Форум Рідного Міста
Ви не ввійшли [Ввійти - Зареєструватися]
Вниз

Версія для друку  
Автор: Тема: Непрацюючі світлофори.
MaxymPidboljachny
Дописувач
**

Зареєстрований: 24-10-2005
Місто: Lviv
Нема на форумі

Настрій: Настрій не вказаний

mad.gif написано 10-10-2006 у 08:41
Непрацюючі світлофори.

Хтось же за це має відповідати?!
Біля стрийського базару з неділі не працює. Не уявляю навіть, що там робиться удень, але зрання, коли я тудою їду на роботу - такі корки! Може мені х тось відшкодує спричинені цим збитки? В нас, наприклад, жорсткий обік кадрів - за запізнення і по голові отримати можна. Плюс - моральні збитки від напруженого проїзду тієї товкітні на перехресті...
Ну, жарти жартами, але ж і справді, хто у місті відповідає за працездатність світлофорів? Кому і на кого скаргу написати?
Переглянути профіль користувача Зайти на домашню сторінку користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Тарас Задорожний
Почесний Академік

Фотографія користувача

Зареєстрований: 31-5-2005
Місто: Київ
Нема на форумі

Настрій: закоханий :)

[*] написано 10-10-2006 у 08:42

Здається колись відповідала доблесна ДАІ... Хто тепер - навіть не знаю, може міліція...

Вертольоти - це душі загиблих танків
(с) Невідомий
Переглянути профіль користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача Цей користувач має MSN Messenger
MaxymPidboljachny
Дописувач
**

Нема на форумі

[*] написано 10-10-2006 у 08:46

Але погодьтесь - це ж каааанкрєтне головотяпство... Най би хоч регулювальника поставили, згволочі...
Переглянути профіль користувача Зайти на домашню сторінку користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
marco
Академік

Фотографія користувача

Зареєстрований: 3-2-2003
Місто: Львів, центр
Нема на форумі

Настрій: стабільний

[*] написано 10-10-2006 у 11:47

Цитата:
Оригінальне повідомлення від MaxymPidboljachny
Але погодьтесь - це ж каааанкрєтне головотяпство... Най би хоч регулювальника поставили, згволочі...

В жодному випадку!!!
Як правило, регулювальник сповільнює процес в 2 рази :-)

Компанія "ВебМайстерня" - професійна розробка веб-сайтів та впровадження TYPO3 CMS.
Переглянути профіль користувача Зайти на домашню сторінку користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача Цей користувач має MSN Messenger
MaxymPidboljachny
Дописувач
**

Нема на форумі

[*] написано 10-10-2006 у 12:29

Такі кончені наші регулювальники. Ні на що не здатні. Я у Києві бачив, як регулювальника дістали неслухняні водії, він одній машині жбурнув навздогін палку свою. :)
Ігор Мартинів
Академік

Зареєстрований: 29-8-2003
Місто: Львів
Нема на форумі

Настрій: антирагульський

[*] написано 10-10-2006 у 15:38

Цитата:
Оригінальне повідомлення від marco
Цитата:
Оригінальне повідомлення від MaxymPidboljachny

В жодному випадку!!!
Як правило, регулювальник сповільнює процес в 2 рази :-)

Це точно! Адже більшість водіїв взагалі дуба не ріжуть в тому, що той регулювальник показує :) В книжці ПДР розділ з ілюстраціями на цю тему відсутній, на курсах памятаю нам роздавали окремий відксерений папірчик , на якому був намальований регулювальник в різних позах з тупими поясненнями що ті пози означають. Але якість копії жахлива, розібратися в тому було проблематично, так я і досі (як і більшість знайомих) не знаю як реагувати на ті чи інші жести. Краще би пальцем показував куди їхати :)
MaxymPidboljachny
Дописувач
**

Нема на форумі

[*] написано 10-10-2006 у 15:47

Ну то штрафувати вас, таких, треба. :) Відразу б навчилися розуміти. Не знаю, я ж чомусь навчився?.. Хоча, відсутність належних ілюстрацій у ПДР - теж халтура.
Але хіба ж краще, щоб кожен на тому сраному перехресті ліз іншому на голову? По головній не проїхати - пхаються проти правил з другорядних. З іншого боку, з другорядної по іншому і не виїдеш - головна суцільним потоком загружена.
Олександр Чорнобиль
Академік

Зареєстрований: 11-3-2004
Нема на форумі

Настрій: Агресивний

[*] написано 10-10-2006 у 15:54

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Ігор Мартинів
В книжці ПДР розділ з ілюстраціями на цю тему відсутній, на курсах памятаю нам роздавали окремий відксерений папірчик , на якому був намальований регулювальник в різних позах з тупими поясненнями що ті пози означають.

Ви попали на кепські (як мінімум з точки зору методичного забезпечення) курси... Нам і книжку ПДР ліпшу порадили і на особистому прикладі файно показали... Головне пам"ятати - не їхати "на груди" або "на спину" регілювальнику. А решту можна і здогадатись з його жестів...

Виявити мудрість у чужих справах набагато легше, ніж у своїх власних. (Франсуа де Ларошфуко)
Переглянути профіль користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
MaxymPidboljachny
Дописувач
**

Нема на форумі

[*] написано 10-10-2006 у 15:59

Так і хочеться додати - во-во! Хочеться, і, не буду себе стримувати, додаю: Во-во! ;)
Любко Ремінецький
Дописувач
**

Зареєстрований: 2-2-2006
Нема на форумі

Настрій: :)

[*] написано 28-6-2007 у 16:34

Якось-то їхав (ровером) по вул. Князя Романа, і на перехресті (десь там біля "конци") НА ВСІХ СВІТЛОФОРАХ СВІТИЛОСЯ І ЧЕРВОНЕ І ЗЕЛЕНЕ СВІТЛО ОДНОЧАСНО!!!!!!!! :D:D:D

але машин було небагато, то ж перехрестя вдалося проїхати без надмірного напруження....
Переглянути профіль користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
marco
Академік

Фотографія користувача

Зареєстрований: 3-2-2003
Місто: Львів, центр
Нема на форумі

Настрій: стабільний

[*] написано 29-6-2007 у 19:08

такий глюк щось занадто часто спостерігається останнім часом :-((

Компанія "ВебМайстерня" - професійна розробка веб-сайтів та впровадження TYPO3 CMS.
Переглянути профіль користувача Зайти на домашню сторінку користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача Цей користувач має MSN Messenger

Догори

Статичне дзеркало форуму

Львів
Pоwered by XМB
Developed by Avеnture Media & The XМB Group © 2002-2006

Інші проекти:
Наука-Онлайн - Об'єднання українських науковців
Львів - Фотоблог міста
ІБАС. Інформаційна, бібліотечна та архівна справа - Сучасна освітня спеціальність
School review 4849
Реклама: