Форум Рідного Міста

Відставки міністрів з уряду леді Ю

Юрій Сєров - 13-2-2009 у 01:32

Перший пішов! Пинзеник.
З одного боку Пинзеник завжди щось "чудив". Але з іншого, він був один з небагатьох в уряді, які не робили все, що казала Тимошенко.

Юрій Сєров - 3-3-2009 у 17:19

Другий пішов!
Огризко. Щось не зовсім зрозумів підстави, особливо після "примирення"...

Dmy - 3-3-2009 у 21:53

Може, то не підстава, а подстава? Бо відразу всі зарухалися, Йулько репетує: "Я - не я, корова не моя" і "нє вінаватая я - он сам прішол", НУНС голосно розлучається з БЮТом у Львові та скликає коаліцію, ЄЦ знову єхидно відзначає сінхронність голосувань БЮТ і ПР. За Пінзеника такого не було, навіть за Стельмаха - менше.

Марія Павлюх - 5-3-2009 у 12:54

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Юрій Сєров
Другий пішов!
Огризко. Щось не зовсім зрозумів підстави, особливо після "примирення"...


Володимир ОГРИЗКО залишається міністром закордонних справ, оскільки голова Верховної Ради України Володимир ЛИТВИН не підписав постанову парламенту про його звільнення.
Детальніше: http://www.unian.net/ukr/news/news-304214.html



Роман Голощук - 5-3-2009 у 22:46

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Марія Павлюх

Володимир ОГРИЗКО залишається міністром закордонних справ, оскільки голова Верховної Ради України Володимир ЛИТВИН не підписав постанову парламенту про його звільнення.



Вже підписав - http://www.unian.net/ukr/news/news-304341.html

Андрій Пелещишин - 7-5-2009 у 09:05

Цікаво, що тепер чекає Луценка після такого "успішного" відзначення іменин.

Юрій Сєров - 7-5-2009 у 15:40

Відзначився Юра...

Dmy - 7-5-2009 у 16:19

А в кого іменини були? Бо я щось не в курсі.

Марія Павлюх - 7-5-2009 у 19:32

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Dmy
А в кого іменини були? Бо я щось не в курсі.

6 травня - іменини Юрія :)

Андрій Пелещишин - 7-5-2009 у 20:35

Ради справедливості треба відзначити що халепа в аеропорту сталася 4-го (наскільки я зрозумів).

Юрій Сєров - 7-5-2009 у 22:18

Щось міністри розбушувалися. Павленко завдав струсу мозку, кинувши папкою об стіну... :)

Роман Голощук - 7-5-2009 у 22:29

ДЗГ МВС України розповсюдило заяву щодо інциденту в аеропорту Франкфурта-на-Майні, що трапився з делегацією на чолі із міністром внутрішніх справ Юрієм Луценком. Ось текст заяви:

«Останніми днями у вітчизняних засобах масової інформацію активно обговорюється інцидент, що трапився 4 травня в транзитній зоні аеропорту Франкфурта, де представники німецької авіакомпанії "Люфтганза" відмовились брати на борт літака, що прямував до Республіки Корея, українську делегацію на чолі з Міністром внутрішніх справ Юрієм Луценком.
При цьому журналісти та політики безапеляційно звинувачують українських громадян, у тому числі Юрія Луценка, в неправомірних діях, посилаючись лише на повідомлення закордонних ЗМІ, у тому числі вміщені ними коментарі представників правоохоронних органів іншої країни та іноземної авіакомпанії. Як наслідок, цілком невинний інцидент, пов`язаний із запізненням української делегації на рейсовий літак, почав «обростати» надуманими подробицями та безглуздими звинуваченнями на зразок «сильного степеню сп`яніння» неповнолітнього й не цілком здорового сина Міністра, вигаданий «дебош» Юрія Луценка в транзитній зоні аеропорту, який начебто закінчився «пораненням чотирьох поліцейський» тощо, що абсолютно не відповідає дійсності.

Департамент зв`язків з громадськістю та міжнародної діяльності МВС України висловлює здивування такому підходу до оцінки дій високих посадових осіб держави, «захисту» наших громадян та міжнародного авторитету України. Вважаємо, що припущення, оцінки та висновки щодо правомірності дій тих чи інших посадових осіб повинні робитися не на повідомленнях зарубіжних засобів масової інформації та коментарях третіх осіб, а на основі фактів (документів, відеоматеріалів, свідчень тощо), зафіксованих правоохоронними органами зарубіжної держави та переданими українській стороні в офіційному порядку.

З огляду на це МВС України закликає журналістів і політиків не розповсюджувати неперевірену інформацію про «франкфуртський інцидент», утриматися від коментарів та оцінок дій Міністра, не підкріплених офіційними матеріалами. Просимо також рахуватися з такими загальноприйнятими правовими нормами як «презумпція навинності» та право кожної людини на приватне життя».

Джерело: http://portal.lviv.ua/news/2009/05/07/164512.html

Юрій Сєров - 7-5-2009 у 22:41

Мабуть я не патріот, але чомусь більше віриться не ДЗГ МВС, а іноземним ЗМІ. Хотілося б помилятися... :rolleyes:

romano - 8-5-2009 у 08:37

Згадайте, якими явно замовними статтями розроджувалася така "шанована" Financial Times", як цілі великі замовні статті розміщувалися в авторитетних американських виданях, правда в розділі реклами :). Але потім тут в нас можна було давати круті посилання на "західну пресу".
Не скажу, що Луценка страшно люблю, але на дурака, який нап'ється і полізе битися з пліцаями за кордоном, він не подібний.
А от на провокацію вся ця історія подібна

Марія Вибранівська - 8-5-2009 у 09:17

Абсолютно згідна. І на мою думку, ми (маю на увазі держава) не маємо права мовчати. Своїх треба захищати. тим більше від підстав.

Іван Дівеєв - 8-5-2009 у 12:14

пити менше треба :)
http://blogs.telekritika.ua/?id=492&

Dmy - 8-5-2009 у 13:29

Ну та, я теж відразу зрозумів - підстава стовідсоткова та й ще штопана білим нитками. Хто уважно дивився, відразу розпізнав у чотирьох "франкфуртських поліцаях" переодягених Путіна, Медвєдєва, Януковича та Наталію Вітренко. А замість сина Юркові в останній мент Шуфрича підсунули - той напився і спровокував бійку.
Міністір у нас хоч і короткозорий: крадіїв під носом в упор не бачить, але щось неладне таки унюхав (бо зфабриковано було все грубо й аматорськи) й відважно ломанувся з телефоном наперевіс на захист попраних державних інтересів і простих людських свобод для простого українського громадянина. Цікаво, кого саме із цих перевертнів у погонах він на лікарняний відправив?

Andreas - 8-5-2009 у 21:18

Цитата:
Юрій Сєров
Мабуть я не патріот, але чомусь більше віриться не ДЗГ МВС, а іноземним ЗМІ. Хотілося б помилятися... :rolleyes:


А при чому тут патріотизм, Юрію? Ще Бог зна коли Герцен, здається, задавався питанням, а чому то, власне, свою любов до батьківщини треба автоматично розповсюджувати і на любий її уряд?

Ну і по суті. Передивившись німецькомовні інформаційні сайти ("ДойчеВеллє", "Фокус" та ін.) ніде не побачив власного освітлення подій - всюди посилання на газету "Більд". Без коментарів - чиста передруковка, або вільний переказ.
"Більд" то, звісно, "іноземний ЗМІ", але... з розряду "жовтої преси". Такий собі німецький "Московский комсомолец". Чого там тільки не друкували, хто з ним тільки не судився...
Тобто почекаємо. Якщо буде судовий позов на "Більд" - газета набрехала. Не буде - написала правду.
Позов повинна подавати держава Україна, а не приватна особа Луценко - він був в службовому відрядженні, "при виконанні", представляв державу.

Юрій Сєров - 8-5-2009 у 21:49

З Кличком все виявилося правдою...

Andreas - 9-5-2009 у 10:35

Цитата:
Юрій Сєров
З Кличком все виявилося правдою...


Не так. Про Кличка не тільки "Більд" писав - майже всі газети і програми телебачення. Без всяких посилань на "Більд"
Так там і скандалу особливого не було - чистий дебілізм якогось поодинокого німецького митника. Принаймі, так наголошувалося в німецьких ЗМІ. Можна подумати до цього він одягався в секодхенді і носив китайські електронні годинники. Все ж в порядку було?

Юрій Сєров - 9-5-2009 у 10:52

Кличко подав до суду на тих митників.
Чекаю аналогічних кроків від держави Україна і від Юрія Луценка.

Юрій Сєров - 12-5-2009 у 09:11

Луценко подав у відставку. Навіть якщо це все було провокацією, то вона спрацювала.
А німці вже говорять про це на офіційному рівні.

Роман Голощук - 12-5-2009 у 10:16

Луценко повідомив, що його адвокати "готують позов до газети Bild", яка інформувала про інцидент в аеропорту - http://www.pravda.com.ua/news/2009/5/12/94456.htm

Andreas - 12-5-2009 у 12:02

Цитата:
Роман Голощук
Луценко повідомив, що його адвокати "готують позов до газети Bild"


Ну тоді до позову нехай ще той матеріал додасть.
Отут Більд ще конкретики підсипав
Коротко - перелічено, що саме кричав Луценко поліцистам (Нациські свині, Діти Гітлера і т.д.). Посилання на журнал "Фокус", а то вже дуже серйозне і авторитетне видання. "Фокус" в свою чергу посилається на доповідь поліції Бундесміністру внутрішніх справ В. Шойблє.
Якщо то правда (а сумніватися в цьому вже важко), то адвокати Луценка в німецькому суді отримають такий зустрічний позов, що будуть довго п'ятий кут шукати.

Галина Лев - 12-5-2009 у 20:00

Як на мене, Юрцьо має навколішки просити пробачення перед німцями за такі образи, а потім у всього нашого народу за приниження, що завдала чергова "реклама" України на заході. І просити не тишком-нишком, а перед світовою громадськістю, бо то не жартівливий скандал. Яке право він мав взагалі бути навіть на легкому підпитку в офіційному відрядженні??? Якого біса він поволік туди синка? Поведінка російського туриста.

Андрій Пелещишин - 18-5-2009 у 11:16

Історія продовжується, напевно всі в курсі як саме.
Єдине, що здивувало це заява Луценка про те, що інформацію німецькому виданню дали українські журналісти
http://pravda.com.ua/news/2009/5/18/94866.htm
Цитата:
Міністр внутрішніх справ Юрій Луценко стверджує, що німецька газета "Більд" отримала інформацію про інцидент в аеропорту Франкфурту від українських журналістів.

Подібні меседжі чомусь завжди генерують наші політики, коли про них напишуть щось "не те" на Заході.
Якщо Луценко хотів, щоби про конфлікт була інша версія - потрібно було її генерувати з самого початку.

Юрій Сєров - 23-5-2009 у 10:58

Син Луценка виграв позов проти газети Bild
http://korrespondent.net/ukraine/politics/845379

Юрій Сєров - 5-6-2009 у 12:38

ВР відправила Єханурова у відставку.
За відставку проголосувало 363 народні депутати 18 - проти, 1 - утримався.
Зокрема, фракція Партії регіонів - 161 голос, БЮТ - 152, НУНС - 4, КПУ - 27, Блок Литвина - 19.

"Ширка" де факто існує...

Andreas - 9-6-2009 у 18:12

Цитата:
Юрій Сєров
Син Луценка виграв позов проти газети Bild

Якось дивно він виграв. Про то знають лише украінські ЗМІ, у тому числі німецькомовні ( тут і тут ).
Пошук по словам "Luzenko Gericht" (Луценко, суд) майже нічого не дає.
Можу завірити тих, хто хоче щось сказати про "національну солідарність німців" - такої нема, а от бажаючих "закатати в асфальт" той "Більд" серед німецької преси - хоч відбавляй. Я про те, що хоча б одна німецька газета щось, та написала б...
Ну, само собою, на більдівському сайті жодного спростування не знайшов. В паперовій газеті - так само...
Дивний виграш судового процесу.

Юрій Сєров - 16-6-2009 у 15:50

Вінський наступний? Принаймні все до того йде...
Зняли б одним махом усіх неугодних та й мали спокій.

Юрій Сєров - 17-6-2009 у 12:39

Подав сам у відставку Вінський...

Юрій Сєров - 23-6-2009 у 12:04

ПР внесла пропозицію про звільнення Вакарчука
http://zaxid.net/newsua/2009/6/23/110041/

А Вінського Верховна Рада зняла.

Андрій Пелещишин - 12-7-2009 у 12:58

Луценко виявляється, ще і людина глубокої внутрішньої культури. Такої глубокої, що ззовні її майже не видно
http://ua.pravda.com.ua/news/2009/4/6/92755.htm

Тарас Гулка - 12-7-2009 у 21:11

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Андрій Пелещишин
Луценко виявляється, ще і людина глубокої внутрішньої культури. Такої глубокої, що ззовні її майже не видно


Гарно сказано :) Я б тільки розширив цей вислів практично на всіх наших політиків

Андрій Пелещишин - 12-7-2009 у 21:29

Це взагалі не зовсім моя фраза, а спроба повторити з пам'яті афоризм блискучого українського гумориста Андрія Крижанівського. Про нього я пробував поговорити ось тут - http://misto.ridne.net/viewthread.php?tid=6902
Я зараз в цю тему кину ще пару афоризмів від Крижанівського, які чомусь нагадують мені про сучасну політику


Юрій Сєров - 12-7-2009 у 22:03

...хоча по суті він правий...

Роман Голощук - 9-10-2009 у 10:58

Маємо нового міністра закордонних справ України - Петра Порошенка

За нього проголосували 240 народних депутатів із 440 зареєстрованих у залі.

За дане рішення проголосували у повному складі фракції БЮТ та Блоку Литвина, а також майже у повному складі фракція НУ-НС і по одному народному депутату із фракцій Партії регіонів та КПУ, а також за цю кандидатуру проголосували четверо позафракційних народних депутатів.

Джерело: http://www.unian.net/ukr/news/news-340377.html

Юрій Сєров - 9-10-2009 у 14:59

Якщо чесно, я не зрозумів...
Останнім часом так виглядало, що Порошенко був ближчим до Тимошенко ніж до Ющенка. Зрештою, про це свідчить і голосування.
Тобто виглядає, що його призначення стало домовленістю Ющенка і Тимошенко. Або лише частиною домовленості...
Ющенко буде зливати Юлі?

Іван Дівеєв - 9-10-2009 у 19:25

>Маємо нового міністра закордонних справ України - Петра Порошенка

абзац. це навіть кручє від богатирьової-секретеря радбезу...

Роман Голощук - 16-10-2009 у 10:52

фракція Партії регіонів зареєструвала у Верховній Раді проект постанови про відставку І.ВАКАРЧУКА з посади міністра освіти і науки України - http://www.unian.net/ukr/news/news-341550.html