Форум Рідного Міста
Ви не ввійшли [Ввійти - Зареєструватися]
Вниз

Версія для друку  
 Сторінки:  1  ..  4    6
Автор: Тема: 16-й чемпіонат України
Dmy
Почесний Академік

Зареєстрований: 9-11-2003
Місто: Донецьк
Нема на форумі

Настрій: Неформатний

[*] написано 15-6-2007 у 18:06

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Юрій Сєров
Димінський мутить з тренерами шось таке, що ні в тин ні в ворота...

Дим вчергове показав, що він людина, м'яко кажучи, дивна і неврівноважена. Кілька років тому він вже робив таки фінти з Маркевичем, і щоразу, звільняючи того, довго лаявся і казав, що його підставили. Маркевич, здається, свій фах довів.
Я би на місці Іщенка ретельно подумав.
Цитата:
Динамо таки Чемпіон. А хто б сумнівався? :) 80-ліття все таки....
Я би сумнівався. При всьому тому, що Динамо навесні грало кепсько, пішки по полю ходило, гадаю, цьогорічне чемпіонство не куплене.
По-перше. Шахтар грав ще гірше і ще нестабільніше. У нього із 20 матчів тільки 2 із Севільєю і виділити можна. Ні до, ні після він взагалі ніц не показував. Динамо в цьому аспекті виглядало трохи краще - у нього били непогані відрізки: з Дніпром, Металістом, 2-й тайм із Таврією.

По-друге, історія. Відмазку "хто же дасть Шахтарю стати чемпіоном у рік 80-ліття Динамо?" запустили на ТРКУ взимку (коли Донецьк відставав на 4 очки), як я розумію, про всяк випадок, аби було пояснення для електорату.
Можу нагадати хоча би таке.
Для нашої (не китайськоїї, напр.) ментальності ювілей у 75 років важливіший за 80.
У рік 75-річчя Динамо воно мало за плечима 9 поспіль чемпіонств (поспіль - це теж суттєво - ніхто окрім Таврії в 1 чемпі ще не відбирав у Києва золотих медалей). Варто було би якось відзначити ювілей, приміром, іншим ювілеєм - 10 поспіль виграшем ЧУ.
За кілька турів до кінця помирає Лобановський. Варто було би якось відзначити память тренера, приміром, виграшем ЧУ і КУ.
Домовитися не так уже й складно: Динамо випереджає Шахтар на 4 очки, тобто може програти йому особисту зустріч, але обіграти всіх інших. Можна домовитися і з Донецьком: ви нам цей чемп (ви ж розумієте - 75, Васильович - треба), а ми вам - наступний, а то і 2. Ні, Динамо грає внічию з Таврією та програє Шахтарю Кубок і в чемпі. Але не все ще втрачено - можна домовитися, аби Шахтар втратив очки в останніх турах. Але нічого цього не відбувається: Шахтар виграє всі матчі і вперше відбирає золоті медалі у Динамо саме в рік його 75-річчя.
Так якщо ДК нічого не зробило, щоб "купити" собі золото за тих обставин, чи аргументовано стверджувати це наразі? І навіщо тоді було грати внічию з Кривбасом, Ворсклою, Метадоном, Алчевськом? Із такою результативністю Шахтаря всі питання можна було би спокійно познімати ще до травня і не мотати фанам нерви. Так нє, не так сталося.

Між іншим, щойно порахував - Шахтар ВЖЕ гарантовано програв Металісту 2 коло! :o Той іде в рівень із Динамо.

Усе мине. Усе мене мине
Переглянути профіль користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Юрій Сєров
Модератор

Фотографія користувача

Зареєстрований: 19-6-2002
Місто: Львів, Україна
Нема на форумі

Настрій: оптимістичний

[*] написано 15-6-2007 у 21:17

Взагалі кажучи, я з іронією це сказав. Також думаю, що домовленостей з Шахтарем про злив не було. Хоча в нашій країні все буває...:rolleyes:
Шахтар слабо зіграв цей чемп, мабуть вже забагато бразильців і замало нових ідей. Луческу трохи видохся. Та й ставлення до Шахтаря вже не те що було кілька років тому (це суб'єктивний фактор, але думаю він також впливав).
Раніше Шахтар був єдиним протиставленням Динамі, українському футбольному злу, яке зажралося, купує суддів, підганяє під себе чемпіонат і т.п. Цей сезон показав, що ШД нічим не ліпший в цьому плані, а то й гірший. Постійне плакання румуна про погане суддівство теж вже всіх дістало.
Можливо варто змінити тренера. КоАдріансе вже правда чкурнув, але чим Ахмєт гірший за Диму :)
Про Димінського взагалі нема слів - триндун!
Можливо наступний чемпіонат стане ще цікавішим. Якщо ШД або ДК підсядуть, а Металіст і Дніпро будуть прогресувати.

P.S. Трохи офф-топу. Програма "Футбольний уікенд" - це мабуть найсуб'єктвніша передача, з досить агресивним ведучим. Гливінський у голі набагато кращий.

Nauka-Online.Org - Українська Наукова Інтернет-Спільнота
Рідний край - Колекція знимків України
Переглянути профіль користувача Зайти на домашню сторінку користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
Dmy
Почесний Академік

Зареєстрований: 9-11-2003
Місто: Донецьк
Нема на форумі

Настрій: Неформатний

[*] написано 16-6-2007 у 14:06

Коні не винні. Мабуть, мало хто сумнівається, що "Футбольний уїкенд" - футбольна аналітична програма клубного каналу ФК "Шахтар" (перепрошую, він же в Європі тепер називатиметься "Shakhtyor" :mad: ). А "Гол" - це нічийна передача.

Доречі, я тут порахував (ще раз), стосовно ДК-ШД.
От, кажуть, що Демьяненко - поганий тренер (я сам так кажу). Ще кажуть, що у Динамо (під проводом Саби) нікудишня селекція (купують різних Нанні й Родольфів, потім не знають куди подіти). Шахтар же гравців добирає куди більш грамотно, відтак склад Шахтаря - це вам не склад Динамо. До того Луческу - класний тренер, просто базікає багато, а так - молодець і тактик, навіть в Серії "А" працював (не буду нагадувати, скільки як саме він там попрацював :P).
Так от, я взяв і прикинув особисті стосунки бездарного Демьяненка з лівим складом і європейську зірку Луческу з Матузалемом, Елано й іже з ними.
Боролися одне з одним 2 сезони:
1 турнір ледь-ледь ("у золотому матчі") виграв Луческу, другий - із солідним запасом - Демьяненко;
Зіграли одне проти одного 7 матчів (5 - ЧУ, 1 - КУ, 1 - СКУ):
Луческу в основний час не виграв жодного (1 - в екстратаймі);
Демьяненко виграв чотири (більше половини(!), всі за 90 хв.);
ще 2 ничиї.
Результат на табло.
Тобто, якщо Дьома - ацтой, то хто тоді сінійор і місьтер?

ЗІ Згадав ще один прикіл про матч Динамо - Карпати.
Всі пам'ятають, що Рінат запросив коментувати "вирішальну" гру ШД-ДК Маслаченка, який відверто підгавкував своїм праценайманцям.
Динамо завдало удару у відповідь і запросило Маслаченка коментувати "завершальний" матч ДК-Карпати, щоправда, тільки для НТВ. Відтак, тому довелося вітати Динамо з чемпіонством. Помстилися :P

Усе мине. Усе мене мине
Переглянути профіль користувача Переглянути всі повідомлення цього користувача
 Сторінки:  1  ..  4    6

Догори

Статичне дзеркало форуму

Львів
Pоwered by XМB
Developed by Avеnture Media & The XМB Group © 2002-2006

Інші проекти:
Наука-Онлайн - Об'єднання українських науковців
Львів - Фотоблог міста
ІБАС. Інформаційна, бібліотечна та архівна справа - Сучасна освітня спеціальність
School review 4645
Реклама: