Форум Рідного Міста
Ви не ввійшли [Ввійти - Зареєструватися]
Вниз

Версія для друку  
 Сторінки:  1  ..  6    8    10  11
Автор: Тема: 17-ий чемпіонат України
Dmy
Почесний Академік

Зареєстрований: 9-11-2003
Місто: Донецьк
Нема на форумі

Настрій: Неформатний

[*] написано 17-3-2008 у 14:00

На Шахтар - Металіст не ходив, та й дивився його недовго: акурат 1 и 4 м'ячі Шахтаря побачив. Я своє ще в Києві колись відходив, по абонемену, тобто на всі ігри протягом 3 літ. Більше вже якось і не тягне.

Дніпро наразі у жахливій формі, тобто ледь повзає. Якщо в матчі на своєму полі проти ... ну не аутсайдера, але все-таки воротар команди, яка претендує на ЛЧ, отримує жовту за затримку часу на останніх хвилинах :o
Трохи схоже, на Динамо-Мет З, але там і гра складалася складніше, і рахунок ДК утримувало спокійніше, катаючи м'ячик в середині (нехай і проти 10)
Чинний березневий Дніпро нагадує березневе Динамо багатьох попередніх років. Може, Протасов "працює за конспектами Лобановського"? ;)

Усе мине. Усе мене мине
Переглянути профіль користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Dmy
Почесний Академік

Нема на форумі

[*] написано 19-3-2008 у 12:39

Директор донецького РСК «Олімпійський» відлупцював журналіста, а сам пішов у відмазку
Інфа з http://www.ua-football.com
Як повідомлялося раніше, фотокореспондент Національного українського агентства «Укрінформ» Ігор Ткаченко зробив заяву про напад на нього Геннадія Каліщука.
Зі слів І. Ткаченка, під час виконання ним своїх службових обов’язків на нього накинувся директор РСК «Олімпійський» Геннадій Каліщук, і, вигукуючи бранні слова та погрози на адресу фотокореспондента, заборонив здійснювати фотозйомку президента ФК «Шахтар» Ріната Ахметова, що знаходився у VIP-ложі стадіону. На запитання фотокора, чому не можна фотографувати цих людей, директор стадіону начебто спочатку вдарив по об’єктиву фотоапарата, а згодом – фотокореспондента в обличчя.
І. Ткаченко підкреслив, що після цього інциденту він викликав наряд міліції Київського РВВС, які прийняли заяву від потерпілого. По тому, потерпілого на машині доставили в санпропускник нейрохірургії лікарні ім. Калініна, де після огляду поставили діагноз: струс головного мозку і забій м’яких тканин лівої щелепної області.

Що мені прикольно, так це коментарі пана директора

Директор РСК «Олімпійський» Геннадій Каліщук спростовує інформацію про побиття ним фотокореспондента Національного українського агентства «Укрінформ» Ігоря Ткаченка після закінчення матчу «Шахтар» – «Металіст» в Донецьку.
Цитата:
пан Ткаченко … під час футбольного матчу пішов бродити стадіоном без відповідного дозволу, що заважало роботі четвертого арбітра і делегації команд (цікаво, чи відзначено інспектором у протоколі, що 4 арбітру хтось заважав?). На мої зауваження о неправомірних діях Ткаченко відреагував настільки бурно, наскільки й по-хамськи, заявивши, що йому «як журналісту все можна». Все це відбувалося у присутності його колег журналістів.
Нагадаю, що подібна вседозволеність і чванство колись уже зіграли із цим паном злий жарт: за порушення норм поведінки під час футбольного матчу, 24/10/2006 прес-службою ФК «Шахтар» на чолі з Русланом Мармазовим, його було позбавлено акредитації на цілих півроку.
Слід зауважити, що у Донецьку фотокореспондент Ігор Ткаченко має репутацію скандаліста. Тому мене жодним чином не здивувало, коли спочатку в регіональних, а згодом і в центральних ЗМІ з’явилися заяви цього пана про те, що йому перешкоджали та навіть били. Це – відверта брехня!
Так говорив Заратустра (тобто Геннадій Каліщук) сьогодні о 9:34. А за 43 хвилини у нього взагалі відрізало пам’ять (певно, від надмірних переживань). Він взагалі не тямить, за кого базар (хоча і здогадується)
Цитата:
«Їх там багато стоїть этих фотокорів. Звідки я знаю, це був Петя чи Ваня. Вони там працюють. Їх 20-30 чоловік під час матчу. Це йому, мабуть, просто потрібен PR. Я навіть так прикидаю, хто це. У нього були проблеми с прес-службою ФК «Шахтар» і стадіоном ще минулого року»
Хоча, може, і неправильно «прикинув» – у Ткаченка «проблеми з прес-службою» були не минулого, а позаминулого року (за словами того же директора)!
А мо' просто з адвокатом порадився? :rolleyes:

Усе мине. Усе мене мине
Роман Голощук
Модератор

Фотографія користувача

Зареєстрований: 8-9-2002
Місто: м. Львів, Україна
Нема на форумі

[*] написано 21-3-2008 у 11:41

Поєдинок 22-го туру чемпіонату України з футболу між "Нафтовиком" та львівськими "Карпатами" вболівальники зможуть побачити у прямому ефірі у суботу, 22 березня, о 16:00. Переглянути телетрансляцію можна буде на 12-му каналі львівського телебачення.

Немає помилкового судження, у якому немає бодай зернятка правди

Видавництво львівської політехніки
Юрій Сєров
Модератор

Фотографія користувача

Зареєстрований: 19-6-2002
Місто: Львів, Україна
Нема на форумі

Настрій: оптимістичний

[*] написано 21-3-2008 у 11:52

Хоч би не програли Карпати...
А загалом тур не надто цікавий. Лише у матчі Таврія-Шахтар можливі сюрпризи, та й Кривбас, в принципі може зробити сюрприз Динамо.

Nauka-Online.Org - Українська Наукова Інтернет-Спільнота
Рідний край - Колекція знимків України
Переглянути профіль користувача Зайти на домашню сторінку користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Максим Стюфляєв
Модератор

Зареєстрований: 13-11-2007
Місто: Лутугине Луганська область
Нема на форумі

Настрій: Файний.

[*] написано 21-3-2008 у 20:58

"Метал" знову програв. Цього разу на своєму полі "Арсеналу" 2:4. Тепер, гпдаю, їм точно можна забути про лігочемпіонівські амбіції. А матч був класний!

Юрій Сєров
Модератор

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 21-3-2008 у 22:11

Посипався Метал... Чи це вони так зливають, щоб раптом за ЛЧ не поборотися?

Переглянути профіль користувача Зайти на домашню сторінку користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Dmy
Почесний Академік

Нема на форумі

[*] написано 21-3-2008 у 23:02

Дніпро теж грати не хоче. Суркіс усіх купив :mad: І Коломойського з Ярославським гуртовно :lol:

Усе мине. Усе мене мине
Юрій Сєров
Модератор

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 22-3-2008 у 18:03

І нині не вийшло Дніпру пограти. Поприймали грязеві ванни та й без 2 очок залишилися. Не розумію нашо проводити матчі на такому покритті.
Карпати не програли гранду з Охтирки - і то слава Богу...

Dmy
Почесний Академік

Нема на форумі

[*] написано 22-3-2008 у 19:15

Вчора у Харкові поляна була не набагато краще, але наколотили 6 м'ячів на двох. А Дніпро просто не у формі, байдуже, на якому полі. Наразі з лідерів самий Шахтар бігає на радостях, що не треба грати в КУЄФА, але теж питання: що з ним буде у травні?

Усе мине. Усе мене мине
Юрій Сєров
Модератор

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 22-3-2008 у 19:20

Згідний, Дніпро не в формі. Але не настільки. Думаю, на нормальному полі Дніпро взяв би 3 очки. Часом ситуації траплялися просто абсурдні: нападник Дніпра прокидає собі м'яч на хід, а м'яч за 2-3 метри зупиняється, його вибиває гравець Закарпаття, хоча на нормальному полі він би точно не встиг.

Dmy
Почесний Академік

Нема на форумі

[*] написано 22-3-2008 у 19:35

Ну, на більш-менш нормальному полі Дніпро грав з Динамо й усім "показав". Якщо висновки робити не за однією грою, а за чотирма, то... Єдиний виграш у Зарі, яка, схоже, теж навесні має дуже конкретні проблеми (1 нічия з Арсом і 3 поразки, причому 2 із 2 - вдома, де вона, зазвичай, виглядає цілком пристойно). Причому виграш за рахунок автоголу та ганебне затягування часу наприкінці. Інша річ, що поле вплинуло, але не стільки на техніку (чому би було не грати верхи?), скільки на фізику: Дніпро і так ледве ноги тягає, а тут іще болото.

Усе мине. Усе мене мине
Максим Стюфляєв
Модератор

Нема на форумі

[*] написано 23-3-2008 у 16:11

"Шахтар" поступився "Таврії" 2:3. Матч був неймовірний. А пан Юрій казав, що тур буде нецікавий. Помилявся! Мої вітання і подяка сімферопольцям. Тепер я ще більше засмучений через учорашню втрату очок "Дніпром". Втратили таку нагоду скоротити відставання!:(

Dmy
Почесний Академік

Нема на форумі

[*] написано 23-3-2008 у 16:12

Поквапився я вчора щодо Шахтаря. Таврія рулез!
Після гри, хто не дивився, прийшов Срна на післяматчову флешку. Враження було: дай йому машигвер або хоча би бутсу імені Алекса Фергюсона - суддю розніс би на кавалки, не замислюючись. Виявляється, не лише Луческу вважає, що Шахтар в Ураїні нахабно засуджують :o Тіпа, суддя їм такі шикарні голи позабивав.
А Динамо, між іншим, вже виграє. Узбецький лев - не тура без голу! Таки буде боротьба за чемпіонство?

Усе мине. Усе мене мине
Юрій Сєров
Модератор

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 23-3-2008 у 16:56

Кінцівку гри, нажаль, не побачив, але матч вийшов супер і за інтригою і за змістом. Таврія видала супергру. Ех, якби всі команди налаштовувалися на всі матчі так, як на домашні матчі проти лідерів. :rolleyes: Був би супер чемпіонат!
Суддя відсудив (з тих 80 хвилин, що я бачив) абсолютно адекватно і якісно. От не треба на них наговорювати після таких матчів! Бо тоді вони точно ніколи не виростуть професійною.
Максиме, мій прогноз враховував можливість несподіванки у Сімферополі, своєї думки відносно іншої частини прогнозу не змінив. Результат Дніпра несподіванкою не став, там швидше якість поля(?) здивувала.

Максим Стюфляєв
Модератор

Нема на форумі

[*] написано 23-3-2008 у 17:18

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Юрій Сєров

Максиме, мій прогноз враховував можливість несподіванки у Сімферополі, своєї думки відносно іншої частини прогнозу не змінив. Результат Дніпра несподіванкою не став, там швидше якість поля(?) здивувала.
А заруба "Металіста" з "Арсеналом"?

Юрій Сєров
Модератор

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 23-3-2008 у 17:31

А. Ну тоді справді. ;). Визнаю, мій прогноз не зовсім справдився.
Якщо річ лише в моєму прогнозі, то я згідний так помилятися щотижня. Все ж таки чемпіонат від таких несподіванок лише виграє! :)

Юрій Сєров
Модератор

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 24-3-2008 у 00:12

Не знати з якої радости Луческу знову почав плакати. Суддя "вкрав" у нього 3 очки. На підмогу йому кинувся придворний Дєнісав, якого вже влучно охрестили Адольф :)
Ну по-перше, Гладкий відверто симулював.
По-друге, Дєнісав не показав момент з вилученням, бо в них його не було, зате спокійно заявив, що вилучення за удар воротаря. Щойно Гливінський і задемонстрував відео і там чітко видно, за що вилучили Фернандіньйо.
Тобто по ключових моментах суддя абсолютно правий.
Шахтар з таким ниттям точно програє чемпіонат.

Dmy
Почесний Академік

Нема на форумі

[*] написано 24-3-2008 у 00:26

Цитата:
Не знати з якої радости Луческу знову почав плакати. Суддя "вкрав" у нього 3 очки. На підмогу йому кинувся придворний Дєнісав, якого вже влучно охрестили Адольф :)
Ну як з якої радості? Якщо Шахтар втратив очки, значить йому "не можна в Україні ставати чемпіоном". Кажу ж, тепер і капітан Срна патосно кинувся на допомогу: "Якщо я поїду з України, то лише із-за суддів."
Цитата:
Дєнісав не показав момент з вилученням, бо в них його не було
Був у них момент стопудово: транслювала гру ТРКУ. Не показав саме, щоб можна було поговорити голословно. А то: подивились - просльозились, краще не показувати

Усе мине. Усе мене мине
Юрій Сєров
Модератор

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 24-3-2008 у 00:49

Вони аргументували, що камера не зловила момент. В трансляції і справді камери ніби не показали момент вилучення.
Хай би Срна і Гладкий з Брандао забивали свої моменти, було б мінімум 3:5 і не було б цих "воплів, соплів".

Максим Стюфляєв
Модератор

Нема на форумі

[*] написано 24-3-2008 у 01:05

Не вміє "Шахтар" гідно програвати.

Dmy
Почесний Академік

Нема на форумі

[*] написано 24-3-2008 у 11:25

Цитата:
Вони аргументували, що камера не зловила момент. В трансляції і справді камери ніби не показали момент вилучення
Наразі за вимогами трансляцію ЧУ ведуть мінімум чи то 4, чи то 6 камер. От Гливинський, схоже, корисувався картинкою з "камери м'яча", бо ICTV до трансляції стосунку не мало, і то там видно відмашку Фердіньї. А у ТРКУ мусять бути ще кілька ракурсів. І де вони (хоча б для того, аби пересвідчитись, що на них теж ніц не видно)?

Усе мине. Усе мене мине
Максим Стюфляєв
Модератор

Нема на форумі

[*] написано 29-3-2008 у 14:34

"Карпати" сьогодні із "Зорею" грають. Рідне місто, начувайся!:lol:

Юрій Сєров
Модератор

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 29-3-2008 у 15:30

Скатають нічию. Мій прогноз.

Максим Стюфляєв
Модератор

Нема на форумі

[*] написано 29-3-2008 у 18:39

Так, "потішила" "Зоря" своїх уболівальників.:baddevil: 3:0 - такого навіть я не чекав. Хоча передчуття, що програють, було. Тому я й написав у попередньому дописі так хитро. Адже для мене Рідним містом є Луганськ:lol: (точніше не сам Луганськ, але область Луганська).

Катруська Пономаренко
Дописувач
**

Зареєстрований: 16-2-2008
Місто: Львів
Нема на форумі

Настрій: нормальненький

[*] написано 2-4-2008 у 21:30

Матч був супер!!! Тільки коли на першій хвилині наші забили, я почала хвилюватись, щоб не сталось так, як у матчі з Динамо, але нє)))) Карпати молодці. А вболівальників луганських було зовсім трішечки, мабуть, їхати боялись.
 Сторінки:  1  ..  6    8    10  11

Догори

Статичне дзеркало форуму

Львів
Pоwered by XМB
Developed by Avеnture Media & The XМB Group © 2002-2006

Інші проекти:
Наука-Онлайн - Об'єднання українських науковців
Львів - Фотоблог міста
ІБАС. Інформаційна, бібліотечна та архівна справа - Сучасна освітня спеціальність
School review 5541
Реклама: