Форум Рідного Міста

Мобілізація медіа-ресурсу БАБ-а

Іван Лихобор - 16-7-2007 у 13:18

Не секрет, що Борис Абрамович Березовський (скор. БАБ) - чоловік радше космополітичний, аніж рускій і тим більше (як ото є нині) британський, і має свого цвіту по всьому світу. "Цвіту" в сенсі своїх медіа, які мають працювати в унісон з космополітичними поглядами БАБ-а.

Його ще називають "опальний Березовський": через те, що він попав в опалу до нинішнього государя всія Росії Володимира Путіна. Як наслідок, має на нього величезного зуба. Ще б не мати! Видворити такого космополітичного гравця за межі території 1/6 планети, не давши йому повноцінно розвиватися - це щось на кшталт закопати в землю таланти! От і мається Борис Абрамович на Туманному Альбіоні, якому нині, своєю чергою, є в опалі вся Росія на чолі з її повище згаданим керманичем.

А в Україні Борис Березовський знайшов собі надійного друга з колишньої когорти "любих друзів" чинного президента України - Олександра Третьякова, котрий, як відомо, в буремну вісень 2004 року заходився коло фінансової сторони виборчої кампанії майбутнього глави держави, а опісля був Першим керівником-помічником Кабінету През. України. А ще свого часу його кумами стали "друг" В. Ющенко Олег Рибачук і президентова дружина Катерина Ющенко.

Докладніше на from-ua.com

berezovskiy2.jpg - 4kB

Іван Лихобор - 16-7-2007 у 14:28

Цитата:
Ото чимало в Україні дивувалися, що в Третьякова трата на купівлю ЗМІ невідповідна не лише його зафіксованому в податковій декларації, але й дійсному зискові від бізнесу. Бо за лічені місяців пан Олександр придбав, зараз після однойменного сайту, часопис «Главред», а відтак - «Новую газету», «Известия в Украине», сайти „Телекритика” та vip-ua , а також розважальні (наразі) телеканали медіа-холдингу 1+1 „Кіно” та „Сіті”. Згідно з неофіційною інформацією, утримання всього цього майна вливається в мільон доларів на місяць. А во де во пан Олександр купив іще досить-таки вже розкручений і аж ніяк недешевий часопис „Профіль”...

Усе це медіа-військо націлене на перемогу В. Ющенка не тільки на прийдешніх дочасних парламентських виборах, але й на трохи віддалених у часі президентських. Мовляв, Віктор Андрійович нарешті дасть оцінку вкладові Бориса Абрамовича - і розкішний хідних та почесна варта в Борисполі врешті-решт матеріалізуються. (джерело те саме)


tretyakov.jpg - 15kB

Тарас Гулка - 16-7-2007 у 17:43

Іване, а до чого цей ваш допис? Ви нам захотіли трохи розказати про Березовського і видати чергову порцію антипіару Ющенка? Ну так ваші погляди на життя давно всім відому...

Андрій Пелещишин - 16-7-2007 у 17:48

Чи підтримує Березовський Ющенка на виборах хвилює мене менше, ніж чи підтримує Януковича Путін.
Взагалі, Іван направду не самий талановитий агітатор, якого я зустрічав :):):)

Іван Лихобор - 16-7-2007 у 23:06

Та нє, я не агітатор. Просто хочу, щоб всі знали, не тільки я.

Рост - 17-7-2007 у 01:23

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Андрій Пелещишин
Взагалі, Іван направду не самий талановитий агітатор, якого я зустрічав :):):)

Я б навіть сказав - один із самих смішних. Ну, не в тому сенсі, що має талант смішити, а просто хочеться сміятися з його потуг :)

До речі, Іване, а що ви знаєте реально про життя, так би мовити, співвласника грошей, себто, Березовського? Ні, не те, що пишуть у ваших партійних агітках і чим ви вперто намагаєтесь усім ацетонити мізки :) До речі, вам відомо, що ацетон віднесений до заборонених препаратів і розповсюджувати його не можна? :)

ПС. Пропоную відновити обговорення на тему "Яндрух - це проект?" :) Вимагаю появи Яндр... ммм... Лихобора во плоті! Можна спочатку фотографією! :)

Юрій Сєров - 17-7-2007 у 03:48

Такі дані про "кто єсть ху" справді цікаві. Але тоді хотілося б "Агласітє весь спісак. Пжалуста". Щоб мати повну картину. Бо з наведених ЗМІ мені жодне не трафлялося на очі. А от відомі та популярні ЗМІ завжди мають так добре заувальованих власників...