Форум Рідного Міста
Ви не ввійшли [Ввійти - Зареєструватися]
Вниз

Версія для друку  
 Сторінки:  1  2
Автор: Тема: Аромат під пахвою...
Ольга Книш
Дописувач
**

Зареєстрований: 22-7-2004
Нема на форумі

Настрій: бандерівський

sad.gif написано 13-8-2004 у 11:25
Аромат під пахвою...

Страх як прагнула втулити цю тему у розділ "Культура",але подумала,що адміністратору не сподобається.
Вирішила ото перед від*їздом підкинути тему для дискусії.Наштовхнула мене на то власна гігієнгодинка.Я подумала:"А навіщо я це роблю?".Під словом "це" мається на увазі приведення до порядку тих частин тіла,що між рукою і верхніми ребрами.
Часом їдеш у маршрутці і надивишся,і нанюхаєшся.І думаєш:"От чому людям пофіг?Навіть не по відношенню до оточуючих,але до самих себе."
Хтось захоче сказати,що грошей не вистачає.Я зайдуся сміхом.Вже чого,чого,а одного леза на місяць за 2-3 гривні і якого-небуть гелевого дезодоранту може собі дозволити кожен.
І ще одна річ заїдає:жінки все-таки помаленьку до цивілізації доходять,а наші чоловіки все ж продовжують пишатися зарослями під пахвою більше,ніж вусами,а дезодорант якщо і наносять,то поверх вовни.То так допомагає...
Скажете,що брак школи?Та ну!Вже де,де,а у нас стільки реклам з усякими "Меннен Спід Стік",і в жодній я ще не бачила небритого хлопа в тому місці.І головне,шо вони то і стирчать перед телевізором цілодобово,за винятком тих,хто на форумі зависає.Але їм ми теж не будемо пробачати!

Ваші думки з цього приводу?:mad:
Переглянути профіль користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Tempika
Почесний Академік

Фотографія користувача

Зареєстрований: 21-1-2004
Місто: Lviv
Нема на форумі

Настрій: усміхнена

[*] написано 13-8-2004 у 11:30

...та які тут думки :-))
кожен ранок їду на роботу і з роботи 59-м автобусіком...
шановні пасажири 59-го автобусу!!! користуйтеся
засобами особистої гігієни!... :-) бо я так довго не
витримаю... :-(((( а робота ж хороша.
Переглянути профіль користувача Зайти на домашню сторінку користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Ольга Книш
Дописувач
**

Нема на форумі

[*] написано 13-8-2004 у 11:44

Ну мало що.А може комусь це подобається?Таки,мабуть,подобається,бо стільки пахучих не було б.
Tempika
Почесний Академік

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 13-8-2004 у 11:51

...мужлани вони і поросята :-)))
а взагалі у мене колєжанка, що живе в італії, розказувала,
що наш народ так пахне, бо вживає багато цибулі і часнику,
вось так :-) відверто кажучи, я бачила, що деколи навіть
сауна не відбиває того запаху.
Переглянути профіль користувача Зайти на домашню сторінку користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Олексій Мачехін
Модератор

Фотографія користувача

Зареєстрований: 31-5-2003
Місто: Київ
Нема на форумі

Настрій: теплий

[*] написано 13-8-2004 у 12:08

>Ваші думки з цього приводу?

А ваша Галя балувана (с)

Тобто я хотів сказати, що якщо у них так пахне, то їх жінкам це не заважає.

Італійці взагалі ноги голять....

А наші жінки проколюють собі носи, губи, брови, щоки, пупки і решту, мені виглядає бридко, але ж то їх право.

Цінуй чужі думки, але не настільки, щоб привласнювати їх.
Дмитро АРСЕНИЧ
Tempika
Почесний Академік

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 13-8-2004 у 12:18

...а італійські жінки? :-))
та ще не те роблять з собою, мабуть.
Користувач Олесь
Почесний Академік

Зареєстрований: 3-2-2003
Місто: Baden-Wurtemberg
Нема на форумі

Настрій: повстанський

[*] написано 13-8-2004 у 14:32

Я за то колись заводив розмову на роботі, ще коли в Україні мешкав. Мені відразу таку гору аргументації навалили - горячої води нема, зимної води нема, взагалі води нема... Я пробував заперечити, що сам теж маю воду по три години рано і ввечір, і як нема горячої, то грію, а як в горах був то в зимному потоці мився - все ж не так неприємно, ніж потім брудному ходити... але мої аргументи не діяли, їх, мені здається, навіть всерйоз не сприйняли. В мене взагалі після тої розмови враження склалося, що в людей мало що не алергія на воду. Про гоління під пахвами в чоловіків - ну що було говорити, коли кобіти не всі то робили, казали, що то протиприродньо... Але дезодоранти - то так. Я пробував апелювати, що найліпший дезодорант - це душ, і без душу та ще й з пишним оволосінням всі ті парфуми - то ще гірше, але...

Одним словом, як в тім анекдоті:

-- Де ви миєтеся?
-- В річці.
-- А взимі?
-- Та скільки там тої зими...
Яндрух
Заблокований

Зареєстрований: 19-2-2003
Нема на форумі

Настрій: Настрій не вказаний

[*] написано 13-8-2004 у 15:41

Так, ото "темка"!
(Чим далі в ліс...)

Як на мене, то я противник тих усіх таких "штучок, що вбивають запах": з часом то вилізе вам боком - порушиться в людини його фізіологія (обмін речовин і т.д., і т.п.), взагалі пітніте перестанете й зачахнете (sic!).
А найліпший вихід із сего становища - МИТИСЯ ТРЕБА З МИЛОМ!!! ЩОДНЯ!! І "там" - в першу чергу!
(І не тільки "там"...)

Отож, шановна п. Ольга Книш, як собі хочете, але як будете далі споглядати на нашому ТБ усяку рекламу (і що головне - вірити їй) і далі "там" собі мазатися отою пахнючою бридотою, що рекламується іно тільки в нас, то маєте добру нагоду (авжеж, добрішої не буде...) в майбутньому, ... як би то так "вирАзніше" висловитися, ..., отож, маєте ("добру", що головне, ##-##...) нагоду перестати подобатися чоловікам. Ось як!

І ше щодо тих "зарослей під пахвов".
Людоньки, а насамперед - чоловіки (і жінки також!): та ми не на пляжі, де можна ходити в одних іно трусах (а то й без них...)!
Та поляки, що приїжджають нині до нас великими гурмами, щоби надивитися на первісні землі, кплять з нас, шо ми, такі "ґої", ходимо вдень по вулицях, як туристи, у відкритих майках, а той без них. А що вже казати, як з таким стрічаєшся в громадському транспорті, в офісах без кондиціонерів?!... Розпарені відкриті тіла й тілеса аж знемагають від задухи...
(Оні сов такі кабанє...)

Та в цивілізованих жарких країнах - як от Австралія, сонячна і спекотна Каліфорнія чи тепла й волога Флорида у США - люди від спеки, навпаки, рятуються тим, що одягають себе повністю - з голови до ніг - у якісь бавовняні чи льняні лахи, тим самим нормалізуючи теплообмін свого тіла. А що вже казати про арабский світ, де, як відомо, тисячоліттями закутуються (таки дійсно!) з голови до ніг у просторі балахони, незважаючи, що на дворі у тіні може бути до +40.

А ми, як якісь дикуни, як тільки на весні вигляне сяке-таке сонечко, зара знімаємо зі себе всі лахи: бо, мовляв, - логіка залізна! - тепло.

P.S.
2Ольга Книш:
То у ВСІХ тих, у кого "місцезнаходження: 12км від Львова на північ", настрій такий "бандерівський"?...
(криївка, боївка, партизани...)
Василь Яворський
Почесний Академік

Фотографія користувача

Зареєстрований: 4-8-2003
Місто: Львів
Нема на форумі

Настрій: Відповідний

[*] написано 13-8-2004 у 15:43

Без дезодоранту справді можна обійтись, мило нащо? Зранку встав помився, прийшов з роботи помився, маєш бажання перед сном помився (не завадить) і псід-стіки можеш сміливо відправляти до сміття. Доречі з запахом не тільки чоловіки бувають... По-друге перегинання в іншу сторону теж не є приємним, то користуючись випадком: "Шановні панянки, коли припахнюєте свої різні частини тіла, використовуйте пахнюлки економно, бо коло вас мухи мліють, бережіть природу!" ;) Але я в жодному випадку не виправдовую неохайних чоловіків, гігієна є гігієна. І самому корисно і всім навколо краще (тим же мухам приміром).

Будні великого міста

На Диявола - з хрестом, на ворога - з мечем (с) Д. Донцов

Анастасія Кулакова
Академік

Фотографія користувача

Зареєстрований: 5-7-2004
Місто: Дніпропетровськ
Нема на форумі

Настрій: поміркований

[*] написано 13-8-2004 у 15:57

Абсолютно слушний коментар. Коли на вулиці спека (а я мешкаю на 1 100 км. від Львова на південь), то єдине спасіння, це одягти щось лляне, бавовняне або віскозне з рукавцем, та штанці довгенькі також з натуральної тканини. І виглядаєш елегантно (у натуральній тканині завжди так) і не пітніеш. А голі руки-ноги-спини, по яких котиться піт... Тут і пахнути не треба, одне видовище викликає огиду.
Олексій Мачехін
Модератор

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 13-8-2004 у 16:02

Цитата:
Першим відправив користувач Нанушка
я мешкаю на 1 100 км. від Львова на південь

Румунія? :o
Анастасія Кулакова
Академік

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 13-8-2004 у 16:07

Та ні, чому, Україна.
18 годин у поїзді, або 10-12 годин в авто і ви у місті політиків, президентів, банкірів, металургів, корупціонерів та хабарників - Дніпропетровську.
Олексій Мачехін
Модератор

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 13-8-2004 у 16:15

948 км на схід-південний схід :)
Анастасія Кулакова
Академік

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 13-8-2004 у 16:25

Відстань залежить від того, якою дорогою їхати.
А стосовно сходу-південного сходу, то не чіпляйтесь до слів. Я знаю де живу і географію знаю, я просто як приклад навела, маючі на увазі, що у нас клімат трохи інший, ніж у Львові, тепліший. Хоч з цим Ви погодитесь?
Олексій Мачехін
Модератор

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 13-8-2004 у 16:34

Цитата:
Відстань залежить від того, якою дорогою їхати.

Якщо про клімат мова, то від того, якою лінійкою міряти.
І напрямок теж грає роль.

Цитата:
приклад навела, маючі на увазі, що у нас клімат трохи інший, ніж у Львові, тепліший. Хоч з цим Ви погодитесь?

Дніпропетровськ має такі охолоджувачі під боком як Чорне море і Дніпро з каскадом водосзовищ. Зокрема зовсім поруч Дніпродзержинське. Але це влітку. А взимку таки тепліше, бо ці водойми автоматично перетворюються на батареї.

Дмитро АРСЕНИЧ
Анастасія Кулакова
Академік

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 13-8-2004 у 16:40

Ви абсолютно жахлива людина. Я навіть сперечатися з Вами не буду.
Але цього літа, коли я їздила між Львовом та Дніпропетровськом, то до Львова я приїздила у температуру +16/+20 градусів за Цельсієм та нескінченний дощ, виїжджаючі та повертаючись у Дніпропетровськ до температури +35/+37 градусів за Цельсієм.
Олексій Мачехін
Модератор

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 13-8-2004 у 16:53

Цитата:
Ви абсолютно жахлива людина.

Мабуть.

Цитата:
Але цього літа, коли я їздила між Львовом та Дніпропетровськом, то до Львова я приїздила у температуру +16/+20 градусів за Цельсієм та нескінченний дощ, виїжджаючі та повертаючись у Дніпропетровськ до температури +35/+37 градусів за Цельсієм.

Ну це не показова вибірка, зовсім не показова.

Тим більше, що треба зважати і на наступні речі:
1. Дніпропетровськ, як місто забеспечене водою, може собі дозволити мати бабць, які з похмурим виглядом, але регулярно у спеку поливають клумби і асфальт перед вікном. Львів собі такого дозволити не може.
2. Більше того, на відміну від Дніпропетровська, Львів будувався давно і європейцями => там нема широких вулиць => там нема достатньої кількості дерев => влітку там задуха. Цілковита.

В таких умовах +35 за цельсієм біля Дніпра це зовсім не те, що +25..+30 у вузенькій вуличці переповненій машинами.

Дмитро АРСЕНИЧ
Анастасія Кулакова
Академік

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 13-8-2004 у 17:14

Резюме. Де б ви не знаходилися, у спеку та задуху все ж гігієнічніше та зручніше ходити не "голяком", а в одежі, що виготовлена з натуральних тканин та закритими руками-плечіма-спиною.
Користувач Олесь
Почесний Академік

Зареєстрований: 3-2-2003
Місто: Baden-Wurtemberg
Нема на форумі

Настрій: повстанський

[*] написано 13-8-2004 у 17:28

Цитата:
Резюме. Де б ви не знаходилися, у спеку та задуху все ж гігієнічніше та зручніше ходити не "голяком", а в одежі, що виготовлена з натуральних тканин та закритими руками-плечима-спиною.

Доповнення. Навіть якщо ви ходите в одежі, що виготовлена з натуральних тканин та закритими руками-плечима-спиною, це не замінить вам процедур особистої гігієни - миття в душі і усунення оволосіння в місцях накопичення поту.
Олексій Мачехін
Модератор

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 13-8-2004 у 21:09

А ще непогано мати такий зріст як у мене, щоб ващ ніс за означенням не міг впертися в транспорті в чиюсь пахву :)
Ольга Книш
Дописувач
**

Нема на форумі

[*] написано 17-8-2004 у 21:33

Наші чоловіки вперто відмовляються бути приємними нам.Добре,коли до роботи 100 метрів і їх пройти можна спокійно,не під сонцем,і робота яка ж має бути,коли тільки на мило сподіваються.А як щодо активного робочого дня,протягом котрого повозишся мінімум у 6-ти маршрутках і по місту набігаєш кілька кілометрів?А коли їдеш на природу,пошукаєш грибочки по карпатських лісах не менш 5-ти годин?Теж на мило сподіватися і вовну не брити?
Tempika
Почесний Академік

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 18-8-2004 у 11:22

...ех, нема нічого приємнішого на світі, ніж гарний
свіженький чоловік з легким ароматом мила... протекс фреш,
наприклад :-))))
Олексій Мачехін
Модератор

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 18-8-2004 у 23:11

Свіжий піт не смердить :)
Ольга Книш
Дописувач
**

Нема на форумі

[*] написано 19-8-2004 у 02:14

Відчуваю,що зараз не тільки спітнію від сміху...
Tempika
Почесний Академік

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 19-8-2004 у 06:27

...одна моя колєжанка жалілася, що її брат, щойно виходячи з ванни після ретельного
душу, вже пахне... так що смердить і свіжий... загалом запах людини відображає спосіб її
життя – як вона провадить особисту гігієну, чим харчується, як часто пере одяг, які
шкідливі звички і в яких кількостях має... :-))) очевидно, спосіб життя наших чоловіків
(принаймні тих, що їздять в громадському транспорті, бо ті, що на мерсах, не пахнуть
здебільшого, я принюхувалася :-))) – той їх спосіб життя приводить до того, що вони
ось так воняють... :-))
...ще додам, що з усіх твердих дезіків тест на пегаш і якість пройшла тільки рексона... ваще
хороша штука, варто носити з собою завжди....
 Сторінки:  1  2

Догори

Статичне дзеркало форуму

Львів
Pоwered by XМB
Developed by Avеnture Media & The XМB Group © 2002-2006

Інші проекти:
Наука-Онлайн - Об'єднання українських науковців
Львів - Фотоблог міста
ІБАС. Інформаційна, бібліотечна та архівна справа - Сучасна освітня спеціальність
School review 2913
Реклама: