Форум Рідного Міста
Ви не ввійшли [Ввійти - Зареєструватися]
Вниз

Версія для друку  
Автор: Тема: Dacia Logan - відгуки власників (знавців)
Володимир Коземко
Новак
*

Зареєстрований: 16-2-2007
Місто: Львів
Нема на форумі

Настрій: Настрій не вказаний

[*] написано 17-2-2007 у 22:55
Dacia Logan - відгуки власників (знавців)

Після важких роздумів і вишкрябування з гаманця коштів зупинили ми з дружиною свій вибір на чудовому (чи це дійсно так ми якраз і хочемо вияснити) представнику автомобілебудування колишньої братньої нашої республіки Румунії Дачії Логан. Шановні власники цієї марки, чи ті хто знає реальну характеристику її, а не цю, що дають в салонах, відгукніться, будь ласка, і висловіть свою думку.
З нетерпінням чекаємо!
Переглянути профіль користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Рост
Модератор

Фотографія користувача

Зареєстрований: 3-4-2003
Нема на форумі

Настрій: є

[*] написано 18-2-2007 у 01:24

Інформації про Логан ще не надто багато, відносно нова модель.
Як на мене, то надто дешевий салон. Недалеко від таврії втік. Хоча двигуни хороші. Підвіска також ніби нічого. Екстер`єр, як і салон - сумнівний. Але знову ж це для мене, а на колір і смак - кожному своє...

А взагалі треба робити інакше. Визначитись з наступним.
Для чого автомобіль. Чи їздити будете в основному вдвох, чи ні. По яких дорогах. Що возити.
Що важливіше, дешевизна в експлуатації чи комфорт, дизайн.
Обов`язково новий автомобіль, чи може бути бувший у вжитку.
Потім треба окреслити коло автомобілів в межах прийнятної ціни і подивитись на них через трафарет власних вимог.
Варто взяти до уваги, що серед нових авто за 10-13 тисяч нічого дійсно хорошого нема. Є хіба прийнятне. А от за ці ж гроші серед б/у будуть уже дуже достойні апарати. Це вже і форди фокуси, і октавії, і мазди, і мерседеси з бмв...

Ну от на власному прикладі. Мій теперішній раритет мене в основному задовільняє. Досить надійний, дешевий, запчастини доступні всі в будь-який час, невибагливий до пального, економічний (6,5 л по трасі, до 8 у місті на 100 км 92-го чи 95-го). Але я вже не такий молодий, хочеться більшого комфорту, особливо в дільніх поїздках, а це можуть дати лише так би мовити повнорозмірні автомобілі. Але мені важливий і дизайн, стиль. Сучасні обмилки і інопланетний вигляд не до вподоби. Як і гробоподібні німці, пихаті французи, геометричні італійці, тролейбусоподібні американці. Тому вибір впав на Ровер 75, 1998-2002 років випуску. Я розумію, що це досить дорогий в експлуатації автомобіль, особливо проблема з кузовними деталями, якщо щось, їх у нас не надто багато їздить, але варто глянути на нього, варто посидіти в салоні, обшитому багатою шкірою кремового кольору, поїздити на швидкості 150 км/год, при цьому розмовляючи з пасажирами мало не пошепки, бо шумоізоляція просто потрясна, як стає зрозумілим - це єдиний вибір.
Ось він:

І такі автомобілі реально знайти в хорошому стані тисяч за 12000-15000. Але порівняйте з Ланосами-Кліо-Авео і тому подібним!

Ось так і вам треба визначити, чого ви хочете від машини.
Якщо оголосите список вимог, можливо я зможу щось конкретне порадити.

