Форум Рідного Міста

Дії об'єднаної опозиції у Верховній раді

Юрій Сєров - 13-11-2012 у 13:25

Опозиція розчаровує. :(

Гриценко почав тролити їх зі своїм обнуленням списків. Усі спочатку погодилися, але тепер зробили крок назад.
Навіщо було декларувати те, чого не вдасться зробити?

Учора виступили з спільною заявою:
Цитата:
ВО Батьківщина, ВО Свобода і УДАР заявляють, що парламентські вибори 28 жовтня 2012 року не відповідали міжнародним стандартам, зокрема стандартам ОБСЄ і ПАРЄ, були недемократичними, нечесними і непрозорими. "Оголошені підсумки виборів не відображають реального волевиявлення українців ні стосовно кандидатів у депутати по списках політичних партій, ні щодо кандидатів в одномандатних округах", - переконані партії.

Ні і ще там багато слів...

Тим часом Гриценко відмовився ставити свій підпис під спільною заявою. Ще нічого не досягли, а вже почали сваритися... :(
http://ua.korrespondent.net/ukraine/politics/1421994-gricenko-ne-po...


Юрій Сєров - 18-3-2013 у 00:32

Учора Об'єднана Опозиція у Львові проводила свою акцію. Заради цього, уся комунальна техніка була кинута на прибирання площі перед Франком і Шевченком.
Ну, по-перше, це зневага з боку ОО до львів'ян. Були значно важливіші ділянки для розчищання і відволікати техніку заради своїх політ-інтересів це негарно.
І другий момент. Пропіаритися можна було просто суперово: закликати усіх взяти в руки шуфлі, взяти самим і почистити трохи центр Львова. А потім з лозунгом "Очистили Львів від снігу - очистимо Україну від бандитів" проводити мітинг. Який би був ефект і інформприводи! Недолугі, все-таки, в ОО PR-асти. Та й ОО мабуть недалеко втекли... :(