Форум Рідного Міста
Ви не ввійшли [Ввійти - Зареєструватися]
Вниз

Версія для друку  
Автор: Тема: Canon EOS 10s
Андрій Моравський
Академік

Зареєстрований: 17-8-2005
Місто: Львів
Нема на форумі

[*] написано 6-2-2006 у 15:01
Canon EOS 10s

Хто знає що то за одне...
знаю що плівочник... хто що може про цей фотик сказати.
Доброго чи поганого.. :-)
З ним йде об"єктив Sigma 28-80 мм
Дякую.
Переглянути профіль користувача Зайти на домашню сторінку користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
KDI
Дописувач
**

Зареєстрований: 9-5-2004
Місто: Україна, Львів
Нема на форумі

Настрій: Настрій не вказаний

[*] написано 15-2-2006 у 14:57

Непоганий апарат. В руках не тримав, але знаючі люди кажуть, що хороша машинка. Об'єктив також хороший. Сігма взагалі робить непогану оптику за свої гроші.
Переглянути профіль користувача Зайти на домашню сторінку користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Андрій Моравський
Академік

Нема на форумі

[*] написано 15-2-2006 у 17:46

Апарат приємний в роботі... фактично автомат..
тішить наявність автофокусу і до того ж швидкого в роботі...
KDI
Дописувач
**

Зареєстрований: 9-5-2004
Місто: Україна, Львів
Нема на форумі

Настрій: Настрій не вказаний

[*] написано 16-2-2006 у 00:29

Андрій Моравський
Ну, якби я такий мав, то автофокус використовував лише для "п'янок". :) Бо апарат не знає, як людина хоче зкомпонувати знімок, і в результаті акцент іде зовсім на інші речі. Особливо це стосується художньої фотографії.
І ще. Мені здається (ІМХО!), що автомат у апаратах такого класу - чи не лишнє. Бо людина, що його купує, думаю, хоче виразити світ, який вона спостерігає, по-своєму, а не так, як цього хоче пристрій.
Як вважаєте?
Андрій Моравський
Академік

Нема на форумі

[*] написано 16-2-2006 у 10:30

не те щоб лишнє... але новачку підказати співвідношення витримка/діафрагма це якраз дуже суттєво...

А апарати такого класу якраз вчать думати як зробити кадр... це не цифра на якій клацаєш все підряд, а тоді дивишся "вийшло/не вийшло"...

Догори

Статичне дзеркало форуму

Львів
Pоwered by XМB
Developed by Avеnture Media & The XМB Group © 2002-2006

Інші проекти:
Наука-Онлайн - Об'єднання українських науковців
Львів - Фотоблог міста
ІБАС. Інформаційна, бібліотечна та архівна справа - Сучасна освітня спеціальність
School review 4270
Реклама: