Форум Рідного Міста
Ви не ввійшли [Ввійти - Зареєструватися]
Вниз

Версія для друку  
Автор: Тема: а давайте гратися!
fish
Почесний Академік

Зареєстрований: 28-5-2003
Місто: Запоріжжя
Нема на форумі

Настрій: присутній

[*] написано 30-10-2003 у 11:08
а давайте гратися!

у нашій компанії дуже люблять гру в детективчика. Правила такі: загадують якийсь літературний твір або пісеньку, або що завгодно. Компанія придумує, на яке кримінальне чи то адміністративне порушення то може скидатися за сюжетом і розподіляє ролі, як то в Злочині й Карі може бути не тільки Родіон і Бабуся, але й Топірець, Кімната, 25 копійок і т.д. Потім приходить Детектив, йому пояснюють, який злочин скоєно і він, допитуючи усіх свідків, має виявити, що загадали і хто в якій ролі. Запитання це - типові запитання при розслідуванні: де знаходилися під час злочину, в яких стосунках з потерпілим і будь-що подібне. Відповідати треба, не виходячи зі своєї ролі, хоча й допускається деяка антропоморфність, себто, кімната може щось бачити, хоч вона й не має очей.

Пропоную погратися просто тут. Учасниками можуть заявити себе ті, хто цілий час сидить у мережі і не пропустить запитання до себе. Детективами можуть бути всі решта. Ролі розподіляються через приватні повідомлення.
Якщо ідея прийнятна, зголошуйтесь!

карнавал мусить тривати далі, інакше йому настане кінець
Переглянути профіль користувача Зайти на домашню сторінку користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Nazar
Почесний Академік

Фотографія користувача

Зареєстрований: 2-12-2002
Місто: Львів
Нема на форумі

Настрій: бракує музики

[*] написано 31-10-2003 у 09:51

Цікава ідея, але мало учасників, бо не всі завжди сидять в мережі...
І ще, може напиши типову партію тої гри, щоби зрозуміти більше.

Люби українське!
Переглянути профіль користувача Зайти на домашню сторінку користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Олексій Мачехін
Модератор

Фотографія користувача

Зареєстрований: 31-5-2003
Місто: Київ
Нема на форумі

Настрій: теплий

[*] написано 31-10-2003 у 10:37

Ні, гра дуже цікава і зрозуміла. Є тільки 2 "але":
1. Найбільше в мережі сиджу я, проте і я не маю гарантій що в наступні 2 хвилини не зірвусь у місцеве відрядження
2. Фішка у нас розумна і начитана - вона як загадає... а я наприклад злочин і кару до третини дочитав а тоді сів ввечері за парту і склеїв паперовий надгробний камінь

"Достоєвський Ідіот
Спи спойкійно, ніхто тебе не чипатиме..."

Отаке....
fish
Почесний Академік

Зареєстрований: 28-5-2003
Місто: Запоріжжя
Нема на форумі

Настрій: присутній

[*] написано 31-10-2003 у 10:56

це я справляю враження начитаної, може? Загадують зазвичай щось загальновідоме, і то не так докладно, щоб усі тонкощі пам"ятати, часом мається на увазі тільки короткий епізод. Часто казочки загадують. Одна з "партій" у нас була на мультик про Чебурашку. Злочин - нелегальна еміграція (він-бо в скринці на помаранчі приїхав) У нас був Чебурашка, Крокодил, Продавець, Скринька, Помаранчі, і навіть оголошення "шукаю друзів". Іншим разом ми гімн радянського союзу загадали. я була Ленін великий :D І коли детектив спитав щось про те, наділена я душею чи ні (себто, живий я персонаж чи предмет), я гнівно почала втирати, що ніякої душі не існує, а релігія - то опіум для народу.

гадаєте, заскладно буде для форумного варіанту?

карнавал мусить тривати далі, інакше йому настане кінець

Догори

Статичне дзеркало форуму

Львів
Pоwered by XМB
Developed by Avеnture Media & The XМB Group © 2002-2006

Інші проекти:
Наука-Онлайн - Об'єднання українських науковців
Львів - Фотоблог міста
ІБАС. Інформаційна, бібліотечна та архівна справа - Сучасна освітня спеціальність
School review 1823
Реклама: