Форум Рідного Міста
Ви не ввійшли [Ввійти - Зареєструватися]
Вниз

Версія для друку  
Автор: Тема: Президент у Львові=безпорядок на дорогах.
Ірина Роздольська
Дійсний член

Зареєстрований: 13-6-2005
Місто: Львів, Краків
Нема на форумі

Настрій: Настрій не вказаний

[*] написано 8-3-2007 у 00:05
Президент у Львові=безпорядок на дорогах.

Ось одне з типових повідомлень в такі дні:

"Депутат Львівської обласної ради від УНП Олег Немчінов звернувся до начальника УМВС України у Львівській області щодо можливих провокаційних дій працівників ДАІ міста Львова.

«Сьогодні зранку, доїжджаючи на роботу, я, як і сотні інших львів’ян, став свідком і жертвою заторів, які виникли на львівських вулицях внаслідок вимкнених світлофорів в очікувані проїзду кортежу Президента України», - зазначає Олег Немчінов.

«Особливо мене обурив інцидент, свідком якого я став особисто, перебуваючи у салоні тролейбуса номер п’ять, на перехресті вулиць Стрийської та Івана Франка о 8.45 ранку», - розповідає депутат від УНП. «Після 20-хвилинного стояння у «корку», одразу після проїзду «урядового» кортежу, працівник ДАІ, який до того чергував на перехресті, зійшов на тротуар, почав розмовляти по мобільному телефону і зник… Що розпочалось після цього на перехресті… тролейбуси, маршрутки, автомобілі… А у тролейбусі одразу почались розмови: «Президент приїхав, вулиці перекрили, а ми мусимо на роботу запізнюватися», - зазначив О.Немчінов.

Коментуючи такі дії міліції, Олег Немчінов зробив припущення, що «подібну халатність можна розцінити двояко: або це свідомі дії нового керівництва обласної міліції для компрометації Президента України, або непрофесійність і хамське ставлення до мешканців міста". "В обох випадках винні повинні бути суворо покарані, задля чого я і скерував відповідне звернення на ім’я начальника УМВС України у Львівській області», - повідомив депутат Львівської облради від УНП Олег Немчінов."

ЦІкаво, як в таких випадках сприймати указ про заборону перекривання руху транспорту під час проїзду кортежів представників влади?

Переглянути профіль користувача Зайти на домашню сторінку користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Василь Яворський
Почесний Академік

Фотографія користувача

Зареєстрований: 4-8-2003
Місто: Львів
Нема на форумі

Настрій: Відповідний

[*] написано 8-3-2007 у 00:22

Ага... головне шо пан Ющенго ні при чому ;)

Будні великого міста

На Диявола - з хрестом, на ворога - з мечем (с) Д. Донцов

Переглянути профіль користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Тарас Гулка
Академік

Фотографія користувача

Зареєстрований: 19-6-2002
Місто: м.Львів, Україна
Нема на форумі

Настрій: стабільний

[*] написано 8-3-2007 у 08:47

Цитата:
ЦІкаво, як в таких випадках сприймати указ про заборону перекривання руху транспорту під час проїзду кортежів представників влади?

В указі крім всього є ще й пунктик в якому сказано, що у виняткових випадках згідно з рішенням начальника Управління державної охорони України за поданням Президента України дорожній рух може перекриватися. Приїзд Президента до Львова - чим не винятковий випадок :)
Переглянути профіль користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Ярема П.
Почесний Академік

Фотографія користувача

Зареєстрований: 10-2-2005
Нема на форумі

Настрій: І навіщо я день почав з читання новин?

[*] написано 8-3-2007 у 12:49

Іде мова про оце:

Цитата:

працівник ДАІ, який до того чергував на перехресті, зійшов на тротуар, почав розмовляти по мобільному телефону і зник… Що розпочалось після цього на перехресті… тролейбуси, маршрутки, автомобілі…

Перевір МОВУ переглядача!
\"Дивовижний народ українці! Найбільші його вороги сконали своєю смертю\" І. Драч
Переглянути профіль користувача Зайти на домашню сторінку користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Галина Лев
Академік

Фотографія користувача

Зареєстрований: 29-9-2004
Місто: Львів
Нема на форумі

Настрій: файний

[*] написано 8-3-2007 у 21:59

Свідоме хамське ставлення у нас завжди. Чомусь коли загинається у якому-небудь місці світлофор, ніхто з отих, в кашкетах не поспішає регулювати рух. Душіться, людоньки, самі. Не надто престижно, видать...

Цінувати людей треба, поки вони поруч, бо потім пізно, і дуже вже болить.
Переглянути профіль користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача Цей користувач має MSN Messenger
Ярема П.
Почесний Академік

Фотографія користувача

Зареєстрований: 10-2-2005
Нема на форумі

Настрій: І навіщо я день почав з читання новин?

[*] написано 9-3-2007 у 00:21

А бо їм за це $ не платять. та якби й платили, невідомо чи б щось з того було. Бо відношення ще оте - совкове.

Перевір МОВУ переглядача!
\"Дивовижний народ українці! Найбільші його вороги сконали своєю смертю\" І. Драч

Догори

Статичне дзеркало форуму

Львів
Pоwered by XМB
Developed by Avеnture Media & The XМB Group © 2002-2006

Інші проекти:
Наука-Онлайн - Об'єднання українських науковців
Львів - Фотоблог міста
ІБАС. Інформаційна, бібліотечна та архівна справа - Сучасна освітня спеціальність
School review 5247
Реклама: