Форум Рідного Міста
Ви не ввійшли [Ввійти - Зареєструватися]
Вниз

Версія для друку  
Автор: Тема: У каналізацію Львова провалилася корова
Юрій Сєров
Модератор

Фотографія користувача

Зареєстрований: 19-6-2002
Місто: Львів, Україна
Нема на форумі

Настрій: оптимістичний

[*] написано 13-9-2007 у 12:12
У каналізацію Львова провалилася корова

У каналізацію Львова провалилася корова.
http://ua.korrespondent.net/main/83179

Заголовок майже вірш. Але чомусь від таких новин не стає поетично.
Яка ж це яма, якщо в ній вмістилася корова!?!?! :o

Nauka-Online.Org - Українська Наукова Інтернет-Спільнота
Рідний край - Колекція знимків України
Переглянути профіль користувача Зайти на домашню сторінку користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Ярема П.
Почесний Академік

Фотографія користувача

Зареєстрований: 10-2-2005
Нема на форумі

Настрій: І навіщо я день почав з читання новин?

[*] написано 13-9-2007 у 16:43

Але де вона там взялася???????????

Перевір МОВУ переглядача!
\"Дивовижний народ українці! Найбільші його вороги сконали своєю смертю\" І. Драч
Переглянути профіль користувача Зайти на домашню сторінку користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Юрій Сєров
Модератор

Фотографія користувача

Зареєстрований: 19-6-2002
Місто: Львів, Україна
Нема на форумі

Настрій: оптимістичний

[*] написано 13-9-2007 у 16:48

Цитата:
Але де вона там взялася???????????

Яма чи корова?
Як це не сумно, але перше звичніше :)

Nauka-Online.Org - Українська Наукова Інтернет-Спільнота
Рідний край - Колекція знимків України
Юрій Ришковець
Дійсний член

Фотографія користувача

Зареєстрований: 11-9-2006
Місто: Львів-Дрогобич
Нема на форумі

Настрій: Настрій не вказаний

[*] написано 13-9-2007 у 18:05

Ями, то сумне явище нашого з Вами життя, з яким треба боротися. Посадовці вдають, що не знають як або мотивують тим, що бракує коштів. Ремонти як проходили, так і проходять старим ямковим методом і обов'язково в дощову погоду, щоб скоро робота знову була. Навіщо вкладати гроші в дороги, якщо їх потім не треба буде роками ремонтувати? Не буде на чому руки нагріти!

Хм... По місту собі вільно корови гуляють.
Скоро будуть і вівці, і кози і інші тварини гуляти. От тобі місто європейського зразка!

Переглянути профіль користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Тарас Сокальський
Почесний Академік

Зареєстрований: 25-4-2003
Місто: Чернівці
Нема на форумі

Настрій: Бойовий

[*] написано 13-9-2007 у 19:34

Десь пан Пелещишин ще коней, що "паслися" в контейнерах з сміттям, нафоткав:lol:
Власне, я до тваринок (мирних) ставлюся спокійно, що ж тут такого жахливого для "міста європейського зразка"?:o
Hanor Narasson
Почесний Академік

Фотографія користувача

Зареєстрований: 24-11-2003
Місто: точно ніхто не знає :)
Нема на форумі

Настрій: з носа куриться ;)

[*] написано 14-9-2007 у 06:38

Cвиню, яку вигулюють на газоні (біля старого будинку залізничної лікарні) я вже бачу з рік... :baddevil:

Здобудеш Українську Державу, або загинеш у боротьбі за Неї. Не дозволиш нікому плямити слави, ні честі Твоєї Нації. Ненавистю і безоглядною боротьбою прийматимеш ворогів Твоєї Нації. Змагатимеш до посилення сили, слави,багатства й простору Української Держави.
Юрій Ришковець
Дійсний член

Фотографія користувача

Зареєстрований: 11-9-2006
Місто: Львів-Дрогобич
Нема на форумі

Настрій: Настрій не вказаний

[*] написано 14-9-2007 у 08:17

Цитата:
Десь пан Пелещишин ще коней, що "паслися" в контейнерах з сміттям, нафоткав ... що ж тут такого жахливого для "міста європейського зразка"?

Цікаво було б почути вашу думку, якщо б ті коні "паслися" у смітті, розкидаючи його, біля вашого будинку. А там же ходять люди, зрештою бігають діти. А потім Ви питаєте себе, звідки у моєї дити якась хвороба чи інфекція?Ви вважаєте, що це нормальне явище? Особисто я вважаю, що ні. Ви вважаєте, що це нормальне явище? Особисто я вважаю, що ні.

Цитата:
Cвиню, яку вигулюють на газоні (біля старого будинку залізничної лікарні) я вже бачу з рік...

Свині є різні і хоч я не фахівець у зоології, але знаю, що свині є, умовно кажучи, декоративні і господарські. Якщо перших тримають і доглядають за ними, як за собаками, котами і т.д., то других тримають тільки на м'со, сало, смалець і т.ін.

Я нічого не маю проти тварин, за якими доглядають належним чином. Просто не раз ставав свідком того, як проїжджаючі, наприклад, коні зроблять "свої потреби" прямо на дорогу чи на тротуар. Господар же, мовляв це нормальне явище, так і прийнято, не звертаючи на це жодної уваги, продовжував рух. Такого ж дійсно за кордоном нема! Там кожний господар прибирає за своїми тваринами, якщо вже такий казус трапився.

Hanor Narasson
Почесний Академік

Фотографія користувача

Зареєстрований: 24-11-2003
Місто: точно ніхто не знає :)
Нема на форумі

Настрій: з носа куриться ;)

[*] написано 14-9-2007 у 20:45

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Юрій Ришковець
[
Цитата:
Cвиню, яку вигулюють на газоні (біля старого будинку залізничної лікарні) я вже бачу з рік...

Свині є різні і хоч я не фахівець у зоології, але знаю, що свині є, умовно кажучи, декоративні і господарські. Якщо перших тримають і доглядають за ними, як за собаками, котами і т.д., то других тримають тільки на м'со, сало, смалець і т.ін.
.

Я також не сильний фахівець у свинстві :lol: , але виглядає на те що по вул. Огієнка гуляє декоративна свинка.
Тільки от десь я читав, що якщо її не тримати на дієті, то виростає звичайна льоха... До того помалу йде... :baddevil:

Здобудеш Українську Державу, або загинеш у боротьбі за Неї. Не дозволиш нікому плямити слави, ні честі Твоєї Нації. Ненавистю і безоглядною боротьбою прийматимеш ворогів Твоєї Нації. Змагатимеш до посилення сили, слави,багатства й простору Української Держави.

Догори

Статичне дзеркало форуму

Львів
Pоwered by XМB
Developed by Avеnture Media & The XМB Group © 2002-2006

Інші проекти:
Наука-Онлайн - Об'єднання українських науковців
Львів - Фотоблог міста
ІБАС. Інформаційна, бібліотечна та архівна справа - Сучасна освітня спеціальність
School review 5787
Реклама: