Форум Рідного Міста
Ви не ввійшли [Ввійти - Зареєструватися]
Вниз

Версія для друку  
Автор: Тема: Дивакуватості нашого часу (флеш-моб)
kallisto
Дійсний член

Зареєстрований: 8-9-2003
Місто: Київ
Нема на форумі

Настрій: Хороший.

[*] написано 23-9-2003 у 16:36
Дивакуватості нашого часу (флеш-моб)

Вже багато разів чула про нову забавку: флеш-моб. Фішка (це не про нашу Фішку) в тому, що люди реєструються на сайті, їм приходить СМС-ка, щоб вони прийшли в певний час в певне місце, одягнуті в певний одяг і виконали певні дії. Вже таке було в Києві в ТЦ "Квадрат", там молоді люди приходили до пальми, мовчки фоткали її та йшли собі геть. Вони повинні були бути одягнені по-діловому та бути в темних окулярах. За свідченнями самовидців, зібралося до 100 чоловік. Вони прийшли, скажімо, на 16:30, сфотографували та без зайвих розмов та посмішок пішли геть. Кожен був поодинці. Або ще було в МакДоналдсі. Там клали квіти до ніг фігури клоуна. Хто пояснить: а в чому прикол?:o

Жінки, як діти, люблять казати \"ні\". А чоловіки, як діти, у це вірять
Переглянути профіль користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Олексій Мачехін
Модератор

Фотографія користувача

Зареєстрований: 31-5-2003
Нема на форумі

Настрій: теплий

[*] написано 23-9-2003 у 16:43

Прикол в тому, аби весело пожартувати. В Макдональдсі на поштовій ті самі люди збирались о 19-35 з надутими презервативами з намисом маркером "Макдональдс", вишикувались в чергу і купили всі по морозиву-ріжку. Їм від того весело. Так само колись мені було весело з другом біля дурки в піжамах людей трішки полякати - домагатись, вірші їм читати. Потім переріс. Мабуть тут проблема самооцінки.

Цінуй чужі думки, але не настільки, щоб привласнювати їх.
Дмитро АРСЕНИЧ
Переглянути профіль користувача Зайти на домашню сторінку користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
kallisto
Дійсний член

Нема на форумі

[*] написано 23-9-2003 у 17:05

Але це ж роблять в основному не діти. А дорослі дядьки і тітки. Я не можу цього догнати. А ти чесно все це робив?

Олексій Мачехін
Модератор

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 23-9-2003 у 17:13

Біля дурки? Так. Мені було 17 і я з надзвичайною втіхою цитував вголос Павлова перед його пам*ятником (дуже цікава цитата була, проте я її вже ніц не пам*ятаю), читав людям Пушкіна та Єсеніна, та чого ми тільки не виробляли... Єдине, що не виробляли - то ні до кого серйозно не домагалися. Жарти жартами а агресивно лякати перехожих не хотілося.

Дмитро АРСЕНИЧ
Переглянути профіль користувача Зайти на домашню сторінку користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
fish
Почесний Академік

Зареєстрований: 28-5-2003
Місто: Запоріжжя
Нема на форумі

Настрій: присутній

[*] написано 23-9-2003 у 17:28

я би чесно із задоволенням до того долучилася. Мені подобається робити щось незвичне я від цього вільною почуваюся. Та я б зараз і у жмурка із задоволенням погралася, дарма що доросла поважна панєнка.

карнавал мусить тривати далі, інакше йому настане кінець
kallisto
Дійсний член

Нема на форумі

[*] написано 23-9-2003 у 17:31

Не знаю, я б точно того не робила. Може, тому, що не маю часу на це. Можу піти в ліс і там робити все, що хочу, або влітку залізла на віддалений пляж і там загаряла... ну, коротше, загаряла, а місцеві рибалки шиї позвертали. Але це - я вважаю, що це марна витрата часу.

Олексій Мачехін
Модератор

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 23-9-2003 у 17:44

:)
Вихід за рамки - не марнування часу. Наше суспільство, як вже зазначалося, знаходиться під владою забобонів. Їх можна непомічати, пильнувати, створювати нові, а можна порушувати зайві.

Замальовочка:
Париж, жвавий автомобільний рух. На середину вулиці виходить дівчина, сідає на розмежувальну лінію, розгортає обід і починає їсти. Це бачить коп - підходить і стає поруч - аби ніхто випадково не зачапив.

Як на мене - нормальна ситуація.

Ще одна - Київ, День міста.
Ми з друзями вдягаємося в піратські костюми, робимо бутафорську шарманку з ручкою від м*ясорубки (всередині магнітофон із зацикленою мелодією), садимо на неї паперового папугу і вйо по центру міста продавати предсказання майбутнього - хороші по 25 копійок, правдиві по 50. Насправді всі беруться з однієї корзини і є виключно нейтральними (всього 30-50 різновидів). "Збирання коштів на відновлення Бялоруського піратського флоту!!! Купуйте предсказання!!!"

Знаєш скільки усмішок? А здивувань, коли людина просить покрутити і через хвилину-другу розуміє що там магнітофон?
Батарейки ми виправдали, ще вистачило на пачку морозива кожному і все. Але день не пропав марно :)

Дмитро АРСЕНИЧ
kallisto
Дійсний член

Нема на форумі

[*] написано 23-9-2003 у 17:54

2Олексій
Дуже класне проведення часу. Коли наступного разу таке робитимеш - свисни, мені цікаво взяти участь.

То я власне так і не зрозуміла: ти б приєднався до флеш-моберів?:P

Олексій Мачехін
Модератор

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 23-9-2003 у 17:57

Навряд на таке ще колись піду, бо немаю часу, тай натхнення вже не те :( старіємо мабуть, одомашнюємося ;)

До флешмоберів приєднався б якби не мав іншої альтернативи для самовиразу. Я їх маю безліч, проте немаю на них часу. А взагалі ідея непогана і цікава. Там є над чим подумати - оригінальні моби дуже веселі.

Дмитро АРСЕНИЧ
Наталка
Почесний Академік

Зареєстрований: 22-4-2003
Нема на форумі

Настрій: різнобарвний

[*] написано 23-9-2003 у 19:52

Цитата:
Першим відправив користувач Olexiy
Ще одна - Київ, День міста.
Ми з друзями вдягаємося в піратські костюми, робимо бутафорську шарманку з ручкою від м*ясорубки (всередині магнітофон із зацикленою мелодією), садимо на неї паперового папугу і вйо по центру міста продавати предсказання майбутнього - хороші по 25 копійок, правдиві по 50. Насправді всі беруться з однієї корзини і є виключно нейтральними (всього 30-50 різновидів). "Збирання коштів на відновлення Бялоруського піратського флоту!!! Купуйте предсказання!!!"

Знаєш скільки усмішок? А здивувань, коли людина просить покрутити і через хвилину-другу розуміє що там магнітофон?
Батарейки ми виправдали, ще вистачило на пачку морозива кожному і все. Але день не пропав марно :)

Оце дійсно клас! Оскільки старіти мені далі нікуди, бо моя шефіня мене сьогодні обізвала солідною тіткою, коли я хотіла причепити на плече наклейку-"скорпіона", попереду тільки молодість! :D:D:D Тому у такому я теж прийняла б участь! :) Дуже оригінально і куди цікавіше, аніж під дуркою людей лякати ):baddevil:
(А ту наклейку я все одно причепила, тільки туди, де спина закінчується, а дзвінниця починається ;)

Це все наснилось мені - губи Його пахнуть літом;
руки Його ніжніші за будь-які весни. (с) Соломія Чубай.

Догори

Статичне дзеркало форуму

Львів
Pоwered by XМB
Developed by Avеnture Media & The XМB Group © 2002-2006

Інші проекти:
Наука-Онлайн - Об'єднання українських науковців
Львів - Фотоблог міста
ІБАС. Інформаційна, бібліотечна та архівна справа - Сучасна освітня спеціальність
School review 1602
Реклама: