Форум Рідного Міста
Ви не ввійшли [Ввійти - Зареєструватися]
Вниз

Версія для друку  
 Сторінки:  1    3    5  6
Автор: Тема: Єврокубки 06/07
Юрій Сєров
Модератор

Фотографія користувача

Зареєстрований: 19-6-2002
Місто: Львів, Україна
Нема на форумі

Настрій: оптимістичний

[*] написано 18-10-2006 у 20:49

Цитата:
І щодо провини Луценка я не згоден:
1 - такий штрафний, який взагалі мало кому в історії вдавалося від Жуніньо ловити,
2 - практично сам на сам, хоч і з боку, але в дальній кут,
3 - кутовий програли захисники, він поліз, коли побачив, що француз уже на м'ячі.

1-Не знаю вдавалося чи ні, але якщо Луценко стоїть метр від лінії воріт, а не на лінії і в момент удару чомусь кидається в кут, прикритий стінкою, то ясно, що його не було в тому місці де він МАВ бути. Гол на його совісті. М'яч летів далеко не в дев'ятку.
2 - може ми різні матчі дивилися, але в мому, гол залетів в ближній кут. Тут його вина є, але до організації голу активно долучилися захисники, зокрема "пєрвій парень на Чукарічкі", не проданий в Фіорентину через банальне жлобство Цуркіса-джуніора. Але все ж таки, кут був БЛИЖНІЙ.
3- в третьому голі, ІМХО, вини найменше серед 3-х пропущених, захисники мали виносити м'яч, хоча, думаю, він МІГ врятувати, якби трохи вдаліше зіграв на виході. Але його особливо нема в чому звинувачувати, прийшов хлопець з другої ліги - і зразу в Лігу Чемпіонів, ясно що хвилювався, нема досвіду таких матчів, та й зрештою, раз він стільки просидів в другій лізі, то мабуть це його рівень. Інше питання - "Чому не Рева? - Тут тренерам видніше

І ще по матчу. Тут вже мабуть більше причин не в площині легіонери/нелегіонери, а більше в площині неправильного менеджменту, неправильної підготовки команди (був же цілий рік!), у відсутності "поставленої" гри, нерозумінні команди, що треба робити в той чи інший момент. (Дем'ян на заняттях навіть не розказав їм, що треба робити, якщо пропустимо перші), і накінець - слабкості тренера (основні причини в перших 2 матчах він вбачав у відсутності блиску в очах - це взагалі клініка... :( )

І ще про легіонерів. Ті що є мають бути продані. Можливі кілька вийнятків... Я не за те, що були виключно українці, я за те, щоб легіонери рівня Гавранчіча, Родріго, Сабліча взагалі не з'являлися в нашому чемпі. Можна запрошувати гравців рівня Матузалема, Елано...
На Мілевського не нападав, він майбутнє нашого футболу, але це за умови, якщо в нього вірити. А не так: Гавранчіч сотий раз віддає чужому - дамо йому ще один шанс, Михалик зіграв блідо - засунемо його на рік в дубль.

Цитата:
Шацьких - узбецький лев

Раз в рік і палка стріляє : ) 6 сезонів чувак в команді, і саме смішне, що не можуть знайти йому заміни.
p.s. зараз глянемо, що награє чемпіон :)

Nauka-Online.Org - Українська Наукова Інтернет-Спільнота
Рідний край - Колекція знимків України
Переглянути профіль користувача Зайти на домашню сторінку користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Павло Жежнич
Модератор

Фотографія користувача

Зареєстрований: 24-11-2002
Місто: Львів
Нема на форумі

Настрій: Настрій не вказаний

[*] написано 18-10-2006 у 23:36

Шахтар так само надійно програв Валенсії, але лише з рахунком 0-2.
В нападі практично нічого не створили, а в захисті - повне решето. Фактично ці два голи забивалися при "повній підтримці" захисту. Лише дивом іспанці не забили ще декілька м'ячів.
Тепер Шахтарю як і Динамо світить хіба що УЕФА.

Львів, який ми бачимо щодня - Фотожурнал Львова. Особистий блог - PZhe.Net.
Переглянути профіль користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Тарас Задорожний
Почесний Академік

Фотографія користувача

Зареєстрований: 31-5-2005
Місто: Київ
Нема на форумі

Настрій: закоханий :)

[*] написано 19-10-2006 у 11:00

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Юрій Сєров
Ну якщо "всі на місцях", то можна зробити голосувалку "Скільки голів пропустить Динамо в цьому євросезоні"
Варіанти:
12
13-15
15-18
18-20... і т.д. :)

Думаю, що "ітд" правильна відповідь. :D

Вертольоти - це душі загиблих танків
(с) Невідомий
Переглянути профіль користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача Цей користувач має MSN Messenger
Тарас Задорожний
Почесний Академік

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 19-10-2006 у 11:04

Якщо Шахтарю з його очком ще щось і світить (принаймні, в двох останніх матчах забили два, а пропустили 4), то Динамо не грозить нічого...

У Франції очок вони не наберуть, у Києві з Реалом - подібно на казочку. Єдиний шанс у Бухаресті. Але він такий примарний... Навіть якщо і виграють там мінімально, то по різниці м"ячів Стяуа буде на третьому місці... Вона вже собі гарантувала кубок УЕФА обігравши Динамо... Їм можна вже і не грати проти Ліона з Реалом... Лише вийти на матч проти киян вдома і не пропустити там багато. От і все...

(с) Невідомий
Переглянути профіль користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача Цей користувач має MSN Messenger
Юрій Сєров
Модератор

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 19-10-2006 у 11:19

Цитата:
світить хіба що УЕФА.

:lol::lol::lol:
Думаю, їм нічого не світить.
Валенсія просто "рвала" і "шматувала" захист донеччан. Просто любо було глянути на техніку, на паси, на прийоми, на комбінації. А швидкість мислення яка...:rolleyes:
А Шахтар мені все більше нагадує ДК
Брандао - Шацкіх
Леонардо-Гавранчіч
...
У вас таких аналогій не виникає?
Єдине, що радує, що облажався не Чигринсьський, бо Мірча би точно зробив офірним цапом.

Переглянути профіль користувача Зайти на домашню сторінку користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Тарас Задорожний
Почесний Академік

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 19-10-2006 у 11:30

Цитата:
Єдине, що радує, що облажався не Чигринсьський, бо Мірча би точно зробив офірним цапом.

Зато мені видається, що облажався і Свідерський... Він сходу заробив жовту і допускав багато помилок... Другий гол, тобто навіс, мав накривати Тимощук... Всі трохи винні. І Лаштувка не кращий. А з атакою в Шахтаря проблем вистарчає.

І взагалі, не впевнений я, що вибір тренерів у наших "грандів" найкращий.

І ставка на препаршивих легіонерів мені вже набридла... "Чорні брати" лажають все. А купити когось пристойного наші клуби не в стані. Видно селекція в нас кульгає

(с) Невідомий
Юрій Сєров
Модератор

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 19-10-2006 у 11:56

Свідерський... Мабуть так. Але йому тут жити і швидше за все продовжувати грати. А "чорна братія", нині тут, завтра вже ні.
З тренерами справді важко. Наступним тренером ДК мабуть буде Лужний. Або Заваров. :)

vovka
Почесний Академік

Зареєстрований: 20-12-2002
Місто: Lviv,Ukraine
Нема на форумі

Настрій: впевнений

[*] написано 19-10-2006 у 11:56

Цитата:
Цитата:

Чигринський якраз зіграв дуже добре. Ще Матузалем добре зіграв.

Цитата:

Зато мені видається, що облажався і Свідерський... Він сходу заробив жовту і допускав багато помилок... Другий гол, тобто навіс, мав накривати Тимощук... Всі трохи винні. І Лаштувка не кращий. А з атакою в Шахтаря проблем вистарчає.

Перший гол - однозначно Леонардо винуватий (де він взагалі взявся ? :) ). До Гавранчича за "майстерністю" подібний - згоден.
Другий гол - 100% вина Плетикоси (Лаштувка помоєму вже десь за Англію бігає) - - він мусів дотягуватися до того мяча.
Атака ніяка. Агахова, Брандао, Воробей - все не те.. Маріка шось там старався - але теж толку мало.

Цитата:

"Чорні брати" лажають все. А купити когось пристойного наші клуби не в стані. Видно селекція в нас кульгає

Не згоден. В Шахтаря є пару пристойних. Матузалем непоганий, Маріка не найгірший, Елано думаю недаром з Шахтаря в збірну Бразилії запросили :)

Загалом мені вчора Шахтар набагато більше сподобався чим Динамо. Особливо в першому таймі. Якби самі собі не привезли двох голів, а ще якби деревяний Брандао замкнув простріл - були ж пусті ворота ... Ехх..
Тарас Задорожний
Почесний Академік

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 19-10-2006 у 13:11

Цитата:
Наступним тренером ДК мабуть буде Лужний. Або Заваров. :)

Мені дуже цікаво, що з цього всього вийде... І чи шось зміниться

(с) Невідомий
Тарас Задорожний
Почесний Академік

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 19-10-2006 у 13:13

Цитата:
Оригінальне повідомлення від vovka
Перший гол - однозначно Леонардо винуватий (де він взагалі взявся ? :) ). До Гавранчича за "майстерністю" подібний - згоден.
Другий гол - 100% вина Плетикоси (Лаштувка помоєму вже десь за Англію бігає) - - він мусів дотягуватися до того мяча.

Звиняйте... Шось мені не то подумалося. Дуже сильно каюсь...

(с) Невідомий
Тарас Капущак
Дійсний член

Зареєстрований: 14-9-2005
Нема на форумі

[*] написано 19-10-2006 у 13:58

Взагалі похмура перспектива у нас вимальовується.
Нормальних легіонерів купувати чи то не можуть, чи то не хочуть, чи то нормальні легіонери у нас грати не хочуть, а поступово опускають свій рівень, чи все це разом взяте...
Підготовка талановитої молоді виглядає ще гірше - пару років тому мені казали, що аби дитину віддати в динамівську школу, то треба комусь 3000 у.о. в кишеню покласти (аргумент такого "мита" залізний - він же потім гроші буде заробляти). Якщо це і є відбір талановитої молоді то мабуть перспективи нашого футболу вражаючі.
На фоні цього гра збірної виглядає чудом, яке з'явилось не завдяки мудрим діям керівників клубів і федерації футболу, а всупереч їм. (Належне певне слід віддати Кучеревському, котрий зробив Дніпро, яке стало базовою командою для збірної. І хоч Дніпро свій рівень вже втратило, але збірна ще якось тягне.)
Тарас Задорожний
Почесний Академік

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 19-10-2006 у 14:20

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Тарас Капущак
Належне певне слід віддати Кучеревському, котрий зробив Дніпро, яке стало базовою командою для збірної. І хоч Дніпро свій рівень вже втратило, але збірна ще якось тягне.

Чув я якось інтерв"ю з ним. Казав, що його просто поставили в такі умови. Він хотів купити бразильців, а йому сказали, що грошей нема. От він і налатав українську команду. Добре налатав. Талант чоловік мав.

Я не знаю як вам, а мені на молодіжку приємно дивитися. Ті ж Мілевський, Чигринський, Свідерський, Шуст, Рибка... Якесь майбутнє рисується

(с) Невідомий
Юрій Сєров
Модератор

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 19-10-2006 у 15:13

Про бразилів Кучеревський відгукувався, м'яко кажучи, негативно...

Тарас Капущак
Дійсний член

Нема на форумі

[*] написано 19-10-2006 у 15:36

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Тарас Задорожний
Чув я якось інтерв"ю з ним. Казав, що його просто поставили в такі умови. Він хотів купити бразильців, а йому сказали, що грошей нема. От він і налатав українську команду. Добре налатав. Талант чоловік мав.

А я чув ще інше інтерв'ю, де він казав, що хоче, щоб гравці його розуміли, бо тим туземцям говори-неговори...
Напевне хороших гравців він би взяв, але клубові вони були не по кишені.

Цитата:
Я не знаю як вам, а мені на молодіжку приємно дивитися. Ті ж Мілевський, Чигринський, Свідерський, Шуст, Рибка... Якесь майбутнє рисується

Щоб це майбутнє реалізувати, треба його загравати в міжнародних матчах. Та й взагалі правильно вести, бо молодого гравця легко перегрузити, зірвати. Вони добре виглядали на молодіжному чемпіонаті Європи, але їм ще багато чому треба навчитись, щоб грати на рівні дорослої збірної.
Ігор Баранік
Академік

Зареєстрований: 22-6-2005
Нема на форумі

[*] написано 19-10-2006 у 20:00

Я от проводжу паралель, два роки тому Шахтар грав в ЛЧ, показував досить непогану гру, пройшов час, тренер не змінювався, гравці основи лишилися, мав же відбутися хоч якийсь прогрес. Його немає. натомість лише регрес. Хто в цьому винний.
Те що гірники програють кажанам в мене не викликало жодного сумніву. Бо Валенсія по самому рівні гри на пару голів вища Шахтаря, і ось ці пару голів і залишилися на табло в кінці поєдинку.
Тарас Капущак
Дійсний член

Нема на форумі

[*] написано 19-10-2006 у 20:29

Не знаю як загальний рівень чемпіонату - кажуть він нібито виріс - але два його лідери за останніх пару років явно регресують...
А взагалі, відколи Динамо почало грати в перекресленій формі, то результати стабільно і впевнено йдуть вниз.
Павло Жежнич
Модератор

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 19-10-2006 у 22:13

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Тарас Капущак
Не знаю як загальний рівень чемпіонату - кажуть він нібито виріс - але два його лідери за останніх пару років явно регресують...

Якщо два лідери опускаються, а чемпіонат росте, то можна зробити висновок, що решта команд піднімається за рівнем.
Але... Де наші клуби в кубку УЕФА? Отже опускаються не лише два лідери, а щонайменше 5 бувших лідерів.
Чи решта команд конкурують з лідерами чемпіонату? Турнірна таблиця показує НІ. Де були - там і залишилися.
Отже... Висновки самі розумієте які.

Тарас Задорожний
Почесний Академік

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 20-10-2006 у 09:09

Я думаю, що рівень впав не в нас, а в інших виріс... Та й ще певна циклічність виступів... Динамо вигравало Кубок Кубків, потім нічого, потім 2 хороші сезони в Лізі Чемпіонів. А спитайте підлітків, які знаються на футболі, чи чули вони шось про Іпсвіч, Црвену Звєзду і багатьох інших, які колись грали чудово...

(с) Невідомий
Тарас Капущак
Дійсний член

Нема на форумі

[*] написано 20-10-2006 у 11:20

Звичайно, одні команди приходять, інші відходять в тінь. Колись в Туріні першою командою було Торіно, а потім став Ювентус (і мабуть вернеться скоро). Є ще команди котрі зблиснули на пару сезонів (типу названих). Але коли команда відходить, то її місце займає інша, а ми маємо не таку ситуацію. Кріим того, чи означає це, що Динамо вже відходить на найближчий період в історію?
Загальний рівень в лізі чемпіонів напевне виріс. Але при всьому тому таких рекордів, які ставить зараз Динамо навіть Марібор собі пару років тому не дозволяв. Навряд чи такий вже великий ріст европейського футболу за ці два-три роки...
Тарас Задорожний
Почесний Академік

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 20-10-2006 у 11:24

Тут згоден. Динамо сильно лажає... Особливо у захисті, нападі, центрі і на воротах. А так, у них все чудово :)

(с) Невідомий
Юрій Сєров
Модератор

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 20-10-2006 у 13:07

Тим часом Україна опустилася в рейтингу країн на одну позицію. Але не зважаючи на феєричні виступи наших "грандів" швидше за все ми залишимося в 15-ці і будемо наступного року мати 2 команди в ЛЧ.

Ігор Баранік
Академік

Зареєстрований: 22-6-2005
Нема на форумі

[*] написано 20-10-2006 у 21:19

А сенсу нам з тих двох команд в ЛЧ, задля олімпійського принципу, головне участь.
Юрій Сєров
Модератор

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 1-11-2006 у 17:03

Шахтар далі на останньому місці.
Хоча грали вчора непогано. Погана реалізація (бразильці не такі вже й технарі :( ) не дозволила перемогти. Хоча можна було.

Павло Жежнич
Модератор

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 1-11-2006 у 23:27

Цитата:
Шахтар далі на останньому місці.
Хоча грали вчора непогано. Погана реалізація (бразильці не такі вже й технарі :( ) не дозволила перемогти. Хоча можна було.

Якби команда в цілому (а не окремі гравці - наприклад Брандао, Матузелем) грала добре, то виграли б. А так вийшло як завжди - бездарна реалізація моментів (що на полі робив Агахова?), страшні провали в захисті.
А Валенсія реалізувала практично все, що могла :(.

Павло Жежнич
Модератор

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 1-11-2006 у 23:36

Динамо знову програло в футбол :(. Від Ліона 0-1.

Сторінки:  1    3    5  6

Догори

Статичне дзеркало форуму

Львів
Pоwered by XМB
Developed by Avеnture Media & The XМB Group © 2002-2006

Інші проекти:
Наука-Онлайн - Об'єднання українських науковців
Львів - Фотоблог міста
ІБАС. Інформаційна, бібліотечна та архівна справа - Сучасна освітня спеціальність
School review 4658
Реклама: