Форум Рідного Міста
Ви не ввійшли [Ввійти - Зареєструватися]
Вниз

Версія для друку  
 Сторінки:  1  2    4    6
Автор: Тема: Єврокубки 06/07
Тарас Задорожний
Почесний Академік

Фотографія користувача

Зареєстрований: 31-5-2005
Місто: Київ
Нема на форумі

Настрій: закоханий :)

[*] написано 2-11-2006 у 09:42

То добре, що 0-1... А то зазвичай такі матчі закінчуються зі значно більшими рахунками цього сезону.

Вертольоти - це душі загиблих танків
(с) Невідомий
Переглянути профіль користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача Цей користувач має MSN Messenger
Павло Жежнич
Модератор

Фотографія користувача

Зареєстрований: 24-11-2002
Місто: Львів
Нема на форумі

Настрій: Настрій не вказаний

[*] написано 2-11-2006 у 12:51

Я припускаю, що якби Динамо додумалося зрівняти рахунок, то Ліон легко зробив би рахунок 4-1 на свою користь.

Львів, який ми бачимо щодня - Фотожурнал Львова. Особистий блог - PZhe.Net.
Переглянути профіль користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Юрій Сєров
Модератор

Фотографія користувача

Зареєстрований: 19-6-2002
Місто: Львів, Україна
Нема на форумі

Настрій: оптимістичний

[*] написано 2-11-2006 у 12:52

Цитата:
Якби команда в цілому (а не окремі гравці - наприклад Брандао, Матузелем) грала добре

Чесно кажучи, не можу сказати, що Брандао і Матузалем грали добре. Ефектно? - так, ефективно? - не дуже. Команда вцілому грала добре перший тайм, потім підсіли.

А Динамо вчора відскочило. Не зовсім розумію чому деякі футбольні фахівці тішаться з такої гри. Як на мене, то це не Динамо зіграло добре, а Ліон зіграв ніяк. Мабуть після кивської гри занадто розслабилися.

Як може не везти - показав учора Арсенал. Моментів, на 2-3 матчі і не забити хоча б раз.... :(

Nauka-Online.Org - Українська Наукова Інтернет-Спільнота
Рідний край - Колекція знимків України
Переглянути профіль користувача Зайти на домашню сторінку користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Павло Жежнич
Модератор

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 2-11-2006 у 15:40

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Юрій Сєров
Чесно кажучи, не можу сказати, що Брандао і Матузалем грали добре. Ефектно? - так, ефективно? - не дуже. Команда вцілому грала добре перший тайм, потім підсіли.

Як раз Брандао і Мату досить непогано боролися у відборах, а скільки разів вони видавали паси тому ж Агахові, який просто марнував моменти.
Також я не можу назвати гру Шахтаря доброю (навіть в 1 таймі), бо провали в захисті почалися зразу після забитого гола. Власне команда в цілому грала ефектно, а не ефективно!
Цитата:

А Динамо вчора відскочило. Не зовсім розумію чому деякі футбольні фахівці тішаться з такої гри. Як на мене, то це не Динамо зіграло добре, а Ліон зіграв ніяк. Мабуть після кивської гри занадто розслабилися.
Як може не везти - показав учора Арсенал. Моментів, на 2-3 матчі і не забити хоча б раз.... :(

Дем'яненко сказав: "Сьогодні ми виглядали достойно". Я б цю фразу доповнив: "Сьогодні ми виглядали достойно проти Ліона, який грав одною ногою":(.

Тарас Капущак
Дійсний член

Зареєстрований: 14-9-2005
Нема на форумі

[*] написано 2-11-2006 у 16:06

Може проведемо опитування? :)

Після цього всього я все ще збираюсь дивитися:

1. Наступні матчі Динамо й Шахтаря.
2. Наступні матчі Динамо.
3. Наступні матчі Шахтаря.
4. Вечірню казку (або інше).
Переглянути профіль користувача Зайти на домашню сторінку користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Тарас Задорожний
Почесний Академік

Фотографія користувача

Зареєстрований: 31-5-2005
Нема на форумі

Настрій: закоханий :)

[*] написано 3-11-2006 у 10:47

Напевно визначуся між відповідями 3 і 4 ближче до тих матчів. Я минулого матчу Динамо також не дивився і наступного не буду. Хіба в чемпіонаті України

Вертольоти - це душі загиблих танків
(с) Невідомий
Переглянути профіль користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача Цей користувач має MSN Messenger
Dmy
Почесний Академік

Зареєстрований: 9-11-2003
Місто: Донецьк
Нема на форумі

Настрій: Неформатний

[*] написано 3-11-2006 у 18:21

Це по якому каналу Вечірню казку показують о 22-й?! Діти мусять давно спати. Дітям такі жахи ("Горор: Українськи клуби граються у Лігу чемпіонів", червона цяточка у правому нижньому куті екрана) протипоказані (якщо ми, звичайно, хочемо вирастити психічно здорове майбутнє нації)

Спроба телячо-оптимістичного прогнозу:
А у Динамо, між іншим, статистика! Воно в цій Лізі вже пропускало 5, 4, 3 й 1 м'ячів. Можна тихо сподіватися, що в решті 2 матчах буде 2 і 0. Друге означає, що будуть очки :o:o:o

Усе мине. Усе мене мине
Ігор Баранік
Академік

Зареєстрований: 22-6-2005
Нема на форумі

[*] написано 5-11-2006 у 19:51

І нічого тут не вдієш.
Така пропозиція, давайте зробимо спортом №1 не футбол, а наприклад Бокс, там в наших представників куди більші успіхи.
Павло Жежнич
Модератор

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 5-11-2006 у 23:11

Не можу похвалитися тим, що повністю всі 95 хв. попередніх матчів Динамо і Шахтаря дивився, бо не мав такої можливості (читав вечірню казку дитині:)), але в мене є ще 5 варіант відповіді - щоб сильно не розстроюватися, збираюся про наступні матчі прочитати відгуки від дописувачів цієї гілки Форуму :).

Юрій Сєров
Модератор

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 6-11-2006 у 13:56

Дивитися буду. Чому б не подивитися на чудову гру Реала і Стяуа? :)
Так само, як минулого року дивився матчі за участи іноземних команд. Тут практично те саме. Хіба що 2-3 українці на полі.

Тарас Капущак
Дійсний член

Нема на форумі

[*] написано 6-11-2006 у 16:32

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Dmy
Спроба телячо-оптимістичного прогнозу:
А у Динамо, між іншим, статистика! Воно в цій Лізі вже пропускало 5, 4, 3 й 1 м'ячів. Можна тихо сподіватися, що в решті 2 матчах буде 2 і 0. Друге означає, що будуть очки :o:o:o

А 6:0 не буде? :baddevil:
Юрій Сєров
Модератор

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 6-11-2006 у 16:49

Цитата:

Ні в якому разі! Може бути 6:1.
Як на мене Дем'ян перейшов на схему "якщо поразка, то мінімальна". Але в Румунії треба грати інакше... Хоча Дем'яну протриматись би сьогодні...

Dmy
Почесний Академік

Нема на форумі

[*] написано 6-11-2006 у 18:47

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Тарас Капущак

Теоретично може: 6 і 2. Але це буде не оптимістичний, а песимістичний прогноз, тобто - не у форматі.

Усе мине. Усе мене мине
Ігор Баранік
Академік

Нема на форумі

[*] написано 19-11-2006 у 21:07

Ну на кубок УЄФА ще є шанси у обох наших команд, у Шахтаря навіть більше.
Dmy
Почесний Академік

Нема на форумі

[*] написано 22-11-2006 у 20:50

Динамо знову, за словами сьогоднішнього іменинника І.Суркіса, видало "найкращий матч у цій Лізі", переплюнувши навіть гру із Ліоном! :o І відразу прийшов результат! Як так далі пійде - ховайся підлий боягузе Реал, який і так напевне привезе до Києва купку полуп'яних від мороза дублерів. Іспанія - не Італія!
Хоча заради об'єктивності слід визнати, що суддя румунам сурьйозно допоміг. Можна дискутувати, наскількі тягнув дружній поштовх бутсою в груди Клебера на фол, тим паче, що обидва впали і не заважали удару, чи наскількі пасивно поводився Родріго в офсайді, але порушення на Мілевському, після нефіксації якого Стяуа забила, було стопудовим. А ще братан-слов'янин називається :mad:

Щодо інших матчів і їхніх коментарів, то весело було спостерігати, як вся студія "3-го тайму" на чолі з іще одним іменинником на прізвище Шустеріс відмазувала ЦСКА: мовляв, в суботу зіграли вирішальний матч чемпіонату у Владівостоку, потім - переліт до Москви, зміна часових поясів, аккліматизація, карочє, важко було москаликам - от і програли. Чомусь ніхто не зауважив, що вирішальний матч більше нагадував легке тренування (4:0, хто не в курсі), переліт до Москви хоч і зайняв 9 годин, але приземлилися всього на годину пізніше, ніж злетіли, тобто часу не згаяли, часова аккліматизація мала би місце, якби в Москву прилетіла грати команда із Владівостока, а не московська, яка змоталася туди і відразу - сюди, кліматичної аккліматизації взагалі не було, бо у Москві стоїть цілком владівостоцька погода.
При цьому якось забувалося, що Порту по вікендах теж грає у внутрішньому чемпіонаті, що він теж летів кілька годин з іншого часового поясу, який відрізняється від московського хай не на 8, так на 4 години, що клімат у Португалії куди більше не моськовський, ніж у Владивостоку.
Вобчем, ЦСКА своє отримав і з потрібним рахунком. Тепер Порту з Арсеналом в останньому турі достатньо розписати нічейку і широко шагати удвох у плейоф.

Здивував Фелікс Магат: "Ми тренувалися на штучному газоні в Мюнхені. Отже, у нас не має виникнути проблем із покриттям - газон у Лужніках майже такий самий за одним винятком: "трава" там вища. Не зле було, якби її завтра "підстригли".
Я ніколи не чекав від цього суворого дядька майже гестапівської зовнішності розвинутого почуття гумору.
З огляду на чинний розвиток подій, траву таки "підстригли", хоч і не відразу, а десь у середині 1 тайму.

Усе мине. Усе мене мине
Dmy
Почесний Академік

Нема на форумі

[*] написано 22-11-2006 у 21:06

Блін! Знову відросла :mad:

Усе мине. Усе мене мине
Юрій Сєров
Модератор

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 23-11-2006 у 16:04

Чех справді судив якось дивно. Румуни грали занадто жорстко, і навіть трохи по-хамськи. ІМХО, не Динамо грало найкращу гру, а румуни грали набагато слабше, ніж в Києві, та й недооцінки з боку ДК вже не було. Динамо заслуговувало на перемогу, я навіть трохи почав за них вболівати, чого останнім часом за собою не помічав.Те, що не виграли, може й на краще, оскільки при проходженні в УЕФА, Дем'ян дістав би індульгенцію, а Суркіс всім би розповів, як класно Динамо виступило в цьому сезоні.

Шахтар - молодці, перша перемога! Правда Рома, як і Стяуа, грала так собі. Вийти УЕФА - абсолютно реально, і треба цим шансом користати. 1/8 ліги дуже малоймовірна.
За виступами постсовдепівських команд напрошується аналогія
ЦСКА ~ Шахтар
Спартак ~ Динамо
:)

Dmy
Почесний Академік

Нема на форумі

[*] написано 23-11-2006 у 16:46

Між іншим, Шахтарю німці (? - забув) зарахували точно такий гол, який чехи не зарахували Динамо. Якщо врахувати, що за Динамо забив Чернат, то напрошується теза а ля Ахметов: "У європейському футболі системна криза - підсужують румунам!" :o:mad:

Що цікаво, перемога додала Шахтарю ненабагато більше за нічию (окрім бабок, репутації тощо), більше відтяпала у Роми (сама винна). А Шахтарю що за перемоги, що за нічиєї доведеться не програвати в Греції.

Окремо дуже приємно за Челсі. Навряд чи цей рез стратегічно щось змінить, але приємно. Просто так.

Усе мине. Усе мене мине
Юрій Сєров
Модератор

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 25-11-2006 у 14:39

Воронін знову став потрапляти в основу, непогано грав за свій Баєр проти Тотенхема, міг забити гол.

Юрій Сєров
Модератор

Фотографія користувача

Нема на форумі

[*] написано 5-12-2006 у 17:47

Насмішили мене новини Шуріка:
"Реал" сыграет в Киеве вторым составом
В список из 20 футболистов, которые будут готовиться матчу с "Динамо" вошли 8 игроков молодежного состава - Адан, Торрес, Серхио, Хави Гарсиа, Де ла Ред, Ньето, Адриан Гонсалес и Мата. Имена остальной дюжины в большей степени знакомы тем, кто следит за выступлениями "Реала": Касильяс, Диего Лопес, Мичел Сальгадо, Мехиа, Роберто Карлос, Рауль Браво, Бекхэм, Диарра, Робинью, Кассано, ван Нистелрой и Роналдо.

Як на мене, їх знають навіть той, хто взагалі не слідкує за футболом! :)

Dmy
Почесний Академік

Нема на форумі

[*] написано 5-12-2006 у 19:04

Мичела Сальгадо, Діарра і Робінью теж можна за'bold'ити. Та і Рауль Браво... На основу назбирається. Як відповів Демьяненко на це запитання: "У мене дещо інша інформація, яким складом їде до нас Реал."

Усе мине. Усе мене мине
Ігор Баранік
Академік

Нема на форумі

[*] написано 5-12-2006 у 21:27

Згадайте другий склад Ювентуса кілька сезонів тому.
Тарас Капущак
Дійсний член

Нема на форумі

[*] написано 5-12-2006 у 22:07

Пригадую собі, що коли Лаціо грали третім складом, то Динамо не мали жодних шансів.......
Dmy
Почесний Академік

Нема на форумі

[*] написано 6-12-2006 у 18:29

Іспанія - не Італія :)
І Реал, і Барселона останні непринципові матчі ГРАТИ відверто відмовляються. Можна згадати Барсу в Донецьку 2 роки тому, і Валенсію вчора. Щоправда, в Італії теж є один "іспанський" клюб. Мілан - прізвище.
Проти Динамо може зіграти лише 2 фактори:
1) те що Реал тренує, м'яко кажучи, неіспанець Капелло;
2) Динамо.

Усе мине. Усе мене мине
Тарас Капущак
Дійсний член

Нема на форумі

[*] написано 6-12-2006 у 18:44

Мене чомусь набільше хвилює пункт 2.... :)
 Сторінки:  1  2    4    6

Догори

Статичне дзеркало форуму

Львів
Pоwered by XМB
Developed by Avеnture Media & The XМB Group © 2002-2006

Інші проекти:
Наука-Онлайн - Об'єднання українських науковців
Львів - Фотоблог міста
ІБАС. Інформаційна, бібліотечна та архівна справа - Сучасна освітня спеціальність
School review 4658
Реклама: