Форум Рідного Міста
Ви не ввійшли [Ввійти - Зареєструватися]
Вниз

Версія для друку  
Автор: Тема: Музика на ДВД
airra
Дописувач
**

Зареєстрований: 5-6-2004
Місто: Львів
Нема на форумі

Настрій: Настрій не вказаний

[*] написано 26-4-2007 у 07:17
Музика на ДВД

Привіт хлопаки і дівчатка!
Хочу поділитися з вами своєю новиною і радістю. Надибав для себе справжній клондайк. Як колекціонер і власник немалої колекції музики був приємно здивований, це якщо м"яко сказати.
Ще позаминулого тижня надибав невеличку розкладку в самому центрі міста.-) Судячи по всьому це піратка яку пишуть під замовлення. Але якість мене вразила.
Я собі нарешті нажив усі ті позиції що давно шукав. А саме - Скорпіонс, Металліку та Діп Папл усі із симфонічними оркестрами. Тепер насолоджуюсь. -))))
Якість чудова. 5.1 присутні. На Металліці є ДТС треки, що взагалі ввело мене в стан ступору (приємного).
Попросив каталог, щоб відксерити - любязно дали, хоча судячи по всьому мали лише одну робочу копію -)
Тепер сиджу медитую на понад ніж 2000 позицій...

Шукайте клондайк біля входу в універмаг на пл.Ринок -)
Кажуть що вони мають ще одну точку біля нового Цуму на В.Великого, але там не був і не знаю.
Переглянути профіль користувача Зайти на домашню сторінку користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Рост
Модератор

Фотографія користувача

Зареєстрований: 3-4-2003
Нема на форумі

Настрій: є

[*] написано 26-4-2007 у 23:46

Ну ні... Якось теє... 5.1 і не те, що аудіофільство, але і меломанство навіть поруч не стоять... Щось тут не те :)
А мій новий ресівер не тільки на двд, він на мп3 дивиться з презирством, мовляв, що ти тут мені запхав? А ну забирай геть, а то ображуся! :)

Рост
http://www.rost.lviv.ua

Переглянути профіль користувача Зайти на домашню сторінку користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Hanor Narasson
Почесний Академік

Фотографія користувача

Зареєстрований: 24-11-2003
Місто: точно ніхто не знає :)
Нема на форумі

Настрій: з носа куриться ;)

[*] написано 27-4-2007 у 00:34

А я навіть знаю нікнейм власника цього піратського лотка... :baddevil:

Здобудеш Українську Державу, або загинеш у боротьбі за Неї. Не дозволиш нікому плямити слави, ні честі Твоєї Нації. Ненавистю і безоглядною боротьбою прийматимеш ворогів Твоєї Нації. Змагатимеш до посилення сили, слави,багатства й простору Української Держави.
Переглянути профіль користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Demyan
Почесний Академік

Фотографія користувача

Зареєстрований: 15-4-2004
Нема на форумі

Настрій: кращий ніж вчор

[*] написано 27-4-2007 у 07:33

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Hanor Narasson
А я навіть знаю нікнейм власника цього піратського лотка... :baddevil:

:lol::lol::lol:

Догори

Статичне дзеркало форуму

Львів
Pоwered by XМB
Developed by Avеnture Media & The XМB Group © 2002-2006

Інші проекти:
Наука-Онлайн - Об'єднання українських науковців
Львів - Фотоблог міста
ІБАС. Інформаційна, бібліотечна та архівна справа - Сучасна освітня спеціальність
School review 5377
Реклама: