Форум Рідного Міста
Ви не ввійшли [Ввійти - Зареєструватися]
Вниз

Версія для друку  
 Сторінки:  1  2
Автор: Тема: Хороше фото. І співак, якого я вельми поважаю
Рост
Модератор

Фотографія користувача

Зареєстрований: 3-4-2003
Місто: Львів
Нема на форумі

Настрій: є

[*] написано 4-12-2003 у 11:03
Хороше фото. І співак, якого я вельми поважаю

http://img.photosight.ru/2003/12/04/359716.jpg
Переглянути профіль користувача Зайти на домашню сторінку користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Олексій Мачехін
Модератор

Фотографія користувача

Зареєстрований: 31-5-2003
Місто: Київ
Нема на форумі

Настрій: теплий

[*] написано 4-12-2003 у 11:15

Фото і справді хороше....
Переглянути профіль користувача Зайти на домашню сторінку користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Наталка
Почесний Академік

Зареєстрований: 22-4-2003
Нема на форумі

Настрій: різнобарвний

[*] написано 4-12-2003 у 15:45

Так, фото хороше... а співака я поважаю, як співака. Як особистість, на жаль, ні...

Це все наснилось мені - губи Його пахнуть літом;
руки Його ніжніші за будь-які весни. (с) Соломія Чубай.
Переглянути профіль користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Рост
Модератор

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 4-12-2003 у 16:08

А чому, Наталю?
Наталка
Почесний Академік

Нема на форумі

[*] написано 4-12-2003 у 16:18

Та просто чула з його вуст таке, що я органічно не сприймаю, хоча і поважаю його право на особисту думку. У нього брали інтерв’ю, і спитали, як він ставиться до проголошення незалежності Україною. (А було це, щоб не збрехати, десь 1998 року). Прикро було почути, що так, як і переважна більшість росіян... Але се, вже мабуть, оф-топ? Та все одно, фото класне!

Nick
Новак
*

Зареєстрований: 22-8-2003
Місто: Львів-Майорівка
Нема на форумі

Настрій: Ctrl+Alt+Del

[*] написано 4-12-2003 у 16:22

Дійсно, фото хороше! І співак - розумна, хороша людина.

Олексій Мачехін
Модератор

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 4-12-2003 у 16:26

Співак розумна, хороша людина що після концерту грає своїх малолітніх фанаток в номері готелю.
Nazar
Почесний Академік

Фотографія користувача

Зареєстрований: 2-12-2002
Нема на форумі

Настрій: бракує музики

[*] написано 4-12-2003 у 16:33

Кожній людині притаманні помилки, але помилки публічних людей завжди значно "помилковіші"...

Я аналогічно Наталчиному баченні не бачу в Макаревичі нічого такого, що би викликало "вельми повагу", хоча чомусь люди "епохи макаревичів" мене за це готові закидати камінням. Тому час (не як часова одиниця, а як реальний елемент градуйованого перебування) завжди залишає разом з собою чимось зайняті пустоти, чим більше вони модні - тим їх більше. Чого не хочу прочитати в наступних коментарях, так то заперечень, що то було власне модно.
І ж дійсно - за кордоном знайдеться значно більше закордонних митців, які варті глибокої поваги, але серед них чомусь нгесправедливо відзначаються російські... Інакше, як просто загальна необізнаність та додаткова "примусова обізнаність" я це пояснити не можу...

А фото дійсно хороше.
Рост
Модератор

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 4-12-2003 у 16:38

Хто його зна, як воно є.
Ми всі часто заручники суспільної думки в значно більшій мірі, ніж здаємо собі в цьому звіт. Ну а в Росії знаєш , що про Укарїну по ТБ говорять - кабельне в тебе, напевно, є.
А для мене в Росії були тільки два співаки - Макаревич і Пугачова. А тепер залишився тільки Макаревич, і той в блюз вдарився :)
А Пугачову шкода, здалася вона. Жінкам, напевно, важче. Я бачив концерт, коли вона була, так би мовити, на межі. Коли усвідомлювала, що те, що вона хоче і може донести людям, їм не потрібне. Важко було дивитись, коли в неї на очах стояли сльози від цього. Хоча може і не здалась внутрішньо, цього я не знаю, але в співацькій діяльності точно пішла на поводу в суспільства.
А Макаревич - ні. А такі люди завжди в мене викликають повагу.
Отаке.
Odarka
Почесний Академік

Зареєстрований: 17-2-2003
Нема на форумі

Настрій: вже йде до зими

[*] написано 4-12-2003 у 16:41

Цитата:
Першим відправив користувач Olexiy
Співак розумна, хороша людина що після концерту грає своїх малолітніх фанаток в номері готелю.

О-О-О-!:saint::baddevil:
Рост
Модератор

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 4-12-2003 у 17:09

Цитата:

Співак розумна, хороша людина що після концерту ...

Ну, Олексію! По-перше, свічки, як то кажуть, ти не тримав, а по-друге - не нам з тобою судити.
Я взагалі уникаю слухати чи читати усілякі новини і т.п. від шоу-бузнесу. Бо в цій сфері паразитів, які живуть виключно розповсюдженням різних пліток, значно більше, ніж талантів.

Щодо "епохи макаревича" - я не відношу себе до цієї епохи, бо народився приблизно в ті роки, коли Машина Часу створювалась. І пік її популярності (коли вона була модною, як ти кажеш, Назаре) прийшовся на той час, коли музикою я і не цікавився особливо. Але багато речей Макаревича (власне його, а не інших учасників МЧ) знаходять в мені глибокий відгук. Хоча далеко не всі.
А з власного досвіду знаю, що для того, щоб писати такі речі, потрібно багато що пережити.

А от щодо закордонних митців, вартих великої поваги, як і щодо необізнаності та примусової обізнаності - так це в тобі, мені здається, говорить якийсь пунктик. Бо я не піднімав цієї теми - нікого нікому не протиставляв і нікого не виділяв. Тим більше російських митців.
Східняк
Дописувач
**

Зареєстрований: 13-6-2003
Місто: Донецьк
Нема на форумі

Настрій: нормальний

[*] написано 4-12-2003 у 17:15

Для мене в Росії два співаки - Окуджава і Висоцький. "Машина Времени" то для мене пісні шкільних і студентських років, які ми співали під гітару, слухали в гуртожитах. Так само як "Воскрєсенье", "Дінамік", "Карнавал". Приємно згадати.
Пугачову не любив ніколи, хоча ставився з повагою, і завжди викликала зацікавлення. Як на мене вона завжди була актрисою, що грала саму себе. Вона завжди була "притворщицею", ніколи не була щирою, завжди була в образі, і на сцені, і в "найщиріших" інтев"ю
Чарівник з міста Гамельн
Академік

Зареєстрований: 14-12-2002
Нема на форумі

Настрій: Настрій не вказаний

[*] написано 4-12-2003 у 17:19

Єдиний російський співак(?), якого я справді поважаю - Егор Летов. І за його тексти/музику, і просто як особистість. Ну і ще Янку... але її вже немає.
Volodymyr
Академік

Зареєстрований: 3-9-2003
Місто: гостомель
Нема на форумі

Настрій: в очікуванні...

[*] написано 4-12-2003 у 17:30

шевчук, гребенщиков і янка... соррі за банальність.

висоцький та окуджава - для мене це дві Особистості і поети... отаке...

він побачив сьогодні у себе в оці
вчорашню сльозу...
Nazar
Почесний Академік

Фотографія користувача

Зареєстрований: 2-12-2002
Нема на форумі

Настрій: бракує музики

[*] написано 4-12-2003 у 17:32

Для мене то не зовсім зрозуміло:
банальність в прізвищах,
чи в тому, що вони написані з малої літери?

Люби українське!!!!:cool:
Volodymyr
Академік

Зареєстрований: 3-9-2003
Місто: гостомель
Нема на форумі

Настрій: в очікуванні...

[*] написано 4-12-2003 у 17:34

причепа... :)
з малої літери я все пишу - мулька така.
а банальність у тому, що це шевчук, гребенщиков і дягілєва.

от якби я назвав гаркушу - то вже не банальність, а так...

він побачив сьогодні у себе в оці
вчорашню сльозу...
Asmera
Академік

Зареєстрований: 29-11-2003
Нема на форумі

Настрій: сяючий

[*] написано 4-12-2003 у 22:53

Цитата:
А Ви, пане, свічку тримали?;):saint:
Олексій Мачехін
Модератор

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 5-12-2003 у 08:17

Ні, я, пані, постраждалих знаю.
Василь
Академік

Зареєстрований: 13-11-2002
Нема на форумі

Настрій: порожній

[*] написано 5-12-2003 у 08:35

Взагалі писати в назві темі займенники типу "я" сприймаються неоднозначно. Хто це я? NetGuy Макаревича поважає, особисто я його терпіти не можу.

ця земля збатогована вміє бути вічною () Ю. Андрухович \"Країна дітей\"
Рост
Модератор

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 5-12-2003 у 10:28

Тьху ти... Дурня якась твориться...
Добре, вельмишановне паньство, турбувати вас своїми займенниками більше не буду...
Наталка
Почесний Академік

Нема на форумі

[*] написано 5-12-2003 у 15:25

Припиніть-но негайно, що це таке? Не змушуйте мене шкодувати про те, що я влізла зі своїм зауваженням про особисте ставлення до Макаревича. Це нормально, що не всі ставляться до нього однаково, я Вас дуже прошу, NetGuy, називайте Ваші теми, як Вам заманеться, бо це - Ваші теми!
Ну дуже прошу! :saint:

Dmy
Почесний Академік

Зареєстрований: 9-11-2003
Місто: Донецьк
Нема на форумі

Настрій: Неформатний

[*] написано 5-12-2003 у 19:11

Цитата:
Першим відправив користувач Наталка
чула з його вуст таке, що я органічно не сприймаю... У нього ... спитали, як він ставиться до проголошення незалежності Україною... Прикро було почути, що так, як і переважна більшість росіян

Ну, переважна - не переважна, здебільшого центрова (ув адміністративному сенсі, тобто Моськва, Пітер й околиці). Я власноруч (власновуст?) ставив експерименти, в писок, щоправда, не отримав, але дехто образився.
Відтак саме на цю фразу б не надто зважав, бо то не є думка, а радше хороба з ознаками пандемії (імперіялізм називається)
Але, але, але. Раніше за наведене інтерв'ю навесні 96-го Макар обнімався на трибуні з ЄБМ і щось казав про "нашого президента". Мені якось одразу спало на думку Шварцівсько-Міроновське "ми с корольком" (див., чит. "Звичайне диво" ).
99-го "Машина" приїздила на гастролі в Київ, зайшли на якесь радіо, у грудні я бачив запис того радіоетеру. Для нас тієї осені подібні музично-політичні забавки були ще свіженькими, тож хтось запитав: "Андрєй, а вам нє стидна" [ну, за тамте]. Андрюша відповів: "Нєт, нє стидна". "Поет в Россіі больше, чем поет", Макар мусив би зважати на цю фразу.
Особисто для мене він перестав існувати як "більше ніж поет" саме з 96-го. Але тема більш обширна. 98-го, 99-го, 02-го ми достоту вже зобачили своїх шльондрів. Цікаво, хто нам відкриється зі справжнього боку наступної осени? :rolleyes::cool::mad:
Цитата:
Та все одно, фото класне!

Ага. Netguy'ю наше "красно дякуємо"! Враження таке, що хлопаці хтось потужним ліхтариком у вічи посвітив. Мабуть, мєнти, хто ж ще?
:lol:

Усе мине. Усе мене мине
Остап Іванович
Дописувач
**

Зареєстрований: 2-12-2003
Нема на форумі

Настрій: Весняно

[*] написано 5-12-2003 у 19:24

Цитата:
Першим відправив користувач NetGuy
http://img.photosight.ru/2003/12/04/359716.jpg

Фото хороше.
Співак? , продався. У кожного своя ціна.(це не тільки про гроші)

Виправте, навчіть як правильно.
rost
Академік

Зареєстрований: 14-2-2003
Місто: Canada
Нема на форумі

Настрій: оптимальний

[*] написано 5-12-2003 у 22:56

Цитата:

Цитата:
Ні, я, пані, постраждалих знаю.

Цікаво, а що визначає переxід з фанаток в категорію постраждалих? Це було згвалтування? Чи може обслуговування було не якісним?

Олексій Мачехін
Модератор

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 5-12-2003 у 23:32

Вам деталі? Чи може спробуєте зайти до Моісеєва в готель автограф взяти?
 Сторінки:  1  2

Догори

Статичне дзеркало форуму

Львів
Pоwered by XМB
Developed by Avеnture Media & The XМB Group © 2002-2006

Інші проекти:
Наука-Онлайн - Об'єднання українських науковців
Львів - Фотоблог міста
ІБАС. Інформаційна, бібліотечна та архівна справа - Сучасна освітня спеціальність
School review 1959
Реклама: