Астрономія
Повернутися до дискусії на Форум Рідного Міста
MikolaLviv - 15-10-2003 в 17:01
Цікаво, чи є у Львові люди (будь-якого віку), які своїм хоббі вважають астрономію (чи суміжні області, як то космонавтика, космологія, фундаментальна
фізика). Але в першу чергу астрономія.
Може ми організуємо щось на зразок клубу по інтересу.
Може користувачі цього форуму знають таких людей, наприклад Ваші знайомі є такими, просто не мають доступу до Інтернету, тоді сповістіть мені про них,
або розкажіть про мене.
ISQ 341915252
E-mail gavrilyuk.n@savserv.lviv.ua
Halthern - 26-10-2003 в 21:36
А з Києва люди Вам не підходять? Такі собі астрономи-початківці..
MikolaLviv - 3-11-2003 в 14:55
Підходять усі. Але відстань далека. Тому я так виділив Львів. Щоб можна було вільно зустрічатися, обговорювати спільні моменти.У Львові навіть було
зареєстроване астрономічне товариство, але видно воно саморозсмокталося.
До речі, якщо ви у Києві і маєте зацікавленість, я можу Вас скерувати. В Києві в палаці молоді(між метро Арсенальне і Лаврою) збираються київські
любителі астрономії(здається по четвергам). Вони там і на спільні спостереження виряджаються.Можу і електронну пошту дати конкретних ентузіасьтів.
Підійдете до них, а там видно буде. Можете по цій інформації самі підійти, а якщо попередньо по пошті з ними хочете звязатися, то пишіть мені на
Е-маіл, а то я рідко сюди заглядаю.
tysovska - 2-2-2006 в 14:51
|
Вчені
виявили у Всесвіті "вісь зла"
Справжнє сум'яття до світових наукових кіл внесли новітні дані, одержані з американського комічного зонда WMAP (Wilkinson microwave anisotrophy
probe).
Призначений для вимірів температури радіаційного випромінювання різних частин галактик, він виявив наявність на космічних просторах дивної лінії, яка
наскрізь пронизує Всесвіт і формує її просторову модель. Учені вже назвали цю лінію "віссю зла".
Виявлення даної осі ставить під сумнів всі сучасні уявлення про зародження Всесвіту і її розвиток, включаючи теорію відносності Ейнштейна, за що їй і
дана ця невтішна назва.
Згідно теорії відносності, розгортання простору і часу після первинного "великого вибуху" відбувалося хаотично, а сам Всесвіт в цілому однорідний і
має тенденцію до розширення на всьому протязі своїх меж.
Проте дані з зонду США спростовують ці постулати: виміри температури реліктової радіації свідчать не про хаос в розподілі різних зон Всесвітом, а про
певну орієнтацію або навіть план.
При цьому існує особлива гігантська лінія, навколо якої відбувається орієнтація всієї структури Всесвітом, повідомляють учені. |
Джерело - Освітній портал
Ігор Баранік - 2-2-2006 в 15:02
Я цікавлюся астрономією, але трішки в іншому напрямку(маленькі зелені чоловічки).
Hanor Narasson - 2-2-2006 в 15:19
|
Оригінальне повідомлення від Ігор Дзвін
Я цікавлюся астрономією, але трішки в іншому напрямку(маленькі зелені чоловічки). |
Це вам в "медицину"

(жарт, не ображайтесь)
Повернутися до дискусії на Форум Рідного Міста
directory 6r-1767
random 5-1767