Львів. Форум Рідного Міста

Мобільник Комп'ютер Інфрачервоний порт??? Повернутися до дискусії на Форум Рідного Міста

Maluy - 1-8-2003 в 08:08

Підскажіть таку річ!

В мене є мобіл і в мого тата є мобіл як і внього так і в мене трубка має інфрачервоний порт як я можу використати його щоб переслати собі наприклад заставку або щось подібне???

Що потрібно мати для того і де його дістати???

:cool:

Рост - 1-8-2003 в 08:50

Як я розумію, інфрачервоний порт використовується для зв`язку з комп`ютером. Тобто, в комп`ютері повинен теж бути цей порт (в нотбуках вони завжди є). Далі треба йти на сайт виробника телефону, витягнути звідти комп`ютерний софт для роботи з ним і вперед.

Найкраще, на мій погляд, - це можливість працювати з телефонною книжкою і відсилати СМС-ки.

Користувач Олесь - 1-8-2003 в 09:19

В деяких моделях можна з телефону на телефон через інфрачервоний порт пересилати наприклад, власні мелодії. Треба подивитися в документацію або на вебі, які можливості інфрачервоного порту в Твого конкретно телефону.

Користувач Олесь - 1-8-2003 в 09:31

Чи можна мобільник використати для під'єднання до Інтернету - якщо його через COM під'єднати до комп'ютера (не через інфрачервоний порт, це зайве, а звичайним кабелем)? Замість модема, так би сказати. І чи хтось вже таке пробував?

Дмитро Тарасов - 1-8-2003 в 11:21

Чи можна мобільник використати для під'єднання до Інтернету

Можна. На початку "мобілізації" України бачив таку трійку: ноутбук-зовнішній модем-мобільник. Зв'язок по кабелю, не пригадую якому. Спец модеми були у продажу.
Один нюанс. Телефон мав зовнішню 2 метрову антену - будівля була залізобетонна з великими наведеннями.

Користувач Олесь - 1-8-2003 в 12:14

Першим відправив користувач Дмитро Тарасов
Можна. На початку "мобілізації" України бачив таку трійку: ноутбук-зовнішній модем-мобільник. Зв'язок по кабелю, не пригадую якому. Спец модеми були у продажу.
Один нюанс. Телефон мав зовнішню 2 метрову антену - будівля була залізобетонна з великими наведеннями.

То напевно, коли ще був зв'язок NMT - тому і модем був потрібний. І антени ті я також пам'ятаю - одіозна річ. :D Для GSM, по ідеї, модем не мав би бути потрібний. Може хтось ще щось може порадити? Не хочу тягнути до хати телефонну лінію.

Повернутися до дискусії на Форум Рідного Міста

directory 6r-1356 random 5-1356