Форум Рідного Міста
Ви не ввійшли [Ввійти - Зареєструватися]
Вниз

Версія для друку  
Автор: Тема: Енциклопедія від Google
Юрій Сєров
Модератор

Фотографія користувача

Зареєстрований: 19-6-2002
Місто: Львів, Україна
Нема на форумі

Настрій: оптимістичний

info.gif написано 16-12-2007 у 14:57
Енциклопедія від Google

Google вирішив створити свою енциклопедію, яка має стати аналогом та конкурентом Wikipedia.
Цікавим мені видався факт, що автори статей зможуть заробляти на контекстній рекламі, яка буде розміщена на сторінках з їхніми статтями. Цікаві статті матимуть хорошу відвідуваність. А це значить, що автори цікавих статей, зароблятимуть гроші.
Думаю, така ідея має гарні перспективи, бо гроші, хоч і невеликі більше стимулюватимуть до написання якісних статей. Крім того між авторами виникне конкуренція, щоб саме їхня стаття була розміщена в енциклопедії.
З іншого боку, зрозуміло, що автори будуть "битися" лише за "топові" теми, в той час як непопулярні теми можуть залишатися невисвітленими взагалі.

Джерело - BBC

Nauka-Online.Org - Українська Наукова Інтернет-Спільнота
Рідний край - Колекція знимків України
Переглянути профіль користувача Зайти на домашню сторінку користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Тарас Задорожний
Почесний Академік

Фотографія користувача

Зареєстрований: 31-5-2005
Місто: Київ
Нема на форумі

Настрій: закоханий :)

[*] написано 17-12-2007 у 10:32

Наскільки я читав, то авторами статей не зможуть бути всі бажаючі. В цьому звісно є свої плюси і мінуси. Подвимося, що з того всього вийде

Вертольоти - це душі загиблих танків
(с) Невідомий
Переглянути профіль користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача Цей користувач має MSN Messenger

Догори

Статичне дзеркало форуму

Львів
Pоwered by XМB
Developed by Avеnture Media & The XМB Group © 2002-2006

Інші проекти:
Наука-Онлайн - Об'єднання українських науковців
Львів - Фотоблог міста
ІБАС. Інформаційна, бібліотечна та архівна справа - Сучасна освітня спеціальність
School review 6093
Реклама: