Чи не варто було б при реєстрації попереджувати, що цей форум одномовний, а мова УКРАЇНСЬКА?
Я сподіваюся, Павел Масько, цього просто не зрозумів.
Хоча людина з рівнем розвитку не нижче середнього, могла би зауважити, якою мовою тут спілкуються.
А в чому ж принцип?
Правило Форуму - мова спілкування українська.
Це все одно, якби до мене в дім зайшов сусід, чоботи в баговинні, а на моє прохання зняти взуття, заявив би "ні, це справа принципу". Вдруге
я його, такого принципового, до хати не впустила б!
"почему русскоязычные люди не могут быть равноценными членами форума?"
Боже збав, хіба я таке казала? Просто одна річ - не знати мови, а зовсім інша - ігнорувати та зневажати її. Вибачте, здається я дещо невірно
зрозуміла.
І все ж... жити на Україні і не знати української? Моя подруга, приїхавши з Росії 15 років тому (тато - військовий) на пропозицію вчителів відмовитись
від вивчення української мови відказала: "Не кажучи вже про те, що це соромно, невже ви вважаєте мене такою дурненькою?" За рік вона вже
володіла українською на рівні її викладачів! Чого і вам, Павло, бажаю! 
Русскоязычный в інтерпретації Павла Маська ще і просто хам.
Вже людині пояснили, мова форуму -- УКРАЇНСЬКА, а йому плювати.
Павло, а ти в англомовних форумах теж тільки по російськи можеш?
Якщо, вже справді не подолав крім російської мови більше ніякої, то тусуйся собі на російських форумах.
Профіль для Павел Масько:
Зареєстровано: 7/5/03 (23.39 повідомлень за день) 
Вперте ігнорування мовних правил форуму.
Це бажання щось комусь доказати, рівень культури, чи може просто словесний понос...
Пропоную дати останнє попередження і, якщо не перейде на українську, - заблокувати.
В правилах Форуму сказано: "Мовою форуму є українська мова". Ви або берете в ньому участь українською, або не берете взагалі.
Ваше небажання спілкуватися мовою, яку ти знаєш, якою тут спілкуються ВСІ, лише підкреслює Вашу зневагу до НАС
Я вже трохи потер, що Ви тут напостили на "абщєпанятнам".
Все що не буде виправлене потру завтра
Корисно буде почитати наступний розділ:
http://misto.ridne.net/viewthread.php?tid=340
Щойно зареєструвався такий собі Пользователь Интернета из (з Ростова-на-Дону), який написав таке, що його не можна було не забанити.
2 Павел Масько
Щоб не провокувати аналогічних "інтелектуалів", усі пости, які суперечать правилам форуму будуть потерті до кінця доби
чи буде переслідуватися на ФРМ білоруська мова?
Я не був присутнім на Форумі декілька днів, за що прошу пробачення. Літо все-таки 
Абсолютно підтверджую, що Форум є виключно україномовним. Про деякі причини такого обмеження можна прочитати у вказаному вище посиланні.
У правилах при реєєстрації чітко, ясно та однозначно вказується що мова Форуму - українська. Тому якщо реєструєтесь - будьте чесними і дотримуйтесь
даного вами слова (коли ви натиснули відповідну кнопочку)