Форум Рідного Міста
Ви не ввійшли [Ввійти - Зареєструватися]
Вниз

Версія для друку  
Автор: Тема: Карпати-Ворскла. Субота, 10 квітня, 15:00
Юрій Сєров
Модератор

Фотографія користувача

Зареєстрований: 19-6-2002
Місто: Львів, Україна
Нема на форумі

Настрій: оптимістичний

info.gif написано 9-4-2004 у 00:46
Карпати-Ворскла. Субота, 10 квітня, 15:00

Карпатам опускатися нижче вже не можна. Потрібна лише перемога. Думаю у випадку поразки Маркевич піде... вчетверте

Nauka-Online.Org - Українська Наукова Інтернет-Спільнота
Рідний край - Колекція знимків України
Переглянути профіль користувача Зайти на домашню сторінку користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
vovka
Почесний Академік

Зареєстрований: 20-12-2002
Місто: Lviv,Ukraine
Нема на форумі

Настрій: впевнений

[*] написано 9-4-2004 у 06:48

Цитата:
Першим відправив користувач Юра
Карпатам опускатися нижче вже не можна. Потрібна лише перемога. Думаю у випадку поразки Маркевич піде... вчетверте

Нікуди він не піде. Якщо в клубі є хоч одна розумна людина ще. До кінця чемпіонату абсолютно не потрібна ще й зміна тренера. А то вилетимо точно.
А от з наступного сезону треба нормального тренера. І не тільки його.
Переглянути профіль користувача Зайти на домашню сторінку користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Остап_М.
Академік

Зареєстрований: 26-3-2004
Місто: Львів
Нема на форумі

Настрій: так собі

[*] написано 9-4-2004 у 08:49

Точно! Треба щоб він відповів за все. Якщо зуміє втримати команду - то нехай працює. А якщо ні... Хоча судячи з того як його любить керівництво він повернеться ще разів з десять....

Остап_М.
Нормалайзер
Академік

Зареєстрований: 27-9-2003
Нема на форумі

Настрій: Настрій не вказаний

[*] написано 9-4-2004 у 11:29

Та хай би вже вилетіли... Зволочі...

Враження таке, шо вони забули, шо гроші отримують тому, що футбол цікавить мене, вас і їх...

Наразі футбол а-ля "Карпати" Львів мене не цікавить, щасливого вильоту...

я заперечую проти будь-яких передруків моїх повідомлень з цього форуму будь-коли й будь-де, крім цього форуму
http://drymba.net/
vovka
Почесний Академік

Нема на форумі

[*] написано 9-4-2004 у 21:19

Цитата:
Першим відправив користувач Нормалайзер
Та хай би вже вилетіли... Зволочі...

Враження таке, шо вони забули, шо гроші отримують тому, що футбол цікавить мене, вас і їх...

Наразі футбол а-ля "Карпати" Львів мене не цікавить, щасливого вильоту...

Раз так говориш значить ти не вболівальник ФК Карпати. Тим більше винуваті не стільки гравці (шо з них візьмеш коли не можуть) як керівництво клубу. Розвалили ФК Львів, розвалюють і Карпати.
Від того що вони вилетять, ми тільки втратимо. Втратимо на довгий час нормальний футбол у Львові.
Нормалайзер
Академік

Зареєстрований: 27-9-2003
Нема на форумі

Настрій: Настрій не вказаний

[*] написано 9-4-2004 у 23:12

А ви його маєте, нормальний футбол ві Львові?

Останній - то був "Карпати"-"Динамо" К, коли 2:1.

Гравці не винні? "Коли в завєдєнії падають прибилі - міняють дєвочєк, а не кроваті", чув за таке?

Та... Про що казати... Так, Димінський з початку року не зробив ніц-ані-ніц... Так, містові до лампади команда. Так, все так. Але я говорю про ставлення тих пацанів на полі, і в першу чергу - про ставлення до болільників...

я заперечую проти будь-яких передруків моїх повідомлень з цього форуму будь-коли й будь-де, крім цього форуму
http://drymba.net/
Влодко
Дійсний член

Зареєстрований: 5-4-2004
Нема на форумі

Настрій: як завжди

[*] написано 10-4-2004 у 05:25

"Карпати" не "Динамо" - "Карпати" чемпіон.
Але останнім часом то команда з першої ліги з багатьма автобусами. В знайомих вже склалося таке враження, що вони підзаробляють як маршрутні таксі, якщо це так, тоді я вірю, що наш ФК ще здатний бодай на щось бо у футбола вони можуть грати лише за збірні інститутів в яких вчаться гравці. Повірте на цьому "рівні плінтуса" далі Львова не поїдеш.
Переглянути профіль користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Dmy
Почесний Академік

Зареєстрований: 9-11-2003
Місто: Донецьк
Нема на форумі

Настрій: Неформатний

[*] написано 10-4-2004 у 16:57

"Карпати знов програли у футбол" - це вже справді насторожує.
Цитата:
Першим відправив користувач Влодко
"Карпати" не "Динамо" - "Карпати" чемпіон

А й справді: "Україна - не Росія". ЦІЙ Ворсклі ще ніхто поступався, та ще й вдома, на таке без особливого таланту і "чемпійонського" характеру годі й сподіватися.
А Юра Целих стає головним фахівцем украфутболу з голів ув оверчасі: Динамо забив, тепер от Львів "порадував".

В принципі, може то у мене інформація помилкова, може Карпати не програли, а виграли? :D

Усе мине. Усе мене мине
Переглянути профіль користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
vovka
Почесний Академік

Нема на форумі

[*] написано 10-4-2004 у 18:15

Цитата:
Першим відправив користувач Нормалайзер
А ви його маєте, нормальний футбол ві Львові?

Який не який а таки вища ліга. І цікаво подивитися на Шактар, Динамо.. Не тільки мені а і спонсорам.

Цитата:

Останній - то був "Карпати"-"Динамо" К, коли 2:1.

Гравці не винні? "Коли в завєдєнії падають прибилі - міняють дєвочєк, а не кроваті", чув за таке?

Це сюда не підходить.. Дєвочєк хто брав в міжсезоння ?
Марек. Чи його засліпило ? Виганяв дєвочєк хто ? Марек.
Даниловський, Хроль, Назаров ( незрозуміло зачим взагалі його повертали тоді в команду ), Сучков, Лучкевич.. Може кого забув.. Погодся, що не останні футболісти в команді.. За винятком Хроля з Сучковим, які вірю що порушили дисципліну, причому серйозно, то решта гравців явно зараз би пригодилися.
Мати в запасі всю зиму, а на весну гарячково шукати всяких Скаченків, Кудінових і т.д - хто як не тренер тут винен ? Але до кінця чемпіонату хай викручується. А то знов знайде 1000+1 виправдання ніякої гри..

Цитата:

Та... Про що казати... Так, Димінський з початку року не зробив ніц-ані-ніц... Так, містові до лампади команда. Так, все так. Але я говорю про ставлення тих пацанів на полі, і в першу чергу - про ставлення до болільників...

Все таки тренер бачив яких пацанів брав, і тренер настроює кожного на матч. І керівництво санкції застосовує, або премії.. Те що атмосфера в команді нездорова - то факт.. Просто поки будуть всякі знайомі великих дядьків бігати по полю - діла не буде.

p.s. Помоєму Практика явно не на своєму місці. Шив би майки ліпше.
Юрій Сєров
Модератор

Фотографія користувача

Зареєстрований: 19-6-2002
Місто: Львів, Україна
Нема на форумі

Настрій: оптимістичний

[*] написано 13-4-2004 у 01:59

На Іллічівець точно піду, якщо нічого надзвичайного не станеться. Треба ще хоч раз подивитися на вищу лігу. :(

Nauka-Online.Org - Українська Наукова Інтернет-Спільнота
Рідний край - Колекція знимків України

Догори

Статичне дзеркало форуму

Львів
Pоwered by XМB
Developed by Avеnture Media & The XМB Group © 2002-2006

Інші проекти:
Наука-Онлайн - Об'єднання українських науковців
Львів - Фотоблог міста
ІБАС. Інформаційна, бібліотечна та архівна справа - Сучасна освітня спеціальність
School review 2472
Реклама: