Форум Рідного Міста
Ви не ввійшли [Ввійти - Зареєструватися]
Вниз

Версія для друку  
 Сторінки:  1    3  ..  6
Автор: Тема: Чемпіонат Європи - 2004 у Португалії
Олександр Чорнобиль
Академік

Зареєстрований: 11-3-2004
Місто: Львів
Нема на форумі

Настрій: Агресивний

[*] написано 21-5-2004 у 09:26
Чемпіонат Європи - 2004 у Португалії

Думаю, можна починати. До початку ЧЄ залишилось меньше місяця. На сайті "Марафону" можна побачити такі коефіціенти на перемогу в чемпіонаті:
Франція 4.00
Італія 5.25
Португалія 7.50
Голландія 7.50
Іспанія 8.50
Англія 8.50
Чехія 13.50
Німеччина 18.50
Швеція 27.00
Данія 35.00
Росія 60.00
Болгарія 65.00
Греція 70.00
Хорватія 85.00
Швейцарія 150.00
Латвія 225.00

Прошу висловлювати свої міркування.
Переглянути профіль користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Олександр Чорнобиль
Академік

Нема на форумі

[*] написано 21-5-2004 у 09:36

Вчора вже можна було побачити одну з команд-фаворитів в повному складі. Звичайно, гра між Францією і Бразилією була на 100% товариською, але іноді (на жаль, не часто) команди демонстрували футбол просто супер рівня.
Отже французи провели репетицію гри з сильною командою. Така гра у них в першому ж турі ЧЄ - з Англією.
В товариській грі з українцями французи очевидно будуть відпрацьовувати третій тур - гру з швейцарцями, хоча може вони і ставлять нас на один рівень з хорватами, не знаю.
Grabchuk
Академік

Зареєстрований: 30-9-2003
Місто: 130 км на південь від Львова
Нема на форумі

Настрій: Чемний

[*] написано 21-5-2004 у 11:32

Я би німаків так низько не ставив, навіть не зважаючи на всі їхні проблеми.

Нас багато, але посад нам малувато:)
Олександр Чорнобиль
Академік

Нема на форумі

[*] написано 21-5-2004 у 14:41

Я б може теж. Але ж пам"ятайте: букмекери завжди знають більше ніж звичайні любителі футболу, бо оперують значно більшими масивами інформації.
Юрій Сєров
Модератор

Фотографія користувача

Зареєстрований: 19-6-2002
Місто: Львів, Україна
Нема на форумі

Настрій: оптимістичний

[*] написано 27-5-2004 у 07:36

Французи точно на нас розімнуться...
Але для них, як на мене є один мінус, який може стати вирішальним - дуже важкі чемпіонати, які вони вже відіграли - маю на увазі англійський. 2 роки тому вже було таке.

Nauka-Online.Org - Українська Наукова Інтернет-Спільнота
Рідний край - Колекція знимків України
Переглянути профіль користувача Зайти на домашню сторінку користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Олександр Чорнобиль
Академік

Нема на форумі

[*] написано 27-5-2004 у 09:56

Та і французський не був легким. У фіналі Ліги Ротен виглядав якимось "вареним", Жюлі швидко травмувався. Думаю, це теж наслідки важкого чемпіонату. А ці хлопці могли б поборотись з ветеранами "гальських півнів" за місце в основі.
Щоправда, тут багато залежить від тренера. Якщо грамотно побудувати фізичну і психологічну підготовку - хлопці не втратять спортивної форми, але відпочинуть і дадуть прочухана кому завгодно.
Олександр Чорнобиль
Академік

Нема на форумі

[*] написано 2-6-2004 у 08:37

Збірна України - це не збірна Андори, яку французи легко переграли 4:0. Але футбол буде приблизно такий саме. Французи будуть атакувати, українці - відбиватись. Питання тільки чи зможемо ми не просто відбиватись, а ще й огризатись...

Тим часом підготовка до ЧЕ триває на повну катушку:
1. Здивували данці, які не змогли переграти естонців - 2:2.
2. Італійці не церемонились з Тунісом і прибили їх в Тунісі з рахунком 4:0.
3. Греки програли полякам - 0:1. Думаю, грекам на чемпіонаті дістанеться на горіхи. Потругальці і іспанці їх приб"ють, а потім і Росія. Причому, якщо Росія теж попаде португальцям з іспанцями, то традиційно в третій грі відведе душу, як це було колись з Камеруном.
4. Португальці розігрівались з Люксембургом (3:0), німці - з Мальтою (7:0).
5. Хорватія перемогла вдома Словаччину - 1:0.
6. Дивують голандці: програли традиційно незручними для себе бельгійцям - 0:1 і розімнялись з Фарерами - 3:0 (як на мене, то голандським нападом мало би бути більше).
7. Традиційно туплять англійці - вчора не змогли втримати перемогу у грі з японцями - 1:1.
8. Окрім італійців найкраще враження поки справляють шведи, які в гостях переграли гарячих фінських хлопців - 3:1.
Звичайно, все це - товариські ігри, але інформацію для роздумів дають. :rolleyes:
Юрій Миргородський
Новак
*

Зареєстрований: 31-3-2004
Нема на форумі

Настрій: Настрій не вказаний

question.gif написано 2-6-2004 у 08:57
А за кого ви вболіваєте?

Наскільки я розумію, це таке собі загальне обговорення, присвячене чемпіонату Європи. В цьому аспекті цікаво, за кого вболіватимуть дописувачі форуму. Особисто я - за Росію. Все- таки у нас багато спільного і футбол приблизно одного рівня.
Олександр Чорнобиль
Академік

Нема на форумі

[*] написано 2-6-2004 у 09:02

Не дуже актуальна збірна, пане Юрію, як для львівського форуму. Тим більше, що росіяни мають серйозні проблеми із захистом - вони втратили Ігнашевича з ЦСКА. Ще правда втратили Онопка, але це, на мою думку, тільки їм на користь. А ось без Ігнашевича їм прийдеться туго.
Dmy
Почесний Академік

Зареєстрований: 9-11-2003
Місто: Донецьк
Нема на форумі

Настрій: Неформатний

[*] написано 2-6-2004 у 14:36

Цитата:
Першим відправив користувач Юрій Миргородський
Наскільки я розумію, це таке собі загальне обговорення, присвячене чемпіонату Європи. В цьому аспекті цікаво, за кого вболіватимуть дописувачі форуму. Особисто я - за Росію. Все- таки у нас багато спільного і футбол приблизно одного рівня.

А давайте опитування зробимо. Як "за кого", так і "проти". Тільки спочатку тра по 6 команд відсіяти - техніка не дозволяє більше 10.

Особисто я точно буду вболівати проти росіян (хоча у нас і багато спільного). Ніколи не був прихильний також до гишпанців, португальців, італійців і німаків. А ось "за"? Ситуація-то варіативна: хто вийде з групи, хто - ні. В "списку приятелів", певно будуть чехі, голландці та французи. Десь поблизу хорвати зі скандинавами. Природно буду захоплено сприймати будь-який успіх латвійців (головне - проти Німеччини), хоча їм мало що світить. А хто там ще? Грекі, ангельці, болгари, швайцарці? Ну ці мені, за великим рахунком, пофіг. Хоча Грецію я так низько не оцінював би. При Рехагелі - вони стали дужи дисциплінованими й Іспанію вже трохо повчили. Можуть із іншими щось подібне утнути.

Усе мине. Усе мене мине
Олександр Чорнобиль
Академік

Нема на форумі

[*] написано 2-6-2004 у 15:10

Цитата:
Першим відправив користувач Dmy
Хоча Грецію я так низько не оцінював би. При Рехагелі - вони стали дужи дисциплінованими й Іспанію вже трохо повчили. Можуть із іншими щось подібне утнути.

Грецію ніхто низько і не оцінює. Інша справа - її суперники: португальці вдома будуть літати як на крилах, тим більше, що є кому; іспанці теж не слабенькі і, що важливо, яки Ви вказали вже "повчені греками" - тобто поставляться до них ну дуже серйозно. А Росія непередбачувана, вона в останніх іграх може і пролітати, і "гримати дверима".

Пропоную обійтись без опитування, бо в рубрику "Спорт" останнім часом мало хто заглядає. Переважно одні і тіж люди. Тому опитування в якому візьмуть участь 10 чоловік - нецікаво. Давайте вже краще висловлювати свої міркування в цьому обговоренні.

Пане Юрію, ви не заперечуєте, що я потроху тут модерую за вашої відсутності?:D
Андрій Пелещишин
Адміністратор

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 2-6-2004 у 15:41

Цитата:
Першим відправив користувач Олександр Чорнобиль
Цитата:

Пане Юрію, ви не заперечуєте, що я потроху тут модерую за вашої відсутності?:D

Вони пішли в далекі гори ....

Grabchuk
Академік

Зареєстрований: 30-9-2003
Місто: 130 км на південь від Львова
Нема на форумі

Настрій: Чемний

[*] написано 2-6-2004 у 17:26

Давайте вболівати за ті країни, які дали Руслані 12 балів на Євробаченні :):):)

Якщо серйозно, то я збираюся визначитися за кого уболівати десь так після другого, а то й третього туру.

Нас багато, але посад нам малувато:)
Demyan
Почесний Академік

Фотографія користувача

Зареєстрований: 15-4-2004
Нема на форумі

Настрій: кращий ніж вчор

[*] написано 3-6-2004 у 08:29

буду за Італію!

хто любить дивитися інфо на сайті, я покищо знайшов найцікавіший по ЧЄ 2004 -
http://ru.euro2004.com/tournament
Переглянути профіль користувача Зайти на домашню сторінку користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Олександр Чорнобиль
Академік

Нема на форумі

[*] написано 3-6-2004 у 09:13

Цитата:
Першим відправив користувач Андрій Пелещишин
Вони пішли в далекі гори ....

О, так. З висоти адміністраторства легко посміюватись над потугами скромних дописувачів. Але треба було якось звернути увагу модератора, який не навідувався до своєї тематики 5 днів, який би занятий він не був. :lol:
Олександр Чорнобиль
Академік

Нема на форумі

[*] написано 3-6-2004 у 09:21

Тим часом німці набирають обертів. Вчора перемогли інших учасників Євро-2004 швейцарців - 2:0, на виїзді.
Не подобається мені це (не люблю німецький футбол). Я вже починаю згадувати слова Гарі Лінекара, який говорив, що футбол це гра, де 22 людини бігають за м"ячем, а перемагає завжди ... Німеччина.

Чехи очевидно теж у формі. Перемогли Болгарію - 3:1.

Росії, як завжди ні з ким грати. Грали з легіонерами російських клубів (уявляєте, що це за компанія!) і виграли 3:1. :D
Dmy
Почесний Академік

Зареєстрований: 9-11-2003
Місто: Донецьк
Нема на форумі

Настрій: Неформатний

[*] написано 3-6-2004 у 15:08

Цитата:
Першим відправив користувач Олександр Чорнобиль
Тим часом німці набирають обертів... Не подобається мені це (не люблю німецький футбол). Я вже починаю згадувати слова Гарі Лінекара, який говорив, що футбол це гра, де 22 людини бігають за м"ячем, а перемагає завжди ... Німеччина

Заспокойся іншою цитатою дотепника Гарі. Коментуючи відбірковий матч ЧС-2002 Німеччина-Англія (1:5!), він по його закінченні сказав: "Справді, в Європі слабких команд більше не залишилось... Окрім Німеччини"

Усе мине. Усе мене мине
Юрій Сєров
Модератор

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 7-6-2004 у 23:44

Цитата:
О, так. З висоти адміністраторства легко посміюватись над потугами скромних дописувачів. Але треба було якось звернути увагу модератора, який не навідувався до своєї тематики 5 днів, який би занятий він не був.

Ну немає в горах Карпатах інтернету - шо я міг зробити? А за допомогу дякую!

Відносно ЄВРО. Буду вболівати за чехів, данійців - грають в гарний футбол. Буду радий за латвійців, якщо їм щось вдасться. Крім того думаю варто і португальцям щось показати, бо шкода, якщо таке покоління відійде без нагород. Співчуватиму хорватам і шведам.
Болгарії, Швейцарії - нічого не світить. Росії - тим паче. Проти якої пристрастно вболіватиму в перший день турніру в матчі проти іспанців.
Крім того вболіватиму проти німців, англійців, греків.
Німаки мають досить сиру збірну - думаю далі групи не підуть.
Англія грає в тупий футбол, але з групи певно вийде.
Велике враження склала вчора Франція - за підбором гравців. Клуби, які вони представляють - це просто фантастика.

Ще кілька слів відносно Франція-Україна, оскільки нову тему заводити, думаю, не варто. Я вже давно зрозумів, що Україна грає настільки сильно, щоб не поступатися супернику, а якщо поступатися, то лише трішки. Чим сильніший суперник, тим сильніше граємо, але все одно програємо. Блохін сказав, що це основа збірної. Добре, але там не було Шевченка і Вороніна. Основа, але без нападників. Ну і в півзахисті і захисті кількох бракувало. Словом - як завжди: в товарняках - один склад, у відбіркових-інший.

Юрій Сєров
Модератор

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 7-6-2004 у 23:47

Мій варіант хто вийде з груп:
А
1 Португалія
2 Іспанія

В
1 Франція
2 Англія

С
1 Італія
2 Данія

Д
Чехія
Голандія
Хоча в цій групі важче спрогнозувати. Може й німці вийдуть.

А ось що каже про шанси команд на перемогу Вільям Гілл:
Франція - 3,75;
Італія - 5,50;
Португалія - 7,50;
Іспанія и Англія - 8,00

Нормалайзер
Академік

Зареєстрований: 27-9-2003
Нема на форумі

[*] написано 12-6-2004 у 12:28

Я вболіватиму за чехів (хоча чемпіонами стануть італійці ;) ), і за латвійців ;)

Ну. а нині, я так думаю, росіяни не програють іспанцям, а греки виграють в португальців (оскільки 99% моїх прогнозів справджуються з точністю до навпаки, буду радий, як то так буде й цього разу ;) )

я заперечую проти будь-яких передруків моїх повідомлень з цього форуму будь-коли й будь-де, крім цього форуму
http://drymba.net/
Юрій Сєров
Модератор

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 13-6-2004 у 01:48

Ну шо? Почалося!
Португалія - Греція 1:2
Перша сенсація. Порти виглядали якось незіграно і без притаманного їм вогню в очах. Греція вразила грамотною грою. Видно, що тренер - німець. Будемо мати величезну проблему в наступному відборі.
Іспанія-Росія 1:0 Досить прогнозовано, але рахунок міг би бути більшим. Росіяни шанси мали, але небагато. Крім того втратили Шаронова на наступну гру.

1. Greece 3
2. Spain 3
3. Portugal 0
4. Russia 0

Дуже цікавим буде наступний тур:
Португалія-Росія
Іспанія-Греція
Португальцям потрібна перемога і їх будуть тягнути за вуха і інші дорогі частини тіла, хоча б до 1/4. Для Росії поразка - виліт, тому будуть також рвати.
Іпанців і греків може задовольнити нічия, хоча зважаючи на те, що в іспанців остання гра з португальцями, яким буде потрібна перемога, то іспанцям тут потрібна перемога. Словом, дуже заплутано...

Нормалайзер
Академік

Нема на форумі

[*] написано 13-6-2004 у 08:00

Та яка сенсація? Вгадав я Грецію :) Ще мені видалось, що Петя Коліно купився на театральний талант грека... Цікаво буде, коли з група А вийдуть іспанці й греки: непоганих суперників мала Україна в попередній групі...

Португальці зроблять росіян
Іспанці не виграють у греків, так само, як в наступному турі греки не виграють в росіян.

А нині французи обіграють англійців, а хорвати не виграють у швейцарців.

я заперечую проти будь-яких передруків моїх повідомлень з цього форуму будь-коли й будь-де, крім цього форуму
Андрій Пелещишин
Адміністратор

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 13-6-2004 у 19:01

У мене склалося враження, що коментатор і гість студії отримали вказівку "вболівати за Росію". Бо вчора під час матчу "Росія-Іспанія" дуже вже за Росію вболівали. Але час від часу починали переживати за Іспанію. Потім один одному нагадували - "Ви ж здається за Росію болієте"

Нормалайзер
Академік

Нема на форумі

[*] написано 13-6-2004 у 22:06

я по поляках ЧЕ-04 дивлюсь, там хоч коментатори реклам не читають...

Нормалайзер
Академік

Нема на форумі

[*] написано 13-6-2004 у 22:38

Ха!
Вперше, завдяки Бартезу і Зідану мій прогноз справдився повністю :)

Сторінки:  1    3  ..  6

Догори

Статичне дзеркало форуму

Львів
Pоwered by XМB
Developed by Avеnture Media & The XМB Group © 2002-2006

Інші проекти:
Наука-Онлайн - Об'єднання українських науковців
Львів - Фотоблог міста
ІБАС. Інформаційна, бібліотечна та архівна справа - Сучасна освітня спеціальність
School review 2632
Реклама: