Форум Рідного Міста
Ви не ввійшли [Ввійти - Зареєструватися]
Вниз

Версія для друку  
Автор: Тема: Шацькі озера
Ігор Мартинів
Академік

Зареєстрований: 29-8-2003
Місто: Львів
Нема на форумі

Настрій: антирагульський

[*] написано 29-6-2006 у 01:50
Шацькі озера

Хто знає про ці місця , поділіться інформацією.

Ніколи в житті там ще не був. Чув дуже різні відгуки. Одні захоплені природою, озерами, інші кажуть - негарно і скучно. Ще кажуть, що кінцеве враження дуже залежить від того , на яку погоду втрафиш, адже то не Крим, де влітку практично весь час сонячно і тепло.

Зрештою, я вирішив, що мушу дослідити Шацькі озера власними очима, ногами і колесами. Ось роздумую про те, щоб у відпустку поїхати в турне по Шацьких озерах. Думаю протягом 10-15 днів об"їхати ту місцевість, із зупинками по 2-3 дні на більш-менш пристойних базах відпочинку.

Зокрема цікавлять які там є бази , які умови і додаткові послуги пропонують, скільки коштують, як називаються, особливості доїзду тощо.

Ну і взагалі хотілося б почитати відгуки про тамтешні місця.

Чи є там щось особливого, що варто відвідати?

Словом, вартувало би по можливості скласти собі орієнтовний маршрут.
Переглянути профіль користувача Зайти на домашню сторінку користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Павло Жежнич
Модератор

Фотографія користувача

Зареєстрований: 24-11-2002
Нема на форумі

Настрій: Настрій не вказаний

[*] написано 29-6-2006 у 12:20

Я був там досить давно - років 15 тому. Тому нічого не можу сказати про бази і умови, які є зараз. Знайомі їздять останнім часом і вертаються задоволені.

Щодо природи, то там досить класно. Озера, піщані пляжі, навколо багато лісів (можна гриби збирати), і багато болотистої місцевості. Я був на Свитязі декілька разів. Вода чиста і тепла, дно дуже пологе - лише на відстані метрів 50-70 від берега вода по шию. На середині озера є острів з компартійною дачею, на який можна було заплисти на човні. Гребсти треба було десь до години.

З погодою як повезе. Дощ може бути доволі часто (як у Львові). Хоча в дощ можна чудово купатися. Для людей, які звикли відпочивати в лісовій місцевості, в Прикарпатті - це хороше місце.

Зі слів знайомих, з того часу, як я був, в плані природи по великому рахунку нічого не змінилося.

Львів, який ми бачимо щодня - Фотожурнал Львова. Особистий блог - PZhe.Net.
Переглянути профіль користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Demyan
Почесний Академік

Фотографія користувача

Зареєстрований: 15-4-2004
Нема на форумі

Настрій: кращий ніж вчор

[*] написано 29-6-2006 у 12:37

Усе залежить від гаманця. Найпростіший спосіб - просто їхати, а далі на місті вже вибирати, приватний сектор, умови приватних секторів і т.д. Через фірми не раджу, адже ви не бачите що вам пропонують, фото покажуть одні а на справді буде інше, фірма (якщо ви почнете протестувати) віддасть гроші (скажімо якщо не буде вигод а ви брали з вигодами), але ж слід памятати- ви їдете відпочивати:).
Місця як правило є. Варіант - поїхати перед відпускою (це не довго на маршрутці), знайти хороше житло, домовитися з власником, дати завдаток (Якщо він захоче) і потім спокійно їхати на місце. Це краще аніж потім з сумками ходити.
Природа гарна - комарів багато (слід врахувати), Погода - як повезе (див. вище).
Переглянути профіль користувача Зайти на домашню сторінку користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
vovka
Почесний Академік

Зареєстрований: 20-12-2002
Місто: Lviv,Ukraine
Нема на форумі

Настрій: впевнений

[*] написано 29-6-2006 у 13:49

Мене рівень цін цікавить в будинку з нормальними умовами.

Наприклад я минулого тижня був в Славську. Заплатив 20 грн за ніч за проживання (реально були майже 2 дні). Умови: холодна/гаряча вода, душ, туалет в будинку. Супутникове ТВ. Видали нам 3 чисті кімнати (в одній теж був телевізор) на 6 чоловік. Кухня, велика кімната з телевізором, холодильник, мангал для шашликів. Короче все необхідне.

Скільки такі умови можуть коштувати в Шацьку ? (не через фірму зрозуміло).

Любко Ремінецький
Дописувач
**

Зареєстрований: 2-2-2006
Нема на форумі

Настрій: :)

[*] написано 21-9-2006 у 16:39

Цікаво побувати на не обжитих, не обліплених базами з безліччю людей, а на "диких" озерах. Наприклад, недоїжджаючи десь так 15 км до Шацька біля села Згорани метрів десь так за 300 від траси є так зване "Згоранське" озеро: ліс і озеро, більше нічого :), хоча і тут горе-туристи вже встигли залишити купи сміття понад берегом, але то не до порівняння з "цивілізованими" Світязем чи навіть Пісочним. В лісі ґрунт (пісок) рівний і гладкий до самої води - ідеальний для розбиття табору та стрибків у воду прямо з намету :)
Переглянути профіль користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Юрій Сєров
Модератор

Фотографія користувача

Зареєстрований: 19-6-2002
Місто: Львів, Україна
Нема на форумі

Настрій: оптимістичний

[*] написано 27-1-2008 у 16:45

Шацькі озера з космосу - http://kray.ridne.net/node/18

Nauka-Online.Org - Українська Наукова Інтернет-Спільнота
Рідний край - Колекція знимків України

Догори

Статичне дзеркало форуму

Львів
Pоwered by XМB
Developed by Avеnture Media & The XМB Group © 2002-2006

Інші проекти:
Наука-Онлайн - Об'єднання українських науковців
Львів - Фотоблог міста
ІБАС. Інформаційна, бібліотечна та архівна справа - Сучасна освітня спеціальність
School review 4618
Реклама: