Я такою штукою ду-у-у-же зацікавлений!Андрій Пелещишин - 8-6-2008 у 20:15
Вона в тебе напевно друга на черзі після квасобродилки Люда - 8-6-2008 у 20:48
Ми користуємося. Вже майже рік. Задоволені надзвичайно Ірина Роздольська - 8-6-2008 у 20:55
Цитата:
Оригінальне повідомлення від Андрій Пелещишин
Вона в тебе напевно друга на черзі після квасобродилки
Ярема вже замахав тим квасом, ще й хліб тепер...Рост - 8-6-2008 у 21:35
Так, я на таку зуби точу. Знайомі мають LG, страшенно задоволені.
В Метро бачив Кенвуд за 400 з копійками грн, але щось боюся дешевих речей. Лижа
виходить порядка 800.
Розказуйте, хто якими користується.Hanor Narasson - 9-6-2008 у 09:05
У кума така. Коли їздить до Швеції на збір чорниці, то бере з собою - економія
внличезна! Марку запитаю.Люда - 9-6-2008 у 16:24
у нас Кенвуд, ВМ 250 (чи 256), вже майже рік, працює бездоганно. Мені її подарували
друзі, які користуються цією ж маркою (але купленою за кордоном) вже дуже довго,
років до 10... Мотивували свій вибір тим, що кенвуд займається саме харчовими
технологіями і чи не один з перших почав робити ці пічки - то й знається на них. Не
знаю, наскільки воно відповіда дійсності, але машинка працює, все чудово.Odarka - 9-6-2008 у 17:11
У мене в брата є хлібопічка, то він з нею поправився на 6 кіля) А так то страшенно смачний хліб та кекси виходять з неї А от не знаю, яка у нього марка.Юрій Сєров - 12-6-2008 у 10:20
Тоді ще в комплект треба комбайн, який би місив тісто...
Тоді можна купити житньої муки, пекти чорний хліб, сушити його і з нього робити
квас.
Свого часу мій дідо так і робив.Люда - 12-6-2008 у 10:56
так весь прикол в тому, що вона сама тісто місить! Там різні програми - хочеш, хліб
замісить сама і випече. Ви втрачеєте тільки 5 хв, щоб інгредієнти закидати, та 5 -
щоб витрусити хлібину і сполоснути форму.
а можна просто вимішувати тісто - дріжжове, бездріжжове, щоб потім самому пекти
піци, рулетики, булочки... Є навіть програма для вимішування тіста на лапшу
(спагетті) , але Я ще її не випробувала...
Ну і ще купа різного - але легше почитати інструкції, і обрати ту, функції (чи
дизайн) якої більш до вподоби.Андрій Пелещишин - 12-6-2008 у 13:46
Але пече вона завжди лише буханці? Чи є якісь формочки для булочок і тп?Люда - 12-6-2008 у 15:02
ні, в неї форма стандартна, в нашої моделі під бужанці. Якщо вам хочеться
кнедликів, не бачу нічого складного, щоб вийняти готове тісто і вмістити у духовку
у облюбовану форму, або сформувати на листі самому. я так роблю всілякі рулети з
начинням - і час та праця значно економляться, ніж якби я все місила руками,
підходила в мисці, а потім все прибирала та відмивала )Остап Шумин - 12-6-2008 у 15:12
От якби був аналогічний апарат по виробництву вареників ... але буржуї такого не придумають, то треба від своїх чекати
Андрій Пелещишин - 12-6-2008 у 15:14
Усьо, вмовили. Іду купляти.
До речі, щодо вареників. В електричках щось таке за три гривні продавали колись,
щоби ліпити вареники.Остап Шумин - 12-6-2008 у 15:21
Та що там ліпити, от якби картоплі накидав, мукою засипав, водою залив, посолив і
через годинку свіжі вареники .... тоді б я повірив в технічний прогрес Катерина Задорожна - 12-6-2008 у 15:25
І напевно ще, щоби картопля сама почистилася Ярема П. - 12-6-2008 у 19:58
Здалося б мені трохи поправитися... Як Андрій купить, то я в гості напрошуся Лєна Дадукевич - 14-6-2008 у 19:31
Цитата:
Оригінальне повідомлення від Остап Шумин
От якби був аналогічний апарат по виробництву вареників ... але буржуї такого не придумають, то треба від своїх чекати
ну про апарат не чула, але знайомі щось говорили, що ніби є якийсь такий пристрій.Юрій Сєров - 16-6-2008 у 11:41
Купив? Які враження?Андрій Пелещишин - 16-6-2008 у 16:09
Купив LG "Російський кухар". Видався оптимальним за функціоналом, розміром,
виглядом та ціною. Коштує в Ельдорадо 720 грн. В Фоксмарті - 850 грн (до речі, вони
обіцяють винагороду 200% різниці у ціні тому, хто принесе і покаже їм техніку,
дешевшу ніж фоксмартівська. Може сходити?).
Перші враження додатні. Запускали поки що 3 рази по їхній книжечці рецептів:
французький хліб, пшеничний, кекс.
Перший раз результат був не дуже - дах у хліба провалився (хоча смак мені
сподобався). Але продавець попереджав, що 1-2 перші рази пічка ще не дає належного
результату.
Наступні випічки вийшли на "ура" - смачні, гарно виглядають. Запах, коли печеться
хліб - просто здуріти можна. Кекс також смачний.
Готувати просто, процес підготовки займає не більше 10 хв.
Книжечка, не зважаючи на назву пічки, українською мовою. Хоча також є друга
книжечка - англійською. В українському варіанті є неточності, тому добре що є
англійська - можна звіритися.
P.S. До Яреми: продукт опробувано, так що чекаю в гості!Роман Голощук - 23-9-2008 у 23:54
На днях Андрій пригостив свіжеспеченим житнім хлібом. Підтверджую з
відповідальність - дійсно дуже смачний!
Я вже й сам подумую про купівлю такого "агрегату" Марія Вибранівська - 24-9-2008 у 09:10
А де можна почитати українськомовні рецепти хліба? Хлібопічку б/у віддав мені
брат, але без рецептурної книги. Хочеться попробувати щось спекти.Андрій Пелещишин - 29-3-2009 у 13:41
Пробували місити тісто в хлібопічці. Вимішує добре, здається руками так і не
вимішати.Ірина Назарова - 21-4-2009 у 09:18
Цитата:
Оригінальне повідомлення від Марія Вибранівська
А де можна почитати українськомовні рецепти хліба?
В інтернеті на форумах виробників є купа різних рецептів, і не тільки тих з
книжечок. Ми маємо БМ-256, Кенвуд, задовооооооолені!!!!! Файно навіть те, що на свята
не було де купити чорного хліба сусідам, то ми їм тааааакого хлібця спекли!!!!!