Форум Рідного Міста

Нові теракти в США

Юрій Сєров - 16-4-2013 у 14:11

Коли вже виглядало, що жахіття 9-11 позаду, коли Усама спочив на дні океану, а в Афганістані та Ірані наведена демократія у США, в центрі Бостона, на велелюдному святі вибухнули дві бомби.
Судячи з новин, мало вибухнути більше.
Бомби були начинені шрапнеллю, тобто свідомо націлені на людей, що брали участь в маратоні.

Хто стоїть за цим? Буде нова війна проти Ірану, Сирії чи КНДР?

Андрій Пелещишин - 16-4-2013 у 21:35

Нам повідомлять :)

Шкода людей :( Спорт мав би бути поза політикою

Юрій Сєров - 16-4-2013 у 21:41

Судячи з вечірніх новин, то метою власне було не вбивати, а покалічити якомога більше людей. Політиків там не було.
Просто жах.

Юрій Сєров - 21-4-2013 у 22:27

Трохи дивно з тим чеченським слідом...

Мотиви незрозумілі.
Та й молодшого, пораненого, більше доби шукали.
Хотілося б хоч якесь пояснення почути.

Петро Гонсалес - 22-4-2013 у 09:43

Керманичі Америки просто шукають нового ворога для населення, що проживає на території Сполучених Штатів. Теракт же самі і влаштували, як і раніше на "близнюків". Просто треба ще один "силовий" закон проштовхнути у Сенат. А щоб піпл, що проживає на території США, схавав, його треба добряче нашугати. Це звична практика для т.зв. "демократій" західного зразка - пускати кров своїм же. Згадайте бодай той же Голокост, де світові євреї, міжнародна фінансова еліта, "прорідила" частину свого етносу, того, що проживав на території Центральної та Східної Європи, бо він, бачте, збився зі шляху Давидового і заважав далі будувати глобалізований світ. Тобто тероризм як такий - чистої води системне утворення самої влади, яка сформована сьогодні у світі. Можна не сумніватися, що теракти як у Дніпропетровську, так і нещодавні "сміхотворні" "теракти" зі жбурлання грудочок льоду і фекалій - робота наших же "органів" за указкою влади.

І таке враження постає, що в Америці вони не просто взяли самі вчинили теракт, а все списали на чеченців і розкрутили у ЗМІ - все це відбулося за згодою кремлівського керманича: показати нових терористів на світовій арені. А щоб українці не дуже піднімали свої голови від своїх містечкових клопотів і задивлялися, що ж то робиться у світі, їм підсовують провокацію Урґанта: на, жуйте!

Петро Гонсалес - 22-4-2013 у 10:03

Ось що з цього приводу - щодо українських реалій - каже небезвідомий Геннадій Москаль.
Цитата:
"Как будет милиция раскрывать убийство семьи (судьи Владимира) Трофимова и другие резонансные преступления, если она не может обнаружить даже тех, кто бросал снежками в депутатов возле Верховной Рады?.. Милиция так и не установила уличных хулиганов, хотя с точки зрения оперативно-розыскной деятельности это не составляет никакого труда", - написал Москаль.
Депутат также считает, что такая бездеятельность свидетельствует, скорее, о том, что акция с забрасыванием снежками депутатов была спланированной провокацией со стороны действующей власти.
Эту версию, по мнению Москаля, подтверждает и отсутствие правоохранителей на месте происшествия.

1
2
3