Форум Рідного Міста
Ви не ввійшли [Ввійти - Зареєструватися]
Вниз

Версія для друку  
Автор: Тема: Шукаю колекціонерів музики, музичного відео і якісного кінематогра...
airra
Дописувач
**

Зареєстрований: 5-6-2004
Місто: Львів
Нема на форумі

Настрій: Настрій не вказаний

[*] написано 27-11-2007 у 11:49
Шукаю колекціонерів музики, музичного відео і якісного кінематографу.

Вітаю!
Шукаю однодумців, котрі колекціонують музику, музичне відео і якісний

кінематограф.
Цікавить обмін цікавими релізами у дуже добрій якості. Переважно DVD9 або НЕ

перестиснене DVD5.
На обмін можу запропонувати близько 1 Тб музики в mp3 форматі, більше 3000 DVD

музичного відео, та понад 5000 DVD кінематографу.

airra [at] ukr [dot] net
ICQ 711 98 539
Переглянути профіль користувача Зайти на домашню сторінку користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Лєна Дадукевич
Академік

Фотографія користувача

Зареєстрований: 28-10-2005
Нема на форумі

Настрій: не знаю чого хочу, але чогось хочу

[*] написано 27-11-2007 у 13:08

мене цікавить 1) класична і старовинна музика, 2) кінематограф.

ансамбль старовинної музики \"Львівські Менестрелі\" http://www.lviv-menestreli.lviv.ua
Переглянути профіль користувача Зайти на домашню сторінку користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Tempika
Почесний Академік

Фотографія користувача

Зареєстрований: 21-1-2004
Місто: Lviv
Нема на форумі

Настрій: усміхнена

[*] написано 27-11-2007 у 20:49

...мене цікавлять серіали... американські, наприклад Елі МакБілл.

...i am a little bit ironic, don*t you think?...
airra
Дописувач
**

Нема на форумі

[*] написано 28-11-2007 у 10:59

to Tempika: Повний комплект п"яти сезонів серіалу Ally McBeal коштує понад 300 доларів. Це 112 епізодів на 30 DVD. Звуковий супровід оригінальний - англійський, російською чи українською не видавався. Замовити можна, але важкувато, бо доставка буде недешевою.

В Росії він же коштує 10999 руб. що на півтори сотні вічнозелених дорожче, але доставка обійдеться дешевше.

На що будемо мінятися, якщо я замовлю і привезу цю позицію? -))))

To Лєна: що конкретно із классичної і старовинної музики і кінематографу?
Tempika
Почесний Академік

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 28-11-2007 у 18:29

...а я думала, є польський переклад... англійський буде дивитися тяжко, там повно юридичної термінології..

airra
Дописувач
**

Нема на форумі

[*] написано 28-11-2007 у 19:03

Щойно глянув. У поляків також фігурує той же комплект. Звуковий супровід - англійський.
Tempika
Почесний Академік

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 28-11-2007 у 20:12

ну що ж, облом... а що вже є з хороших серіалів у колекції?

Юрій Сєров
Модератор

Фотографія користувача

Зареєстрований: 19-6-2002
Місто: Львів, Україна
Нема на форумі

Настрій: оптимістичний

[*] написано 28-11-2007 у 20:46

30 DVD це звісно дуже багато. Але можна пошукати і вибрати найцікавіше на торрентах і по-трохи собі тягнути. Одночасно і так все не переглянеш. А ще краще скооперуватися з кимось зацікавленим. Безліміток стає щораз більше.

Nauka-Online.Org - Українська Наукова Інтернет-Спільнота
Рідний край - Колекція знимків України
Tempika
Почесний Академік

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 29-11-2007 у 00:58

у мене не безлімітка, інакше я б то питання не піднімала.. до речі, маю в колекції старий франц. серіал *графиня де монсоро* - моє покоління мусить то пам*ятати...

airra
Дописувач
**

Нема на форумі

[*] написано 29-11-2007 у 10:54

З приводу безліміток і качання із нету.
На сьогодншний момент непоганим являється укртелекомівський ОГО хоум 512. В цьому разі собівартість скачаного ДВД5 буде менше п"яти гривень. Це при умові нульового вихідного трафіку. Навіть якщо віддача перевищить скачане у кілька разів, це ще залишається вигідним.
Але оскільки в цьому випадку ви не отримуєте реальної адреси то робота торентів і віслючків буде не максимально ефективною.
А якщо взяти до уваги що порядний ДВД не перестиснений, із доп матеріалами і усіма звуковими доріжками аж ніяк уже не може бути ДВД5 а тільки ДВД9 (я уже мовчу про HD-DVD) то навть при такій здавалося б халяві, виявляється що краще шукати оригінал не в інтернеті. Звичайно це не стосується того що в радіусі кілька тисяч клометрів не знайдеш і за великі гроші, тут один варіант - качати.
І ще, якщо врахувати що двослойну болванку менше ніж за 10-15 гривень не знайдеш, то варто задуматися -) Ціни на ліцензійне відео уже наближаються до 25-30 гривень, що є оптимально. Шкода що із асортиментом у магазинах зле, тому приходиться кормити і піратів.

З приводу серіалів - скажу так що це не є пріоритетом. Наповненням особистої колекції в першу чергу є особистий смак. Наприклад за повне зібрання творів Queen та Меркурі я заплатив, суму яку не наважуюсь назвати, щоб не подумали що у мене щось негаразд із головою -) Багато купив порядних копій на тих же лотках чи маленьких магазинчиках, скачав з нету, замовив через інтернет сайти.
На наступному місці стоять уподобання і побажання моїх друзів і знайомих. Наразі не було такого натхнення купувати якийсь серіал в оригіналі. Тай як правило я люблю концептуальну творчість, тобто якнайповніше зібрання. А це трохи накладно, як у прикладі із Еллі МакБілл. Купувати лише для себе 30 дисків, і то щоб задовільнити своє его і поставити на поличку припадати пилючкою не розумно.

Ссилку на Каталог кому цікаво вишлю приватом чи мейлом.
Tempika
Почесний Академік

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 29-11-2007 у 12:17

ну то ж я питаю ще раз - ЩО Є? :-)

airra
Дописувач
**

Нема на форумі

[*] написано 29-11-2007 у 12:38

look private
Андрій Пелещишин
Адміністратор

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 2-12-2007 у 19:55

Якщо комусь треба, можу допомогти з "Постерунком 13" - оригінальний польський, усі серії (два сезони). Якість - TV Rip, але добрий

Переглянути профіль користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Лєна Дадукевич
Академік

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 5-12-2007 у 15:15

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Tempika
у мене не безлімітка, інакше я б то питання не піднімала.. до речі, маю в колекції старий франц. серіал *графиня де монсоро* - моє покоління мусить то пам*ятати...

ООО!!! Страшенно люблю французьку історію і францюзьке кіно - міняю цей серіал на нашу безлімітку ( комп дома :sing: )

ансамбль старовинної музики \"Львівські Менестрелі\" http://www.lviv-menestreli.lviv.ua
Лєна Дадукевич
Академік

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 5-12-2007 у 15:20

To Лєна: що конкретно із классичної і старовинної музики і кінематографу? airra
Була на вашому сайті, але сторінка яка мене цікавить не грузилась. Тобто її не було. Так що давайте якось по іншому список, а я вибиратиму.

Юрась Кириченко
Дописувач
**

Фотографія користувача

Зареєстрований: 25-10-2007
Місто: Вінниця
Нема на форумі

[*] написано 21-1-2008 у 22:35

А мене цікавить переважно сучасна українська музика. Щороку (2006-2007) виходить близько сотні релізів на СД. Самому то купить важко. Тож відгукуйтесь.

ми такі які ми є, ми всередені червоні
Юрій Сєров
Модератор

Фотографія користувача

Нема на форумі

Настрій: оптимістичний

[*] написано 22-1-2008 у 00:15

Інколи дещо купую, дещо качаю з шари. Небагато, але все ж таки. В основному українське. Але ти у Вінниці, не знаю як можна мінятися. Хіба поштою.

Nauka-Online.Org - Українська Наукова Інтернет-Спільнота
Рідний край - Колекція знимків України

Догори

Статичне дзеркало форуму

Львів
Pоwered by XМB
Developed by Avеnture Media & The XМB Group © 2002-2006

Інші проекти:
Наука-Онлайн - Об'єднання українських науковців
Львів - Фотоблог міста
ІБАС. Інформаційна, бібліотечна та архівна справа - Сучасна освітня спеціальність
School review 6037
Реклама: