Форум Рідного Міста
Ви не ввійшли [Ввійти - Зареєструватися]
Вниз

Версія для друку  
Автор: Тема: Житлове шахрайство в Києві
Андрій Пелещишин
Адміністратор

Фотографія користувача

Зареєстрований: 19-6-2002
Місто: Львів, Україна
Нема на форумі

Настрій: Настрій не вказаний

mad.gif написано 9-2-2006 у 19:59
Житлове шахрайство в Києві

Велике шахрайство відбувалося в Києві навколо продажі перспективного житла. Сума збитків, які зазнали бажаючі купити житло, яке будується - біля 100 млн доларів.
Це страшно
Проте мені цікаво і таке. А що, державні органи не бачили афери? Тривалий час по кілька разів продавалися одні і ті ж квартири. Що, податкова ні разу не перевірила цю фірму? Що не бачила, що продано в кілька разів більше ніж може бути збудовано?
Наскільки я розумію, кілька тисяч сімей киян зазнали величезних (для декого - може і фатальних) збитків.:mad:

Переглянути профіль користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Ярема П.
Почесний Академік

Фотографія користувача

Зареєстрований: 10-2-2005
Нема на форумі

Настрій: І навіщо я день почав з читання новин?

[*] написано 9-2-2006 у 21:22

Хи, Андрій, в Києві може діятися все що завгодно. В великому смітнику не так швидко можна щось побачити. До речі, якщо цікавить, репортаж однієї людини, як вона хотіла купити житло в Києві. Стаття тут http://www.pravda.com.ua/news/2005/9/21/33703.htm

Стаття корисна для прочитки всім, не тільки для бажаючих придбати житло в Києві.

Перевір МОВУ переглядача!
\"Дивовижний народ українці! Найбільші його вороги сконали своєю смертю\" І. Драч
Переглянути профіль користувача Зайти на домашню сторінку користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Юрій Сєров
Модератор

Фотографія користувача

Нема на форумі

Настрій: оптимістичний

[*] написано 10-2-2006 у 00:53

Наскільки я розумію, аферисти імітували будівництва - загороджували парканами ділянки, один будинок будували.
Правда куди дивилися всі ті хто має нас охороняти - незрозуміло :mad:

Nauka-Online.Org - Українська Наукова Інтернет-Спільнота
Рідний край - Колекція знимків України
Переглянути профіль користувача Зайти на домашню сторінку користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Сергій Бєляєв
Почесний Академік

Зареєстрований: 31-1-2004
Місто: Львів
Нема на форумі

Настрій: гарний

[*] написано 10-2-2006 у 10:04

Правильно розумієте. У скандалі, між іншим, фігурує власник фірми - громадянин Росії. А за декілька місяців до київських подій аналогічний скандал розігрався у Москві. Там, правда, один будинок з декількох десятків запланованих побудували, але квартири теж продавали не один раз. Цікаво ще й те, що найдешевша квартира там коштувала 1 млн. $. Тепер уявіть, який треба мати "дах", щоб кидати людей, які готові платити за квартиру 1 млн. $.
tysovska
Модератор

Зареєстрований: 4-8-2004
Місто: Kyiv
Нема на форумі

Настрій: бойовий

[*] написано 10-2-2006 у 11:22

Читала я цю статтю, читала, і щось вона мені не сподобалася... Я маю абсолютно протилежний (цілком позитивний) досвід роботи з "Київміськбудом" і з "Аркадою", та й мої знайомі також. Єдина різниця, що мій досвід - досить давній. Невже все так змінилося? (Що ціни вп'ятеро виросли, це правда).
Ярема П.
Почесний Академік

Фотографія користувача

Зареєстрований: 10-2-2005
Нема на форумі

Настрій: І навіщо я день почав з читання новин?

[*] написано 10-2-2006 у 16:50

В мене власне негативний цілком недавній 2.5 місячний досвід.

Перевір МОВУ переглядача!
\"Дивовижний народ українці! Найбільші його вороги сконали своєю смертю\" І. Драч
Юрій Сєров
Модератор

Фотографія користувача

Нема на форумі

Настрій: оптимістичний

[*] написано 11-2-2006 у 22:38

Затримано бухгалтера фірми Еліта-центр.
http://www.korrespondent.net/main/144836
Прикол в тому що жертвами стали працівники прокуратури, СБу і, навіть, помічник Президента!

Nauka-Online.Org - Українська Наукова Інтернет-Спільнота
Рідний край - Колекція знимків України

Догори

Статичне дзеркало форуму

Львів
Pоwered by XМB
Developed by Avеnture Media & The XМB Group © 2002-2006

Інші проекти:
Наука-Онлайн - Об'єднання українських науковців
Львів - Фотоблог міста
ІБАС. Інформаційна, бібліотечна та архівна справа - Сучасна освітня спеціальність
School review 4279
Реклама: