Форум Рідного Міста
Ви не ввійшли [Ввійти - Зареєструватися]
Вниз

Версія для друку  
Автор: Тема: добрий вечір!:) я новий користувач :)
Наталка Юрченко
Новак
*

Зареєстрований: 29-1-2006
Місто: Київ
Нема на форумі

Настрій: Настрій не вказаний

smile.gif написано 29-1-2006 у 20:59
добрий вечір!:) я новий користувач :)

Добрий вечір, любі друзі! Вперше потрапила на ваш форум. Дуже сподівюсь, що мені тут сподобається не менше, ніж мені подобається ваше славетне місто! останні три роки я живу у Київі. Але все своє свідоме життя люблю Львів :) не дивлячись на те, що була у Львові лише раз :) Дуже хочу приїхати до вашого міта, щоб ще більше закохатися у нього :) Може підкажите меня, де можна зупинитись десь на тиждень?
Дуже вам дякую!
Переглянути профіль користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Андрій Пелещишин
Адміністратор

Фотографія користувача

Зареєстрований: 19-6-2002
Місто: Львів, Україна
Нема на форумі

[*] написано 29-1-2006 у 21:17

Вітаю!
Подивіться тут, може щось знайдете для себе
http://misto.ridne.net/viewthread.php?tid=1293
http://misto.ridne.net/forumdisplay.php?fid=47

Demyan
Почесний Академік

Фотографія користувача

Зареєстрований: 15-4-2004
Місто: Львів
Нема на форумі

Настрій: кращий ніж вчор

[*] написано 30-1-2006 у 08:55

Ну варіантів є дуже багато, все залежить від того на скільки розраховуєте грошима вкластися. Адже можна й в готелі, можна просто подобово зняти квартиру, або ж десь в котеджі...Ще залежить де саме хочете побувати, що вас більше цікавить скажем активний відпочинок, чи більше екскурсійний, культурний....
Переглянути профіль користувача Зайти на домашню сторінку користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Наталка Юрченко
Новак
*

Зареєстрований: 29-1-2006
Місто: Київ
Нема на форумі

[*] написано 7-2-2006 у 00:00

Дуже вам дякую! :) ще точно не знаю, але сподіваюсь приїхати десь повесні.. ближче до квітня.. :) бо не знаю як у вас, у нас так холодно, що не хочеться й носа з хати казати.. :)
зупинитись сподіваюсь десь недалеко від центра.. відпочинок планую скоріш культурний.. і найбільшу зацікавленність маю до львівських кав"ярень.. :) буду дуже вдячна за ваші наради.. хто ж як не ви знаєте всі-всі кав"ярні, їх легенди, історії, найбільш відомі, приємні.. :)
Дуже чекаю на вашу відповідь:) в свою чергу запрошую вас до Київа! :) він дуже гарний навіть в такі морози! :) і кав"ярні в нас є.. але всі вони скрізь американські, КофеХауз.. з металевими стільцями :( і кава в них не смачна, зовсім.. отаке.. але я знаю декілька дуже приємних містечок.. Чекаю! :)

Догори

Статичне дзеркало форуму

Львів
Pоwered by XМB
Developed by Avеnture Media & The XМB Group © 2002-2006

Інші проекти:
Наука-Онлайн - Об'єднання українських науковців
Львів - Фотоблог міста
ІБАС. Інформаційна, бібліотечна та архівна справа - Сучасна освітня спеціальність
School review 4248
Реклама: