Форум Рідного Міста
Ви не ввійшли [Ввійти - Зареєструватися]
Вниз

Версія для друку  
Автор: Тема: Подяки ЖЕКам, міліції, лікарням ......
Demyan
Почесний Академік

Фотографія користувача

Зареєстрований: 15-4-2004
Місто: Львів
Нема на форумі

Настрій: кращий ніж вчор

[*] написано 3-1-2006 у 10:36
Подяки ЖЕКам, міліції, лікарням ......

Ось ми всі тільки нарікаємо на погану роботу чиновників, держслужбовців... Але я не вірю що все так погано. Давайте тут будемо висловлювати подяки всім хто це заслуговує, тоді і нам стане легше і людям буде приємно.
Переглянути профіль користувача Зайти на домашню сторінку користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Demyan
Почесний Академік

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 3-1-2006 у 10:39

Хочу подякувати ЖЕКу 407. Так сталося що 29 грудня ввечері пропало опалення, я позвонив 30 сказали що прорвало трубу. Будуть ремонтувати, ну подумав я - все до 20 січня буду мерзнути. Але як не дивно 31 грудня зранку зявилося опалення! зробили. Я не знаю хто зробив чия це заслуга і що на справді відбувалося. Але дяукю ЖЕКу а ви вже переадресуєте якщо прочитаєте тому хто цього заслуговує.
Переглянути профіль користувача Зайти на домашню сторінку користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Tempika
Почесний Академік

Фотографія користувача

Зареєстрований: 21-1-2004
Місто: Lviv
Нема на форумі

Настрій: усміхнена

[*] написано 3-1-2006 у 12:59

...та що тут дякувати... у новорічну ніч було так слизько, що я всі коліна побила :-(( і ніхто навіть пісочком у нас на любінській не посипав.
Demyan
Почесний Академік

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 3-1-2006 у 13:35

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Tempika
...та що тут дякувати... у новорічну ніч було так слизько, що я всі коліна побила :-(( і ніхто навіть пісочком у нас на любінській не посипав.

я перепршую, шановний адмін, я ж чітко сказав тему. І тут я хочу дійсно збирати подяки. Якщо Темпіка хоче створити тему по безпорядкам - то прошу.
Якщо можна - зітріть ці повідомлення і зробіть попередження.
Дякую.
Tempika
Почесний Академік

Фотографія користувача

Зареєстрований: 21-1-2004
Місто: Lviv
Нема на форумі

Настрій: усміхнена

[*] написано 3-1-2006 у 15:21

...ну а я проти теми... той, хто був в новорічну ніч біля ялинки, той мене зрозуміє... ми пішли, нажахані повним сюром і бєзпрєдєлом... і жодного представника органів правопорядку... :-(( а попередження очевидно тре робити мені... прошу дуже, але я не змогла змовчати :-((
Андрій Пелещишин
Адміністратор

Фотографія користувача

Зареєстрований: 19-6-2002
Місто: Львів, Україна
Нема на форумі

Настрій: Настрій не вказаний

[*] написано 3-1-2006 у 15:21

Видаляти повідомлення не буду.Нічого надзвичайного в дописі Темпіки немає.
Але, в принципі, Демян правий. Я би ще зрозумів, якби зауваження стосувалося догляду за вулицями в зоні відповідальності 407 ЖЕКу. Але тут так не є.
Давайте все-таки поважати один одного та враховувати побажання щодо змісту теми, якщо такі даються в першому повідомленні.

Переглянути профіль користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Demyan
Почесний Академік

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 3-1-2006 у 15:42

Щодо мусору і бєпрєдєлу треба самогов себе запитати а може і я туди насмітив?
щодо правохоронців - мого знайомого на початку грудня пограбували через три тижні знайшли документи і телфон. Значить наша міліція всетаки щось робить.
Давайте всетаки більше будемо дякувати один одному аніж нарікати. Дякуючи людині від щирого серця ви заохочуєте її зробити далі добро. Коли ви йдете зранку на роботу не кричіть на двірника - чому не прибрав. А побачиши і навіть якщо він нічого не робить просто скажіть дякую що рано встали і вийшли на роботу. Завтра буде прибрано.
Давайте будемо любити, поважати один одного, нашу владу хоч яка б вона не була.Подякуйте за це.
Юрій Сєров
Модератор

Фотографія користувача

Зареєстрований: 19-6-2002
Місто: Львів, Україна
Нема на форумі

Настрій: оптимістичний

[*] написано 3-1-2006 у 22:58

Дякую свому КЕЧу, який лише напередодні нового року повністю вивіз сміття!
Хоча з таким підходом потрібно дякувати усім, хто працює за гроші...:rolleyes:
Навіть водіям, які крутять шансон (вони ж ласкаво дозволяють проїхати за 1 грн.)

Nauka-Online.Org - Українська Наукова Інтернет-Спільнота
Рідний край - Колекція знимків України

Догори

Статичне дзеркало форуму

Львів
Pоwered by XМB
Developed by Avеnture Media & The XМB Group © 2002-2006

Інші проекти:
Наука-Онлайн - Об'єднання українських науковців
Львів - Фотоблог міста
ІБАС. Інформаційна, бібліотечна та архівна справа - Сучасна освітня спеціальність
School review 4184
Реклама: