Форум Рідного Міста
Ви не ввійшли [Ввійти - Зареєструватися]
Вниз

Версія для друку  
Автор: Тема: Як купити хатинку в Карпатах?
ЗОРЯНА
Дійсний член

Зареєстрований: 24-1-2003
Нема на форумі

Настрій: Настрій не вказаний

[*] написано 8-3-2004 у 12:07
Як купити хатинку в Карпатах?

Дуже хотілося б мати хатинку у Карпатах, таку дерев"яну з тином, а коло нього щоб росли соняхи і мальви. Можна навіть з вигодами "за хлівом". Понавишивати рушників, віднайти старі меблі, помастити стіниглиною тоді розмалювати як колись... Посадити калину у городі. І приїздити відпочивати на вихідні.
Тільки незнаю як купити таку хатинку? Хотілося б у Славському. Може хтось порадить щось?
Переглянути профіль користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
ЗОРЯНА
Дійсний член

Зареєстрований: 16-9-2003
Нема на форумі

Настрій: бухгалтерський

[*] написано 8-3-2004 у 12:07
Як купити хатинку в Карпатах?

Дуже хотілося б мати хатинку у Карпатах, таку дерев"яну з тином, а коло нього щоб росли соняхи і мальви. Можна навіть з вигодами "за хлівом". Понавишивати рушників, віднайти старі меблі, помастити стіниглиною тоді розмалювати як колись... Посадити калину у городі. І приїздити відпочивати на вихідні.
Тільки незнаю як купити таку хатинку? Хотілося б у Славському. Може хтось порадить щось?
Олексій Мачехін
Модератор

Фотографія користувача

Зареєстрований: 31-5-2003
Місто: Київ
Нема на форумі

Настрій: теплий

[*] написано 8-3-2004 у 12:31

Купити легко, важче доглядати і якось влаштувати так, аби не розкрадали.
Переглянути профіль користувача Зайти на домашню сторінку користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Рост
Модератор

Фотографія користувача

Зареєстрований: 3-4-2003
Місто: Львів
Нема на форумі

Настрій: є

[*] написано 8-3-2004 у 12:35

Ну... у Славську недалеко від центру продавали кусокоч землі рік чи два назад - соток 6 чи менше. 15 000 уо.
Славське - це гірськолижний курорт з відповідними цінами.
А от якщо цікаво мати саме хатку в Карпатах просто для відпочинку (а Славське - це для зими, влітку там так собі), то треба шукати у більш віддалених селах.
Якщо Сколівський напрямок - Тухля, Либохора, Сопіт (там пустує декілька десятків хат, сам виясняв)... Треба брати автомобіль і їздити, випитувати.
Але тисяч 2...5 треба готувати. В залежності від стану хатини і розташування.
Крім того, треба врахувати, що за нею хтось мусить доглядати, інакше... ну, народ у нас різний, рознесуть по кусочках. Хтось вирішує це питання, наймаючи місцевого сторожа, хто ще якось умудряється...
Переглянути профіль користувача Зайти на домашню сторінку користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
ЗОРЯНА
Дійсний член

Нема на форумі

[*] написано 8-3-2004 у 13:26

Доглядати вже б домовилася з кимось з мешканців села. То просто можна поїхати і по людям в селі попитати? Чи у сільраді? Навіть немаю уяви...
ЗОРЯНА
Дійсний член

Нема на форумі

[*] написано 8-3-2004 у 13:26

Доглядати вже б домовилася з кимось з мешканців села. То просто можна поїхати і по людям в селі попитати? Чи у сільраді? Навіть немаю уяви...
Олексій Мачехін
Модератор

Фотографія користувача

Зареєстрований: 31-5-2003
Місто: Київ
Нема на форумі

Настрій: теплий

[*] написано 8-3-2004 у 13:27

Головне ні в кого не питати... як справжній Штірліц :)))

Ну а як ще?
ЗОРЯНА
Дійсний член

Нема на форумі

[*] написано 8-3-2004 у 13:34

Хай трошечки розстануть сніги і я цим займуся. Ідея мене не полишає вже довгий час. Я намагалася шукати по оголошення у рекламних газетах - та де там.. нічого немає
ЗОРЯНА
Дійсний член

Нема на форумі

[*] написано 8-3-2004 у 13:34

Хай трошечки розстануть сніги і я цим займуся. Ідея мене не полишає вже довгий час. Я намагалася шукати по оголошення у рекламних газетах - та де там.. нічого немає
Святослав Шеремета
Дійсний член

Зареєстрований: 14-11-2003
Нема на форумі

[*] написано 8-3-2004 у 16:54

Справді хатинка в Карпатах це просто супер. Також про це думаю. Але реалізовувати свій намір планую десь через роки два-три. А щодо Славська, то навіть маленька хатинка буде коштувати дуже дорого. Думаю, що 6 соток будуть коштувати більше ніж 15000 у.о. Адже згідно офіційних даних, які оприлюднив в одному з інтервю у "Високому Замку" О. Сендега у Славську- найдорожча земля у Львівській області. А Вам Зоряно бажаю знайти хатинку яка впаде в око і втілити свою мрію в життя.
ЗОРЯНА
Дійсний член

Нема на форумі

[*] написано 8-3-2004 у 20:23

To she z dytynstva zalyshylosya.. Jak do babci v seli na kanikuly izdyla. Stilky rozpovidala vyshyvajuchy i spivajuchy pisen' ukrains'kyh... pro vechornyci, pro skrypaliv, zhnyva, vesillya..
ЗОРЯНА
Дійсний член

Нема на форумі

[*] написано 8-3-2004 у 20:23

To she z dytynstva zalyshylosya.. Jak do babci v seli na kanikuly izdyla. Stilky rozpovidala vyshyvajuchy i spivajuchy pisen' ukrains'kyh... pro vechornyci, pro skrypaliv, zhnyva, vesillya..
Demyan
Почесний Академік

Фотографія користувача

Зареєстрований: 15-4-2004
Нема на форумі

Настрій: кращий ніж вчор

[*] написано 21-4-2004 у 09:31

Опа, в мене теж така сама ідея є. Якщо хочеш можем пошукати разом купити хату одну на двох, буде і легше прибирати і доглядати. В принципі я знаю як це робиться, лише треба визначити яку хату, для скількох людей (чи для сімї), район. А взагалі якщо любиш карпати, пиши - я скоро збираюся їздити, люблю просто одноденні маршрути (на вихідні, в суботу) і важкі. А про хату пиши - не стидайся:) одна голова добре - а дві ще краще:)
Рост
Модератор

Фотографія користувача

Зареєстрований: 3-4-2003
Нема на форумі

Настрій: є

[*] написано 21-4-2004 у 11:26

Мо, тоді вже карще хутір свій і зробити філію Форуму Рідного Міста? :D
Остап_М.
Академік

Зареєстрований: 26-3-2004
Нема на форумі

Настрій: так собі

[*] написано 21-4-2004 у 15:40

2 ЗОРЯНА:
Карпати це супер!!!
Але земля і хати там дійсно дуже дорогі.
Якщо в тебе є такі гроші то все добре, проте якщо ема, можу порадити просто їздити на вихідні в різні хати. От я був на цих вихідних в одній з таких. Заплатили по 10 гр. з особи за ніч. Але то не гроші. Адже було все так як треба: пічка, дрова + гаряча вода в душі і туалет. Вирішувати звичайно ж тобі, але якщо хочеш можу скинути тобі контакти цієї хати??? :)

Остап_М.
Остап_М.
Академік

Нема на форумі

[*] написано 21-4-2004 у 15:43

2 Demyan:
А куди ти полюбляєш їздити????
І що таке в твоєму розумінні "важкі маршрути"???

Остап_М.
Demyan
Почесний Академік

Фотографія користувача

Зареєстрований: 15-4-2004
Нема на форумі

Настрій: кращий ніж вчор

[*] написано 22-4-2004 у 08:33

я люблю їздити всюди. Важкі маршрути - то від 10 днів, десь від 200 км. однак часу зараз нема, іноді просто на один день поїду похожу по маршруту (згідно книжки і мапи) і назад. Два остані роки був в татрах (просто супер) і чеських бескидах. Доречі скинь координати тої хати, а якщо ти не був (думаю що бу) то зайди на сайт karpaty.com.ua - він супер.
А хату купити то класно, і можна знайти від 1000-2000 у.е. такщо Зорянка відгукнися!
Остап_М.
Академік

Нема на форумі

[*] написано 22-4-2004 у 15:00

2 Demyan:
Контакти тої хати такі:
Славсько
вул. Устияновича 44а
тел: 8(03251)42664
Іван або Оля
Тільки ццццц!!!!! Нікому некажи :) :) :)

Остап_М.

Догори

Статичне дзеркало форуму

Львів
Pоwered by XМB
Developed by Avеnture Media & The XМB Group © 2002-2006

Інші проекти:
Наука-Онлайн - Об'єднання українських науковців
Львів - Фотоблог міста
ІБАС. Інформаційна, бібліотечна та архівна справа - Сучасна освітня спеціальність
School review 2341
Реклама: