Форум Рідного Міста

а давайте гратися!

fish - 30-10-2003 у 11:08

у нашій компанії дуже люблять гру в детективчика. Правила такі: загадують якийсь літературний твір або пісеньку, або що завгодно. Компанія придумує, на яке кримінальне чи то адміністративне порушення то може скидатися за сюжетом і розподіляє ролі, як то в Злочині й Карі може бути не тільки Родіон і Бабуся, але й Топірець, Кімната, 25 копійок і т.д. Потім приходить Детектив, йому пояснюють, який злочин скоєно і він, допитуючи усіх свідків, має виявити, що загадали і хто в якій ролі. Запитання це - типові запитання при розслідуванні: де знаходилися під час злочину, в яких стосунках з потерпілим і будь-що подібне. Відповідати треба, не виходячи зі своєї ролі, хоча й допускається деяка антропоморфність, себто, кімната може щось бачити, хоч вона й не має очей.

Пропоную погратися просто тут. Учасниками можуть заявити себе ті, хто цілий час сидить у мережі і не пропустить запитання до себе. Детективами можуть бути всі решта. Ролі розподіляються через приватні повідомлення.
Якщо ідея прийнятна, зголошуйтесь!

Nazar - 31-10-2003 у 09:51

Цікава ідея, але мало учасників, бо не всі завжди сидять в мережі...
І ще, може напиши типову партію тої гри, щоби зрозуміти більше.

Олексій Мачехін - 31-10-2003 у 10:37

Ні, гра дуже цікава і зрозуміла. Є тільки 2 "але":
1. Найбільше в мережі сиджу я, проте і я не маю гарантій що в наступні 2 хвилини не зірвусь у місцеве відрядження
2. Фішка у нас розумна і начитана - вона як загадає... а я наприклад злочин і кару до третини дочитав а тоді сів ввечері за парту і склеїв паперовий надгробний камінь

"Достоєвський Ідіот
Спи спойкійно, ніхто тебе не чипатиме..."

Отаке....

fish - 31-10-2003 у 10:56

це я справляю враження начитаної, може? Загадують зазвичай щось загальновідоме, і то не так докладно, щоб усі тонкощі пам"ятати, часом мається на увазі тільки короткий епізод. Часто казочки загадують. Одна з "партій" у нас була на мультик про Чебурашку. Злочин - нелегальна еміграція (він-бо в скринці на помаранчі приїхав) У нас був Чебурашка, Крокодил, Продавець, Скринька, Помаранчі, і навіть оголошення "шукаю друзів". Іншим разом ми гімн радянського союзу загадали. я була Ленін великий :D І коли детектив спитав щось про те, наділена я душею чи ні (себто, живий я персонаж чи предмет), я гнівно почала втирати, що ніякої душі не існує, а релігія - то опіум для народу.

гадаєте, заскладно буде для форумного варіанту?