ПС. Ну а як виберете, приїжджайте до мене хорошу аудіо-систему ставити і шумоізоляцію робити ;)

Рост
http://www.rost.lviv.ua

Переглянути профіль користувача Зайти на домашню сторінку користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Володимир Коземко
Новак
*

Зареєстрований: 16-2-2007
Нема на форумі

[*] написано 18-2-2007 у 14:35

Повністю з Вами згідний, але у нас в наявності менше 10 000, а за таку суму можна придбати хіба що Опель 1991-93 рр., із пробігом 150-200 тис. чи щось в тому дусі. А коли заплатити ці гроші як внесок і решту вартості авто сплачувати в кредит (!!! врахувавши нашу платеспроможність), то в нас залишається два варіанти Деу Ланос та Логан. Із них я більше схиляюся до Дачії (просторіший салон, НЕ корейсько-вузькоока зовнішність!), хоч і ця модель у мене не викликає захоплення, але зважаючи на ситуацію є прийнятною. Тож більше мене цікавлятьтехнічні характеристики Дачії - двигун, ходова.
А щодо вподобань, то тут гран-прі в моїх смаках займає марка BMW, практично будь якої модифікації починаючи із 2000 року випуску. І це, я переконаний, буде мій 2-й, 3-ій, 4-ий і т.д. автомобіль.
Дякую Росту за відгук та поради.
Переглянути профіль користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Юрій Сєров
Модератор

Фотографія користувача

Зареєстрований: 19-6-2002
Місто: Львів, Україна
Нема на форумі

Настрій: оптимістичний

[*] написано 18-2-2007 у 14:50

Не є влансиком чи знавцем :), але 5 коп вставлю. Наскільки знаю, то десь в районі десятки ще є Шкода Фабія, трохи дорожчий (десь 12) Шевроле Авео.
А загальні відгуки про Dacia хороші. Чув, що вона популярна і в багатших країнах серед людей, яким шукають автомобіль економ-класу. Особисто мені ця машина подобається.
Брати машину б/у - треба буде добрим майстром (ІМХО), бо ремонтуватися на сервісі дорого.

Nauka-Online.Org - Українська Наукова Інтернет-Спільнота
Рідний край - Колекція знимків України
Переглянути профіль користувача Зайти на домашню сторінку користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Рост
Модератор

Фотографія користувача

Зареєстрований: 3-4-2003
Нема на форумі

Настрій: є

[*] написано 18-2-2007 у 17:04

Цитата:

Брати машину б/у - треба буде добрим майстром (ІМХО), бо ремонтуватися на сервісі дорого.

Тут, Юрку, ти неправий. Ніхто не заставляє ремонтувати машину на фірмовій СТО, для цього є перевірені майстри з помірними цінами. Я вже і не пам`ятаю, коли сам крутив гайки у своїй машині, якщо не брати до уваги монтаж аудіо системи в рамках підготовки до чемпіонату України.

Стосовно вибору між новими Ланосом і Логаном не виключено, що я теж би вибрав Логан.

Але от те, що за 10000 доступний хіба замучений Опель я категорично не погоджуюсь. Наприклад, мій товариш рік назад купив дизельний Рено Кенгу 2003 року з пробігом 56 ткм за $7000. Навіть якщо пробіг і скручений, все рівно машина в хорошому стані і ніяких особливих затрат не вимагає.
Ну от ще - результат декількахвилинного пошуку:
Шкода Фабія
Шкода Октавія
Рено Символ

Це я до чого - не варто сильно звужувати коло пошуків двома не ідеальними моделями автомобілів тільки тому, що вони нові.
А якщо вже ось так нові, то гляньте сюди:
Нова Шкода Фабія
Ціни від 9400 євро. Але це таки Фабія, а не Логан.

Ну добре, все. Припиняю :) Вибір за вами.

Рост
http://www.rost.lviv.ua

Nazar
Почесний Академік

Фотографія користувача

Зареєстрований: 2-12-2002
Нема на форумі

Настрій: бракує музики

[*] написано 19-2-2007 у 10:19

Логан - це мій фаворит.
Наразі найкраща первинна пропозиція по такому ціновому діапазоні.
Салон доволі скромний, але реновський. Я звик до салону Рено, я після нього у Шкоді (Феліція) відчуваю дискомфорт. Мені подобається високо сидіти.
Таксисти, що їздять на Логанах від них (Логанів) у захваті, і про Ланоси згадують, як про страшний сон. (Перебільшую, це в мому стилі).
Наразі недоліків не виявив, і якщо хтось їх перерахує, то буду вдячний, бо хочу цієї весни пересісти з Канго на Логана.
Наразі троє моїх добрих цімборів лише хвалять свої логани (але ж то їхні, і вони мусять їх хвалити).

Люби українське!
marco
Академік

Фотографія користувача

Зареєстрований: 3-2-2003
Місто: Львів, центр
Нема на форумі

Настрій: стабільний

[*] написано 19-2-2007 у 12:55

Усі Лоґанолюби зібралися тут: http://logan.in.ua/ :-)

Компанія "ВебМайстерня" - професійна розробка веб-сайтів та впровадження TYPO3 CMS.
Переглянути профіль користувача Зайти на домашню сторінку користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача Цей користувач має MSN Messenger
Іван Лихобор
Заблокований

Зареєстрований: 9-8-2006
Місто: з-пiд Львова
Нема на форумі

[*] написано 19-2-2007 у 13:26

Не власник Лоґана, та все ж...
Dacia Logan - це той самий перелицьований Renault Logan. Спроектований для країн третього світу або таких, де ринок динамічно розвивається, маленький седанчик Лоґан - цілком самостійна розробка, а не як Рено Симбол з припасованим ззаду багажником.
Головні переваги моделі: великий дорожний просвіт і енергоємка підвіска - саме під наші "дороги"!

Про те та інше:
http://www.autoreview.ru/archive/2005/18/crash/
http://www.autoreview.ru/archive/2006/22/amulet_samand_spectra_loga...
http://www.autoreview.ru/archive/2005/01/logan/
http://www.autoreview.ru/archive/2006/15/kalina_and_logan/
Demyan
Почесний Академік

Фотографія користувача

Зареєстрований: 15-4-2004
Нема на форумі

Настрій: кращий ніж вчор

[*] написано 19-2-2007 у 14:16

ЯКщо є менше 10 000 і машина береться на довго (а не поїздив і продав) я б брав 099. Ціна менше, на решту грошей можна собі доробити дещо. А якщо машина лишається на довго - то потім буде менше проблем з частинами та ремонтом.
vovka
Почесний Академік

Зареєстрований: 20-12-2002
Місто: Lviv,Ukraine
Нема на форумі

Настрій: впевнений

[*] написано 19-2-2007 у 17:40

та ну.. нову 99 брати .. ну незнаю.. краще взяти 4 річну 099. І дешевше значно, та й вже і проантикорена і обезшумлена і болти всі дотягнуті :D
Ярема П.
Почесний Академік

Фотографія користувача

Зареєстрований: 10-2-2005
Нема на форумі

Настрій: І навіщо я день почав з читання новин?

[*] написано 19-2-2007 у 23:12

Щодо Ланоса, то мене в ньому все задовільняє, єдине то довелося підняти перед і зад за допомогою гумових вкладок під пружини (ззаду) і металевих (спереду). Після того принаймні перестав шурхати картером по горбах. Однак захист стоїть. Про Логан чув доброго, але на разі міняти не збираюся - треба було б доплачувати, а мене на разі на то не стати.

Перевір МОВУ переглядача!
\"Дивовижний народ українці! Найбільші його вороги сконали своєю смертю\" І. Драч

Догори

Статичне дзеркало форуму

Львів
Pоwered by XМB
Developed by Avеnture Media & The XМB Group © 2002-2006

Інші проекти:
Наука-Онлайн - Об'єднання українських науковців
Львів - Фотоблог міста
ІБАС. Інформаційна, бібліотечна та архівна справа - Сучасна освітня спеціальність
School review 5189
Реклама: