Форум Рідного Міста
Ви не ввійшли [Ввійти - Зареєструватися]
Вниз

Версія для друку  
 Сторінки:  1  2    4    6  ..  8
Автор: Тема: Єврокубки 04/05
Олександр Чорнобиль
Академік

Зареєстрований: 11-3-2004
Місто: Львів
Нема на форумі

Настрій: Агресивний

question.gif написано 18-2-2005 у 09:05

Три гри - три нічиї. Інтижка та ще.
Хоча я особисто тішуся з найголовнішого - Динамо не пропустило вдома! Вони так люблять таке вчудити. Щоб там не говорив вчора коментатор, що Динамо файно виглядає в позиційній атаці, в контратаці воно виглядає трохи краще. Особливо коли Верпаковскіс бігає...

Виявити мудрість у чужих справах набагато легше, ніж у своїх власних. (Франсуа де Ларошфуко)
Переглянути профіль користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Юрій Сєров
Модератор

Фотографія користувача

Зареєстрований: 19-6-2002
Місто: Львів, Україна
Нема на форумі

Настрій: оптимістичний

[*] написано 18-2-2005 у 09:32

З тих шматків матчу, що я бачив можна зробити висновок, що була боротьба, а футболу особливо не було...
Справді інтрижка... Можуть 3 команди пройти, можуть 3 вилетіти :)

Nauka-Online.Org - Українська Наукова Інтернет-Спільнота
Рідний край - Колекція знимків України
Переглянути профіль користувача Зайти на домашню сторінку користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Олександр Чорнобиль
Академік

Нема на форумі

thumbup.gif написано 21-2-2005 у 14:41

А тепер і ЛЧ додається. Які ігри нас чекають! Реал-Ювентус, Баварія-Арсенал, Челсі - Барселона, МЮ-Мілан!
Щось прогнозувати - абсолютно невдячна справа. Можна лише згадати про труднощі окремих команд.
Ось у Мілана є серйозна втрата - Шевченко. Та й останню гру вони ледве вимучили. МЮ навпаки чується дуже і дуже добре.
Ювентус буде грати без Недведа, а це для них не завжди добре закінчується.
У Барселони - форварди на підйомі. Тепер ця команда в лінії нападу має найкращого футболіста світу і найкращого футболіста Африки одночасно.
А у Челсі не гратиме лвіий захисник Вейн Брідж.

Виявити мудрість у чужих справах набагато легше, ніж у своїх власних. (Франсуа де Ларошфуко)
Юрій Сєров
Модератор

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 21-2-2005 у 14:51

Шева справді серйозна втрата для Мілану. Матчі мають бути суперзахоплюючі, основне, щоб наші коментатори їх не дуже попсули :) і щоб вибрали для показу на найкращі матчі.

Переглянути профіль користувача Зайти на домашню сторінку користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Олександр Чорнобиль
Академік

Нема на форумі

[*] написано 22-2-2005 у 09:23

Сьогодні показують о 21.30 Реал - Ювентус і в 00.25 Баварія-Арсенал. На мою думку, вибір вірний.

Зі стану Ювентуса - ще дві новини. Не гратимуть Трезаге і Монтеро, але, можливо буде грати Недвед. ;)

Не дуже весело і з Челсі, яких ми зможемо бачити в середу. Скоріше всього не гратимуть Дрогба і Роббен.

Епідемія якась, чесне слово! :(

Ігор Луцький
Заблокований

Зареєстрований: 7-9-2004
Місто: м.Нікополь, Дніпропетровська обл.
Нема на форумі

Настрій: Спокійний.

[*] написано 22-2-2005 у 12:38

Так цікаві ігри сьогодні. Я думаю, що пройдуть Реал, Челсі, чому я так думаю, точно пояснити не можу просто маю таке передчуття. Бо: Реалу вже ніде відступати, Челсі, ну фінанси на сьогодні це дуже вагомо, шкода Барсу, шкода Юве. Що ж до решти матчів, Баварія - Арсенал, буде рівна боротба, все вирішить випадок, МЮ - Мілан, точно не можу нічого конкретного сказати, але мабуть італійці пройдуть.
Юрій Сєров
Модератор

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 22-2-2005 у 14:28

Я ніц не прогнозую, бо минулого року пробував прогнозувати, і вгадав з точністю до навпаки. Прогнози річ невдячна!

Олександр Чорнобиль
Академік

Нема на форумі

[*] написано 23-2-2005 у 09:25

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Ігор Луцький
Баварія - Арсенал, буде рівна боротба, все вирішить випадок

Казали вам досвічені люди, що прогнозування ЛЧ - річ доволі невдячна? Ото так і вийшло. Дісталось Арсеналу від Баварії. Але шанс лишаються у всіх, хто вчора програв. (Це я так пишу, тримаючи в голові минулорічну поразку Мілана в Ла-Коруньї).

Немає слів, щоб описати захоплення від гри Реалу. Мені буде не вистачати цієї команди, якщо вона програє. Мені скоро буде не вистачати її, бо з нового сезону Фігу йде з Реала. Вчора Люшембургу показав, що і такі "понтові" зірки, можуть грати, як злагоджений ансамбль. І при цьому їм ще ж дозволено мати окремі сольні партії!;)
Так, вони забили лише один гол. Але не забуваймо, що вони грали проти кращого на даний момент захисту ЛЧ, проти одного з лідерів чемпіонату Італії. І бавились з ними, як з дітьми...
Дуже здивував Ліверпуль. Від кого не чекав так це від них.

Олександр Чорнобиль
Академік

Нема на форумі

[*] написано 23-2-2005 у 09:31

Сьогодні на нас чекають "Барселона - Челсі" о 21.30 та МЮ-Мілан о 00.25.
Тут можна сперечатись, яку гру потрібно показувати першою, але на користь гри в Барселоні, окрім того, що там зустрічаються лідери національних чемпіонатів Іспанії та Англії, говорить той факт, що "Челсі" на гру виведе, так би мовити, дійсний чемпіон серед тренерів - Маурінью...

Юрій Сєров
Модератор

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 23-2-2005 у 12:21

Шева грати не буде, то навіщо показувати той Мілан :). Думаю Мілан буде грати на нічию. В принципі багато цікавих матчів і дуже шкода, що якийсь інший канал не транслює інший матч. Можна було б вибрати цікавіший. Починати дивитися о пів на першу ночі - це вибачте...

Ігор Луцький
Заблокований

Нема на форумі

[*] написано 23-2-2005 у 13:42

Барса-Челсі буде класний матч, а МЮ-Мілан, може бути нуднуватим, хоча по ідеї не повинен таким бути. Можливо тому нам так і показують.
Ігор Луцький
Заблокований

Нема на форумі

[*] написано 23-2-2005 у 13:45

Ну дійсно, один канал, це замало, я пам`ятаю, колись ще Інтер показував Лігу чемпіонів. Мабуть канали просто цього не хочуть. Зате Євроспорт потім показує у запису всі матчі ЛЧ, тож можна кожний матч подивитися по декілька раз.
Олександр Чорнобиль
Академік

Нема на форумі

[*] написано 23-2-2005 у 14:21

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Юрій Сєров
В принципі багато цікавих матчів і дуже шкода, що якийсь інший канал не транслює інший матч. Можна було б вибрати цікавіший.

Класно показує лігу "НТВ+футбол". Вибирає якусь одну цікаву гру, але переключається з неї на всі голи (небезпечні моменти, штрафні, кутові, жовті і червоні картки) у всіх інших іграх.
От лиш халепа, що нема в мене того каналу... :(
Але можна піти з друзями в "Корнер" і там подивитись і пива попити;).

Олександр Чорнобиль
Академік

Нема на форумі

[*] написано 24-2-2005 у 09:53

2 Ігор Луцький: вчіться прогнозувати у нашого модератора. ;) От сказав він, що Мілан буде грати на нічию і піди зрозумій його, що це означає. Можна йому закинути, що Мілан виграв, але у нього зажди буде аргумент - а я й не казав, що він не виграє, я тільки казав, що буде грати на нічию. :lol::lol::lol:

Мілан - молодці. Кому тепер (перед матчами-відповідями) найгірше, так це МЮ. Ну ще Вердеру, але їм просто показали їх місце.

Барселона-Челсі - серйозна була гра. Там ще все попереду. Райкард хоч і поступається Маурінью в сенсі тактики, але відчуття гравця все ж багато дає. Яка заміна!

Сьогодні вболіваймо за наших!

Юрій Сєров
Модератор

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 24-2-2005 у 11:07

Барселоні, щоб пройти далі треба буде і на виїзді грати так, як грали дома.
Цитата:

...вчіться прогнозувати у нашого модератора.

Це вже досвід :). Насправді нічого я не прогнозував. Мілан Анчелотті грає в дуже прагматичний футбол. Можете загадати ті всі перемоги з рахунком 1:0 в минулих сезонах і т.п. Думаю в Манчестера шансів мало.
Шкода буде, якщо Порто вилетить. А виглядає, що так воно і буде. З Ареналом здається також все ясно. Баварія не та команда, яка втратить таку перевагу.
А відносно наших... Буде непогано, якщо лишиться хоча б одна команда. Більше - добре!

Ігор Луцький
Заблокований

Нема на форумі

[*] написано 24-2-2005 у 11:27

Мені шкода Арсенал. Шкода Арсена Венгера, що він з цією командою так ніколи і не виграє Лігу Чемпіонів. А вони цього погодьтеся заслуговують, маю на увазі виграти ЛЧ. Шкода!
Ігор Луцький
Заблокований

Нема на форумі

[*] написано 24-2-2005 у 11:30

Наш "Перший національний". Там коментатори навмисно не говорять рахунки інших матчів, по ходу матчу. А раніше говорили, так нецікаво, правда. Ну дивіться, закінчився матч, я перемкнув на "Новий канал", і там у "Спортрепортері" сказали всі результати. Нерозумію, навіщо коментатори так чинять.
Ігор Луцький
Заблокований

Нема на форумі

[*] написано 24-2-2005 у 11:36

А щодо матчів, то цікава ситуація виходить, може пройти реально Ліон, ПСВ, команди, які не є грандами. А уявіть фінал ПСВ-Ліон.

Баварія-Арсенал(3-1)

Реал-Ювентус(1-0)

ПСВ-Монако(1-0)

Порту-Інтер(1-1)

Барселона-Челсі(2-1)

МЮ-Мілан(0-1)

Вердер-Ліон(0-3)

Ліверпуль-Баєр(3-1)
Ігор Луцький
Заблокований

Нема на форумі

[*] написано 24-2-2005 у 11:38

Вибачте за багато постів. Ще хочу сказати про наших в кубку УЄФА. Я думаю, що Шальке04 буде розбито. Вільяреал обіграний на класі. Партизан буде дотиснутий.
Олександр Чорнобиль
Академік

Нема на форумі

thumbdown.gif написано 25-2-2005 у 10:16

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Ігор Луцький
Я думаю, що Шальке04 буде розбито. Вільяреал обіграний на класі. Партизан буде дотиснутий.

2 Ігор Луцький: Вам, друже, категорично не можна робити прогнози. ;)
Навіть з Шальке не вгадали. Бо 0:1 є вольовою перемогою.

А щодо інших... Тепер нам вказали наше місце...:(

Про Дніпро. Колись, здається на ЧС у Франції, в чвертьфіналі данці прибили розпальцованих нігерійців з рахунком 4:1. Тоді в тижневику футбол хтось влучно назвав цю подію "Смерть піжонів". Та ж сама фраза лізе мені в голову щодо Дніпра. Як же вони хизувались своєю перевагою майже весь другий тайм! Так, можна говорити про те, що лайнсмен своїми відмашками зірвав все, що можна було зірвати. Але ці відмазки тут ні до чого. Про захист забувати при такій грі не можна було в жодному разі!!!

Про Динамо. Вчора ми побачили різницю в класі тренерів. Маємо дві "легіонерізовані" команди - Динамо і Шахтар, але маємо двох дуже різних тренерів. Іноземця, який може налаштувати на гру як легіонерів так і українців (люди, сталось чудо - Воробей віддав гольову передачу!) і українця, який любить помахати кулаками після бою (про те, що він робив до бою бачимо по грі):

Йожеф Сабо, головний тренер "Динамо" про гру з "Вільярреалом":

- Які, на Ваш погляд, причини поразки?

- Причина в тому, що елементарно погано зіграли. Я команду не впізнав сьогодні. Бразильці себе продавали, а інші взагалі якісь на полі були майже непомітні. От Шацьких. Що робив Шацьких? Не знаю, не розумію. Мало того, що він створив три моменти в наші ворота, крім цього більше нічого. Верпаковскіс був поганий, він взагалі останнім часом якийсь не такий. Хлопець женився... незрозуміло.

- Ви до "Вільярреалу" готувалися цілу зиму, невже не могли підготуватися?

- Чи бачите, якби ми краще зіграли, Ви б сказали, що ми все вивчили в супернику. Так, звичайно, усе знали! Але! Так, як поводилися на футбольному полі наші футболісти, вони дві передачі просто не могли зробити. Страшний брак! Ви подивіться... ну для мене це вбивчо, я просто сиджу й не знаю, як відповідати на ваші питання. Ну якщо стоїть поруч гравець, треба віддати йому. А він не віддає й починає возитися. Втрачає цей м'яч. Ну що може тренер зробити? Вискочити на футбольне поле, забрати цей м'яч і самому віддати?! А в роздягальні сидить і говорить, що Іванов або хто там ще не бігав. Неправильно відкривався. А супротивник пересувається. Вони переміщаються! Дуже просто. Грали 10 на 10, але таке враження було, що їх було 15, а нас - 10. Ну безграмотна гра, безграмотна! Середньої лінії взагалі, як такої не було. Ні Леко, ні Юссуф, ні Рінкон. Просто нуль. На Гусєва подивіться. Що з ним стало, із хлопчиком? Один брак.
Джерело: champion.com.ua, 25.02.2005, 02:17

Юрій Сєров
Модератор

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 25-2-2005 у 11:27

Дніпро дуже шкода! Мали проходити, але грати на 0:0, як на мене було невиправдано.
Абсолютно згідний!
Динамо справді вказали на їхнє місце. Сабо - не тренер. І шкода, що програли лише 0:2, програли ю 0:5 - він би пішов, і почали б шукати доброго тренера, такого як Луческу.

Шахтар має добрі шанси пройти ще далі, оскільки Алькмаар для Шахтаря не складний суперник.

Роман Голощук
Модератор

Фотографія користувача

Зареєстрований: 8-9-2002
Місто: м. Львів, Україна
Нема на форумі

[*] написано 25-2-2005 у 13:27

Зате динамівці грали у "лінію"! Тобто нападники "Динамо" у лінію забігали в оффсайд :) Це, напевне, була стратегічна задумка тренера ;)

Немає помилкового судження, у якому немає бодай зернятка правди

Видавництво львівської політехніки
Ігор Луцький
Заблокований

Нема на форумі

[*] написано 27-2-2005 у 12:34

Ну що мені вказали на моє місте, правда. Отже тепер вболіваємо за Шахтар, і сподіваємося його побачити в 1/4 фіналу як мінімум.
Олександр Чорнобиль
Академік

Нема на форумі

[*] написано 9-3-2005 у 09:14

Оце так гра! Це я про Челсі-Барселона. Маурінью ще попсує нерви старим футбольним грандам!

А Ліон! Це взагалі щось. Просто закатали Вердер в траву!

Мілан - без коментарів. Прагматизм перевершує все. Прощавай МЮ!

Сподіваюсь, що Реал з Юве теж покажуть суперовий футбол. А тепер зроблю те, чого не слід робити. Припущу, що в Арсенала нічого успішного не вийде. Чому? Це вже скажу, якщо мій прогноз справдиться. ;)

Юрій Сєров
Модератор

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 9-3-2005 у 13:28

Челсі - Барса справді посто супер! На 20 хвилині здавалося, що можна йти спати. А ні! :) . Рональдіньйо міг стати героєм матчу. Міг стати і Ето'О, якби влучив у пусті ворота. А так Челсі йде далі, а Барселону шкода. Правильно сказав коментатор (Джулай здається) вкінці матчу, що Челсі обіграло напевно свого найсильнішого суперника, на шляху який пройдено і який ще попереду.
Металург Донецьк напевно дуже сильно вчора уболівав за Ліон :) :D
Про перемоги Мілану з рахунком 1:0 я вже писав. А англійські команди в Європі останнім часом не вражають (окрім Челсі цього сезону), тому погоджусь, що Арс вилетить. Баварія не та команда, яку так просто можна розкатати.
Дуже цікаво, що покажуть нині Реал і Юве... Думаю такої яскравої гри як вчора не буде. Думаю буде нічия (0:0 або 1:1), без особливих шансів для Юве пройти далі.
Цікаво як будуть грати Баєр і Порту, щоб попроходити своїх суперників.
Отже, до вечера...

Сторінки:  1  2    4    6  ..  8

Догори

Статичне дзеркало форуму

Львів
Pоwered by XМB
Developed by Avеnture Media & The XМB Group © 2002-2006

Інші проекти:
Наука-Онлайн - Об'єднання українських науковців
Львів - Фотоблог міста
ІБАС. Інформаційна, бібліотечна та архівна справа - Сучасна освітня спеціальність
School review 2684
Реклама: