Форум Рідного Міста
Ви не ввійшли [Ввійти - Зареєструватися]
Вниз

Версія для друку  
Автор: Тема: FiRmaN - кльова музика, фільми, ігри, книги, журнали!
Наталя Гриб
Дописувач
**

Зареєстрований: 17-4-2007
Місто: Львів
Нема на форумі

Настрій: Настрій не вказаний

thumbup.gif написано 17-4-2007 у 17:05
FiRmaN - кльова музика, фільми, ігри, книги, журнали!

Мережа мультимедійних магазинів FiRmaN пропонує Вам:

Більше 50 000 найменувань медіа та іншої продукції!
Відео на DVD, музичні та ігрові диски, аудіокниги, енциклопедії та програмне забезпечення,
книги, журнали, CD/DVD-R, CD/DVD-RW
та інші товари!

Ми продаємо лише ліцензійну продукцію.
Існує система карток постійних клієнтів зі знижками розміром 5%, 10%, 15% та 20%,
а також проводяться різноманітні акції.
Кваліфіковані консультанти завжди готові надати Вам необхідну інформацію стосовно товару і
допомогти визначитися з вибором.

Офіс:
м.Львів, вул. Городоцька, 359 тел.: (032) 297-64-10

Адреси магазинів:
м.Львів: вул. Червоної Калини, 60; вул. Кн. Ольги, 120; пр. Чорновола, 93; вул. Зелена, 147
м.Івано-Франківськ: вул.Миколайчука, 2

Переглянути профіль користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Юрій Сєров
Модератор

Фотографія користувача

Зареєстрований: 19-6-2002
Місто: Львів, Україна
Нема на форумі

Настрій: оптимістичний

[*] написано 17-4-2007 у 18:35

І які знижки матимуть учасники ФоРуМу?
Бо інакше, це виглядає як спам.:baddevil:

Nauka-Online.Org - Українська Наукова Інтернет-Спільнота
Рідний край - Колекція знимків України
Переглянути профіль користувача Зайти на домашню сторінку користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Ярема П.
Почесний Академік

Фотографія користувача

Зареєстрований: 10-2-2005
Нема на форумі

Настрій: І навіщо я день почав з читання новин?

[*] написано 17-4-2007 у 18:39

Якщо знижку 25% не дадуть - точно спам.

Перевір МОВУ переглядача!
\"Дивовижний народ українці! Найбільші його вороги сконали своєю смертю\" І. Драч
Переглянути профіль користувача Зайти на домашню сторінку користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Андрій Пелещишин
Адміністратор

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 17-4-2007 у 20:00

Це не спам, це реклама на Форумі ;)
Але знижка би пасувала

Demyan
Почесний Академік

Фотографія користувача

Зареєстрований: 15-4-2004
Нема на форумі

Настрій: кращий ніж вчор

[*] написано 18-4-2007 у 08:13

Та блін - дорого в тих магазинах. Не знаю як там люди купляють диски. Якщо когось цікавить щось конкретно - то можна в неті знайти навіть піти в клуб посидіти - постягувати і записати - думаю дешевше вийде...
Наталя Гриб
Дописувач
**

Нема на форумі

[*] написано 18-4-2007 у 10:56

Знижки маємо такі:
5% - для клієнтів, які набрати продукції більше, ніж на 100грн.
10% - більше, ніж на 1 500грн.
15% - більше, ніж на 5 000грн.
20% - більше, ніж на 10 000грн.
:):):)
Юрій Сєров
Модератор

Фотографія користувача

Нема на форумі

Настрій: оптимістичний

[*] написано 18-4-2007 у 11:05

пропоную продовжити ряд
25% - учасникам ФоРуМу. :)

Nauka-Online.Org - Українська Наукова Інтернет-Спільнота
Рідний край - Колекція знимків України
Demyan
Почесний Академік

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 18-4-2007 у 11:08

Цікаво а є такі які на 10 000 накупили...якщо вже надається така знижка то можна уявити яка собівартість одного диску :o
Наталя Гриб
Дописувач
**

Нема на форумі

[*] написано 18-4-2007 у 11:16

Стосовно ціни, то можу сказати таке:
"Якщо Вам подобається, то треба платити..."

Звичайно, у магазинах трохи дорогувато:(, однак, є люди, які готові платити гроші за якість. Для когось важливо купувати дороге італійське взуття, для когось харчуватися у дорогих ресторанах, а комусь подобається купувати ліцензійні диски. Це стиль життя. Та й до товариша в гості якось не пасує ходити із карткою на інтернет:)...А от подарувати раритетний диск (якщо він звісно поціновувач такого;)) або просто хороше кіно, забавку чи музику - це вже зовсім інша справа. Крім того, не всім подобається і не всі мають час на пошуки, наприклад фільму, в інтернеті.
До того ж, у нас медіатовари ще зовсім не дорогі. От у карїнах Європи!!! Я в Іспанії 3 роки тому купувала музичний диск, і мені довелось віддати за нього $20! Це тоді, коли в Україні таке задоволення вартує всього 20грн. :)
Наталя Гриб
Дописувач
**

Нема на форумі

[*] написано 18-4-2007 у 11:17

Звичайно. Є такі люди, які купують на 10 000... і більше...
Наталя Гриб
Дописувач
**

Нема на форумі

[*] написано 18-4-2007 у 11:19

Вибачайте, але 25% - це вже трохи зандто:D

Я б залюбки, однак...таке життя:(
Demyan
Почесний Академік

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 18-4-2007 у 11:30

На рахунок якості - можна посперичитася. Я наприклад купив диск з іграми. Половина з ігор там не йшла (можете казати що типу комп драйвера і т.д. але я в цьому розуміюся і ставив на кілька машин, на жодній не працювали), потім скачав ті самі ігри з нету - все пішло. Часу бігати носитися з тим диском нама. Тому і "забив" на це.
Наталя Гриб
Дописувач
**

Нема на форумі

[*] написано 18-4-2007 у 12:01

Просто, купуючи дешеві забавки, Ви наражаєтесь на небезпеку прибдати бракований диск. Зараз скажу і, мабудь вгадаю: "Ви купили збірку DVD-ігор Neogame або Master media, вартістю не більше 30грн. " Я вгадала?:rolleyes:
Моя дружня порада: або купуйте дорожчі диски, або, якщо Вам це не покишені, то обмінюйте бракований товар (це займає зовсім небагато часу) . У магазинах FiRmaN до цього ставляться з розумінням і завжди йдуть назустріч клієнту.

Тільки не зловживайте цим і не забувайте: "Товар належної якості обміну не підлягає":)

Проте, якщо Вам до вподоби скачувати з нету ігри, то будь-ласка - я не маю нічого проти:)
Demyan
Почесний Академік

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 18-4-2007 у 12:21

Ага, точно вартість дисків десь по 30 грн...;)
Але хоча раз купив диск у вас в арсені за 12 грн - той без проблем пішов, ні навіть два купляв по 12 грн. А кпуив - бо треба було 200 грн поміняти:) зайшов подивився і один купив бо давно шукав.
Nazar
Почесний Академік

Фотографія користувача

Зареєстрований: 2-12-2002
Нема на форумі

Настрій: бракує музики

[*] написано 18-4-2007 у 14:09

У тому Фірмані, що в Арсені, доволі часто викуповую українську музику. І хоча більшу частину мною перерахованих гуртів-альбомів-виконавців, яка сформована у відповіді на запитання "Що Ви шукаєте?" чи "Чим можемо допомогти?" там як правило відсутня, або ж продавець не знає про її присутність, не раз понишпоривши десь у закутках знаходжу щось і для себе:) Я там навіть "Тінь сонця" був знайшов, о, і "Ред кардель", і ще багато чого:)
про знижки чую вперше:)

Люби українське!
Наталя Гриб
Дописувач
**

Нема на форумі

[*] написано 19-4-2007 у 16:39

Наші магазини працюють у режимі самообслуговування, тому працівники FiRmaN-у намагаються не надокучати клієнтам питаннями типу:"Що шукаєте?", "Чим можемо допомогти?". Річ у тім, що багатьом споживачам не подобається ситуація, коли на них, невстигших зайти до магазину, "навалюються" продавці з такими запитаннями. Ми даємо можливість людині провести деякий час біля стендів і самостійно оглянути продукцію; якщо ж клієнта цікавить щось конкретне, то він підходить до консультанта і питає, після чого консультант дивиться у базу за нявністю товару.

Щодо знижки, то Ви можете попросити її у продавця. Для одержання мінімальної знижки потрібно купити товару на суму 100грн. Це може бути разова покупка або декількаразова(для цього потрібно зберігати чеки).
Nazar
Почесний Академік

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 19-4-2007 у 16:51

Раз вони у мене питають, то мабутть я їм вже добряче набрид своєю присутністю:)
Мені знижка не принципова.
А те що "дивляться у базу", то було лише раз, бо, як правило, продавець чомусь хоче видатись знаючим усе, і чомусь орієнтується лише у хітах. Тут справа смаків, тому нікого не звинувачую:)
Просто Фірман, це єдий магазин, що поруч з роботою, та й в Арсені я декілька разів на день:)

Люби українське!
Dmy
Почесний Академік

Зареєстрований: 9-11-2003
Місто: Донецьк
Нема на форумі

Настрій: Неформатний

[*] написано 20-4-2007 у 15:15

Не конче зрозуміла розмова про "дорго - не дорого". Це скільки? Бо "в Україні таке задоволення" не коштує стабільно 20 грн., а має досить великий ціновий розбіг.

Наприклад, $20 (чи таки євро? - звідки в Іспанії 3 роки тому доляри?) - це не так вже і багато - півроку тому я в Києві купив плитку Пата Метіні за 112 грн. (хоча і вважаю, що то занадто. Нічого, згодом викачав на халяву ще 25 його альбомів - виключно у вигляді моральної компенсації :saint: Отже, в середньому вийшло по 4,30 штука, хоча і вважаю, що то замало ;))

З іншого боку, питання же не в дилемі: коштовна цукерка vs дешеве фуфло, а в порівнянні однакових товарів. От, приміром, цікаво, скільки у ФірмаНі коштує "Тінь Сонця" (Назар мусить знати)? Я знаю, що на Умці вона тягне на 28 грн (з автографами учасників), а на Артвертепі - взагалі 22. І це можна замовити, не встаючи з ліжка, що приємно.

Усе мине. Усе мене мине
Nazar
Почесний Академік

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 21-4-2007 у 09:53

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Dmy
цікаво, скільки у ФірмаНі коштує "Тінь Сонця" (Назар мусить знати)? Я знаю, що на Умці вона тягне на 28 грн (з автографами учасників), а на Артвертепі - взагалі 22. І це можна замовити, не встаючи з ліжка, що приємно.

"Полум'яної рути" у Фірмані нема, я її сам замовляв на Умці (з автографами) за ті ж 28 грн., А в фірмані знайшов був старий альбом "Над диким полем" за 19 (здається) грн.

Люби українське!
Наталя Гриб
Дописувач
**

Нема на форумі

[*] написано 23-4-2007 у 13:56

sorrу, на рахунок ціни таки попутала - то було дійсно не $20, а 20 євро...дурна звичка рахувати все в умовних :D

Можете качати в Умці - не маю нічого проти :) Як набридне, то заходьте у FiRmaN ;)

Будемо Вам раді!
Наталя Гриб
Дописувач
**

Нема на форумі

[*] написано 4-5-2007 у 11:53

Минулого тижня на FiRmaNі з'явився новий розпіарений альбом Океану Ельзи "Міра". Крім того, віднедавна у продажі нова ком'ютерна забавка S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl. ЇЇ особливість у тому, що вона, здається, розроблена українцем і дії відбуваються на території колишньої Чоронобильської АЕС.

Бажаючі можуть прийту у наші магазини і придбати новинки:)
Наталя Гриб
Дописувач
**

Нема на форумі

[*] написано 4-5-2007 у 12:01

ой, забула...скоро у продаж надійде новий диск "Наш Львів", розроблений на замовлення Приватбанку. Це цікавий документальний фільм про Львів, пізнавально-подарункового типу. Текст українською і, здається, російською, крім того, субтитри польською, англійською...і ще якимись мовами... :rolleyes:
Коштуватиме приблизно 70грн.
Наталя Гриб
Дописувач
**

Нема на форумі

[*] написано 4-5-2007 у 13:53

ХА! А у нас ВЖЕ є диск "Наш Львів"! Ціна - 70.72грн. До речі, дешевше, ніж на Умці на 8грн.!;) :sing::sing::sing::sing:

Приходьте і купуйте. Не пошкодуєте.

Догори

Статичне дзеркало форуму

Львів
Pоwered by XМB
Developed by Avеnture Media & The XМB Group © 2002-2006

Інші проекти:
Наука-Онлайн - Об'єднання українських науковців
Львів - Фотоблог міста
ІБАС. Інформаційна, бібліотечна та архівна справа - Сучасна освітня спеціальність
School review 5349
Реклама: