Форум Рідного Міста
Ви не ввійшли [Ввійти - Зареєструватися]
Вниз

Версія для друку  
Автор: Тема: Як вивезит велику побутову річ?
Demyan
Почесний Академік

Фотографія користувача

Зареєстрований: 15-4-2004
Місто: Львів
Нема на форумі

Настрій: кращий ніж вчор

[*] написано 3-1-2007 у 08:38
Як вивезит велику побутову річ?

Ось постало питання треба скажімо винести холодильник (швидше викинути). Куди його нести? чи є якісь служби які можуть самі знести і вивезти його кудись? чи треба брати друзів ставити пляшку знести до найближчого мусорника і там лишити?
Переглянути профіль користувача Зайти на домашню сторінку користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Остап Шумин
Академік

Зареєстрований: 19-5-2006
Нема на форумі

Настрій: Настрій не вказаний

[*] написано 3-1-2007 у 09:02

Про такі служби не чув, але думаю з друзями буде дешевше і веселіше ;)
А на смітнику є свої спеціалісти - знають, що робити. Єдине питанная фріон... озон сьогодні дефіцитний...
Переглянути профіль користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Тарас Задорожний
Почесний Академік

Фотографія користувача

Зареєстрований: 31-5-2005
Місто: Київ
Нема на форумі

Настрій: закоханий :)

[*] написано 3-1-2007 у 09:24

Чув колись, що знайомі викликали спеців з якоїсь контори і вона виносила такого плану речі та будівельне сміття. Але везли їх просто на звалище і все. Спеціально утилзацією вони не займались.

А якшо нема бажання рухати колєгів, то в районі завжди можна знайти 3-4 пияцюжок, які з а пляшку холодильник винесуть, занесуть і ще раз винесуть :)

Вертольоти - це душі загиблих танків
(с) Невідомий
Переглянути профіль користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача Цей користувач має MSN Messenger
Demyan
Почесний Академік

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 3-1-2007 у 09:32

Аможе взагалі комусь потрібен холодильник? Він здається в робочому стані. Точно не знаю треба спитати. Якщо цікавить то напишіть взнаю фірму і т.д., після свят (зараз я не на місці) - можна щось придумати, умова одна - самозніс і самовивіз :).
Переглянути профіль користувача Зайти на домашню сторінку користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Марина Сай
Дійсний член

Зареєстрований: 26-8-2006
Нема на форумі

Настрій: збентежений

[*] написано 3-1-2007 у 10:35

дАЙТЕ ОГОЛОШЕННЯ ПРО ТОЙ ХОЛОДИЛЬНИК І ПРО САМОВИВІЗ - ТІ КОМУ ТРЕБА ХОЛОДИЛЬНИКА ПРИЇДУТЬ І САМІ ВИНЕСУТЬ
http://vmagazin.com.ua/cat/add/
Demyan
Почесний Академік

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 3-1-2007 у 10:46

О ні, я не хочу давати оголошення, вже раз дав про покупку машини....звонить всі кому не лінь, а потім випадково мій телефон дали що я продаю машину...мусив звонити в ВМ просити щоб заблокували номер бо просто жах було. Як буду на тому місці спитаю чи він робочий тоді може дійсно комусь потрібно буде. Знести вже думаю допоможу:) а як ні то варіант - друзі плюс пиво:).
P.S. А може Марино у собачий притулок потрібен холодильник, хоча для чого не знаю там мабуть ітак холодно:).
Марина Сай
Дійсний член

Зареєстрований: 26-8-2006
Нема на форумі

Настрій: збентежений

[*] написано 3-1-2007 у 12:16

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Demyan
P.S. А може Марино у собачий притулок потрібен холодильник, хоча для чого не знаю там мабуть ітак холодно:).

Взагалі то добрі люди нам подарували вже холодильник. Один в робочому стані і два в неробочому, але як шафи як раз нормальні. Якщо є старі килими то ми б знесли , нам потрібні старі речі тіпа секондхенд ;)
marco
Академік

Фотографія користувача

Зареєстрований: 3-2-2003
Місто: Львів, центр
Нема на форумі

Настрій: стабільний

[*] написано 3-1-2007 у 20:24

Мені з таким зарадила Оселя (якщо холодильник ще хоч троха придатний до використання).
Адреса, тел і т.п. в останньому повідомленні цієї гілки http://misto.ridne.net/viewthread.php?tid=4818#pid60881

Компанія "ВебМайстерня" - професійна розробка веб-сайтів та впровадження TYPO3 CMS.
Переглянути профіль користувача Зайти на домашню сторінку користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача Цей користувач має MSN Messenger
Demyan
Почесний Академік

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 9-1-2007 у 14:43

Тему закрили вивезли.

Догори

Статичне дзеркало форуму

Львів
Pоwered by XМB
Developed by Avеnture Media & The XМB Group © 2002-2006

Інші проекти:
Наука-Онлайн - Об'єднання українських науковців
Львів - Фотоблог міста
ІБАС. Інформаційна, бібліотечна та архівна справа - Сучасна освітня спеціальність
School review 5074
Реклама: