Форум Рідного Міста
Ви не ввійшли [Ввійти - Зареєструватися]
Вниз

Версія для друку  
Автор: Тема: Тітонька Галя в Києві
Галина Лев
Академік

Фотографія користувача

Зареєстрований: 29-9-2004
Місто: Львів
Нема на форумі

Настрій: файний

[*] написано 11-11-2005 у 16:40
Тітонька Галя в Києві

Привіт усім києвлянам. Сьогодні завітала у Ваше місто. Не планувала, тому ні з ким не виходила на зв'язок. Нав'язуватись не бажаю, тому усі, хто буде мати завтра бажання, вільну годинку чи ще щось таке можуть мені той час подарувати.
Усі пристойні пропозиції смс-ками чи не смс-ками прийму на номер: +38-067-79-47-005 (українські літери сприймаються). Непристойні надсилати на пошту, вдома перегляну. На телефоні цілодобово. Де зупинилася ще не знаю.
З надією сподіваюсь. Па-па.

Цінувати людей треба, поки вони поруч, бо потім пізно, і дуже вже болить.
Переглянути профіль користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача Цей користувач має MSN Messenger
Юрій Карпенко
Дописувач
**

Зареєстрований: 13-6-2005
Місто: Харків
Нема на форумі

Настрій: невизначений

[*] написано 11-11-2005 у 20:07

Як доїдете якось до Харкова, з радістю зустріну. ;)

Є приязнь - на грані, є приязнь - на лезі...
(с) Світлана Кочерга
Переглянути профіль користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Галина Лев
Академік

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 12-11-2005 у 13:39

Дотепно, то хіба коли поїду в гості до своєї сеструхи, не омину й Вас своєю увагою.
В даний момент сидю на майдані в поштамті, нудьгую. Додому їхати ще не хочеться. Подруга, в котрої я живу, вчора поїхала у Львів. З форумців відгукнувся лише один, і той сьогодні, певно, теж прямує додому. Мабуть візьму квитки на завтрашній вечір, а час, що залишається протопаю столицею у компанії себе дорогої.
Висновок: не залишайте важливих повідомлень у п*ятницю в кінці робочого дня, бо форум йде розважатися і відсипатися.
Бувайте здорові!
P.S. Для тих, хто несподівано загляне в суботу: номер залишився той самий, і я не змінилася. У Вас є час на реабілітацію.

Переглянути профіль користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача Цей користувач має MSN Messenger
Ярема П.
Почесний Академік

Фотографія користувача

Зареєстрований: 10-2-2005
Нема на форумі

Настрій: І навіщо я день почав з читання новин?

[*] написано 12-11-2005 у 16:56

Це правда, форум спить або гуляє після робочого тижня. Галя, соррі що не зміг зустрітися, я ще залагоджував свої справи перед від'їздом на тиждень з Києва. Я їду додому, до рідної хати!

Перевір МОВУ переглядача!
\"Дивовижний народ українці! Найбільші його вороги сконали своєю смертю\" І. Драч
Переглянути профіль користувача Зайти на домашню сторінку користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Галина Лев
Академік

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 13-11-2005 у 18:23

Та я ж нічого не кажу, я все чудово розумію, просто мені шкода, що два з половиною дні пішли майже в трубу. В хаті не сиділа, але можна було з кимось поспілкуватись без клавіатури. Наступного разу треба буде усі можливі телефонні номери наперед позбирати, щоб в дорозі хоч домовитися, бо з моїм керівництвом не вгадаєш коли і куди пішлють. Мені в четвер в обід сказали, що ввечері їду, а цілий день Львовом бігала, залагоджувала справи, тому й не встигла зайти на форум. Шкода. Ну нічого, може до кінця листопада ще разок заїду.
Зараз на вокзалі, до потяга ще купа часу, надворі холодно, одяг залегкий, бо коли їхала, у Львові було тепліше набагато. Отакі-то пироги.

Догори

Статичне дзеркало форуму

Львів
Pоwered by XМB
Developed by Avеnture Media & The XМB Group © 2002-2006

Інші проекти:
Наука-Онлайн - Об'єднання українських науковців
Львів - Фотоблог міста
ІБАС. Інформаційна, бібліотечна та архівна справа - Сучасна освітня спеціальність
School review 4071
Реклама: