).

Немає помилкового судження, у якому немає бодай зернятка правди

Видавництво львівської політехніки
Лучишин Роман
Заблокований

Зареєстрований: 14-6-2004
Місто: Львів(Жидачів)
Нема на форумі

Настрій: просто чудовий

[*] написано 15-6-2004 у 12:36

Чим подальше від Росії. Тепершня шишка Росія це наші вороги під номером 1. Ви просто послухайте що вони собі позволяють говорити. Інакше як шовіністами їх не не назвеш.
Дореч цікава закономріність: ті країни які тримаються від Росії живуть краще. Може нам варто подумати чим для є ЄЕП? Там ми вже були раз. Може досить?

Windows - криво зрозумілий UNIX
Олександра Бабяк
Дійсний член

Нема на форумі

[*] написано 15-6-2004 у 16:13

ЄЕП - це стара пісенька з новою назвою.

Ваша Леся
Користувач Олесь
Почесний Академік

Нема на форумі

[*] написано 15-6-2004 у 17:33

Взагалі я був сильно (негативно) вражений, читаючи дописи в даній темі. Я ніколи не припускав, що люди нашої генерації можуть бачити якісь позитивні риси в так званій "інтеграції" в бік Росії. Хоча, можливо тут і нема чому дивуватися, враховуюси то, яку велику увагу Росія завжди приділяла пропаганді. У всі часи посполитий московит хвалить свою "матушку", що би там не робилося. І ті, хто це чує, починають думати, що в Росії дійсно добре.
Часто маю можливість бачити, як москвини поводяться за кордоном. Завжди чути, як вони ганять те, що бачать і сиплять фразами на кшталт "у нас лучше", "да ані етава нє умєют" тощо. Про проблему споживання алкоголю всі знають, але що цікаво - москвини сприймають це як свою перевагу, а не як недолік ("ані нє могут випіть, столька, сколька ми" ).
Щодо Евросоюзу негативної інформації повно на кожному кроці - які тільки небезпеки не підстерігають бідних українців з боку підступних німців, французів і інших італійців. Знищать промисловість, заженуть в рабство. Тільки в союзі з братнім російським народом Україна має шанси на добре життя.
Олександра Бабяк
Дійсний член

Нема на форумі

[*] написано 15-6-2004 у 17:44

На початку всюди важко (це я щодо ЄС). Будуть певні проблеми, але Україна врешті-решт вийде на певний (вищий)рівень. Щодо Росії, то проблем буде і більше, і довше вони триватимуть.

Ваша Леся
кецо
Дійсний член

Зареєстрований: 4-10-2002
Нема на форумі

Настрій: Настрій не вказаний

[*] написано 15-6-2004 у 17:47

На мою думку, ніхто нікому нічого даром не допоможе: ні "братня" Росія, ні Євросоюз. Якщо вони щось і роблять доброго для України, то це вони роблять більше для себе ніж для нас. Тому будь яке зближення потрібно оцінювати з позиції чи вигідно воно нам, і якщо вигідно то будь це Буркіна Фасо - дружини з ними треба.
Переглянути профіль користувача Зайти на домашню сторінку користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Tempika
Почесний Академік

Фотографія користувача

Зареєстрований: 21-1-2004
Місто: Lviv
Нема на форумі

Настрій: усміхнена

[*] написано 15-6-2004 у 18:05

...все просто - європа нас не хоче, росію не хочемо ми :-)) прийдеться самотужки щось будувати.
Олександра Бабяк
Дійсний член

Нема на форумі

[*] написано 15-6-2004 у 18:06

Збудуємо, аби з нормальною владою...то збудуємо...

Ваша Леся
Користувач Олесь
Почесний Академік

Нема на форумі

[*] написано 15-6-2004 у 18:44

Цитата:
Першим відправив користувач Tempika
...все просто - європа нас не хоче, росію не хочемо ми :-)) прийдеться самотужки щось будувати.

Оця поширена думка, що "Европа нас не хоче", також здається пущена російською інформаційною машиною. Україні нічого не бракує, щоб бути в Европі. Потрібно всього-навсього привести своє законодавство до відповідних норм і намагатися забезпечувати його виконання. Тільки наразі Україна приводить своє законодавство у відповідність до російського, і все далі і далі від европейського. Мене вражає, як російські закони чи нормативи навіть в дрібницях дублюються в Україні.
Tempika
Почесний Академік

Фотографія користувача

Зареєстрований: 21-1-2004
Місто: Lviv
Нема на форумі

Настрій: усміхнена

[*] написано 15-6-2004 у 19:00

...ну дик, так воно є і буде :-) закони приводяться у відповідність до норм, за якими можна нехтувати правами
людини, займатися хабарництвом і сприяти ще більшому росту соціальної нерівності... європа не дурна, вона
все розуміє... приводити законодавство до європейських норм є сенс тоді, коли в суспільстві є достойний рівень
життя, соціальна захищеність і громадянський мир... ну а ми маємо те законодавство, яке відповідає стану
держави... а стан нашої держави нічим принципово (за винятком чечні) від стану росії не відрізняється. :-))
поки не збудуємо економіку, не захоче нас європа, нізащо.
rost
Академік

Нема на форумі

[*] написано 15-6-2004 у 23:22

Цитата:
Першим відправив користувач Користувач Олесь
Взагалі я був сильно (негативно) вражений, читаючи дописи в даній темі. Я ніколи не припускав, що люди нашої генерації можуть бачити якісь позитивні риси в так званій "інтеграції" в бік Росії.

Ну, власне кажучи прямих прибічників інтеграції з Росією, я тут не зауважив. Причина, цьому і географічний вектор форуму і не в останню чергу, те що загальний рівень тут повище серенього.

Більше мене здивувало, це те, що чи не половина голосів припала ідеї чучхе, тобто незалежній економіці. Мовляв, мали в ми носі і Європу і Росіюю. І про це цілком серйозно заявляється в умовах глобалізації світової економіки.

Тут і зарита собака московської пропаганди. Якщо в російськомовних ЗМІ на сході відверто проклинають Захід, США, ЄС і пропагують "восстановление естественных связей братских народов", то для більш перебірливого читача Києва і Галичини підкинута отруйна ідея "розбудови незалежної економіки". Мовляв агітуйте, агітуйте, а як Європа від вас відгородиться (що власне зараз і відбувається), то нікуди ви від нас не дінетеся (що власне зараз і відбувається).

Сторінки:  1  ..  6    8    10  ..  19

Догори

Статичне дзеркало форуму

Львів
Pоwered by XМB
Developed by Avеnture Media & The XМB Group © 2002-2006

Інші проекти:
Наука-Онлайн - Об'єднання українських науковців
Львів - Фотоблог міста
ІБАС. Інформаційна, бібліотечна та архівна справа - Сучасна освітня спеціальність
School review 1737
Реклама: