Форум Рідного Міста
Ви не ввійшли [Ввійти - Зареєструватися]
Вниз

Версія для друку  
 Сторінки:  1  2    4  ..  6
Автор: Тема: Єврокубки 06/07
Юрій Сєров
Модератор

Фотографія користувача

Зареєстрований: 19-6-2002
Місто: Львів, Україна
Нема на форумі

Настрій: оптимістичний

[*] написано 14-9-2006 у 10:56

Розмазали вчора Динамо-машину по стіні... :(
Дві єдині світлі плями, на фоні цієї темноти, - Ребров і Гусєв.
Дем'яненко з своїми замінами не те що підсилив, а послабив гру. Після заміни Марковича і після того як Гусєв відійшов в захист креатив попереду зник зовсім.
Ну а випуск незіграних колумбійців і ніякого Белькевича я взагалі не розумію... Це було швидше схожим не жести відчаю.
Гравці зовсім не розуміли, що мали робити. І це повністю вина Дем'яненка. Після відходу Гусєва в захист, пішли тупі примітивні навіси, які жодної небезпеки не становили. Захисники обрізалися раз за разом. І ще, якщо Корреа плеймейкер, то я пілот, стільки обрізок - це просто жах!
Дядько Суркіс купіть ще негрів! :baddevil:

А якщо серйозно, повністю згідний з Дем'яном, тре продавати все те барахло і купити 3-4 дійсно гідних легіонери.

Nauka-Online.Org - Українська Наукова Інтернет-Спільнота
Рідний край - Колекція знимків України
Переглянути профіль користувача Зайти на домашню сторінку користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Dmy
Почесний Академік

Зареєстрований: 9-11-2003
Місто: Донецьк
Нема на форумі

Настрій: Неформатний

[*] написано 14-9-2006 у 16:05

Та нє, то ви занадто!
Якщо Шахтар поступився якось тупо, нудно і безпорадно (з моменту, коли почав поступатися), то Динамо, принаймні, позабавило. Щоби так вляпатися, на своєму полі і від кого?! :o Се - подія :rolleyes: Я такого давно не пригадую. Років 10, мабуть (Динамо - Рапід - 2:4).
Може бути в цьому свій плюс. Динамо розхитало човен, і він або перекинеться взагалі, або вони навпаки спроможуться на якусь сенсацію (бо юний Сурок цього разу ну дюже осерчав (ось тут, боюся, найм'якіший варіант)).

Про легіонерів - стара затерта пісенька. Головне, що можна безпомилково визначити, коли її вчергове співатимуть. Звісно, коли команда програє. Бо коли виграє - все гаразд, і негри теж не заважають. Коли 2 роки тому Динамо програло 1 матч туркам, теж усіх "продавали". Сабо накрутив хвости, обіграли Трабзонспор, Рому і Баєр, на рівних стояли проти Реалу - все, усі подобаються. Програли Баєру і Вілю - знову "геть!", давай ставь своїх, головна чеснота яких - тризубий пашпорта. І так все життя - по колу.
Гаразд, продали. Так кого ставимо? Нехай навіть у ніг Дем'яненка вся Україна. Далеко ходити не треба - влітку в Німеччині грали найкращі. Використуємо для порівняння.

Продаємо Марковича, кого беремо праворуч? На ЧС найкращим правим захисником був (не на своєму місці) Гусев. Так він і так у складі.
Продаємо Родольфо з Родріго. Є Ващук, який травмований. У інших є Русол (нагадати матч із Грузією?) Хто ще кращий за бразильців чи Горинича?
Ліворуч грав Несмачний. Сказати, що був вправнішим за Каддурі, язик не повертається. А він №1 збірної, тобто кращого теж не маємо.
Опорники. Все ще є в Україні Тимощук, але він бігає за Шахтар, що суттєво. У збірній був іще Шелаєв, доведіть мені, що він ліпший за Юсуфа, бо поки що я не вірю і маю на то підстави (тим паче, що негр молодий, із перспективами росту, на відміну від).
Далі. Продаємо Коррею з Рінконом, щоби знали, як обрізатися. Кого купуємо? У збірній найбільше удавав із себе плеймейкера Калиниченко. Ну, по-перше, він все одно не плеймейкер, колись починав фланговим; по-друге, класну гру видав лише проти Аравії; по-третє, НМД, він аж ніяк не ліпший за "продану" вище солодку парочку. Десь, кажуть є такий Назаренко, який свого часу у Дніпрі сидів під Ротанем, який теж поки не дотягує до Бразилії. Що підтвердив і ЧС: за браку плеймейкерів Блохін Ротаня випускав на заміни, а Назаренко навіть на заміни не випускав. Є Рикун, але алкашів у Динамо не беруть ще від часів раннього Лобановського.
Напад. Хто? Із українців, що грають в Україні до німців їздили Бєлік (теж із Шахтаря) і Мілевський. Так він грає, коли здоровий, чим далі частіше. А хто ще? Ким замінити, тих що зараз?

Ось експрес-розбір основного складу команди, яка вчора успішно провалилася. Але особисто я не бачу, ким із місцевих замінити усе те, що виходило на поле. Хто бачить - прошу дуже. Тільки без патріотичних гасел, а навпаки - поіменно й аргументовано.

І ще (знову за старе - теж затертий контраргумент). Вчора в нашій групі Ліон потоптав Реал. І потоптав би ще більше, але чомусь судді, як змовилися, ще із червня уперто не помічають фолів Карнавало у своєму штрафному майданчику, за кого би він не грав. Так от дуже мені сумнівно, що у Франції знайшовся хтось, хто дорікнув Жерару Ульє, що голи в його команді забивали бразилієць і португалець, а пасував ще один дядько із країни диких мавп. Чхати їм на це, хоча звинувачувати французів у відсутності патріотизму, мабуть, не випадає. А от коли Ліон програє, може і згадають. Як ми.

Усе мине. Усе мене мине
Переглянути профіль користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Demyan
Почесний Академік

Фотографія користувача

Зареєстрований: 15-4-2004
Місто: Львів
Нема на форумі

Настрій: кращий ніж вчор

[*] написано 14-9-2006 у 16:10

А я кажу замінити на українські хлопців, нехай вони не грають так, нехай в наступному колі займуть середнє місце, але під впливом хороших легіонерів - вони набудуть досвіду і майстерності, через рік - будем мати хороших українців. А ти негри+Шацьких можуть забивати тільки нашим командам. Щоб підняти рівень гравців треба їм тренуватися з сильнішими, грати з рівними хоча б. А так будем мати те що маємо.
Можливо буде сенсація але то буде тоді просто фарт - як і повезло на ЧС.
Переглянути профіль користувача Зайти на домашню сторінку користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Юрій Сєров
Модератор

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 14-9-2006 у 17:41

2 Dmy
В дечому Ви праві. Продати всіх можливо не варто, про що я й кажу: купити 3-4 в основу кваліфікованих легіонерів, на кшталт Матузалема в Шахтарі.
Але тримати в основі такого мегафорварда, який забиває дуже рідко і дуже випадково (це я про Шацкіх)... це абсурд. Весь запас - легіонери. В захист випускайте Михалика, Федоріва, Яценка (здається віддали в оренду) і т.д. Так, вони зараз недотягують до рівня Юсуфа, можливо, але, якщо вони будуть постійно грати за Динамо-2, то вони й ніколи не виростуть. Звідси й проблеми збірної...
Навіщо функціонує дитяча школа Динамо. До речі, вже років з 10. Хоч один дойшов до основи? Для чого існує така команда як Динамо-2???
А юсуфи, гавранчічі і інші родольфи щораз то більше деградуватимуть.
Назвіть приклад хоч одного вдалого перепродажу гравця-легіонера (крім Каладзе, він якось виглядав своїм з початку). Юсуфи приїхали сюди заробляти гроші, тому вони не будуть викладатися як той самий Гусєв чи Ребров.

Як на мене краще 10 років будувати команду, як Стяуа, щоб потім вона гідно виступала, ніж міняти легіонерів одних на інших, що знову наступити на ті самі граблі.
Коли останній раз ДК виходило в плей-офф? Здається ще в 2000 році, і цього року теж не вийдуть. Відтоді будують команду.
Розвели ми тут оффтоп. :)

Dmy
Почесний Академік

Нема на форумі

[*] написано 14-9-2006 у 19:57

2 Demyan
Цитата:
А я кажу замінити на українські хлопців, нехай вони не грають так, нехай в наступному колі займуть середнє місце, але під впливом хороших легіонерів - вони набудуть досвіду і майстерності, через рік - будем мати хороших українців

1) До кінця 90-х в Україні взагалі не було легіонерів, не рахуючи пари росіян і 3-4 білорусів. Ну і де ми були тоді?
2) Ще зовсім нещодавно була така команда Дніпро, складена виключно з українських гравців (майже: +1 молдаванин+1 білорус). Поки ніхто на неї в Європі не зважав, бо не знав, двічи пройшла групу в КУЄФА. На тому все і скінчилося. Щойно взнали, від українського Дніпра (з тим самим тренером і тими самими людьми, практично) залишилися цурпалки. Ну і де ваше "через рік - будем мати хороших українців"? Навпаки: за три роки начебто "хороші українці" перетворилися на якихось не надто хороших. Яких нових зірок виховав Дніпро на суто національному грунті з тих, що не було в першому складі Кучеревського? Я вже не кажу, що для Динамо такий метод не підходить: йому треба років зо 5 "займати середнє місце", аби Європа почала його ні ві що не ставити (і недооцінювати).
3) "нехай в наступному колі займуть середнє місце, але під впливом хороших легіонерів - вони набудуть досвіду і майстерності"
Якщо команда займає оте "середнє місце" в такому класному чемпі, як ураїнський, відтак не грає ні в яких Єврокубках, скажить мені, який "хороший легіонер" погодиться за неї виступати. Хіба молдаванин. Його вплив, звісно, багато кого тут виховає на видатного.
Цитата:
Щоб підняти рівень гравців треба їм тренуватися з сильнішими, грати з рівними хоча б

Отут я погоджуюсь. Тому давно є прихильником "непатріотичної" ідеї: продавати наших молодих і перспективних у Європу, хай краще потім повертаються, у кого не заладиться (тіпа Ребров, хоча він і не зовсім молодий). Окрім тренувань й ігор із сильнішими і рівними, вони ще чисто психологічно перестають їх боятися, у них колінки перед Європою не трясуться, що дуже корисно для збірної. Не думаю, що Воронін виріс би у Вороніна, грай він і досі за Чорноморець. А поїхав же пацаном.

2 Юрій Сєров
Я взагалі-то ліберал за переконаннями (пригадую, Василь Яворський дуже цим терміном лаявся, як матюгом :D), що в політиці, що в економіці, що у футболі. Мене іноземці не лякають. Але, якщо бути об'єктивним, цей наїзд на теперешнє Динамо не зовсім за адресою і спричинений чи то негативними емоціями, чи звичкою: практично весь минулий ЧУК ДК відіграло складом фіфті-фіфті (на відміну від того же Шахтаря, який із проблемами знаходив 3-4 українців). Зараз, якби не травми Ващука, Федорова і Мілевського теж мали би 6-7 чоловік в основі.
Школа Динамо працює не 10 років, а певно з півстоліття, якщо не більше. За часів незалежності в основі Динамо з цієї школи заграли свого часу хоча би Шовковський, Дмитрулін, Ващук, Федоров, Шевченко. Кілька людей грали на провідних ролях в інших українських командах (Віталій Самойлов, В'ячеслав Кернозенко), в Росії. Мені важко всіх згадати, навмання називаю. Наприкінці 90-х у рамках цієї школи було запроваджено проект "Академії Павла Яковенка". Наразі з цієї академії гравцем основи Динамо є Артем Мілевський, геть із власної дурі ним не є Олександр Алієв, навесні дуже непогано замінив Шовковського Рибка, а десь (у Харкові?) стоїть Худжамов. Того же Яценка віддали в аренду не тому, що не потрібний, а саме для того, аби не грав за Динамо-2, тобто сподіваються (не продають же).

Щодо легіонерів і їхніх мотивацій.
Юсуф для "заробітчанина" ще замолодий - йому років зо 20 десь. І Михалику у нього ще вчитися і вчитися. Хай вчиться поки на тренуваннях.
Взагалі, мене завжди тішив аргумент про заробітчан. Начебто українці грають за ідею і честь прапора клубу. Футболіст - це професія, і гравець їде кудись саме працювати і заробляти. Хоч за кордон, хоч в середині країни. Але, якщо гравець фаховий, йому це не заважає. Шевченко поїхав у Мілан заробляти на порядок (а згодом на 2) більше, як в Динамо, що не завадило йому стати там головною зіркою команди і виграти "Золотий м'яч". Теперешній володар Жовтого пузиря Рональдіньо, чомусь мені здається, теж перетнув океан не Париж подивитися - його гнала жага наживи. :) Донецькі бразильці так прямо і призналися Аллочці Бублій із "Голу" (спробуй їй не признайся): "Звісно, в Україну ми приїхали заробити грошенят." І великий Елано, і великий Мату теж. Між іншим, минуло мало часу, але, як на мене, Корреа виглядає не гірше за Матузалема. Далі все, звичайно, може статися.

Щодо трансферів звідси-туди. То не проблема гравців. Просто що в Динамо, що у Шахтарі власники дюжо жмотисті. Тільки б собі. Дивно, тут євреї, там татарин, а типові и з анекдоту: "як не з'їм, то понадкусюю". Динамо 2 роки тому могло "вдало перепродати" гравця-легіонера Гавранчича у Фіорентину. Так йолоп І. Суркіс запросив 8,5 лімонів. Шахтар у 2002 після ЧМЯКу мільйонів за 15 спокійно здавав куди завгодно Агахову. Тепер як би за нього не довелося доплачувати. Та сама історія хоч і не з легіонером - із Тимощуком. Колись його хотіли за дофіга, наразі дають 3 млн. єврів, Рінат комизиться. Нічого, хай почекає пару літ і продасть в Алчевськ за пляшку кумису.
Між іншим, із Каладзе була подібна історія - не хотіли. Дуже. Ще Грицько. Каха влаштував страйк, і все владналось.

Усе мине. Усе мене мине
Юрій Сєров
Модератор

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 14-9-2006 у 23:10

Можливо-можливо...
Але чомусь Ви замовчуєте Динамо зразка 98-2000 років. Скільки там було легіонерів (Каладзе, Белькевіч, і інші совки чомусь мені з легіонерами не асоціюються)? Але ж грали. І непогано! :) І це не маючи звідки набратися досвіду...
Так, це була добре підготована команда середнього класу гравців + Шевченко&Ребров, але ж могли. Можливо, треба ставити гру, а не навозити купу весь час нових легіонерів.
Ситуація нагадує, ситуацію з рабами в США. Замість того, щоб вводити нові технології, приганяли ще негрів... :)
Ну щоб не офф-топ: Металург - єдина команда, яка не дала себе макнути, най не кажу в що. Вилучення Карамушки, це звичайно ідіотизм і розхлябаність повна (характерна для наших), але не програли і молодці!
До речі, Польовий, правий захисник Металурга, дуже так нічого... (це стосовно, що нема правого захисника).
Чорноморець, з такою грою, швидше за все побореться за збереження прописки у вищій лізі.

Demyan
Почесний Академік

Фотографія користувача

Зареєстрований: 15-4-2004
Нема на форумі

Настрій: кращий ніж вчор

[*] написано 15-9-2006 у 08:00

Погоджуюся з Юрієм - якщо вже і беруть легіонерів - то нехай ті вже грають а то кожен раз новий "брухт" привозять - який не знає що робити і якого треба вчити. Думаю якби нашому молодому хлопцеві дали такі гроші - він би заграв набагато краще і піднімав би рівень України. А тим - побарабану в якому рейтингу ми. Вот і грають так собі коли захоче зіграє а коли ні - ну то не буде лізти - побарабану гроші платять.
За приклад Челсі - був середнячком, Абрамович розумно поступив - набрав класних гравців, не пожалів грошей, і все тепер бачимо яка команда. Звісно зараз можна сказати що це англійський футбол...але я говорю про легіонерів і що краще купити 2-3 хорошиха анжі 10 пацанів яким все пофігу і які себе зовсім ще не виявили в футболі.
Dmy
Почесний Академік

Нема на форумі

[*] написано 18-9-2006 у 19:31

Довго думав, чи розводити далі офтоп. Вирішив трохи розвести тут (просто відповісти на запитання), а далі розводити його в "Чемпіонаті України" :)
Цитата:
Оригінальне повідомлення від Юрій Сєров
Можливо-можливо...
Але чомусь Ви замовчуєте Динамо зразка 98-2000 років

Динамо зразка 98-2000 я не замовчую. Я би навіть сказав 97-2000. Хочу тільки нагадати, що та сама команда в 96-у вдребодан продула Рапіду, а потім примудрилася не пройти швайцарський Ксамакс, який нагадував минулорічний Тюн за тим винятком, що Тюн потім наробив рейваху в ЛЧ і КУЄФА, а Ксамакс не наробив нічого, ні тоді, ні потім. Але у 96-у не було того тренера. Потім, коли той тренер вже був, але не було Шевченка і Лужного, команда пройшла у 2 групу, купивши у Марібора його нічию з Баєром. Коли пішов і Ребров (навіть тренер залишився), команда більше нічого такого не досягала. Тому говорити, що, мовляв, ось еталон - давайте будувати команду так, і все стане гаразд - не доводиться. Той же Лобановський замість Шевченка, Калитвінцева і Реброва почав купувати іноземців не від хорошого життя (динамівську - яковенківську - академію саме тоді й організували). Навряд чи Василіч хотів на тому заробити.

Щодо "українських пацанів", яки поки не проходять ув основу є чудовий вихід, який використовується досить активно і Динамо, і Шахтарем - аренда. Справді, нащо грати у 2-й команді в 1-й лізі, краще бігати за Арсенал, Металіст, Полтаву та Запоріжжя тощо у вищій. Але чомусь такі талановиті пацани, регулярно виходячи в основі, далеко не завжди переконують власною грою, що вже дозріли до Ліги Чемпіонів.

А з інших прикладів - Demyan тут вдало згадав Прем'єр-лігу. Вчора проти лідера (жодного втраченого очка!) в Арсеналі вийшло 11 легіонерів-заробітчан, яким начебто мусить бути "все пофігу". Тоді як у Ман Ю грало чи то 5, чи то 6 англійців. Підсумок нагадати? Доречі, пенальті в Юнайтед відбив також не щирий британець Томаш Кущак (це той хлоп, хто пам'ятає, який влітку перед ЧС у контрольному матчі за Польщу пропустив гол від воротаря суперників :P). Дивно, за матч в основі йому і так заплатять, а за пеналь ніхто ж не оштрафує. І чого, питається, кидався?

Усе мине. Усе мене мине
Юрій Сєров
Модератор

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 26-9-2006 у 21:49

Реал-Динамо. Перший тайм показав, що результат зі Стяуа був невипадковим. Йдемо дивитися далі на те чудо.

Юрій Сєров
Модератор

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 26-9-2006 у 23:08

Писав, писав, усе пропало :( Тому тезисно.
Нарешті закінчився той садомазохізм!
Реал на відміну від Стяуа, давав динамівцям грати.
1. Захист Реалу зовсім нульвий, не пригадаю, щоб команди Капелло так грали в захисті.
2. Наш напад, ще нульовіший. Шацьких - пень, який мав вже давно бути у Вест Бромвічі. Добре, хо промахнувся і дав Мілевському забити :). Рінкон всім продемонстрував, як можна не забивати з вигідних ситуацій.
3. Наш захист - ще нульовіший ніж наш напад! Гавранчіч - супермегаповільний. 4 і 5 голи - його. (перші 2 я не бачив). Але загалом це також не його вина, він мав давно бути в Фіорентині. :)
Словом Дем'яна у відставку ще не треба. Потрібно налагодити гру в захисті і очікувати одужання нападників. Шовковському дати відпочити, хай пограє за дубль (основне, щоб з Рибкою було все ОК)
Гавранчіча в дубль, в фіорентину або в чукарічкі, все одно куди, але подалі.
Белькевіч старався, але вже він не той. Ще повільніший ніж був, в пасах багато браку, запоров кілька хороших моментів... :(

Вже маємо 2-9, так недовго і до суперрекорду Спартака.

А на загал, як на мене, то ми спостерігаємо наслідки "вмілого" управління клубом джуніором. Завдання було "вийти в лігу". Ну Дем'ян і вийшов. А нафіга так виходити???
Багатьох гравців треба давно продати. Парадоксальна ситуація - цілий дубль легіонерів, а вийти на поле немає кому. Що то за така трансферна політика???
І ще про легіонерів. Невже потрібно мати стільки легіонерів, щоб досягати таких видатних результатів? :)
Проблема, справді, не в громадянстві, а в тому, що Саленко правий - легіонери в ДК не прогресують! Жоден.
Сподобалося, що вже коли все стало зрозуміло Дем'ян випустив молодих, з українським паспортом. В тих іграх, що залишилися, варто їм більше довіряти місце в основі.

Що буде з Ліоном - не уявляю. Десь так 1-7, мабуть, якщо проаналізувати матчі першого та другого турів...

В цьому сезоні більше надій на Шахтар.

p.s. Щойно подивився голи. Перший - Шовковському справді треба відпочити, другий - всі знають, що в нас проблеми в центрі захисту...

Олександр Чорнобиль
Академік

Зареєстрований: 11-3-2004
Нема на форумі

Настрій: Агресивний

[*] написано 27-9-2006 у 13:57

Цитата:
Захист Реалу зовсім нульвий, не пригадаю, щоб команди Капелло так грали в захисті.

Ну, Капелло тільки "ставить" гру в захисті - Реал останні 3 роки грав зовсім без захисту. ;) Для гри з Динамо (подивившись ігри із Стяуа та Ворсклою) Капелло напевно зробив установку "А от на сьогодні забудьте все що ми говорили про захист і грайте ... (тут вже можливі варіанти):
1) як в минулому сезоні
2) як хочете :lol:

Виявити мудрість у чужих справах набагато легше, ніж у своїх власних. (Франсуа де Ларошфуко)
Олександр Чорнобиль
Академік

Зареєстрований: 11-3-2004
Нема на форумі

Настрій: Агресивний

[*] написано 27-9-2006 у 14:21

Цитата:
Захист Реалу зовсім нульвий, не пригадаю, щоб команди Капелло так грали в захисті.

Ну, Капелло тільки "ставить" гру в захисті - Реал останні 3 роки грав зовсім без захисту. ;) Для гри з Динамо (подивившись ігри із Стяуа та Ворсклою) Капелло напевно зробив установку "А от на сьогодні забудьте все що ми говорили про захист і грайте ... (тут вже можливі варіанти):
1) як в минулому сезоні
2) як хочете :lol:

Виявити мудрість у чужих справах набагато легше, ніж у своїх власних. (Франсуа де Ларошфуко)
Тарас Капущак
Дійсний член

Зареєстрований: 14-9-2005
Місто: Київ
Нема на форумі

Настрій: Настрій не вказаний

[*] написано 27-9-2006 у 17:59

Думаю, що немає особливого смислу критикувати гравців чи тренерів Динамо... В нормальних клубах вже би давно змінили керівництво. Але це, звичайно, якщо є бажання показувати хороші результати...
Dmy
Почесний Академік

Нема на форумі

[*] написано 27-9-2006 у 19:34

Насторожує Динам'єнко - людина із лицем, на якому завжди написано гарним почерком, каже він те, що думає чи намагається щось приховати. Так от, каже те, що думає: "Психологічні проблеми, матч зі Стяуа винен" тощо. Тобто головний тренер не розуміє, що відбувається у нього в команді, відтак не застосовує потрібних заходів.

А Ліон показав Стяуа її місце (попри те, що румуни "10 років будували команду" ) і, опосередковано, нам - наше місце. Одна надія перед наступними 2 матчами, що це - французи.

Усе мине. Усе мене мине
Ігор Баранік
Академік

Зареєстрований: 22-6-2005
Нема на форумі

[*] написано 29-9-2006 у 19:54

От і Чорноморець та Металург вилетіли. Падає рівень нашого футболу.
Павло Жежнич
Модератор

Фотографія користувача

Зареєстрований: 24-11-2002
Нема на форумі

[*] написано 18-10-2006 у 10:19

Динамо зіграло круто - три сухі голи від Лона. Я так розумію, що нічого не втратив, не подивившись цей супер матч.
Щось з нашим "ґрандом" не все гаразд. Давно кияни фактично без боротьби не зливали матч за матчем в ЛЧ.

Львів, який ми бачимо щодня - Фотожурнал Львова. Особистий блог - PZhe.Net.
Тарас Задорожний
Почесний Академік

Фотографія користувача

Зареєстрований: 31-5-2005
Нема на форумі

Настрій: закоханий :)

[*] написано 18-10-2006 у 10:27

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Павло Жежнич
Я так розумію, що нічого не втратив, не подивившись цей супер матч.
Щось з нашим "ґрандом" не все гаразд. Давно кияни фактично без боротьби не зливали матч за матчем в ЛЧ.

Та ви шо!!! Такий матч унікальний! Воротар пропускав такі голи чудові, захист Динамо створював атаки у свої ворота, гру "максимально підсилював" Шацьких. Кияни не зливали, а от "чорні брати" і інша діаспора клубу не грає взагалі...

Обіцяв Суркіс зимою їх попродавати. Я вже дочекатись не можу.

В кінці матчу в мене склалось враження, шо Мілевський свідомо працював на вилучення. Бо його фоли - явні і грубі, якими він напрацював лише на жовту, напевно були вираженням небажання позоритись у Ліоні... Ну не хоче пацан, шоб його в Франції рвали... Краще посидить в Києві...

Я його розумію.

Вертольоти - це душі загиблих танків
(с) Невідомий
Переглянути профіль користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача Цей користувач має MSN Messenger
Тарас Капущак
Дійсний член

Нема на форумі

[*] написано 18-10-2006 у 11:29

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Тарас Задорожний
Та ви шо!!! Такий матч унікальний! Воротар пропускав такі голи чудові, захист Динамо створював атаки у свої ворота, гру "максимально підсилював" Шацьких. Кияни не зливали, а от "чорні брати" і інша діаспора клубу не грає взагалі...

Обіцяв Суркіс зимою їх попродавати. Я вже дочекатись не можу.

В кінці матчу в мене склалось враження, шо Мілевський свідомо працював на вилучення. Бо його фоли - явні і грубі, якими він напрацював лише на жовту, напевно були вираженням небажання позоритись у Ліоні... Ну не хоче пацан, шоб його в Франції рвали... Краще посидить в Києві...

Я його розумію.

Треба би їх продати разом з Суркісом і всією його братією. Це керівництво клубу просто гробить команду... В нормальних клубах таке керівництво вже б давно у відставку відправили.

А Мілевському за такі фокуси треба би по хвосту надавати: дискваліфікація гравця основи - це ослаблення команди (свідоме в даному випадку). Хоча в цій ситуації з Динамо, йому певне дійсно цікавіше сидіти на трибуні, й не позоритись, але насправді кожна гра такого рівня, це важливий для гравця досвід. Та й ліонців, нема причини калічити, вони ж не винні. Треба з повагою відноситись до колег-суперників.
Тарас Задорожний
Почесний Академік

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 18-10-2006 у 11:35

Та... Власники клубу в відставку ніде не ходять...

(с) Невідомий
Переглянути профіль користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача Цей користувач має MSN Messenger
Юрій Сєров
Модератор

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 18-10-2006 у 13:08

Ну що тут скажеш... ДК видало ще один феєричний матч і "рекорд" Спартачка вже не виглядає таким недосяжним. :mad:
Очі ніби горіли, але поставленої гри немає, навіть у захисті.
Всі голи в тій чи іншій мірі ан совісті воротаря.
Цитата:

У відставку не ходять, але вони, як правило, не керують, а наймають для цього нормальних менеджерів.
Пропоную виставити Суркіса на трансфер, разом зі всією селекційною групою.
Та й тренера треба кращого. Дем'ян мав цілий рік, щоб щось побудувати. Що побудував - бачать всі. Думаю, для нього ж краще подати у відставку, бо інакше доб'ють його психологічно. А ще важливо, щоб новий тренер не був з стандартного списку Буряк, Сабо, Михайличенко...

Тарас Капущак
Дійсний член

Нема на форумі

[*] написано 18-10-2006 у 13:16

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Тарас Задорожний

Ну та ясно, шо Суркіс не віддасть нікому клуб, але власник не мусить керувати всіма справами в клубі. Власник Берлусконі призначає керівництво Мілану, але не пхає носа в тренувальний процес і т.п. Керувати клубом мають компетентні люди, а не хто попало...
Тарас Задорожний
Почесний Академік

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 18-10-2006 у 13:27

Я думав, що у Динамо є проблеми... А виявляється:
Після поразки 0:3 від французького "Ліона" президент київського клубу Ігор Суркіс відреагував так: "Ніхто не винуватий і нічого з цим не поробиш. Попросту "Ліон" - команда класом вище, ніж "Динамо". Сьогодні суперник чітко скористався цією своєю перевагою. З приводу "що тепер робити"? Не падати духом і намагатися гідно продовжувати боротьбу."

Що стосується можливих змін у тренерському штабі, то Суркіс сказав: "Все залишиться на своїх місцях. Принаймні, до кінця сезону."

На питання, що сказав Суркіс після гри команді він помітив: "Нічого не сказав. Їм зараз нічого говорити не потрібно. Вони і самі сидять там - вбиті горем. Ну не винуваті вони. По їхній самовіддачі в мене претензій сьогодні немає. Всі намагалися. Але іноді, як сьогодні, цього мало. Французький чемпіон сильніше нас."

Предерто з Champion.com.ua

(с) Невідомий
Юрій Сєров
Модератор

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 18-10-2006 у 14:45

Ну якщо "всі на місцях", то можна зробити голосувалку "Скільки голів пропустить Динамо в цьому євросезоні"
Варіанти:
12
13-15
15-18
18-20... і т.д. :)

Dmy
Почесний Академік

Нема на форумі

[*] написано 18-10-2006 у 15:37

Таки мій оптимізм був хоч і стриманий, але явно передчасний :(
Але правий був Лобановський - реакція вболівальників цілком визначається результатом. Обігрували турків: Шацьких - узбецький лев, зливають групу: всіх на розпродаж!
Доречі, не зрозуміло, чому всі нападають на Луценка з Мілевським - вони, начебто, не легіонери? ;) Навіть - не негри :rolleyes:
І щодо провини Луценка я не згоден:
1 - такий штрафний, який взагалі мало кому в історії вдавалося від Жуніньо ловити,
2 - практично сам на сам, хоч і з боку, але в дальній кут,
3 - кутовий програли захисники, він поліз, коли побачив, що француз уже на м'ячі.
Людина старалася - принаймні, м'ячик із рук не роняла.

Ще подумав, щоби вчора проти Ліона залишилося від усіма любимого Дніпра, який ось цьому самому Динамо попав у суботу практично без шансів. А командочка же в ЧУ 3 місце ділить.
А Ліон, як на мене, явний неофіційний осінній чемпіон Європи. Якби зараз грали плейоф, у нього були би всі шанси на КЧ. Дай то Бог зберегти форму на весну і ще фарта трохи, а то постійно - то одинадцятиметрова лотерея, то Шева невчасно прокинеться :(

Усе мине. Усе мене мине
Ігор Баранік
Академік

Зареєстрований: 22-6-2005
Нема на форумі

[*] написано 18-10-2006 у 19:45

Так, Ліон побудували хорошу команду. Саме побудували!!!
 Сторінки:  1  2    4  ..  6

Догори

Статичне дзеркало форуму

Львів
Pоwered by XМB
Developed by Avеnture Media & The XМB Group © 2002-2006

Інші проекти:
Наука-Онлайн - Об'єднання українських науковців
Львів - Фотоблог міста
ІБАС. Інформаційна, бібліотечна та архівна справа - Сучасна освітня спеціальність
School review 4658
Реклама: