Не пам`ятаю, чи викладав їх тут.
Просто щось шукав на диску, а натрапив на них і залив у фотоальбомОлексій Мачехін - 3-12-2003 у 16:13
Щось грибів там ніби мало.... і де зонтики?Рост - 3-12-2003 у 16:28
Ну, гриби я, як правило, збираю, а не фотографую
А цього року грибів взагалі влітку в Сколівських Карпатах майже не було.
Тому мало А взагалі я збираю тільки білі,
підосиновики і, якщо вже в кошик лізуть, підберезовики. Ще іноді лисички і
маслята.
Ну і тільки в Карпатах, само собою.Олексій Мачехін - 3-12-2003 у 16:38
По всій Україні грибів майже не було Рост - 3-12-2003 у 16:50
В деяких районах Карпат були, і то чимало.
Місця треба знати. А я знаю небагато, на жаль.Олексій Мачехін - 3-12-2003 у 16:52
На черкащщині дуже сухо було, тому тільки маслюки тиждень щось вилазили і все. І
так, кажуть всюди на подніпров'їOdarka - 3-12-2003 у 16:55
А я дуже люблю гриби, моя бабця їх смачно готує, а брат їх завжди збирає )ЗОРЯНА - 4-12-2003 у 12:47
А я ніколи жодного гриба знайти не можу, хіба якщо він вже в мене перед самим носом
росте..ЗОРЯНА - 4-12-2003 у 14:55
А я ніколи жодного гриба знайти не можу, хіба якщо він вже в мене перед самим носом
росте..Олексій Мачехін - 4-12-2003 у 15:06
Два однакових пости... Ти хочеш щоб тебе пожаліли?ярка-дзвінка - 4-12-2003 у 18:34
Та ні, це вона два рази того самого гриба не може побачити! Asmera - 4-12-2003 у 23:17
Грибочки...люблю збирати, але не їм...взагалі, ні під яким соусом чи без нього Рост - 5-12-2003 у 10:01
2 Асмера - і що, навіть карпатських? Екологічно чистих?
Але ж!... Грибова зупкааа... Грибова підливка до вареникііів...
Як же так? Наталка - 5-12-2003 у 16:11
От ну не можна знущатися над гурманами!
Мені аромат грибної юшки (з білих грибів - не з печериць!), яку я їла на Закарпатті,
СНИТЬСЯ!!! Вже півроку!!! А смажені гриби - зі
сметанкою? А тушкована картопля з гибами? А? Ааааа!!! Хочууууу!!! Юрій Сєров - 5-12-2003 у 16:21
Гриби це сила. Люблю і збирати і ще більше їсти . Жаль цього року жодного разу не вдалося вибратися до лісу Рост - 5-12-2003 у 16:29
А мо, поділимось різними рецептами приготування, хто який знає? Га?
Наприклад, можу запропонувати найпростіший рецепт (мене так минулого року
пригостили в Корчині).
Беруться синюшки (сироїжки такі спеціальні
), сирими прямо на піч (пательню), припікається - і до рота. Мушу сказати, що досить
оригінальний смак!
А ще жінка якось робила грибний плов - дуже мені він до вподоби припав! От, нагадали
- треба буде якось повторити Наталка - 5-12-2003 у 16:43
На жаль, у мене рецептів оригінальних немає - окрім смажених печериць та картоплі,
тушкованої з лисичками. Але то просто, кожна господиня знає Хоча б в теорії Про
печериці мовчу - покійна бабця називали їх "позоріщє" і грибами чомусь не
вважали - властиво ті, що вирощені в теплицях. Ви мені краще дайте рецепт грибної юшки (пам’ятаю, там були білі гриби і смак
такий, що язика не шкода проковтнути ) Але
про рецепт тоді сказали - фірмова таємниця Рост - 5-12-2003 у 16:49
Юшка - це підливка, чи зупа у твоїй інтерпретації?Наталка - 5-12-2003 у 16:52
Зупа У бабусі на Дніпропетровщині просто
так називають юшку класичну (з риби) і з грибів. Але від рецепта підливки я теж не
відмовлюсь Олексій Мачехін - 5-12-2003 у 18:13
Я печериці купую лише на канапки - мажеш білий хліб маслом, ріжеш гриб, кладеш
зелень і поливаєш майонезом. Незле виходить.
А от на печеню та піцу або ж перепічки беру вішанки - то більше до гриба схоже Наталка - 5-12-2003 у 18:18
А гриб сирий? Цікавий рецепт, я колись в кафе їла вітамінний салат з сирими
печерицями - смакота! Пам’ятаю, там були власне нарізані соломкою печериці, так
само - свіжі огірки, сметана, кукурудза, і тертий сир. Пікантний смак Олексій Мачехін - 5-12-2003 у 18:22
Так, гриб сирий.
Проте, знаєш, якщо з рецепту вилучити гриб, теж непогано ніби
Але з грибом (скибкою) воно якось цікавіше.Остап Іванович - 5-12-2003 у 18:36
Цитата:
Першим відправив користувач Asmera
Грибочки...люблю збирати, але не їм...взагалі, ні під яким соусом чи без нього
І що, Ви їх ніколи не коштували?
Люблю грибочки, і смажені, і варені, і сирі, і соленя, і зупу, і юшку, істиранку з
печериць уууу смачно.Asmera - 5-12-2003 у 21:20
Цитата:
Першим відправив користувач NetGuy
2 Асмера - і що, навіть карпатських? Екологічно чистих?
Але ж!... Грибова зупкааа... Грибова підливка до вареникііів...
Як же так?
карпатські люблю збирати! Але не їсти...
Цитата:
І що, Ви їх ніколи не коштували?
Люблю грибочки, і смажені, і варені, і сирі, і соленя, і зупу, і юшку, істиранку з
печериць уууу смачно.
Куштувала, звичайно...Але просто не можу істи -щось від них
недобре, смак не подобається Отак..
а на вигляд - такі гарненькі... Особливо білі