Форум Рідного Міста
Ви не ввійшли [Ввійти - Зареєструватися]
Вниз

Версія для друку  
 Сторінки:  1    3
Автор: Тема: Хто яке пиво любить найбільше?
Demyan
Почесний Академік

Фотографія користувача

Зареєстрований: 15-4-2004
Місто: Львів
Нема на форумі

Настрій: кращий ніж вчор

[*] написано 3-5-2007 у 13:44
Хто яке пиво любить найбільше?

Ось цікаво знати яке пиво вам до воподоби і взагалі про пиво можна писати тут.
Якщо ви любите конкретну марку якої нема- напишіть її бо всі в голосуванні не поставиш.
Переглянути профіль користувача Зайти на домашню сторінку користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Demyan
Почесний Академік

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 3-5-2007 у 13:45

Взагалі найбільше мені сподобалося саме чеське пиво.
А з нашого виробництва люблю Талер і хайк.
Переглянути профіль користувача Зайти на домашню сторінку користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Остап Шумин
Академік

Зареєстрований: 19-5-2006
Нема на форумі

Настрій: Настрій не вказаний

[*] написано 3-5-2007 у 14:28

Оболонь або Чернігівське "Преміум", може бути Балтика №3. Деколи купляю портер, свтле - ніколи. З Львівського подобається тільки "Легенда".
Переглянути профіль користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Сергій Бєляєв
Почесний Академік

Зареєстрований: 31-1-2004
Нема на форумі

Настрій: гарний

[*] написано 3-5-2007 у 14:29

Проголосував за Першу приватну, хоч останнім часом із задоволенням пив Старопрамен. А біле, напевно, найкраще Чернігівське.
Demyan
Почесний Академік

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 3-5-2007 у 14:31

В старопрамені Чеському і нашому - є різниця....я коли привіз - спеціально порівнював смаки. хоча після двох трьох ковтків - стають однаковими.
Сергій Бєляєв
Почесний Академік

Нема на форумі

[*] написано 3-5-2007 у 15:00

Я теж мав нагоду порівняти, тому з останнім зауваженням згідний: після двох-трьох ковтків різниця зникає. А загалом смак приємний і в одного, й у другого.
Hanor Narasson
Почесний Академік

Фотографія користувача

Зареєстрований: 24-11-2003
Місто: точно ніхто не знає :)
Нема на форумі

Настрій: з носа куриться ;)

[*] написано 3-5-2007 у 15:17

А якщо перед тим зробити пару ковтків горілочки, то і по першому ковтку не відрізнити! :lol:

Здобудеш Українську Державу, або загинеш у боротьбі за Неї. Не дозволиш нікому плямити слави, ні честі Твоєї Нації. Ненавистю і безоглядною боротьбою прийматимеш ворогів Твоєї Нації. Змагатимеш до посилення сили, слави,багатства й простору Української Держави.
Тарас Гулка
Академік

Фотографія користувача

Зареєстрований: 19-6-2002
Місто: м.Львів, Україна
Нема на форумі

Настрій: стабільний

[*] написано 3-5-2007 у 16:24

Проголосував за Оболонь, а так залежить від настрою щось із наступного ряду: Оболонь світле, Бекс, Старопрамен, Львівський портер, Біла ніч, Біле нефільтроване.

Доречі, на Дорошенка, є магазин "Корона Плюс" (чи щось подібне, якщо їхати знизу, то з правої сторони вище повороту трамваю), де можна купити багато сортів пива привезеного із Європи. Ціни 5-6 грн. Знаю багатьох, які туди їздять саме за пивом. Сам там кілька раз брав чеський старопрамен. Кажуть є ще такий же магазин десь на Пекарській, але де точно не знаю.
Dmy
Почесний Академік

Зареєстрований: 9-11-2003
Місто: Донецьк
Нема на форумі

Настрій: Неформатний

[*] написано 3-5-2007 у 16:53

Цитата:
Ось цікаво знати яке пиво вам до воподоби і взагалі про пиво можна писати тут

Для аперетивчику можна ще почитати: http://misto.ridne.net/viewthread.php?tid=2504&page=1

Там Куціфукс намагався підійти до питання глобально-філософськи, але нарід, попри кволі спроби ініціатора налаштувати поспільство на шлях істинний, дуже швидко повернув розмову в цілком конкретне русло. Хоча врешті злякався офтопізму і закляк. Що ж, можна продовжити і тут.

Особисто я, наразі, віддаю перевагу банкам "Чернігівського "Білого". Якби банкували "Білу ніч", мабуть, переметнувся би на це темне. Подобається "Оболонья" "Преміум" і "Соборне" - теж не скляне.
"Сармат" (який я так ретельно обсервував у сусідній темі), НМГСД, після придбання броварні Рінатом перетворився на цілковиті помиї різних сортів, щильності та міцності. Теперешній хазяїн, певно, не розуміє, що харчові продукти - це не металопрокат, їх особисто любити треба.

Під час акції "А чи маєте "Сармат"? Маєте? Це добре, але мені все одно не треба," - навмисне (попри вищесказане) купив "Львівського": "Портера" і "1715". Мушу зазначити, що "Портер" почав виправлятися. Тут така історія.
2,5 роки тому та марка мені дуже смакувала. В самому Львові (кінець жовтня) він був дефіцитом. При цьому компетента особа розповідала, що серед львівського студентства навіть не пиво взагалі, а саме "Портер" був своєрідною валютою для розрахунків.
Незабаром грянула революція. Влітку 2005 я вперше зобачив львівський "Портер" у нас і подумав, що революція таки відбулася. Купив. Боже, які це були помиї :mad: Закралася думка, що Львів у такий спосіб вирішив потруїти братків. Гаразд, подумав я, очунявши, приїду до Львова - попью справжнього. Приїхав (знову в жовтні). Купив один раз. Боже, які це були помиї :mad::mad: Єдина радість: зрозумів, що львівяни - порядні люди і навмисне нікого не труять, навіть ворогів, запроданців і дончан. Хіба разом із собою. Далі вживав інші сорти, відтак додому повернувся живим і місцями здоровим.
І от сьогодні (через 1,5 роки) ризикнув знова. Та нічого - пити можна - видудлив півлітру, і навіть руки не тремтять :)

Усе мине. Усе мене мине
Юрій Сєров
Модератор

Фотографія користувача

Місто: Львів, Україна
Нема на форумі

Настрій: оптимістичний

[*] написано 3-5-2007 у 22:17

Купив нині 6x0,5 Радомишля. Таке нічого, можна пити.
Проголосував за Першу Приватну, оскільки беру найчастіше (Старе Місто). З Львівського непогане пиво було "Легенда" (до 750р Львова), Чернігівське Біле раніше часто купував.

Nauka-Online.Org - Українська Наукова Інтернет-Спільнота
Рідний край - Колекція знимків України
Юрій Сєров
Модератор

Фотографія користувача

Місто: Львів, Україна
Нема на форумі

Настрій: оптимістичний

[*] написано 3-5-2007 у 22:18

Ще одне. З'явилися біг-борди з рекламою Галицької Корони. Хтось вже пробував? Хто його робить?
p.s. Гугль каже, що робить його Перша Приватна. Тре буде спробувати.

Nauka-Online.Org - Українська Наукова Інтернет-Спільнота
Рідний край - Колекція знимків України
Рост
Модератор

Фотографія користувача

Зареєстрований: 3-4-2003
Нема на форумі

Настрій: є

[*] написано 3-5-2007 у 23:33

Нейтральне і практично завжди одинакове - Хайк.
З цікавим приємним смаком - Авторське Першої броварні. Старе Місто теж непогане. Але! З Першою броварнею тепер робиться те ж, що і з Львівським - від партії до партії пиво відрізняється. То хороше, то взагалі пити не мож.
Іноді може ще пробити мене на львівський Портер. Під настрій.
Чеське пиво звісно хороше, але його ще шукати треба, тобто кудись спеціально за ним заїжджати. А вищенаведені завжди і всюди.
Ще хороше пиво Мукачевське, вірніше, Берегівське. ZiP, Берегівське бархатне (кляті москалі! :), треба ж так назвати ). Темні сорти пива у них хороші. Проте буває в магазинах воно рідко.

Запитання - а Зіберта хтось пробував? Що воно собою являє?

Рост
http://www.rost.lviv.ua

Рост
Модератор

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 3-5-2007 у 23:40

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Dmy
Цитата:
Ось цікаво знати яке пиво вам до воподоби і взагалі про пиво можна писати тут

Для аперетивчику можна ще почитати: http://misto.ridne.net/viewthread.php?tid=2504&page=1

Там Куціфукс намагався підійти до питання глобально-філософськи, але нарід, попри кволі спроби ініціатора налаштувати поспільство на шлях істинний, дуже швидко повернув розмову в цілком конкретне русло. Хоча врешті злякався офтопізму і закляк. Що ж, можна продовжити і тут.

Особисто я, наразі, віддаю перевагу банкам "Чернігівського "Білого". Якби банкували "Білу ніч", мабуть, переметнувся би на це темне. Подобається "Оболонья" "Преміум" і "Соборне" - теж не скляне.
"Сармат" (який я так ретельно обсервував у сусідній темі), НМГСД, після придбання броварні Рінатом перетворився на цілковиті помиї різних сортів, щильності та міцності. Теперешній хазяїн, певно, не розуміє, що харчові продукти - це не металопрокат, їх особисто любити треба.

Під час акції "А чи маєте "Сармат"? Маєте? Це добре, але мені все одно не треба," - навмисне (попри вищесказане) купив "Львівського": "Портера" і "1715". Мушу зазначити, що "Портер" почав виправлятися. Тут така історія.
2,5 роки тому та марка мені дуже смакувала. В самому Львові (кінець жовтня) він був дефіцитом. При цьому компетента особа розповідала, що серед львівського студентства навіть не пиво взагалі, а саме "Портер" був своєрідною валютою для розрахунків.
Незабаром грянула революція. Влітку 2005 я вперше зобачив львівський "Портер" у нас і подумав, що революція таки відбулася. Купив. Боже, які це були помиї :mad: Закралася думка, що Львів у такий спосіб вирішив потруїти братків. Гаразд, подумав я, очунявши, приїду до Львова - попью справжнього. Приїхав (знову в жовтні). Купив один раз. Боже, які це були помиї :mad::mad: Єдина радість: зрозумів, що львівяни - порядні люди і навмисне нікого не труять, навіть ворогів, запроданців і дончан. Хіба разом із собою. Далі вживав інші сорти, відтак додому повернувся живим і місцями здоровим.
І от сьогодні (через 1,5 роки) ризикнув знова. Та нічого - пити можна - видудлив півлітру, і навіть руки не тремтять :)

Таки так, іноді купиш - а воно такі помиї :)
До речі, стосовно Портера. Є певна культура його споживання.
Темного холодного зимового вечора сідається в затишній і теплій кімнаті перед палаючим каміном і п`ється гарячий (саме гарячий!) чудовий темний напій... Гріти його можна прямо в пляшці, поклавши в якусь посудину достатніх розмірів і заливши окропом. Сприйняття Портера тоді зовсім інше, ніж коли він холодний.

Ги... Пригадую, як я нашим киянам-форумчанам прищеплював цю культуру :) Усім сподобалось, але дівчата по маленькій скляночці випили і все... Кажуть, ще трохи, і ми будемо такі, як вам треба :)

Рост

Ярема П.
Почесний Академік

Фотографія користувача

Зареєстрований: 10-2-2005
Нема на форумі

Настрій: І навіщо я день почав з читання новин?

[*] написано 3-5-2007 у 23:56

Наразі перша приватна, але щось підозрюю, що і воно може зіпсуватися. До того з надавав перевагу Львівському 1715.

Перевір МОВУ переглядача!
\"Дивовижний народ українці! Найбільші його вороги сконали своєю смертю\" І. Драч
Demyan
Почесний Академік

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 4-5-2007 у 07:48

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Рост

Я взяв портер - після цього пю тільки його, відмовився від львівського портера, більше сподобалося.

Щодо портера я роблю так - виливаю його в велике металеве горнятко - ставлю на газ, підігріваю, кидаю туди пару ложок меду - легко помішую (при сильному помішуванні воно скипить), а потім пю :lol::lol::lol:
Сергій Бєляєв
Почесний Академік

Нема на форумі

[*] написано 4-5-2007 у 07:54

Гурмани :lol:
Рост
Модератор

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 4-5-2007 у 09:56

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Demyan
Цитата:
Оригінальне повідомлення від Рост

Я взяв портер - після цього пю тільки його, відмовився від львівського портера, більше сподобалося.

Щодо портера я роблю так - виливаю його в велике металеве горнятко - ставлю на газ, підігріваю, кидаю туди пару ложок меду - легко помішую (при сильному помішуванні воно скипить), а потім пю :lol::lol::lol:

Я не люблю гріти на газі, воно чомусь тоді втрачає смакові якості. Чи мені це просто здається... Тому грію лише на водяній бані. А з медом цікаво, тре буде спробувати. З різними сортами :)

Рост

Demyan
Почесний Академік

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 4-5-2007 у 10:00

я на газі не тільки підігріваю але й довожу до кипіння - повільно помішуючи
Hanor Narasson
Почесний Академік

Фотографія користувача

Зареєстрований: 24-11-2003
Місто: точно ніхто не знає :)
Нема на форумі

Настрій: з носа куриться ;)

[*] написано 4-5-2007 у 12:24

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Юрій Сєров
Ще одне. З'явилися біг-борди з рекламою Галицької Корони. Хтось вже пробував? Хто його робить?
p.s. Гугль каже, що робить його Перша Приватна. Тре буде спробувати.

Та що її пробувати? :baddevil: Пиво, як пиво... :baddevil: Пити можна. Трохи його забагато - пляшка 0.65 л.

Мені найбільше весною-літом подобаються легкі сорти, щоб щільність так 9%, а міцність - менше 3-х.
Колись, до того, як львівський бровар викупила ВВН, було якраз таке Львівське світле літнє.

А зараз Львівське і Оболонь - то можна сплутати.

Здобудеш Українську Державу, або загинеш у боротьбі за Неї. Не дозволиш нікому плямити слави, ні честі Твоєї Нації. Ненавистю і безоглядною боротьбою прийматимеш ворогів Твоєї Нації. Змагатимеш до посилення сили, слави,багатства й простору Української Держави.
Вікторія Котлярова
Дійсний член

Зареєстрований: 25-12-2006
Місто: Київ
Нема на форумі

Настрій: радію життю

[*] написано 4-5-2007 у 13:01

Чернігівське біле, Хайк, Стелла, Старопрамен. Найчастіше біле :)

Робота в Києві - я тут живу :)
Tempika
Почесний Академік

Фотографія користувача

Зареєстрований: 21-1-2004
Місто: Lviv
Нема на форумі

Настрій: усміхнена

[*] написано 5-5-2007 у 10:38

...не вибрала жодного варіанту, бо мій хіт-парад пив такий:
1) портер львівський (чорне 1-ї броварні, мабуть, кріплене, бо дико
болить голова на наступний день)
2) біле чернігівське (супер на літо)
3) оксамитове від оболоні (перше темне, що мене приємно вразило)
4) кількенні (ірландське).
Tempika
Почесний Академік

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 5-5-2007 у 10:39

...да, авторське теж непогане!! :-)
Тарас Капущак
Дійсний член

Зареєстрований: 14-9-2005
Місто: Київ
Нема на форумі

Настрій: Настрій не вказаний

[*] написано 5-5-2007 у 21:56

Як спробував чеське пиво, зробив невтішний висновок, що в нас пиво відсутнє як явище. Якщо в чехів пиво, то те що є в нас на таку назву не заслуговує :(
Їхні марки певне перераховувати немає смислу. Власне я пробував лиш пару сортів.

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Tempika
1) портер львівський (чорне 1-ї броварні, мабуть, кріплене, бо дико
болить голова на наступний день)

1. У нас справжніх чорних сортів немає...
2. Від справжнього пива голова не болить...
(Це так, ліричний відступ.)
Tempika
Почесний Академік

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 5-5-2007 у 21:59

...не знаю, були у нас в гостях чехи, дудлили наше пиво і тішилися :-)
Ярема П.
Почесний Академік

Фотографія користувача

Зареєстрований: 10-2-2005
Нема на форумі

Настрій: І навіщо я день почав з читання новин?

[*] написано 5-5-2007 у 22:07

То чеське пиво, що в нас продають, якось зовсім по смаку не нагадує те, що продається в Чехії. Вірніше, нагадує лише тим, що вроді би є теж пивом, але неясно яким:rolleyes:

Перевір МОВУ переглядача!
\"Дивовижний народ українці! Найбільші його вороги сконали своєю смертю\" І. Драч
 Сторінки:  1    3

Догори

Статичне дзеркало форуму

Львів
Pоwered by XМB
Developed by Avеnture Media & The XМB Group © 2002-2006

Інші проекти:
Наука-Онлайн - Об'єднання українських науковців
Львів - Фотоблог міста
ІБАС. Інформаційна, бібліотечна та архівна справа - Сучасна освітня спеціальність
School review 5397
Реклама: