Форум Рідного Міста
Ви не ввійшли [Ввійти - Зареєструватися]
Вниз

Версія для друку  
Автор: Тема: Зимовий "сервіс" у Карпатах, або рагулізм повсюди
Ростислав Скарбек
Новак
*

Зареєстрований: 22-10-2005
Місто: Львів
Нема на форумі

Настрій: Настрій не вказаний

mad.gif написано 13-2-2006 у 22:59
Зимовий "сервіс" у Карпатах, або рагулізм повсюди

Їздив х дружиною та друзями на лижі в село Верхнє Студене Закарпатська обл. (станція Бескид, за Лавочним). Все було добре, але рагулізм бугельщиків (такі, переважно п’яні, дядьки, які подають бугеля) зіпсував весь кайф. По-перше, на "посадочну площадку" заганяли дуже багато людей, які топтали один одного лижами і лізли під бугеля. Пізніше, той що подає бугеля, послав всіх нах**, і обізвав. А мою дружину, взагалі, цей рагуль, штовхнув на землю. Коли я захотів пожалітися директору або типу адміністратору бугельної дороги, мені сказали, що це і є директор і йому по барабану.
Я розумію, що він директор, що він перший йолоп на селі, але ми йому даємо гроші. Тим більше, що людей (навіть в суботу та неділю) не багато.
Куди можна пожалітися?

:)
Переглянути профіль користувача Зайти на домашню сторінку користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
freewill
Дійсний член

Зареєстрований: 4-9-2003
Нема на форумі

Настрій: Настрій не вказаний

[*] написано 13-2-2006 у 23:18

Напишіть на всі туристичні форуми по Карпатам, щоб туди ніхто не їздив.
Переглянути профіль користувача Зайти на домашню сторінку користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Demyan
Почесний Академік

Фотографія користувача

Зареєстрований: 15-4-2004
Нема на форумі

Настрій: кращий ніж вчор

[*] написано 14-2-2006 у 08:58

Після того як я був в Словакії, Чехії в горах, я зрозумів нам до Європи....та що тут говорити взагалі не дойдемо. Бо як написано той "рагулізм" є в нас в крові, його ми не позбудемося, і все це повязано між собою, сервіс, підбір персоналу на обслуги, водії маршруток і т.д.
Nazar
Почесний Академік

Фотографія користувача

Зареєстрований: 2-12-2002
Нема на форумі

Настрій: бракує музики

[*] написано 14-2-2006 у 10:13

А я передвчора випадково попав на ФМІ (спускавця з Грабовця) і був приємно вражений зміною.
З'явилися платні туалети (правда 2 грн.), перед бугелями стоїть служба охорони, гарно підсвічено, огороджено "жабенятник", трактор (не ратрак) чистить дорогу, всі зміни ніби на краще:)

Люби українське!
Ярема П.
Почесний Академік

Фотографія користувача

Зареєстрований: 10-2-2005
Нема на форумі

Настрій: І навіщо я день почав з читання новин?

[*] написано 14-2-2006 у 11:13

Повідомте ще на http://karpaty.com.ua, там збірна інфа по наших Карпатах.

Перевір МОВУ переглядача!
\"Дивовижний народ українці! Найбільші його вороги сконали своєю смертю\" І. Драч
Любко Ремінецький
Дописувач
**

Зареєстрований: 2-2-2006
Нема на форумі

Настрій: :)

[*] написано 21-9-2006 у 11:17

З власної практики (зокрема на Тростяні): набагато вигідніше першим послати (подалі від себе:) ) бугельщика (що ледве на ногах стоїть %( ), а бугеля - не полінуватися - самому собі підкласти під одне місце - так безпечніше і надійніше ;).
Переглянути профіль користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача

Догори

Статичне дзеркало форуму

Львів
Pоwered by XМB
Developed by Avеnture Media & The XМB Group © 2002-2006

Інші проекти:
Наука-Онлайн - Об'єднання українських науковців
Львів - Фотоблог міста
ІБАС. Інформаційна, бібліотечна та архівна справа - Сучасна освітня спеціальність
School review 4293
Реклама: