Форум Рідного Міста
Ви не ввійшли [Ввійти - Зареєструватися]
Вниз

Версія для друку  
Автор: Тема: Домашня варена ковбаса
Андрій Пелещишин
Адміністратор
********

Фотографія користувача


Повідомлень: 8619
Зареєстрований: 19-6-2002
Місто: Львів, Україна
Нема на форумі

Настрій: Настрій не вказаний

[*] написано 18-6-2017 у 15:38
Домашня варена ковбаса


Підсіли дома на саморобну варену ковбасу.
Прикольна штука, я вам скажу. Дітям подобається, завжди вимагали магазинну, але тепер підходить домашня.
Клопотів трохи є зробити, але менше ніж котлети. Процес багато в чому схожий, тільки обходиться без смаження. Зберігається добре, не до порівняння з магазинною.
Кому цікаво, за основу брав ось цей рецепт
https://gurmel.ru/kolbasa-v-kruzhke-domashnyaya-varyonaya/

замість кружок добре підходять формочки для випікання пасок :) І правильно, нема чого їм весь рік простоювати.

В блендері м'ясо різати - результат виходить кращий. Але в м'ясорубці простіше.

Можна ще трохи попекти, тоді смак схожий до такого блюда, як "заєць".




Переглянути профіль користувача Зайти на домашню сторінку користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача

  Догори

Статичне дзеркало форуму

Львів
Pоwered by XМB
Developed by Avеnture Media & The XМB Group © 2002-2006
Технічна пiдтримка - Ріднет, Львів


Інші проекти:
Наука-Онлайн - Соціальна мережа українських науковців
Львів - Фотоблог міста

Реклама: