Форум Рідного Міста
Ви не ввійшли [Ввійти - Зареєструватися]
Вниз

Версія для друку  
Автор: Тема: Достовірність інформації на http://www.allcity.in.ua
Андрій Бучак
Новак
*

Зареєстрований: 13-12-2007
Нема на форумі

Настрій: Настрій не вказаний

[*] написано 14-12-2007 у 08:50
Достовірність інформації на http://www.allcity.in.ua

Добрий день. Я створив сайт про українські міста http://www.allcity.in.ua. Тому що я сам з Донбассу, прошу перевірити інформацію про ваше місто: невірні дані виправити, можливо доповнити. Буду вдячний за аматорські фотознімки для ілюстрацій сайту (слати на allcity.in.ua@gmail.com). Ваші зміни будуть обов'язково враховані, краще відправляти на мило, але й тут буду переглядати. Також буду рад статтям про інші українські міста (якщо матеріал буде з інших сайтів - укажіть джерело)
Переглянути профіль користувача Зайти на домашню сторінку користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Рост
Модератор

Фотографія користувача

Зареєстрований: 3-4-2003
Місто: Львів
Нема на форумі

Настрій: є

[*] написано 14-12-2007 у 12:03

Стосовно історії - не заглиблювався, тільки переглянув, бо я не історик, з датами не дуже дружу.
А от щодо промисловості - ви забули пригадати дуже потужний і далеко не останній у світі "Львівський Авіаремонтний", який живе і процвітає.
Також у Львові як працювала, так і працює щвейна і харчова промисловість, явно не збавляючи темпів.
Ну а щодо пром-гігантів, які ви пригадали - шкода завод телеграфної апаратури, направду, а електрон, полярон, лорта, які за життя ніяк не могли випустити хоч щось людське не дуже. Шкода тільки, що з їх приміщеннями обійшлися не правильно, розчленувавши на куски. Ну але тут я вже наближаюся до слизької теми, в якій замішані високі чини і далеко не завжди з України.
ЛАЗ не закрився, але знизив темпи конкретно, бо довелось робити щось трохи краще за оті колишні гроби на колесах (хоча можливо що і серед колишніх автобусів усього Союзу вони і не були найгіршими, але не тепер).
Взагалі сказується генетика і географія - Львів. будучи все життя торговим містом, коли йому перестали нав`язувати ту чи іншу волю, вернувся до улюбленого заняття. І тепер більшість функціонуючих фірм - торгові.
Ще одне підприємство, хоч маленьке. але варте уваги своєю унікальністю - це інститут акустики (точної назви не пригадаю, хіба як буду проїжджати мимо - гляну). Унікальний він найкращою в Україні безеховою камерою. Ну і працює - відбуваються розробки, виготовлення акустики досить високого рівня.

І ще щодо дизайну сайту. Чесно - він жахливий. Зробіть щось...

Рост
http://www.rost.lviv.ua

Переглянути профіль користувача Зайти на домашню сторінку користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Андрій Бучак
Новак
*

Нема на форумі

[*] написано 14-12-2007 у 12:27

Дякую за відповідь. Ваші зауваження щодо промисловості враховані, інформація на сайті поновлена.
А щодо дизайну - згоден, це був перший варіант, а зараз обмаль часу для переробки. Але після Різдва будуть зміни.
Ярема П.
Почесний Академік

Фотографія користувача

Зареєстрований: 10-2-2005
Нема на форумі

Настрій: І навіщо я день почав з читання новин?

[*] написано 14-12-2007 у 14:41

А на кого орієнтований той сайт, яка його цільова аудиторія? Мова - російська... Що, росіянам невідомо про наші міста? На мою думку, краще б було зайнятися редактуванням Вікіпедії, де і розміщувати цю інформацію про міста України. Не зовсім мені зрозуміла доцільність сайту. Якщо помиляюся, прошу про аргументи.

Перевір МОВУ переглядача!
\"Дивовижний народ українці! Найбільші його вороги сконали своєю смертю\" І. Драч
Анастасія Кулакова
Академік

Фотографія користувача

Зареєстрований: 5-7-2004
Місто: Дніпропетровськ
Нема на форумі

Настрій: поміркований

[*] написано 14-12-2007 у 14:48

Незмістовна калька з міських офіційних сайтів. Для чого він? Для кого? Пробачте, не мала наміру Вас образити.
Переглянути профіль користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Дмитро Тарасов
Адміністратор

Зареєстрований: 19-6-2002
Місто: Львів
Нема на форумі

Настрій: спокійний

exclamation.gif написано 14-12-2007 у 17:01

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Андрій Бучак
Також буду рад статтям про інші українські міста (якщо матеріал буде з інших сайтів - укажіть джерело)

2 Андрій Бучак
Прошу при передруці матеріалів дотримуватись правил Форуму http://misto.ridne.net/viewthread.php?tid=1730 !
Зокрема п.4 !

Андрій Бучак
Новак
*

Нема на форумі

[*] написано 14-12-2007 у 18:01

Дмитро, помилку виправив.

Догори

Статичне дзеркало форуму

Львів
Pоwered by XМB
Developed by Avеnture Media & The XМB Group © 2002-2006

Інші проекти:
Наука-Онлайн - Об'єднання українських науковців
Львів - Фотоблог міста
ІБАС. Інформаційна, бібліотечна та архівна справа - Сучасна освітня спеціальність
School review 6088
Реклама: