Придбав недавно собі palm TE2 і виникло питання його українізації. З ним була
русифікація і українські тексти відображаються коректно, а от вводити українські
символи не можу
Хто які засоби для цього використовує?
Крім того маю потребу писати чеською мовою, тобто потрібна ще одна локалізація (зі
шрифтами). Хто що може порекомендувати? (Можливо якийсь редактор, а не локалізація
всієї системи.)Андрій Пелещишин - 14-9-2005 у 22:17
Є українська та чеська (і багато інших) версій Piloc. Правда, інтерфейс вони не
локалізують (але на ТЕ2 його в принципі краще не локалізувати) але відображати та
вводити усі національні символи (як в режимі графіті, так і в режимах віртуальної
та зовнішньої клавіатури) Ви зможете абсолютно без проблем.Tempika - 14-9-2005 у 22:36
Cyr Hack II ще десь є, з модулями... яка Пальм Ось на тому TE 2?Тарас Капущак - 15-9-2005 у 17:41
Цитата:
Оригінальне повідомлення від Tempika
Cyr Hack II ще десь є, з модулями... яка Пальм Ось на тому TE 2?
Palm OS 5.4.0 (Garnet)
Cyr Hack II на ній буде працювати?
Відносно PiLoc: за кожну окрему мову треба окремо платити? І, як розумію, купувати
слід через інтернет (чи є представник на Україні)?
Чи знає хтось про розробку локалізацій (будь-яких) в середовищі OpenSource?Ігор+ - 15-9-2005 у 18:20
Маю таку ж проблему, навіть не відображаються тексти в кирилиці. Treo 650Андрій Пелещишин - 15-9-2005 у 19:55
Власними руками українізував та русифікував Treo 600 за допомогою Piloc. Не розумію,
чесно кажучи, в чому виникають проблеми, хоча 650 модель не бачив, думаю там все так
само.
Усі Palm нормально локалізуються, через мої руки пройшли ТЕ, Т3, Т5, Трео 600, Zire 31 - усі
були успішно локалізовані.
Відносно PiLoc: за кожну окрему мову треба окремо платити? І, як розумію, купувати
слід через інтернет (чи є представник на Україні)?
Наскільки я розумію - так, за кожну окремо.Ігор+ - 15-9-2005 у 20:35
А якщо просто треба щоб browser (Blazer) показував кирилицю? Чи достатньо лише взяти
шрифт?Андрій Пелещишин - 15-9-2005 у 21:09
Аааа, з Blazer не все зрозуміло. На T5 він працює з кирилицею добре, а на Treo - ні.
Я обіцяв товаришу який має Трео розібратися з проблемою, якщо вирішу - напишу.
Як компроміс можна поставити інший браузер. Їх для Пальмів трохи є - WebPro, Xiino, NetFront і
ще кількаАндрій Пелещишин - 15-9-2005 у 22:08