Форум Рідного Міста

Поляки йдуть, а хто прийде?

Василь Яворський - 27-8-2003 у 11:56

Кредит Банк Україна бувший ЗУКБ насправді є найбільшим банком на західній Україні. Активів там є достатньо. На балансі є море приміщень. В матеріалі "Львівської газети" сказано, що польські акціонери збираються продати свою частку (а це 66% контрольного пакету) за вказівкою бельгійців, що в свою чергу володіють банком польских акціонерів. Не думаю, що сталося через незадовільне фінансове становище КБУ. Поляки продають ласий шматок, цікаво хто його купить?

Ігор+ - 27-8-2003 у 21:40

Ясно хто.
Бельгійці отримали вказівку з Москви...

rost - 27-8-2003 у 21:58

Це не в останню чергу заслуга податкової адміністрації Львівської області, що вже другий рік терзає цей банк своїми позовами. Тому весія, про вказівку з Москви, не є настільки смішною. Особливо, враховуючи, що основними зацікавленими покупцями польської долі виступають харківский "УкрСиббанк" и донецький "Донгорбанк" де основними аціонерами є російські банки.
Шкода, панове, що єдиний в Україні банк львівського походження з значною долею західного капіталу зусиллями обласної ПА перепихається в руки росіян.

Василь Яворський - 28-8-2003 у 09:03

Гадаю, що львівська ДПА тут нідочого. Поляки продають і всі свої банки в прибалтиці, в Калінінграді. Тут скоріше за все дійсно є певні домовленості між бельгійськими акціонерами і російським урядом.