Форум Рідного Міста

SAP вибирає MySQL

Agent86 - 28-5-2003 у 22:33

Опублiковано 27 травня 2003 року
Нiмецька компанiя SAP AG, що є одним зi свiтових лiдерiв в областi програмного забезпечення для бiзнесу, оголосила про укладення партнерської угоди з розробниками вiдкритої СКБД MySQL. MySQL є самою популярною СКБД iз вiдкритим вихiдним кодом. Число її установок по всьому свiтi перевищує 4 мiльйони. Щодня iз сайта розробникiв завантажуються близько 30000 копiй цiєї СКБД. У рамках нової угоди SAP планує поступово вiдмовитися вiд власного продукту SAP DB на користь MySQL.

У SAP особливо пiдкреслюють, що для iснуючих користувачiв SAP DB нiчого не змiниться. Компанiя продовжить надавати їм технiчну пiдтримку i необхiднi оновлення. Єдиною вiдмiннiстю стане те, що як торговельну марку SAP буде використовувати саме MySQL.

Угода мiж SAP i MySQL є багаторiчною, i в майбутньому компанiї мають намiр об'єднати зусилля для створення СКБД нового поколiння . При цьому створення коду i керування проектом ляже на плечi MySQL, тодi як задачi по впровадженню системи i технiчнiй пiдтримцi користувачiв будуть вирiшувати обидвi компанiї спiльними зусиллями. Реалiзацiя даних iдей потребує часу, i до закiнчення попереднього етапу спiвробiтництва всi задачi, зв'язанi з пiдтримкою SAP DB, буде вирiшувати компанiя SAP, використовуючи при цьому марку MySQL.

Як причину переходу на MySQL у SAP називають бажання компанiї як можна повнiше вiдповiдати запитам клiєнтiв. Використання одного з найбiльш популярних продуктiв з вiдкритим кодом є цiлком логiчним кроком на цьому шляху.
[/size][/font]
джерела : www.compulenta.ru, [uhttp://www.sapdb.org/]SAP[/url]