Форум Рідного Міста
Ви не ввійшли [Ввійти - Зареєструватися]
Вниз

Версія для друку  
Автор: Тема: Ціна щастя
Роман Голощук
Модератор

Фотографія користувача

Зареєстрований: 8-9-2002
Місто: м. Львів, Україна
Нема на форумі

[*] написано 9-1-2004 у 00:06
Ціна щастя

Сьогодні щастя можна купити за гроші, і його ціна -- 4 мільйони 817 тисяч 616 доларів. Про це свідчать дані дослідження, що проводилося в листопаді і грудні минулого року Yahoo. Відповідно до західних стандартів, ця цифра відповідає середній заробітній платі за 94 роки. Власне стільки потрібно у середньому людині для того, щоб реалізувати свої мрії і бути щасливою. До того ж, жінкам для щастя потрібно більше, ніж чоловікам. Як з'ясувалося, жіноче щастя коштує 4,8 мільйона доларів, а чоловіче -- 4,7 мільйона доларів. Найвища ціна щастя -- 5,2 мільйона доларів у людей середнього віку.

В опитуванні взяли участь 2 500 осіб. Але лише 15% із них були зараховані в групу "щасливчиків". "Щасливчики" накопичували б і множили свої багатства, але в той же час дотримувалися того способу життя, що їм подобається. Жити за правилами "плейбоя", ходити в нічні клуби, брати участь у світських вечірках, безумовно, витрачати великі суми грошей виявили бажання найбільше опитуваних -- 45%. 39% учасників дослідження витрачали б гроші на всяку-всячину, аби показати себе "крутими" -- їх прозвали "показушниками". "Скнар" в опитуванні виявилось лише 1% -- вони воліли б нічого не витрачати, а лише заробляти нові мільйони.

З. Г.

Джерело - Поступ

P.S. А скільки Вам треба грошей для повного щастя? :)

Немає помилкового судження, у якому немає бодай зернятка правди

Видавництво львівської політехніки
Переглянути профіль користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Nazar
Почесний Академік

Фотографія користувача

Зареєстрований: 2-12-2002
Місто: Львів
Нема на форумі

Настрій: бракує музики

[*] написано 9-1-2004 у 10:37

Мої мрії більш дешевші, але так само зав"язані на грошах.
Їх має бути стільки, щоби вистачало на повноцінну роботу та відкриття некомерційної радіостанції з українською музикою, та молодіжний культурний центр (сам не знаю що то таке, але там будуть допомагати молоді реалізовувати свої проекти, а також там би формувалась якась нова громада без впливу політики та всіляких ідеологій).

А, іще мати багато дітей:) - також коштує;)
Переглянути профіль користувача Зайти на домашню сторінку користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Odarka
Почесний Академік

Зареєстрований: 17-2-2003
Нема на форумі

Настрій: вже йде до зими

[*] написано 9-1-2004 у 13:42

Моє щастя не купиш за гроші...бо воно у середині - це спокій, рівнога-щастя, коли спваєш, коли є до кого співати...

я так довго мовчав
ти ж бо знаєш як важко було мені в сутінках
вустами вологими на добрі слова натрапляти
Зіронька
Дійсний член

Зареєстрований: 23-5-2003
Нема на форумі

Настрій: вересневий

[*] написано 9-1-2004 у 13:46

Десь тут була тьотя-психолог, яка питалась про щастя і про гроші---але, правда, окремо...
Nazar
Почесний Академік

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 9-1-2004 у 15:28

Як на мене, то я не продавав своє щастя, а формулював суму грошей, яка б зробила б мене ще щасливішим:D

Хтось щасливий від страшенно дорогої машини, хтолсь від того, що його знайомі вважають його грошовитим, хтось ще має якісь грошові комплекси, і я не виняток:).
Здається це нормальним, та непотребуючим втручання психологів.:saint:
Переглянути профіль користувача Зайти на домашню сторінку користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Олексій Мачехін
Модератор

Фотографія користувача

Зареєстрований: 31-5-2003
Місто: Київ
Нема на форумі

Настрій: теплий

[*] написано 9-1-2004 у 15:33

Назаре, якщо вважатимеш гроші ненормальним явищем - віддавай їх мені :)
Nazar
Почесний Академік

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 9-1-2004 у 16:12

Та нє, скоріше паранормальним:D

Просто багато було випадків, коли їхня відсутність мені заважала мені бути щасливим, ну така я вже людина...
Олексій Мачехін
Модератор

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 9-1-2004 у 16:26

Не скажу що ти унікальний....
Nazar
Почесний Академік

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 9-1-2004 у 16:36

Так я і не претендую;)

Та і мало хто не хоче себе відчувати щасливим.
Хоча чув цікаву думку, що людина грошима компесує свої комплекси... То цікава думка, хоча апатична.
Олексій Мачехін
Модератор

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 9-1-2004 у 16:41

Я б так не сказав. На мою думку людина може грошима компенсувати комплекси, проте і гроші можуть сформувати певні комплекси. Як, власне, і прибрати.
Nazar
Почесний Академік

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 9-1-2004 у 16:48

Ну гаразд, раз так, то хотів би почути твою купу грошей, якої тобі бракне, щоби бути щасливим.
Олексій Мачехін
Модератор

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 9-1-2004 у 16:53

Мені? Мені не треба грошей аби бути щасливим. Мені треба час та цікава можливість їх заробляти в достатній кількості.
Достатня кільність - невизначена величина, веріюється від споживчого кошика моєї родини, до нескінченності.
Nazar
Почесний Академік

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 9-1-2004 у 16:59

Гадав, буде якась реальніша (маю на увазі визначена) сума.
Олексій Мачехін
Модератор

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 9-1-2004 у 17:04

Сильно розчарував?

Догори

Статичне дзеркало форуму

Львів
Pоwered by XМB
Developed by Avеnture Media & The XМB Group © 2002-2006

Інші проекти:
Наука-Онлайн - Об'єднання українських науковців
Львів - Фотоблог міста
ІБАС. Інформаційна, бібліотечна та архівна справа - Сучасна освітня спеціальність
School review 2071
Реклама: