Форум Рідного Міста

Схеми добродійності Черновецького. Або, кияни, ми влипли.

Роман Ромашка - 19-4-2006 у 11:56

Власне тут все написано.
http://ukrgazeta.plus.org.ua/article.php?ida=331

Сергій Бєляєв - 19-4-2006 у 15:38

Такі публікації справляють враження лише на тих, хто ще вірить, що є чесні бізнесмени :lol:

tysovska - 20-4-2006 у 10:08

Ну, публікація сумнівна - у газеті МАУП (про нетерпимість Щокіна до "іновірців" усім відомо) та ще й з посиланням на якусь "Україну кримінальну". Тому все це можна ділити на 16. Але те, що з Чернівецьким ми ще наплачемося, я не сумніваюся. Ви чули, як він себе відрекомендував - учора крутили по ТВ: "За мене проголосували, тому що я хороша людина, я бізнесмен, я чесний..." У мене просто сльози на очах від замилування.

tysovska - 22-5-2006 у 12:22

Трошки в іншу тему, але все одно стосується Черновецького:
Цитата:
Недарма кажуть, що в книжках можна знайти відповіді на будь-які запитання. Отож, і відповідь на запитання, звідки ростуть вуха проблем, які постали перед «Сяйвом», знайшлася на сторінках передвиборної книжечки під назвою «Маєш право жити краще: Блок Леоніда Черновецького — ваші кандидати до Київради та районних рад». Серед «команди професіоналів» там значаться і Комарницький, і Супруненко, і Чуб. Що цікаво, півтора року справу в суді Ростислава Корнієнка провадив юрист Олексій Самохін, який балотувався до Деснянської райради так само від блоку Леоніда Черновецького. Між іншим, пані Зоріна, коментуючи проблеми, що постали перед «Сяйвом», зауважила: рейдерство — це, зрештою, світова практика, і не варто цьому надавати такого великого значення. Але чи є ще десь у світі країна, в якій рейдери обіймають керівні посади в державі?

Якось я пропустила цю статтю в "Дзеркалі тижня", тільки сьогодні випадково натрапила.

Андрій Пелещишин - 22-5-2006 у 19:09

Рейдери - то хто такі?

vovka - 22-5-2006 у 19:51

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Андрій Пелещишин
Рейдери - то хто такі?

Це ті які захоплюють не дуже чесним шляхом чужу власність.

http://www.newizv.ru/news/2006-03-02/41574/
http://www.kp.ru/daily/23682.4/51464/print/

spark - 23-5-2006 у 14:36

А мені перші кроки Черновецького на посаді сподобалися. Я за нього не голосував і не галасував. Але перші заяви несподівано виявилися тим, що я хотів би почути від нового мера:

перш за все припинити варварську забудову центра хмарочосами і припинити знищення зелених насаджень столиці. Я не знаю, чи вдасться йому ці заяви підкріпити справою, але +1.

Другий епізод - заява щодо постраждалих під час афери Еліта-центру.
Він пообіцяв посприяти тим вкладникам, яким дійсно немає де жити в результаті. При чому попередив, що "багатий"\"бідний" в кожної людини написано на лобі, принаймні він ті написи добре бачить. Щоб ті, для кого це був гендель не суєтилися марно.

До речі, вкладники Еліти виграли перший суд у держави. Держава мала гарантувати їх право не бути "кинутими". На фоні розгону омоном їх товаришів по нещастю в Москві під Білим Домом це взагалі дуже контрастно виглядає. Може того, ми дійсно потихеньку рухаємося до цивілізованого суспільства?

Роман Ромашка - 23-5-2006 у 15:21

Цитата:
[quote=http://www.kievpress.info/read/22582.html]В свою чергу міський голова погодився, що Київ марно відмовився від трамваїв, які є екологічно чистим видом транспорту і зараз широко використовуються в Європі. Він підкреслив, що хоче якомога швидше дізнатися про всі транспортні проблеми міста.

Невже Черновецький припинить транспортний дерибан, розпочатий Омельком, особливо стосовно трамваїв??

Про як не крути більшість нововедень чисто вірутальні.

Тарас Задорожний - 23-5-2006 у 21:50

Хто чув, чи вигнали вже злих духів з мерії?

spark - 24-5-2006 у 09:53

Вигнали :)